Toto

.
Globaal cijfer 9.0/10
voordelen goksitesInteressante odds voordelen goksitesToegankelijke app en website voordelen goksitesKwalitatief sportaanbod voordelen goksitesCombi boosts en Free Bets
nadelen goksitesGeen welkomstbonus nadelen goksitesGeen live wedden

Onze mening over Toto

TOTO is momenteel de enige aanbieder van online sportweddenschappen in Nederland die is toegestaan door de kansspelautoriteit. TOTO maakt samen met zes andere kansspelaanbieders deel uit van de Nederlandse Loterij en is 100% legaal en betrouwbaar. TOTO bestaat al sinds 1954 in fysieke vorm (destijds nog LOTTO) en biedt tegenwoordig ook online sportweddenschappen aan. Het is duidelijk te merken dat TOTO jarenlange ervaring heeft in het aanbieden van sportweddenschappen. De TOTO-website en app bieden een twintigtal sporten aan om op te gokken. Er is voor iedere speler wat wils.

TOTO biedt weliswaar geen welkomstbonus aan en mag voorlopig ook nog geen live wedden aanbieden, maar heeft na inschrijving op de site of app regelmatig andere interessante acties voor je in petto, zoals de Combi Boost en Free Bets. De aangeboden quoteringen zijn erg correct en een groot voordeel van TOTO is dat de website volledig in het Nederlands is. De site is toegankelijk voor iedereen en bevat duidelijke informatie over de verschillende begrippen en spelvormen in de wereld van de sportweddenschappen. Wij van SportyTrader waarderen de toegankelijkheid, betrouwbaarheid, het sportaanbod en de prima odds van TOTO.

Verkrijg je bonus

Globaal cijfer

9.0/10 Globaal cijfer
Reputatie
9.5
Betalingen
9.0
Website
9.0
Klantenservice
9.0
Quoteringen
9.0
Weddenschapsaanbieding
8.0
Bonus
8.0

Bonus Toto

Beste bonus :
De aanbieding bekijken
Bonusbedrag :
De aanbieding bekijken
Minimum storting :
€5
Opneming:
Bekijk de algemene voorwaarden

TOTO biedt momenteel geen welkomstbonus aan aan nieuwe spelers, hetgeen in lijn is met de Nederlandse regelgeving. Je kunt wel profiteren van andere acties als je je inschrijft op de TOTO website of app. Wij houden je in ieder geval ook op deze pagina op de hoogte over alles wat betreft bonussen en andere acties van TOTO. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan lees je dat op onze pagina.

Ondanks het ontbreken van de bonus biedt TOTO vele voordelen. TOTO is dé legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland en biedt je als speler volledige bescherming. Op de website kun je je eenvoudig registreren om vervolgens enkele minuten later al op je eerste sportuitslagen te wedden. Na aanmelding bij TOTO krijg je regelmatig Free Bets aangeboden en ook zijn er wekelijks Combi Boosts waarmee je tot 20% meer op je weddenschappen kan winnen.

Verkrijg je bonus

Toto in het kort

De site
Wettelijk erkende en toegestane site in nederland yes
Site in het nederlands yes
Mobiele app yes
Minimum storting 5
Minimum inzet 0.10
Weddenschappen
Live weddenschap no
Live streaming no
Voetbalpool no
Combinaties yes
Cash-out yes
Statistieken yes
Klantenservice
9.0
Live chat yes
Telefoon
Contact

Verkrijg je bonus

Betalingsmogelijkheden bij TOTO

Je beschikt over verschillende betalingsmogelijkheden om geld op je TOTO-account te storten. Dit betreft dus het geld dat je vervolgens gebruikt voor je sportweddenschappen naar keuze. TOTO biedt grofweg 2 mogelijkheden aan om geld te storten: via iDeal of creditcard. 

Je kunt geld op je TOTO-account storten via iDEAL als bij één van de volgende banken aangesloten bent: ABN AMRO, ASN BANK, BUNQ, ING, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot, KNAB, SNS Bank.

Voor stortingen met een creditcard heb je bij TOTO de mogelijkheid uit Visa of MasterCard.

Er bestaan dus talrijke mogelijkheden om geld op je account te storten en/of om het saldo op je account op te waarderen. Alle betalingsmogelijkheden van TOTO brengen geen extra kosten in rekening. Hetzelfde geldt voor uitbetalingen. Het minimale bedrag dat je op je TOTO-account kunt storten is 5 euro en het maximale bedrag is 5000 euro. Uitbetalen kan vanaf 5 euro en er is geen maximaal bedrag voor een uitbetaling.

De TOTO website

site toto

De website van TOTO is kwalitatief goed en eenvoudig in gebruik. Het design is simpel met de welbekende groen-witte kleuren op iedere pagina. De verschillende sporten, competities en odds zijn eenvoudig te vinden en te lezen. In het menu aan de bovenzijde vindt de speler meer informatie over onder andere de verschillende spellen, de klantenservice en verantwoord spelen. Rechtsbovenin het scherm vind je je account met daarin onder meer je profiel, je saldo en de mogelijkheid om geld op je account te zetten. In het menu aan de linkerzijde worden allereerst de populairste Nederlandse competities en wedstrijden weergegeven, vervolgens de populairste sporten en competities en tot slot een volledige lijst van alle aangeboden sporten. In het menu in het midden worden de aankomende topwedstrijden weergegeven. Aan de rechterzijde vind je trending bets, weddenschappen die momenteel populair zijn onder andere gokkers. De trending bets kunnen aan het begin een beetje verwarrend werken, omdat ze de indruk kunnen wekken dat je deze wedstrijden hebt gekozen voor jouw weddenschap. Dit is echter niet het geval. Je hebt de mogelijkheid om (een van) deze wedstrijden aan je spelformulier toe te voegen, maar als je niets doet worden deze trending bets nergens aan toegevoegd. Als je op op een quotering klikt van een wedstrijd, dan komt die wedstrijd terecht in je spelformulier. Het spelformulier komt tevoorschijn aan de rechterkant vanaf het moment dat je een quotering selecteert. Alle andere wedstrijden die je selecteert komen in datzelfde spelformulier terecht, waarna je kunt bepalen of je op één aparte wedstrijd inzet (single bet), of dat je meerdere wedstrijden combineert (double of systeemweddenschap). Een uitgebreide speluitleg van alle spelmogelijkheden vind je onder ‘speluitleg’ in het bovenste, horizontale menu van de site.

Aanmelden bij TOTO!

De TOTO app

Ook de TOTO app is gemakkelijk in gebruik. De app is zowel te gebruiken door Android (Samsung, Huawei, etc.) als iOs gebruikers (iPhone, iPad, etc.). De app is niet te vinden in de Google Playstore, maar te downloaden op toto.nl/apps. Wanneer het downloaden van de app is voltooid, open je de app en kun je na het aanmelden of inloggen direct spelen. De app is iets anders ingericht dan de website, maar wijst zich ook vanzelf. Als je linksbovenin op de 3 horizontale strepen klikt, kom je bij je profiel en opties zoals opwaarderen en de beschikbare bonussen. In het horizontale menu aan de bovenzijde van het scherm vind je de uitgelichte sporten. In het midden vind je allerlei uitgelichte wedstrijden inclusief quoteringen en andere wedopties. In het horizontale menu aan de onderkant vind je functies zoals alle sporten van A-Z, een zoekfunctie waar je op een team, competitie, wedstrijd of speler kan zoeken en je spelformulier. Op het moment dat je een wedstrijd en een quotering selecteert, komt deze selectie direct op je spelformulier terecht. Een oranje rondje met daarin een nummer geeft aan hoeveel wedstrijden je hebt geselecteerd.

Inschrijven bij TOTO

Reglement TOTO

In de wereld van het sportwedden moet iedere bookmaker de nationale regelgeving van een land omtrent gokken respecteren. Daarnaast hebben bookmakers een eigen reglement voor hun leden. Onderaan de website van TOTO vind je hun gehele deelnemersreglement. TOTO is momenteel, en in ieder geval tot oktober, de enige aanbieder van sportweddenschappen die de toestemming heeft van de kansspelautoriteit (Nederlandse overheid) om sportweddenschappen aan te bieden in Nederland. De kansspelautoriteit controleert of het spel eerlijk verloopt, detecteert kansspelverslaving en controleert of kwetsbare groepen, zoals minderjarigen, niet gokken. In lijn met de voorwaarden uit de verkregen vergunning, kunnen spelers tot 24 jaar maximaal €100 per week inzetten bij TOTO. Spelers die ouder zijn dan 24 jaar kunnen maximaal €1000 per week inzetten. Volgens de wet moet TOTO 30,1% kansspelbelasting inhouden over prijzen die hoger zijn dan €449. Dit bedrag wordt door TOTO afgedragen aan de Nederlandse overheid.

Net als bij vele andere bookmakers tellen een verlenging of strafschoppen (of een andere wijze waarop een wedstrijd na de reguliere tijd beslist wordt) niet mee voor de uitkomst van de weddenschap. Voorbeeld: Ajax en Feyenoord spelen tegen elkaar in de KNVB Beker. Je zet in op een winst voor Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld en Ajax wint de wedstrijd na een verlenging. Je verliest in dit geval je weddenschap, omdat er na reguliere speeltijd geen winnaar was. De uitslag na reguliere speeltijd is een gelijkspel. Een speler die dus had ingezet op een gelijkspel, wint zijn/haar weddenschap. Er bestaan overigens opties zoals ‘To qualify’ (uitkomst van de weddenschap inclusief verlenging, strafschoppen of andere wijze waarop een wedstrijd na de reguliere speeltijd beslist wordt) en ‘Manier van winnen’ (hier kun je wedden wie er na de reguliere tijd wint en in welke vorm), maar dit moet je echt specifiek selecteren. Zet je in op een doelpuntenmaker, bijvoorbeeld een doelpunt van Berghuis, maar Berghuis speelt de gehele wedstrijd niet, dan krijg je je inleg terug. Valt Berghuis echter in de laatste secondes van de wedstrijd in en hij scoort niet, dan verlies je je weddenschap. Voor het tennis geldt ook dat als een speler noodgedwongen moet opgeven, je je inzet terugkrijgt. In de veelgestelde vragen en in het deelnemersreglement op de TOTO website kun je alle informatie nalezen, ook over specifieke gevallen zoals wat wat er gebeurt mocht een wedstrijd worden afgelast, uitgesteld of gestaakt.

Registreren bij TOTO

TOTO: het aanbod

Een inschrijving bij TOTO betekent dat je op veel verschillende sporten en op veel verschillende manieren kunt inzetten. Na inschrijving zie je direct dat de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal een groot aanbod hebben waarmee je je kunt gaan amuseren. Maar ook andere sporten zoals de Formule 1, handbal, volleybal en wielrennen zijn present, hetgeen je de mogelijkheid biedt om te variëren. Inzetten op de winnaar van de tweede set in een tenniswedstrijd of op de eerste doelpuntenmaker in een voetbalwedstrijd? Het is allemaal mogelijk bij TOTO.

Welke sporten worden aangeboden bij TOTO?

American FootballAussi RulesBasketbal
BoksenCricketDarten
Formule 1GolfHandbal
HonkbalIjshockeyMMA
Rugby LeagueRugby UnionSnooker
TafeltennisTennisVoetbal
VolleybalWielrennen 

Het type weddenschappen bij TOTO

Laten we het nu hebben over de type weddenschappen die je vindt als je je registreert op de website van TOTO. Uiteraard is gezien het enorme aanbod vrijwel onmogelijk om je een volledige lijst te geven van alle soorten weddenschappen, maar laten we je een beeld proberen te geven van wat je te wachten staat. Je zult zien dat het aanbod consistent is en het de aandacht verdient.

Of je nou een voetbalfan bent of een liefhebber van een andere sport, je gaat ongetwijfeld vinden wat bij je past. Als we naar het aantal competities kijken, dan is het voetbal alom vertegenwoordigd met zowel grote als kleine nationale en internationale competities. Naast de welbekende Europese competities vind je wedstrijden uit competities van Noorwegen tot Zuid-Afrika en van Brazilië tot Oekraïne. Verder vind je een ruim aanbod van andere sporten, zoals Basketbal (van de NBA en de Euroleague tot de competities van onder meer Duitsland, Spanje, Italië, Slowakije), Tennis (Grand Slams, ATP Tour, WTA Tour, ATP Challenger Tour), Rugby (Six Nations, Australië, Engeland, Frankrijk, Nieuw-Zeeland), Wielrennen (Wielerrondes zoals de Tour de France, Vuelta, Giro en klassiekers als Milaan- San Remo of de Ronde van Vlaanderen), Handbal (Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden, Zwitserland), Volleybal (België, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen en Turkije). Ook sporten als de Formule 1 (met zelfs Max Verstappen specials), Darts, Honkbal en MMA zijn aanwezig.

Een ander punt dat interessant is, naast het ruime aanbod van disciplines en competities, is dat de aantal aangeboden wedopties talrijk zijn, hetgeen je de mogelijkheid biedt om te variëren binnen één of meerdere sporten. In het tennis kun je bijvoorbeeld gokken op de winnaar van de wedstrijd, een set, de score, het aantal games, en meer. Je vindt dit soort uitgebreide mogelijkheden ook bij sporten zoals basketbal, rugby, handbal, en natuurlijk voetbal. TOTO heeft haar zaakjes dus uitstekend voor elkaar wat het aanbod betreft.

Een TOTO-account aanmaken

TOTO voetbal: het aanbod voor weddenschappen

toto voetbal

Zoals je waarschijnlijk weet blijft voetbal de sport die met afstand het meest vertegenwoordigd is in de wereld van het sportwedden. TOTO speelt ook in op deze sterke behoefte en biedt enorm veel voetbalcompetities en wedstrijden aan om op te gokken, van de meest bekende competities tot competities waar menigeen nog nooit van heeft gehoord.

De competities die door de FIFA worden georganiseerd (WK voor landen, WK voor clubteams, WK kwalificatieronde) zijn vanzelfsprekend beschikbaar op het moment dat je je account opent. Hetzelfde geldt voor competities die de UEFA organiseert (EK, Champions League, Europa League, Europese Supercup) en andere Europese federaties. Nationaal gezien ontbreken de grootste en meest populaire competities niet (Eredivisie, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1), net als de Liga Nos, Süper Lig en de Belgische Jupiler League en meer exotische competities (Argentinië, Bulgarije, Cyprus, Rusland,..). De bekertoernooien zijn ook beschikbaar voor vrijwel alle landen, net als competities voor het vrouwenvoetbal. TOTO lijkt er alles aan te doen zodat iedere speler de competitie en weddenschap vindt waar hij/zij naar op zoek is.

Je vindt enorm veel verschillende mogelijkheden voor je weddenschap. Je kunt inzetten op de winnaar van een wedstrijd, een helft, het aantal doelpunten, de doelpuntenmaker, clean sheets, en veel meer. Een klein punt van verbetering is dat het aanbod van doelpuntenmakers soms beperkt is, in het bijzonder bij kleinere wedstrijden. Bij grotere wedstrijden is dit overigens vaak uitstekend geregeld en TOTO maakt het ruim goed met haar grote aanbod van wedstrijden en de interessante odds.

Op voetbal wedden bij TOTO

TOTO Live

Veel aanbieders van sportweddenschappen bieden in andere landen de mogelijkheid aan om live te wedden op sportwedstrijden die al zijn begonnen. Het idee is eenvoudig. Je kunt inspelen op het wedstrijdverloop (rode kaart, veldoverwicht, tegendoelpunt) om zo je winstkansen te vergroten. Door wisselende quoteringen tijdens de wedstrijd kun je ook op het juiste moment van de wedstrijd inzetten om zo je winst te vergroten.

Deze vorm van live betting wordt nog niet aangeboden op de site van TOTO. De reden dat live wedden niet mogelijk is, is simpelweg omdat dit voorlopig nog niet is toegestaan in Nederland. TOTO geeft aan dat je de TOTO website vooral in de gaten moet houden, omdat het van plan is om ook in de nabije toekomst live betting aan te bieden wanneer dit toegestaan wordt. Op dit moment dus geen live betting, maar niet getreurd: ook zonder live wedden zijn er talrijke mogelijkheden om op allerlei sporten te wedden.

Een account aanmaken bij TOTO

Voordelen TOTO

promoties en acties toto

Promoties en acties TOTO

Vandaag de dag zijn acties en promoties belangrijk bij het kiezen van een bookmaker. Bookmakers bieden allerlei acties aan om nieuwe spelers over de streep te trekken. TOTO is hier geen uitzondering op, ondanks het feit dat het geen welkomstbonus mag aanbieden. TOTO biedt regelmatig de mogelijkheid aan om Free Bets (gratis weddenschappen) te verdienen. Bovendien geeft TOTO de speler de mogelijkheid om met een TOTO Combi Boost tot 20% meer op een weddenschap te winnen. 

Free Bets

Een Free Bet is een gratis weddenschap. TOTO biedt de speler regelmatig de mogelijkheid om een gratis weddenschap af te sluiten. Je winst bestaat uit wat je wint met de weddenschap, min de waarde van de Free Bet. Als je bijvoorbeeld een Free Bet van €10 hebt en die inzet op een quotering van 4.00, dan ontvang je bij winst €10x4.00 = €40 min de waarde van €10 van de Free Bet  = €30. Indien beschikbaar vind je de Free Bets na inloggen op je account in je spelformulier. Je vindt hier niets wanneer er geen Free Bets beschikbaar zijn. Met een Free Bet speel je dus niet met je eigen geld, ook al kan deze schijn gewekt worden. De waarde van de Free Bet wordt namelijk tijdelijk als bonus toegevoegd aan je saldo. Na het inzetten van de Free Bet verlaagt je saldo weer met de exacte waarde van de Free Bet. Het is dus niet je eigen saldo dat je inzet.

Combi Boost

Met een Combi Boost kun je tot 20% meer winnen op je TOTO weddenschappen. TOTO selecteert regelmatig, in ieder geval wekelijks, een combinatie van 3 a 4 wedstrijden die een boost in de quoteringen krijgen. Met de Combi Boost krijg je een hogere uitbetaling dan wanneer je zonder deze boost zou spelen. Om gebruik te maken van een Combi Boost klik je op ‘Combi Boost’ in het menu aan de linkerzijde. Vervolgens klik je op een van de beschikbare sporten en wedstrijden waar de Combi Boost op geldt, bepaal je je inleg en bevestig je de weddenschap.

Cashout

TOTO biedt de mogelijkheid aan om een weddenschap uit te laten betalen voordat alle uitslagen bekend zijn. Je pakt hiermee gegarandeerd je winst, maar je neemt wel genoegen met een lagere uitbetaling. Stel je voor dat je in een weekend op bijvoorbeeld zowel Feyenoord als Ajax inzet (combinatieweddenschap). Als Feyenoord wint en Ajax nog moet spelen, dan heb je totdat Ajax speelt de mogelijkheid om je al direct uit te laten betalen, tegen een lagere quotering. Je pakt dus je (lagere maar gegarandeerde) winst en het resultaat van Ajax heeft geen invloed meer op je weddenschap. Cashout kan alleen bij singles en combinatieweddenschappen en niet bij systeemweddenschappen.

Klantenservice TOTO

Wat een belangrijke rol speelt in onze beoordeling is de klantenservice van TOTO. In Nederland is alleen TOTO geautoriseerd om weddenschappen aan te bieden en je bent dan ook volledig beschermd. Bij TOTO vind je in de speluitleg, in het deelnemersreglement en onder de kop veelgestelde vragen toegankelijke informatie over alles wat van belang is. Je vindt hier informatie over het aanmaken van een account, speellimieten, betalingsmogelijkheden, uitbetaling, acties en alles om online weddenschappen te begrijpen. Mocht je toch nog vragen hebben, dan heb je bij TOTO de mogelijkheid om telefonisch met een medewerker te spreken via het nummer 070-550- 08 05 (werkdagen 9-21 uur, weekend 10-17 uur). Verder heb je de mogelijkheid om via Facebook Messenger of Twitter in contact te komen met TOTO. In het ergste geval, als je er niet uitkomt met de Klantenservice, kun je zelfs nog terecht bij de Nationale Ombudsman. Dit laat natuurlijk wel zien hoe veilig het is om via TOTO te wedden.

Schrijf je in bij TOTO en speel mee!

Aanmelden bij TOTO

Heb je nog niet bij TOTO gespeeld, maar ben je van plan om dit te gaan doen? Dan zijn de volgende paragrafen van belang voor je. Wij leggen je stap voor stap en op simpele wijze uit hoe je je gemakkelijk en veilig kunt inschrijven bij TOTO. Je hoeft slechts onze instructies te volgen. Dit kan zowel op je computer, mobiel of tablet.

Hoe meld je je aan bij TOTO?

  • Ga naar toto.nl
  • Klik op registreren en vul je gegevens in (e-mailadres, wachtwoord, algemene informatie, IBAN)
  • Voltooi je aanmelding en zet geld op je account om te kunnen spelen
  • De TOTO app is beschikbaar via toto.nl/apps

Gratis aanmelden bij TOTO

1) Ga naar toto.nl

De eerste simpele stap is om naar de website toto.nl te gaan. Je klikt vervolgens rechtsbovenin het scherm op ‘registreren’ (in het groen).

registreren toto

2) Registreren en rekeningnummer doorgeven

Nadat je op ‘inschrijving’ hebt geklikt, kom je op het scherm registreren. Vul hier allereerst je (geldige) e-mailadres in, net als een wachtwoord met 8 karakters, 1 hoofdletter en 1 cijfer. Vervolgens klik je op doorgaan (in het oranje). Nu kom je op het scherm ‘jouw gegevens’. Vul hier je (correcte) persoonlijke gegevens in. Let op: je bent verplicht om je rekeningnummer (IBAN) in te vullen. Om je gerust te stellen: de informatie die je gebruikt voor je inschrijving is strikt confidentieel en beschermd. Zonder je toestemming zal hier nooit geld vanaf worden geschreven en de inschrijving bij TOTO kost je ook niets. Je rekeningnummer dient overeen te komen met je naam. Je rekeningnummer wordt ook gebruikt voor de leeftijdscheck.

3) Voltooi je aanmelding: je ontvangt een mail om je account te bevestigen. Wij raden je aan om je saldo direct op te waarderen, maar je kunt er ook zonder probleem voor kiezen om dit op een later tijdstip te doen.

Je zet op de volgende wijze geld op je account: 

Klik op het poppetje met daaronder een saldo met een euroteken. Klik op opwaarderen. Kies het bedrag waarmee je jouw saldo wilt opwaarderen. Je kunt kiezen voor een bedrag tussen minimaal 5 euro en maximaal 5000 euro. Klik vervolgens op ‘kies betaalwijze’. Selecteer je betaalwijze (iDeal of creditcard) en klik op betalen. Rond de betaling af zoals je altijd doet bij online betalingen. Je zult zien dat je saldo is opgewaardeerd. Als je de TOTO-app downloadt en hierop bent ingelogd, dan klik je simpelweg in de app op je saldo en daarna op ‘storten’.

4) De TOTO-app is beschikbaar via toto.nl/apps

toto app downloaden

Registreren bij TOTO!


Verkrijg je bonus

Mening over Toto gecontroleerd op 20 september 2021 door met een algemene score van 9.0 op 10.

GOKSITE, WELKE KIEZEN?