Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

European Rugby Challenge Cup, Knockout Stage Wedden op de beste odds - Europa

Europa - European Rugby Challenge Cup, Knockout Stage
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor European Rugby Challenge Cup, Knockout Stage Rugby. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $1500

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Als je gaat wedden op de op één na grootste rugbybeker van Europa, is het belangrijk om te letten op de Challenge Cup odds. Kansen zijn een integraal onderdeel van sportweddenschappen en geven de waarschijnlijkheid van een sportevenement weer. Hoe hoger de kansen op een evenement, hoe kleiner de kans dat het doorgaat. Een team dat als favoriet start in een Challenge Cup wedstrijd heeft een lagere winkans dan het team waar het tegenover staat. Een gelijkspel, wat onwaarschijnlijk is, heeft altijd een zeer hoge kans bij rugby. De odds zullen je aanmoedigen om een weddenschap aan te gaan of niet, omdat je mogelijke winsten zullen verschillen op basis van de odds.

Registreer je bij Bet365

Challenge Cup odds berekening: verschillende criteria om op te letten

Zoals hierboven uitgelegd zijn Challenge Cup winkansen de vertaling van een kans op een wedstrijd of op de competitie. De winkansen zijn nooit hetzelfde omdat de kansen op een overwinning variëren van wedstrijd tot wedstrijd. Het niveau van de teams, de context van de wedstrijd, de inzet ... een aantal factoren kunnen de winkansen beïnvloeden. Wees je ervan bewust dat de Challenge Cup odds numerieke indices zijn en worden aangeboden door de bookmakers. Deze winkansen kunnen variëren afhankelijk van de weddenschapssite.

Heb je een voorbeeld nodig om meer te weten te komen over de Challenge Cup odds? Stel je een duel voor tussen Toulon en Cardiff waarin RC Toulon volgens de bookmakers en rugby specialisten in het voordeel is. De kans dat RCT wint zal vrij laag zijn (bijv. 1.30), terwijl de kans op Cardiff, de outsiders, veel hoger zal zijn (bijv. 3.50). Tot slot zullen de kansen op gelijkspel, zoals verwacht, erg hoog zijn (bijv. 25.00). Zoals je kunt zien, wanneer je wedt op een resultaat dat onwaarschijnlijk lijkt, zijn de geboden kansen hoog, maar de potentiële winsten zijn daarom aantrekkelijk.

Maak een account aan bij Unibet!

Om goede odds te bepalen houden bookmakers rekening met een aantal factoren die de uitkomst van een Challenge Cup wedstrijd beïnvloeden. Ten eerste analyseren ze een heleboel gegevens om erachter te komen welke teams het beste presteren. Deze omvatten bijvoorbeeld het winstpercentage van de teams, hun meest recente resultaten, het aantal tries en gescoorde punten en balbezit per wedstrijd. Handelaren gebruiken ook niet-gekwantificeerde informatie zoals de inzet, de afwezigheid van belangrijke spelers in een wedstrijd of uitspraken van coaches, die ook van invloed zijn op de kansen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en elk detail kan de kansen voor de Challenge Cup beïnvloeden.

En vergeet niet dat de winkansen niet in steen gebeiteld zijn en tot aan het laatste fluitsignaal kunnen veranderen. Goksites passen hun winkansen aan op basis van de informatie die ze verzamelen. En dit kan zelfs tijdens de wedstrijd het geval zijn. Zijn de twee beste spelers van een team afwezig voor een wedstrijd? Wordt het favoriete team overspeeld? Dan zullen deze factoren de waarde van de winkansen beïnvloeden. Een team dat een dag voor het begin van een wedstrijd op 2.00 staat, kan een paar minuten ervoor op 1.60 staan. Je zult begrijpen dat timing net zo belangrijk is bij het wedden op een Challenge Cup wedstrijd.

Registreer je bij Bet365

Wat zijn de voordelen van Challenge Cup odds?

Allereerst worden Challenge Cup winkansen gebruikt om de potentiële winst van een weddenschap te berekenen. Ze bepalen hoeveel je waarschijnlijk wint als je succesvol bent. Om je potentiële winst te berekenen vermenigvuldig je de gekozen winkans met je inzet (winkans x inzet = potentiële brutowinst). Trek de inzet af van de brutowinst om je nettowinst te berekenen. Om dit te illustreren nemen we het voorbeeld van een Challenge Cup wedstrijd tussen Brive en Glasgow. Als je €100 inzet op Brive om te winnen met een kans van 1.80, kun je verwachten €180 aan brutowinst te winnen als Brive wint, en dus €80 aan nettowinst.

Naast dat je weet hoeveel je kunt verdienen op elke selectie, kun je met de Challenge Cup odds ook beslissen of je je voorspelling wel of niet omzet in een weddenschap. Nog steeds voor de wedstrijd tussen Brive en Glasgow, als je denkt dat Brive een grote kans heeft om de wedstrijd te winnen en de kansen zijn 1.50, dan ben je het eens met de bookmakers en kun je geen goede weddenschap afsluiten. Maar als de kansen voor Brive 1.90 zijn en je ziet ze gemakkelijk winnen, dan is er misschien wel iets te doen! Voordat je een weddenschap plaatst, moet je ervoor zorgen dat je rekening hebt gehouden met de context van de wedstrijd, de statistieken en alle mogelijke informatie over de wedstrijd. Als je denkt dat je niets gemist hebt, twijfel dan niet langer en plaats je weddenschap op een overwinning van Brive - de kansen zijn te goed! De kansen kunnen verkeerd zijn aangepast en zullen in de toekomst waarschijnlijk dalen, want vergeet niet dat kansen altijd kunnen veranderen.

Maak een account aan bij Unibet

Meld je aan bij alle bookmakers!

Tot slot, en dit is belangrijk, raden we je aan om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven, indien mogelijk allemaal. Zoals hierboven uitgelegd kunnen de winkansen per bookmaker verschillen, dus je winst kan hoger of lager uitvallen voor dezelfde weddenschap. Om altijd te kunnen wedden op de beste kansen, heb je dus een account nodig bij zoveel mogelijk bookmakers. Tussen kansen van 1.80 en 1.75 en voor een inzet van €100, kan er een verschil van €5 in potentiële winst zijn tussen twee wedkantoren. Dit is misschien niet enorm voor één wedstrijd, maar voor honderden wedstrijden kan het verschil enorm zijn. Om je winsten te maximaliseren en te profiteren van welkomstbonussen, moet je bij zoveel mogelijk wedkantoren een account aanmaken. Je kunt onze ranglijst van de beste bookmakers gebruiken om je te helpen bij het maken van je keuze!

Registreer je bij Bet365

De odds voor de volgende wedstrijden European Rugby Challenge Cup, Knockout Stage

Onze European Rugby Challenge Cup, Knockout Stage voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer