Bet365
De aanbieding bekijken
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Toto

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
.
Globaal cijfer 8.5/10
voordelen goksitesToegankelijke app en website voordelen goksitesKwalitatief sportaanbod voordelen goksitesCombi boosts en Free Bets voordelen goksitesVolledig in het Nederlands
nadelen goksitesWelkomstbonus kan genereuzer nadelen goksitesOdds niet altijd de hoogste op de markt

Onze mening over Toto

Wedden bij de bekendste en meest ervaren aanbieder van sportweddenschappen in Nederland? Dan is registreren bij TOTO een goed idee. TOTO is door het jarenlange alleenrecht om sportweddenschappen in Nederland aan te bieden de goksite met de meeste ervaring op de Nederlandse markt. Het heeft met recht een geweldige website waarop wedden op sport een feest is. Het is duidelijk te zien dat TOTO door de jarenlange ervaring goed weet wat de Nederlandse sportwedders verlangen. TOTO maakt samen met zes andere kansspelaanbieders deel uit van de Nederlandse Loterij en is 100% legaal en betrouwbaar. TOTO bestaat al sinds 1954 in fysieke vorm (destijds nog LOTTO) en biedt inmiddels al langere tijd ook online sportweddenschappen aan. De TOTO-website en app bieden een twintigtal sporten aan om op te gokken.

TOTO biedt in Januari 2022 een welkomstbonus aan van €10, die je kunt verzilveren nadat je je hebt ingeschreven als nieuwe klant en een weddenschap van €10 plaatst op TOTO sport. Daarnaast heeft deze bookmaker andere interessante acties zoals de Combi Boosts, de Lekker Man Special, de Bet Builder en Free Bets. De aangeboden quoteringen zijn uitstekend en een groot voordeel van TOTO is dat de website volledig is toegespitst op de Nederlandse sportwedders. De site is toegankelijk voor iedereen en bevat duidelijke informatie over de verschillende begrippen en spelvormen in de wereld van de sportweddenschappen. Wij van SportyTrader waarderen de toegankelijkheid, betrouwbaarheid en het hoogwaardige sportaanbod van TOTO enorm.

Verkrijg je bonus

Globaal cijfer

8.5/10 Globaal cijfer
Reputatie
9.5
Betalingen
9.0
Website
9.0
Mobiel
9.0
Live
8.5
Klantenservice
9.0
Quoteringen
9.0
Aanbod weddenschappen
8.0
Bonus
8.5

Toto Bonus

Beste bonus :
De aanbieding bekijken
Bonusbedrag :
De aanbieding bekijken
Minimum storting :
€5
Opname:
Bekijk de algemene voorwaarden

TOTO biedt momenteel de TOTO welkomstbonus aan van €10 aan nieuwe spelers die een account aanmaken op hun site. De bonus is ongecompliceerd. Je dient je te registreren, een weddenschap van €10 op sport af te sluiten, om vervolgens een free bet (gratis weddenschap) van €10 te ontvangen voor TOTO Sport. Daarnaast ontvang je ook 10 gratis spins voor de slot TOTO strike in het TOTO Casino.

De TOTO bonus is daarmee niet het meest lucratief op de Nederlandse markt als we kijken naar het bonusbedrag. Het is tegelijkertijd wel een van de welkomstbonussen die het meest straightforward is, dat wil zeggen, er zijn vrijwel geen voorwaarden verbonden aan de bonus, zoals vaak wel zichtbaar is bij andere bookmakers. Registreren, €10 euro inzetten op een weddenschap en daarna een gratis weddenschap van €10 euro ontvangen, dat is wat deze TOTO bonus inhoudt. Naast de welkomstbonus biedt TOTO ook regelmatig andere leuke acties aan zoals de combi boosts of multi match specials. Die acties vindt je allemaal onder 'acties' op de website van TOTO.

Verkrijg je bonus

Toto in het kort

De site
Wettelijk erkende en toegestane site in nederland yes
Site in het nederlands yes
Mobiele app yes
Minimum storting 5
Minimum inzet 0.10
Weddenschappen
Live weddenschap yes
Live streaming yes
Voetbalpool no
Combinaties yes
Cash-out yes
Statistieken yes
Klantenservice
8.5
Live chat yes
Telefoon
Contact

Verkrijg je bonus

Betalingsmogelijkheden bij TOTO

Je beschikt over verschillende betalingsmogelijkheden om geld op je TOTO-account te storten. Dit betreft dus het geld dat je vervolgens gebruikt voor je sportweddenschappen naar keuze. TOTO biedt grofweg 2 mogelijkheden aan om geld te storten: via iDeal of creditcard. Belangrijk is dat je bankpas op jouw naam staat (dezelfde naam als in je account). Een gezamenlijk account met bijvoorbeeld je vriend of vriendin werkt hierbij niet, omdat één van de namen niet overeenkomt met de gegevens in je TOTO account.

Je kunt geld op je TOTO-account storten via iDEAL als bij één van de volgende banken aangesloten bent: ABN AMRO, ASN BANK, BUNQ, ING, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, KNAB, SNS Bank.

Voor stortingen met een creditcard heb je bij TOTO de mogelijkheid uit Visa of MasterCard.

Er bestaan dus talrijke mogelijkheden om geld op je account te storten en/of om het saldo op je account op te waarderen. Alle betalingsmogelijkheden van TOTO brengen geen extra kosten in rekening. Hetzelfde geldt voor uitbetalingen. Het minimale bedrag dat je op je TOTO-account kunt storten is 5 euro en het maximale bedrag is 5000 euro. Uitbetalen kan vanaf 5 euro en er is geen maximaal bedrag voor een uitbetaling.

De TOTO website

TOTO review bookmaker sportweddenschappen

De website van TOTO is kwalitatief goed en eenvoudig in gebruik. Het design is simpel met de welbekende groen-witte kleuren op iedere pagina. De verschillende sporten, competities en odds zijn eenvoudig te vinden en te lezen. In het menu aan de bovenzijde vindt de speler meer informatie over onder andere de verschillende spellen, de klantenservice en verantwoord spelen (met rasoptimist Nathan Rutjes in de hoofdrol). Rechtsbovenin het scherm vind je je account met daarin onder meer je profiel, je saldo en de mogelijkheid om geld op je account te zetten. In het menu aan de linkerzijde worden allereerst de populairste Nederlandse competities en wedstrijden weergegeven, vervolgens de populairste sporten en competities en tot slot een volledige lijst van alle aangeboden sporten. In het menu in het midden worden de aankomende topwedstrijden weergegeven. Aan de rechterzijde vind je trending bets, weddenschappen die momenteel populair zijn onder andere gokkers. De trending bets kunnen aan het begin een beetje verwarrend werken, omdat ze de indruk kunnen wekken dat je deze wedstrijden hebt gekozen voor jouw weddenschap. Dit is echter niet het geval. Je hebt de mogelijkheid om (een van) deze wedstrijden aan je spelformulier toe te voegen, maar als je niets doet worden deze trending bets nergens aan toegevoegd. Als je op op een quotering klikt van een wedstrijd, dan komt die wedstrijd terecht in je spelformulier. Het spelformulier komt tevoorschijn aan de rechterkant vanaf het moment dat je een quotering selecteert. Alle andere wedstrijden die je selecteert komen in datzelfde spelformulier terecht, waarna je kunt bepalen of je op één aparte wedstrijd inzet (single bet), of dat je meerdere wedstrijden combineert (double of systeemweddenschap). Een uitgebreide speluitleg van alle spelmogelijkheden vind je onder ‘speluitleg’ in het bovenste, horizontale menu van de site.

Aanmelden bij TOTO!

De TOTO app

Ook de TOTO app is gemakkelijk in gebruik. De app is zowel te gebruiken door Android (Samsung, Huawei, etc.) als iOs gebruikers (iPhone, iPad, etc.). De app is niet te vinden in de Google Playstore, maar te downloaden op toto.nl/apps. Wanneer het downloaden van de app is voltooid, open je de app en kun je na het aanmelden of inloggen direct spelen. De app is iets anders ingericht dan de website, maar wijst zich ook vanzelf. Als je linksbovenin op de 3 horizontale strepen klikt, kom je bij je profiel en opties zoals opwaarderen en de beschikbare bonussen. In het horizontale menu aan de bovenzijde van het scherm vind je de uitgelichte sporten. In het midden vind je allerlei uitgelichte wedstrijden inclusief quoteringen en andere wedopties. In het horizontale menu aan de onderkant vind je functies zoals alle sporten van A-Z, een zoekfunctie waar je op een team, competitie, wedstrijd of speler kan zoeken en je spelformulier. Op het moment dat je een wedstrijd en een quotering selecteert, komt deze selectie direct op je spelformulier terecht. Een oranje rondje met daarin een nummer geeft aan hoeveel wedstrijden je hebt geselecteerd.

Inschrijven bij TOTO

Reglement TOTO

In de wereld van het sportwedden moet iedere bookmaker de nationale regelgeving van een land omtrent gokken respecteren. Daarnaast hebben bookmakers een eigen reglement voor hun leden. Onderaan de website van TOTO vind je hun gehele deelnemersreglement. TOTO heeft een licentie van de kansspelautoriteit (Nederlandse overheid) om sportweddenschappen aan te bieden in Nederland. De kansspelautoriteit controleert of het spel eerlijk verloopt, detecteert kansspelverslaving en controleert of kwetsbare groepen, zoals minderjarigen, niet gokken.

Net als bij vele andere bookmakers tellen een verlenging of strafschoppen (of een andere wijze waarop een wedstrijd na de reguliere tijd beslist wordt) niet mee voor de uitkomst van de weddenschap. Voorbeeld: Ajax en Feyenoord spelen tegen elkaar in de KNVB Beker. Je zet in op een winst voor Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld en Ajax wint de wedstrijd na een verlenging. Je verliest in dit geval je weddenschap, omdat er na reguliere speeltijd geen winnaar was. De uitslag na reguliere speeltijd is een gelijkspel. Een speler die dus had ingezet op een gelijkspel, wint zijn/haar weddenschap. Er bestaan overigens opties zoals ‘To qualify’ (uitkomst van de weddenschap inclusief verlenging, strafschoppen of andere wijze waarop een wedstrijd na de reguliere speeltijd beslist wordt) en ‘Manier van winnen’ (hier kun je wedden wie er na de reguliere tijd wint en in welke vorm), maar dit moet je echt specifiek selecteren. Zet je in op een doelpuntenmaker, bijvoorbeeld een doelpunt van Berghuis, maar Berghuis speelt de gehele wedstrijd niet, dan krijg je je inleg terug. Valt Berghuis echter in de laatste secondes van de wedstrijd in en hij scoort niet, dan verlies je je weddenschap. Voor het tennis geldt ook dat als een speler noodgedwongen moet opgeven, je je inzet terugkrijgt. In de veelgestelde vragen en in het deelnemersreglement op de TOTO website kun je alle informatie nalezen, ook over specifieke gevallen zoals wat wat er gebeurt mocht een wedstrijd worden afgelast, uitgesteld of gestaakt.

Registreren bij TOTO

TOTO: het aanbod

Een inschrijving bij TOTO betekent dat je op veel verschillende sporten en op veel verschillende manieren kunt inzetten. Na inschrijving zie je direct dat de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal een groot aanbod hebben waarmee je je kunt gaan amuseren. Maar ook andere sporten zoals de Formule 1, handbal, volleybal en wielrennen zijn present, hetgeen je de mogelijkheid biedt om te variëren. Inzetten op de winnaar van de tweede set in een tenniswedstrijd of op de eerste doelpuntenmaker in een voetbalwedstrijd? Het is allemaal mogelijk bij TOTO.

Welke sporten worden aangeboden bij TOTO?

American FootballAussi RulesBasketbal
BoksenCricketDarten
Formule 1GolfHandbal
HonkbalIjshockeyMMA
Rugby LeagueRugby UnionSnooker
TafeltennisTennisVoetbal
VolleybalWielrennenSchansspringen
Mixed Martial Arts  

Het type weddenschappen bij TOTO

Laten we het nu hebben over de type weddenschappen die je vindt als je je registreert op de website van TOTO. Uiteraard is gezien het enorme aanbod vrijwel onmogelijk om je een volledige lijst te geven van alle soorten weddenschappen, maar laten we je een beeld proberen te geven van wat je te wachten staat. Je zult zien dat het aanbod consistent is en het de aandacht verdient.

Of je nou een voetbalfan bent of een liefhebber van een andere sport, je gaat ongetwijfeld vinden wat bij je past. Als we naar het aantal competities kijken, dan is het voetbal alom vertegenwoordigd met zowel grote als kleine nationale en internationale competities. Naast de welbekende Europese competities vind je wedstrijden uit competities van Noorwegen tot Zuid-Afrika en van Brazilië tot Oekraïne. Verder vind je een ruim aanbod van andere sporten, zoals Basketbal (van de NBA en de Euroleague tot de competities van onder meer Duitsland, Spanje, Italië, Slowakije), Tennis (Grand Slams, ATP Tour, WTA Tour, ATP Challenger Tour), Rugby (Six Nations, Australië, Engeland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland), Wielrennen (Wielerrondes zoals de Tour de France, Vuelta, Giro en klassiekers als Milaan- San Remo of de Ronde van Vlaanderen), Handbal (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland), Volleybal (België, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Turkije). Ook sporten als de Formule 1 (met zelfs Max Verstappen specials), Darts, Honkbal en MMA zijn aanwezig.

Een ander punt dat interessant is, naast het ruime aanbod van disciplines en competities, is dat de aantal aangeboden wedopties talrijk zijn, hetgeen je de mogelijkheid biedt om te variëren binnen één of meerdere sporten. In het tennis kun je bijvoorbeeld gokken op de winnaar van de wedstrijd, een set, de score, het aantal games, en meer. Je vindt dit soort uitgebreide mogelijkheden ook bij sporten zoals basketbal, rugby, handbal, en natuurlijk voetbal. TOTO heeft haar zaakjes dus uitstekend voor elkaar wat het aanbod betreft.

Een TOTO-account aanmaken

TOTO voetbal: het aanbod voor weddenschappen

TOTO voetbal wedden review

Zoals je waarschijnlijk weet blijft voetbal de sport die met afstand het meest vertegenwoordigd is in de wereld van het sportwedden. TOTO speelt ook in op deze sterke behoefte en biedt enorm veel voetbalcompetities en wedstrijden aan om op te gokken, van de meest bekende competities tot competities waar menigeen nog nooit van heeft gehoord.

De competities die door de FIFA worden georganiseerd (WK voor landen, WK voor clubteams, WK kwalificatieronde) zijn vanzelfsprekend beschikbaar op het moment dat je je account opent. Hetzelfde geldt voor competities die de UEFA organiseert (EK, Champions League, Europa League, Europese Supercup) en andere Europese federaties. Nationaal gezien ontbreken de grootste en meest populaire competities niet (Eredivisie, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1), net als de Liga Nos, Süper Lig en de Belgische Jupiler League en meer exotische competities (Argentinië, Bulgarije, Cyprus, Rusland,..). De bekertoernooien zijn ook beschikbaar voor vrijwel alle landen, net als competities voor het vrouwenvoetbal. TOTO lijkt er alles aan te doen zodat iedere speler de competitie en weddenschap vindt waar hij/zij naar op zoek is.

Je vindt enorm veel verschillende mogelijkheden voor je weddenschap. Je kunt inzetten op de winnaar van een wedstrijd, een helft, het aantal doelpunten, de doelpuntenmaker, clean sheets, en veel meer. Een klein punt van verbetering is dat het aanbod van doelpuntenmakers soms beperkt is, in het bijzonder bij kleinere wedstrijden. Bij grotere wedstrijden is dit overigens vaak uitstekend geregeld en TOTO maakt het ruim goed met haar grote aanbod van wedstrijden en de interessante odds.

Op voetbal wedden bij TOTO

TOTO Live

Veel aanbieders van sportweddenschappen bieden in andere landen de mogelijkheid aan om live te wedden op sportwedstrijden die al zijn begonnen. Het idee is eenvoudig. Je kunt inspelen op het wedstrijdverloop (rode kaart, veldoverwicht, tegendoelpunt) om zo je winstkansen te vergroten. Door wisselende quoteringen tijdens de wedstrijd kun je ook op het juiste moment van de wedstrijd inzetten om zo je winst te vergroten.

Sinds 1 oktober 2021 is live wedden ook mogelijk bij TOTO. Dit kan op verschillende sporten zoals voetbal, basketbal, handbal en tennis. Live wedden bij TOTO werkt heel intuïtief en werkt volgens dezelfde principes als wedden voorafgaand aan een sportwedstrijd, aangevuld met een live scorebord en eventueel een video. De verwachting is dat het aanbod aan live weddenshappen in de nabije toekomst alleen maar gaat toenemen. Positief punt hierbij is dat er dus ook veel live streams worden aangeboden, waarmee jij jouw weddenschap rechtstreeks kunt volgen. Een hele goede zaak!

Een account aanmaken bij TOTO

Voordelen TOTO

toto sportweddenschappen acties promoties

Promoties en acties TOTO

Vandaag de dag zijn acties en promoties belangrijk bij het kiezen van een bookmaker. Bookmakers bieden allerlei acties aan om nieuwe spelers over de streep te trekken. TOTO is hier geen uitzondering op, ondanks het feit dat het geen welkomstbonus mag aanbieden. TOTO biedt regelmatig de mogelijkheid aan om Free Bets (gratis weddenschappen) te verdienen. Bovendien geeft TOTO de speler de mogelijkheid om met een TOTO Combi Boost tot 20% meer op een weddenschap te winnen. 

Free Bets

Een Free Bet is een gratis weddenschap. TOTO biedt de speler regelmatig de mogelijkheid om een gratis weddenschap af te sluiten. Je winst bestaat uit wat je wint met de weddenschap, min de waarde van de Free Bet. Als je bijvoorbeeld een Free Bet van €10 hebt en die inzet op een quotering van 4.00, dan ontvang je bij winst €10x4.00 = €40 min de waarde van €10 van de Free Bet  = €30. Indien beschikbaar vind je de Free Bets na inloggen op je account in je spelformulier. Je vindt hier niets wanneer er geen Free Bets beschikbaar zijn. Met een Free Bet speel je dus niet met je eigen geld, ook al kan deze schijn gewekt worden. De waarde van de Free Bet wordt namelijk tijdelijk als bonus toegevoegd aan je saldo. Na het inzetten van de Free Bet verlaagt je saldo weer met de exacte waarde van de Free Bet. Het is dus niet je eigen saldo dat je inzet.

Combi Boost

Met een Combi Boost kun je tot 20% meer winnen op je TOTO weddenschappen. TOTO selecteert regelmatig, in ieder geval wekelijks, een combinatie van 3 a 4 wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgen. Met de Combi Boost krijg je een hogere uitbetaling dan wanneer je zonder deze boost zou spelen. Om gebruik te maken van een Combi Boost klik je op ‘Combi Boost’ in het menu aan de linkerzijde. Vervolgens klik je op een van de beschikbare sporten en wedstrijden waar de Combi Boost op geldt, bepaal je je inleg en bevestig je de weddenschap.

Cashout

TOTO biedt de mogelijkheid aan om een weddenschap uit te laten betalen voordat alle uitslagen bekend zijn. Je pakt hiermee gegarandeerd je winst, maar je neemt wel genoegen met een lagere uitbetaling. Stel je voor dat je in een weekend op bijvoorbeeld zowel Feyenoord als Ajax inzet (combinatieweddenschap). Als Feyenoord wint en Ajax nog moet spelen, dan heb je totdat Ajax speelt de mogelijkheid om je al direct uit te laten betalen, tegen een lagere quotering. Je pakt dus je (lagere maar gegarandeerde) winst en het resultaat van Ajax heeft geen invloed meer op je weddenschap. Cashout kan alleen bij singles en combinatieweddenschappen en niet bij systeemweddenschappen.

Klantenservice TOTO

Wat een belangrijke rol speelt in onze beoordeling is de klantenservice van TOTO. Bij TOTO vind je in de speluitleg, in het deelnemersreglement, en onder de kop veelgestelde vragen, toegankelijke informatie over alles wat van belang is. Je vindt hier informatie over het aanmaken van een account, speellimieten, betalingsmogelijkheden, uitbetalingen, acties en alles om online weddenschappen te begrijpen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan heb je bij TOTO de mogelijkheid om telefonisch met een medewerker te spreken via het nummer 070-550- 08 05 (24 uur per dag bereikbaar van maandag t/m zondag). Verder heb je de mogelijkheid om via Facebook Messenger of Twitter in contact te komen met TOTO. In het ergste geval, als je er niet uitkomt met de Klantenservice, kun je zelfs nog terecht bij de Nationale Ombudsman. Dit laat natuurlijk wel zien hoe veilig het is om via TOTO te wedden.

Schrijf je in bij TOTO en speel mee!

Aanmelden bij TOTO

Heb je nog niet bij TOTO gespeeld, maar ben je van plan om dit te gaan doen? Dan zijn de volgende paragrafen van belang voor je. Wij leggen je stap voor stap en op simpele wijze uit hoe je je gemakkelijk en veilig kunt inschrijven bij TOTO. Je hoeft slechts onze instructies te volgen. Dit kan zowel op je computer, mobiel of tablet.

Hoe meld je je aan bij TOTO?

  • Ga naar de registratiepagina van toto.nl
  • Registreer met het veilige iDIN. Hiermee geef je jouw naam, adres, geboortedatum, geslacht en e-mailadres door aan TOTO. Goksites zijn in Nederland namelijk van de Kansspelautoriteit verplicht je identiteit te verifiëren. iDIN lijkt op een betaling via iDEAL, maar je doet geen enkele betaling, verstuurt geen transactiegegevens en geeft ook geen machtiging af. Het gaat puur om het delen van de bovengenoemde basisgegeens.
  • Je komt op het nieuwe scherm welkom nieuwe TOTO-koning. Vul je e-mailadres in en kies en wachtwoord voor je TOTO-account.
  • Vul je voornaam en roepnaam in
  • Bevestig adres en vul telefoonnummer in
  • Kies je BSN nummer (op identiteitskaart, rijbewijs of paspoort te vinden).
  • Vul je IBAN in (rekening op jouw naam bij een Nederlandse bank)
  • Doe een eerste storting
  • Ga naar je mail en bevestig je account.
  • De TOTO app is beschikbaar via toto.nl/apps. Let op: dus niet in je app-store of play-store.

TOTO registreren aanmelden nieuwe speler

Registreren bij TOTO!

Legale goksites Nederland reviews

Neem ook gerust een kijkje op de onderstaande pagina's. Op die bookmaker pagina's gaan wij uitgebreid in op het aanbod, de service, de acties, de bonussen, en de voor-en nadelen van andere legale bookmakers in Nederland.


Verkrijg je bonus

Mening over Toto gecontroleerd op 17 januari 2022 door met een algemene score van 8.5 op 10.

GOKSITE, WELKE KIEZEN?
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden