Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Bundesliga Wedden op de beste odds - Duitsland

Duitsland - Bundesliga
Volgende wedstrijden

Odds zijn essentiële elementen voor sportweddenschappen. Als we het hebben over wedden op de Bundesliga, hebben we het ook over odds voor de Bundesliga en daar worden fans van de Duitse voetbalcompetitie heel blij van.

De odds van de Bundesliga worden bepaald door verschillende factoren

Het eerst wat je moet weten over de odds voor de Bundesliga is dat ze direct gekoppeld zijn aan de slagingskans van de weddenschappen. Hoe groter de kans is dat een voorspelling werkelijkheid wordt, hoe lager de daarbij behorende odds zullen zijn. Hoe kleiner de kans is dat een feit werkelijkheid wordt, hoe hoger de daarbij behorende odds zullen zijn. We nemen de wedstrijd Bayern München - Werder Bremen als voorbeeld, waarin de Beierse club favoriet is. In dit geval zal de weddenschap “winst Bayern” aangeboden worden tegen vrij lage odds (bijv. 1.05) en de weddenschap “winst Bremen” tegen veel hogere odds (bijv. 7.00). De kans dat een evenement daadwerkelijk plaatsvindt heeft direct invloed op de odds in de Bundesliga.

Op Bundesliga wedstrijden wedden bij TOTO!

Tweede aspect dat belangrijk is om te wedden op de de Bundesliga is de berekening van de odds. Odds worden bepaald door de bookmakers op basis van wiskundige aspecten, maar ook op basis van inzicht en reflectie. Wat het wiskundige aspect betreft, kunnen verschillende getallen en statistieken van invloed zijn op de waarde van een odds, bijvoorbeeld de stand in de Bundesliga, het aantal gescoorde doelpunten per team vanaf het begin van het seizoen, het aantal rode kaarten en het aantal geïncasseerde doelpunten. Bij reflectie en inzicht moet je meer denken aan subjectieve parameters die ook belangrijk zijn, zoals de werkelijke motivatie van een team om te winnen, een belangrijke speler die mentaal niet goed in zijn vel zit, of de historische rivaliteit tussen de twee teams (bijv. Schalke 04 en BVB Dortmund). Goed om te weten.

Aanmelden bij TOTO

Een belangrijk element betreffende de odds in de Bundesliga is dat ze per goksite kunnen varieren voor eenzelfde weddenschap. Voor aanvang of na het begin van een wedstrijd (bij een live weddenschap) zijn er meerdere factoren die van invloed zijn op de odds die worden aangeboden door goksites. Een concreet voorbeeld is een blessure van een sterpeler vlak voor de wedstrijd, waardoor de bookmakers de odds voor winst van zijn team naar boven aan zullen passen en de odds voor de tegenstander zullen verlagen. Rode kaarten, geschorste spelers of spelers die door de coach op de bank worden gehouden zijn ook van invloed op de variaties in de odds voor de Bunderliga.

Voetbalwedden met TOTO!

Wat is het belang van odds in de Bundesliga?

Odds zijn cijferelementen die worden bepaald door de goksites die direct verband houden met de kansen. Ze hebben twee belangrijke voordelen. Ten eerste kan de wedder zijn potentiële winst berekenen voor zijn weddenschappen. Door eenvoudig een quotering te vermenigvuldigen met de inzet kan de eventuele winst worden berekend. Als je bijvoorbeeld €100 inzet op winst voor Leverkusen tegen Leipzig in een weddenschap die wordt aangeboden tegen een quotering van 2.00, kun je hopen op €200 bruto winst (odds x inzet = winst).

Ten tweede hebben Bundesliga odds ook als voordeel dat je daarmee je keuze om wel of niet te wedden kan bevestigen. Door de odds te bekijken die de bookmakers aanbieden op de wedstrijd van je keuze, zie je snel of de bookmakers jouw mening over de wedstrijd delen. Zo kan je bepalen of je de juiste keuze hebt gemaakt. We nemen de wedstrijd Bayern München - Hertha BSC als voorbeeld. Je wilt wedden op Bayern dat favoriet is. Als je in dit geval ziet dat de quotering die wordt aangeboden voor “winst Bayern” 1.20 is, kun je gerust zijn. Bookmakers denken ook dat Bayern zal winnen en je kunt dus met een gerust hart wedden. Als je echter ziet dat er abnormaal hoge odds worden aangeboden voor dezelfde weddenschap (bijvoorbeeld 2.50), dan moet je nog eens goed nadenken voordat je wedt. Misschien heb je elementen gemist (blessures van meerdere spelers, schorsingen, rouleringen) die het verschil tussen jouw inschatting en die van de specialisten kunnen verklaren. Belangrijk.

Aanmelden bij TOTO en profiteren van de beste odds

Schrijf je in bij alle bookmakers!

Ten slotte nog een laatste punt over de Bundesliga odds: het is belangrijk om je in te schrijven bij zoveel mogelijk bookmakers om te profiteren van de beste odds. Het heeft weinig zin om alle odds voor Bundesliga wedstrijden te vergelijken als je geen account hebt bij de bookmaker die de beste odds aanbiedt. Het is dus aan te raden om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven.

Inschrijven bij TOTO

De odds voor de volgende Bundesliga wedstrijden:

Onze huidige Bundesliga voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer