Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Premier League Wedden op de beste odds - Engeland

Engeland - Premier League
Volgende wedstrijden

Alle fans van sportweddenschappen weten dat odds een essentieel onderdeel zijn van online wedden. Odds zijn getallen die in combinatie met verschillende door de bookmakers aangeboden weddenschappen bepalend zijn voor de weddenschap. Het zijn vaak de hoogtes van de odds die de wedder aanzetten tot het plaatsen van een weddenschap op voetbal of een andere sport. En de odds voor de Premier League zijn daar geen uitzondering op.

Verschillende factoren voor de berekening van odds voor de Premier League

Ten eerste moet je weten dat de odds voor de Premier League direct gekoppeld zijn aan de kans dat een evenement zich voor zal doen in de competitie. Als een uitkomst van een wedstrijd volgens iedereen waarschijnlijk plaats zal vinden, zullen de aangeboden odds niet erg hoog zijn. Als een uitkomst waarschijnlijk niet plaats zal vinden, zullen de bookmakers vrij hoge odds koppelen aan de betreffende weddenschap.

Stel je bijvoorbeeld de wedstrijd Manchester City - Liverpool voor, twee clubs die offensief heel sterk zijn. Een weddenschap van het type “meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd” zal worden aangeboden tegen relatief bescheiden odds (bijv. 1.45). De weddenschap “minder dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd” zal worden aangeboden tegen hogere odds (bijv. 2.50), omdat het waarschijnlijk een wedstrijd met veel doelpunten wordt. Het verschil tussen de odds wordt verklaard door het verschil in de kansen dat de twee verschillende scenario's werkelijkheid worden.

Op Premier League wedstrijden wedden bij TOTO!

De kansen van de scenario’s worden direct berekend door de bookmakers op basis van verschillende factoren. Natuurlijk zijn er in eerste instantie een groot aantal cijferindicatoren en andere statistieken rond de betreffende Premier League wedstrijd die bekeken worden. De stand, de prestaties van de twee clubs en het aantal gescoorde doelpunten wegen bijvoorbeeld allemaal mee in de berekening van de odds. Maar dat is niet alles.

Naast deze wiskundige aspecten speelt ook het gevoel van de bookmakers een belangrijke rol bij de totstandkoming van de Premier League odds. Als bijvoorbeeld de trainer van de favoriet aankondigt dat hij zijn team laat rouleren in verband met een Champions League wedstrijd van drie dagen later, kan dat direct invloed hebben op de hoogte van de aangeboden odds. Het betreffende team zal zijn odds aanzienlijk zien stijgen, terwijl de tegenstander aanzienlijk lagere odds zal krijgen.

Inschrijven bij TOTO

Om deze paragraaf af te sluiten, moet je niet vergeten dat deze odds op de Premier League op elk moment kunnen variëren, zowel voor als tijdens de wedstrijd. Er zijn verschillende factoren die de bookmaker kan aanzetten tot het wijzigen van de aangeboden odds. Dit kan bijvoorbeeld een blessure van een topspeler zijn, het ontslag van een trainer of een wedstrijd zonder publiek. Na aanvang van de wedstrijd zal een team dat de openingsgoal maakt natuurlijk lagere odds krijgen, terwijl de odds voor winst van het andere team zullen stijgen. Dit heeft allemaal invloed op de winst van je Premier League weddenschap.

Aanmelden en voetbalwedden bij TOTO

Wat is het belang van de odds op de Premier League ?

Voor de wedder zijn de odds voor de Premier League allereerst belangrijk, omdat ze een indicatie geven van de potentiële winst van de weddenschap. Door eenvoudig de odds te vermenigvuldigen met de ingezette bedragen, weet de wedder welke winst hij kan maken in geval van een winnende weddenschap (odds x inzet = winst). Als je bijvoorbeeld € 100 in hebt gezet op de weddenschap “Winst Chelsea” tegen Liverpool met een quotering van 2.50, dan kun je € 250 bruto winst maken als je de weddenschap wint.

Naast het financiële aspect, is er nog een voordeel van de odds voor de Premier League. De odds geven je een indicatie over de juistheid van je inschatting voor de wedstrijd. Simpel gezegd, als je voor de wedstrijd tussen Arsenal en Fulham € 100 in wilt zetten op de Gunners die favoriet zijn, en je ziet dat de odds voor die weddenschap 1.40 is, is er niets aan de hand. Als je echter ziet dat de bookmakers hele hoge odds aanbiedt (bijv. 3.00), dan moet je de weddenschap nog eens goed bekijken. Het verschil in verwachtingen tussen jou en de bookmakers kan komen omdat jij iets hebt gemist, een blessure of schorsing van een belangrijke speler bijvoorbeeld, of het feit dat de wedstrijd minder belangrijk is voor de stand. In dat geval is het verstandig om de wedstrijdcontext opnieuw te bekijken voor je je weddenschap plaatst.

Een TOTO-account aanmaken

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Wat ten slotte belangrijk is betreffende de Premier League odds, is dat je je bij zoveel mogelijk bookmakers inschrijft. Het komt geregeld voor dat de odds bij de bookmakers verschillen voor precies dezelfde weddenschap op exact dezelfde wedstrijd. Het is logisch om te wedden op de hoogste odds, om op deze wijze zoveel mogelijk winst te maken. Dit is dus het voordeel van ingeschreven staan bij zo veel mogelijk bookmakers. Het heeft niet zoveel nut om Premier League odds te vergelijken als je geen account hebt bij de bookmaker die je de beste odds aanbiedt. Het is dus duidelijk dat je je in moet schrijven bij alle bookmakers om maximale winst te maken op de Premier League. De keuze is aan jou.

Inschrijven bij TOTO

De odds voor de volgende Premier League wedstrijden:

14 apr. 2024 - 09:00 Premier League
14 apr. 2024 - 09:00 Premier League
14 apr. 2024 - 11:30 Premier League
15 apr. 2024 - 15:00 Premier League
20 apr. 2024 - 10:00 Premier League
20 apr. 2024 - 10:00 Premier League
20 apr. 2024 - 14:30 Premier League
21 apr. 2024 - 08:30 Premier League
21 apr. 2024 - 10:00 Premier League
21 apr. 2024 - 10:00 Premier League

Onze Premier League voorspellingen van het moment

14 apr. 2024 - 09:00

Premier League - Voetbal

14 apr. 2024 - 09:00

Premier League - Voetbal

14 apr. 2024 - 11:30

Premier League - Voetbal

15 apr. 2024 - 15:00

Premier League - Voetbal

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer