Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

LaLiga Wedden op de beste odds - Spanje

Spanje - LaLiga
Volgende wedstrijden

Odds zijn essentiële elementen van een sportweddenschap. Zonder odds geen sportweddenschap. Odds zijn getallen die in combinatie met verschillende door de bookmakers aangeboden weddenschappen bepalend zijn voor de weddenschap. Vaak wordt je weddenschapsgedrag bepaald door odds, omdat dit direct invloed heeft op de eventuele winst van een online weddenschap. Voor het Spaanse voetbalkampioenschap, LaLiga, geldt hetzelfde. De odds bepalen je weddenschappen op LaLiga.

Er zijn meerdere factoren voor de berekening van de odds voor de LaLiga

Het eerst wat je moet weten over de odds voor de Spaanse Liga, is dat de hoogte van de odds direct afhankelijk is van de kans dat een evenement zich voor zal doen. Als een uitkomst op een toekomstig evenement in LaLiga grote kans van slagen heeft, zullen de bijbehorende odds laag zijn. Als de kans van slagen heel laag is, zal de bookmaker de odds verhogen. We nemen de wedstrijd Real Madris - Sevilla als voorbeeld, waarin de Madrilenen favoriet zijn. De weddenschap “winst Real Madrid” zal in dit geval aangeboden worden tegen vrij lage odds (bijv. 1.30), terwijl de weddenschap “winst Sevilla” een hogere quotering krijgt (bijv. 3.00). Dit is een normaal verschil, omdat de kans dat het evenement zich voordoet voor beide scenario’s anders is.

Inschrijven bij TOTO!

Je moet ook beseffen dat de bookmakers zelf de odds bepalen voor de Liga wedstrijden. Daarvoor houden ze rekening met wiskundige elementen, zoals cijfers en statistieken. Er wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de plek op de ranglijst van de twee betrokken clubs, de meest recente resultaten, de gescoorde doelpunten vanaf het begin van het seizoen en de geïncasseerde doelpunten. Er zijn ook menselijke factoren die meespelen bij de berekening van de odds voor de Spaanse Liga. Het inzicht van de bookmakers is ook belangrijk en heeft invloed op de hoogte van de odds. Een blessure van een belangrijke speler of de rivaliteit tussen twee teams (bijv. El Clásico Real Madrid - FC Barcelona), kunnen invloed hebben op de berekening.

Op wedstrijden uit LaLiga wedden bij TOTO!

Denk er ten slotte aan dat de waarde van deze LaLiga-odds kunnen veranderen in de loop der tijd, afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke speler die een paar uur voor de wedstrijd geblesseerd raakt, kan de quotering voor winst van zijn team opdrijven, evenals een verklaring van de trainer waarin hij bevestigt dat hij zijn basisspelers gaat sparen. Bij een live weddenschap kunnen de odds ook schommelen, bijvoorbeeld op het moment dat een team de score opent of waneer een speler een rode kaart ontvangt. Goed om in je achterhoofd te houden zodat je je LaLiga weddenschap altijd op het goede moment plaatst.

Een TOTO-account aanmaken en wedden op LaLiga

Wat is het belang van odds voor de Liga?

Odds zijn inherent aan sportweddenschappen en hebben twee grote functies voor de wedder. Ten eerste is het een indicatie voor de weddenschap. De potentiele winst kan ermee berekend worden en het laat je inzien of het de moeite waard is om de weddenschap af te sluiten. Door de odds te vermenigvuldigen met het bedrag dat je wilt inzetten, zie je de winst die je gaat ontvangen in het geval dat je voorspelling correct is (odds x inzet = winst). We nemen de wedstrijd Atletico Madrid tegen FC Valencia als voorbeeld, waarbij je € 100 wilt inzetten op winst van Atletico. Als de quotering voor de weddenschap “Winst Atletico” 2.00 is, kun je € 200 brutowinst maken als je de weddenschap wint.

Inschrijven bij TOTO

Ten tweede kun je naast het winstaspect via de odds zien of je mening wel of niet redelijk is voor deze Primera Division wedstrijd. Stel je voor dat je wil wedden op een winst van Sevilla, dat favoriet is. Als na een snelle analyse van de odds blijkt dat er odds van 1.30 worden aangeboden voor “Winst Sevilla”, dan is er niets aan de hand en zit je op dezelfde lijn als de specialisten.

Maar stel dat je ziet dat er abnormaal hoge odds worden aangeboden (volgens jou) voor de weddenschap "winst Sevilla" (bijv. 2:50). In dat geval moet je je voordat je je weddenschap plaatst afvragen hoe dit kan. Bekijk alle gegevens over de wedstrijd nog eens goed (blessures, schorsingen, Europese wedstrijden op het programma, etc.) Misschien heb je belangrijke elementen over het hoofd gezien die van invloed zijn op je weddenschap en daarmee op je eventuele winst. Neem de tijd om alle details te controleren om er zeker van te zijn dat je de goede weddenschap plaatst. Mooie LaLiga odds zijn niet altijd voldoende om te winnen. Je moet vooral de context van de wedstrijd kennen!

Een account openen bij TOTO

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Ten slotte een laatste belangrijke tip over de odds voor de Spaanse voetballiga. Vergeet niet dat het essentieel is om je in te schrijven bij alle bookmakers. Waarom zou namelijk onze oddsvergelijker voor de Liga gebruiken, als je niet kunt wedden bij de bookmaker die de beste odds voor je weddenschap aanbiedt. Onderschat niet dat bookmakers verschillende odds kunnen aanbieden voor precies dezelfde weddenschap. Open daarom een account bij een maximaal aantal aanbieders van sportweddenschappen zodat je je potentiële winst maximaliseert. De keuze is aan jou.

Registreren en meespelen met TOTO!

De odds voor de volgende LaLiga wedstrijden:

Onze La Liga voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer