Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ligue 1 Wedden op de beste odds - Frankrijk

Frankrijk - Ligue 1
Ligue 1 Odds winnaar
Psg Psg
101
Brest Brest
200
Mónaco Mónaco
201

Alle odds

Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ligue 1 odds: vergelijk en win!

Als we het over sportwedden hebben, dan hebben we het altijd over odds. De odds houden namelijk direct verband met de kans dat een kans zich voordoet, hetgeen het hele idee achter sportweddenschappen is, ongeacht de sport of competitie waar je op inzet. Wanneer we het over weddenschappen op de Ligue 1 hebben, dan moeten we het dus hebben over de odds die de bookmakers aanbieden. Odds worden door wedders vooral gebruikt om een inschatting te maken van de potentiële winst op een Ligue 1 weddenschap. De hoogte van de odds zullen bepalen hoe je wedt.

Bekijk de TOTO weddenschappen!

Ligue 1 odds: hoe ze worden berekend

Odds worden berekend op basis van statistieken en andere cijfers rondom de Ligue 1 wedstrijd waar je op wilt wedden. Als het waarschijnlijk is dat een voorspelling uitkomt, zullen de odds laag zijn. Is het erg onwaarschijnlijk dat een voorspelling uitkomt, dan zijn de odds hoog.

Laten we dit illustreren met een voorbeel. Als we de Ligue 1 wedstrijd Paris Saint Germain tegen Saint-Etienne nemen, dan is de club uit Parijs natuurlijk de favoriet. Daarom zal de weddenschap 'winst PSG' tegen lage odds worden aangeboden (bijvoorbeeld 1.20). Anderzijds zullen de odds voor een winst voor Saint-Etienne vele malen hoger zijn (bijvoorbeeld 4.00), omdat een winst voor Saint-Etienne op basis van statistieken onwaarschijnlijk lijkt. De odds voor de Ligue 1 zullen daarom schommelen op basis van statistieken, de sterkte van de elftallen en het belang van de wedstrijd.

Aanvullend variëren quoteringen ook gedurende de wedstrijd. Als Saint-Etienne de openingsgoal maakt tegen PSG, dan zullen de odds voor een winst voor Saint-Etienne lager worden. Op het moment dat Saint-Etienne met 0-1 voorstaat, is de kans namelijk groter geworden dat Saint-Etienne de wedstrijd wint. De odds voor Saint-Etienne kunnen bijvoorbeeld dalen van 4.00 naar 2.00, daar waar de odds voor PSG stijgen van 1.20 naar 1.80. Handig om te weten.

Win je Ligue 1 weddenschap bij TOTO!

Hoe gebruik je odds voor je Ligue 1 weddenschap

De constant variërende aangeboden odds van bookmakers hebben een aantal functies. De eerste functie is natuurlijk het berekenen van je mogelijke winst. Door de odds te vermenigvuldigen met je inzet, zie je het bedrag dat je kunt winnen als je weddenschap goed blijkt te zijn. De formule is dus simpel: Odds x Inzet = Winst.

Ten tweede kun je de odds gebruiken om je eigen gevoel over een wedstrijd te vergelijken met die van de bookmaker. Als je bijvoorbeeld denkt dat Lyon de grootste kans heeft om te winnen tegen Marseille en de quotering voor 'winst Lyon' op 1.45 staat, dan wordt je eigen gevoel bevestigd door de bookmaker.

Als je aan de andere kant ziet dat een winst van Lyon tegen een quotering van 3.00 wordt aangeboden, dan moet je bekijken waarom zo'n relatief hoge quotering wordt aangeboden. Misschien dat je over het hoofd hebt gezien dat de belangrijkste spelers van Lyon afwezig zijn, dat Marseille traditioneel veel wedstrijden tegen Lyon wint of Lyon een belangrijke Europese wedstrijd op het programma heeft staan. In dit geval moet je goed nadenken of je de weddenschap echt wilt afsluiten. Als je na je tweede check geen gekke dingen ziet, dan kan het daarentegen zijn dat de bookmaker Lyon heeft onderschat. In dat geval is het logischer om je weddenschap op Lyon af te sluiten, omdat de kans volgens jou groot is dat het wint en de quotering aantrekkelijk is. Dezelfde gedachte geldt voor alle Ligue 1 wedstrijden. Buit de overgewaardeerde odds uit, je kunt er veel door winnen!

Ontdek de beste odds bij TOTO!

Ligue 1 odds: wed op de lange termijn

Niet iedereen weet het, maar je kunt niet alleen wedden op Ligue 1 wedstrijden, maar ook allerlei andere Ligue 1 weddenschappen afsluiten. Je kunt bijvoorbeeld wedden op het Ligue 1 klassement. Je kunt bijvoorbeeld voorspellen wie de kampioen wordt in de Ligue 1. Als jij bijvoorbeeld denkt dat Lille kampioen wordt en niet PSG, dan kun je daarop wedden. Verder heb je onder andere de mogelijkheid om te voorspellen wie er naar de Ligue 2 gaat degraderen of Europees voetbal haalt. De odds voor dit soort weddenschappen zijn over het algemeen erg interessant aan het begin van het seizoen. Bovendien geeft je weddenschap je plezier en spanning gedurende het hele Ligue 1 seizoen. Kijk ook eens naar de weddenschappen voor de Ligue 1 topscorer, die vaak hoge odds hebben.

Wedden op de Ligue 1 bij TOTO!

Aanmelden bij alle bookmakers!

Om zoveel mogelijk te winnen met je Ligue 1 weddenschap, is het logisch om tegen de beste odds te wedden. Goksites bieden namelijk verschillende odds aan op dezelfde weddenschap. Het voordeel van het vergelijken van odds wordt direct zichtbaar: je profiteert van de beste odds.

Laten we de wedstrijd Lille-Toulouse als voorbeeld nemen. Je bent van plan om 100 euro op Lille in te zetten. Na het vergelijken van de odds zie je dat Unibet 1.40 aanbiedt, terwijl dit voor Bet365 1.50 is. In dit geval is het duidelijk beter om je 100 euro in te zetten bij Bet365. Je kunt daar namelijk 150 euro winnen, terwijl je bij de andere bookmaker 'slechts' 140 wint. Kijk dan ook op onze pagina over de beste bookmakers van het moment. 

Nu weet je waarom het vergelijken van odds belangrijk is. Aarzel niet om onze gratis oddsvergelijker te gebruiken om de beste odds voor de Ligue 1 te vinden.

Bekijk de Ligue 1 odds bij TOTO

Odds voor de komende wedstrijden

30 mei 2024 - 14:30 Ligue 1

Onze Huidige Ligue 1 voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer