Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Tennis Voorspellingen en wedtips voor wedden op Tennis

Er zijn geen Tennis voorspellingen beschikbaar

Voorspelling 1X2

13 jun. 2024 - 05:00

ATP Rosmalen, Nederland Mannen Enkel

Sebastian Korda Sebastian Korda
Luca Nardi Luca Nardi
1 2
Kans van 62%
13 jun. 2024 - 05:00

ATP Stuttgart, Duitsland Mannen Enkel

Richard Gasquet Richard Gasquet
Brandon Nakashima Brandon Nakashima
1 2
Kans van 59%
13 jun. 2024 - 05:00

WTA Rosmalen, Nederland Vrouwen Enkel

Dalma Galfi Dalma Galfi
Veronika Kudermetova Veronika Kudermetova
1 2
Kans van 57%
13 jun. 2024 - 05:00

WTA Rosmalen, Nederland Vrouwen Enkel

Emina Bektas Emina Bektas
Ekaterina Alexandrova Ekaterina Alexandrova
1 2
Kans van 59%
13 jun. 2024 - 06:00

WTA Nottingham, Groot-Brittannië Vrouwen Enkel

Magdalena Frech Magdalena Frech
Tatjana María Tatjana María
1 2
Kans van 51%
13 jun. 2024 - 06:00

ATP Stuttgart, Duitsland Mannen Dubbel

Hassan B / Masur D Hassan B / Masur D
Cash J / Galloway R Cash J / Galloway R
1 2
Kans van 60%
13 jun. 2024 - 06:15

WTA Rosmalen, Nederland Vrouwen Enkel

Jessica Pegula Jessica Pegula
Aleksandra Krunić Aleksandra Krunić
1 2
Kans van 72%
13 jun. 2024 - 06:20

ATP Rosmalen, Nederland Mannen Enkel

Alexei Popyrin Alexei Popyrin
Tommy Paul Tommy Paul
1 2
Kans van 66%
13 jun. 2024 - 06:20

ATP Stuttgart, Duitsland Mannen Enkel

Arthur Rinderknech Arthur Rinderknech
Jan-Lennard Struff Jan-Lennard Struff
1 2
Kans van 57%
13 jun. 2024 - 06:30

WTA Nottingham, Groot-Brittannië Vrouwen Enkel

Emma Raducanu Emma Raducanu
Daria Snigur Daria Snigur
1 2
Kans van 56%

1 / 3

Alle informatie voor je tennisvoorspelling

Onze gepassioneerde en gespecialiseerde tennisexperts helpen je bij je weddenschappen met betrouwbare voorspellingen en gratis advies. Tennis is een sport waar de winstkansen het grootst zijn! Maar je moet wel goede voorspellingen maken. Bekijk de belangrijkste elementen om te analyseren voordat je een tennisprognose opstelt. Ook kun je alle aankomende tenniswedstrijden vinden op onze toegewijde paginas van tenniswedstrijden van vandaag en tenniswedstrijden van morgen. Aarzel niet!

Hoe weet je of een voorspelling betrouwbaar is?

Voor we de vier adviezen voor een geslaagde tennisprognose geven, wijzen we je er nog een keer op dat de eerste stap het bepalen van de betrouwbaarheid van een prognose is. Dit doe je door jouw verwachting van de wedstrijd te vergelijken met de odds die de bookmakers aanbieden. We nemen de wedstrijd tussen Rafaël Nadal en Benoît Paire op Rolland Garros als voorbeeld. Nadal is volgens jou topfavoriet. Als de quotering voor 'winst Nadal' relatief laag is, bijvoorbeeld 1.40, dan ligt jouw inschatting in lijn met die van de bookmakers. Voordat je je tennisprognose plaatst, moet je de odds van de bookmakers vergelijken met de waarschijnlijk van de weddenschap. Om je hierbij te helpen, kun je gebruikmaken van de volgende vier adviezen van onze experts.

Op tennis wedden bij TOTO

Onze 4 adviezen voor je tennisvoorspellingen

Op grond van hun ervaring hebben onze specialisten in tennisvoorspellingen 4 onmisbare adviezen opgesteld voor wedders. Profiteer ervan, onze experts gebruiken ze voortdurend tijdens de ATP toernooien.

Advies nr. 1: Schrijf je in bij de beste bookmakers

Het eerste wat je moet doen voordat je je tennisanalyses begint, is je inschrijven bij zo veel mogelijk goksites. Behalve dat je profiteert van talloze welkomstbonussen bij inschrijving, vind je altijd de beste odds voor de wedstrijd van je keuze als je bij meerdere sites staat ingeschreven. Het komt voor dat de beste bookmaker geen weddenschap aanbiedt op de wedstrijd van je keuze. Als je een account hebt bij meerdere bookmakers, vind je altijd een bookmaker die de wedstrijd aanbiedt en kun je altijd inzetten op de weddenschap van je keuze. Als je meer wilt weten, kun je ook de volgende pagina's bekijken: onze mening over Bet365 of onze mening over BetCity. Hier vind je info over alles wat je moet doen voordat je op tennis wedt.

Aan,elden bij TOTO

Advies nr. 2: Bestudeer het niveau en de vorm van de spelers

Nu je weet hoe belangrijk het is om je overal in te schrijven, gaan we het hebben over het voordeel van het analyseren van een tennisvoorspelling. Punt een: het bestuderen van het niveau en de vorm van de spelers in de wedstrijd waar je op wedt. Je moet weten dat het intrinsieke niveau van de spelers grote invloed heeft op het resultaat van een tenniswedstrijd. Als een amateurspeler bijvoorbeeld tegen Roger Federer speelt, maakt hij weinig kans om te winnen, ook al heeft Federer een slechte dag.

Het niveau van elke speler is overduidelijk een element waar je rekening mee moet houden bij je tennisprognose. Je moet er daarom voor zorgen dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws. Wed daarom ook pas op het laatste moment. Een fysiek probleem bij een speler kan je hele analyse van voor de wedstrijd met de grond gelijk maken, denk daaraan. De lichamelijke conditie van een speler is bij tennis heel belangrijk. Na het passeren van de 30 jaar heeft een speler vaak ook meer moeite met opeenvolgende wedstrijden van 5 sets. Dit heeft gevolgen voor zijn kansen op de eindzege in Grand Slam toernooien. Houd hier rekening mee voordat je je eindprognose opstelt.

Tenniswedstrijden voorspellen bij TOTO

Advies nr. 3: Controleer de motivatie van de spelers

Vergeet niet dat de motivatie van een speler een grote rol speelt in het verloop van een tenniswedstrijd. Wat motiveert een tennisspeler voor een bepaalde wedstrijd? De financiële winst, het handhaven van zijn ATP-klassement of de wil om het toernooit te winnen in eigen land zijn? Allemaal redenen voor motivatie.

Het is moeilijk om de werkelijke motivatie van de speler te meten omdat het motivatieniveau van sommige spelers sterk varieert. Gaël Monfils bijvoorbeeld kan winnen of verliezen tegen elke andere speler afhankelijk van zijn motivatie en concentratieniveau.

Het is vooral het verschil in motivatie tussen de twee spelers dat een belangrijk rol speelt. Geef de voorkeur aan spelers die zelfverzekerd op het veld staan. Spelers die in een slechte reeks blijven hangen, hebben vaak een lager algemeen spelniveau. Dat is een element waar je net zo veel rekening mee moet houden als met de kwaliteit van de spelers. Tijdens een wedstrijd tussen twee spelers van gelijk niveau (bijvoorbeeld Nadal-Djokovic), is dit vaak een doorslaggevend element.

Meespelen met TOTO

Advies nr. 4: Houd rekening met de stijl van de spelers

Ten slotte het laatste advies. Vergeet vooral niet om rekening te houden met de specificiteiten van elke speler en hun voorkeur voor een bepaald terrein. Veel spelers hebben weinig zin om te spelen op een terrein dat ze niet ligt. Dat geldt bijvoorbeeld voor gravelspecialisten als ze op gras moeten spelen. Let hier dus op voordat je een tennisprognose plaatst. Het is een belangrijke factor.

Hetzelfde geldt voor de speelstijl van de spelers. Het kan gebeuren dat de speelstijl van de ene speler de andere speler niet ligt. Een spelers met een goede service, zal een zware dobber zijn voor zijn tegenstanders op gras. Spelers met een geweldige reputatie verliezen vaker als de stijl van hun tegenstander hen niet ligt. Dat is logisch. Voordat je je prognose plaatst, moet je dus de recente resultaten van de spelers op het betreffende terrein bekijken alsmede hun meest recente prestaties in het toernooi. De laatste winnaar van Wimbledon zal bijvoorbeeld meer kans maken het volgende jaar weer hoog te eindigen dan een speler die het toernooi voor het eerst meemaakt.

Een TOTO-account aanmaken

Waarom de voorkeur geven aan de gratis voorspellingen van onze experts ?

Als je onze adviezen correct toepast, is de kans groot dat je winst op tennisweddenschappen zal stijgen. Bovendien bieden onze tennisexperts elke week hun voorspellingen aan voor de belangrijkste ATP en WTA wedstrijden.

De groep onafhankelijke experts van SportyTrader baseert zich op cijfers, statistieken, wiskundige algoritmes en lange ervaring. De groep analyssert elke dag tientallen tenniswedstrijden om de beste voorspellingen voor je te vinden, tegen de beste odds. Bekijk ze dus. Honderden wedders doen dit al om de betrouwbaarheid van hun tennisvoorspellingen te verhogen. Kijk ook naar wat er te winnen valt bij de bookmakers.

Tennisuitslagen voorspellen bij TOTO!

Onze huidige tennisvoorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Extra hulp nodig voor de beste voorspellingen?

We hebben tot slot nog een laatste voordeel voor je. Sportytrader biedt ook een tennis oddsvergelijker aan. Je kunt met deze odds vergelijker nagaan wat de beste odds voor een wedstrijd zijn. Er is bovendien een live rubriek om de wedstrijden live te volgen, en een analyse van elke bookmaker. Die laatste gebruik je om te bepalen bij wie je onder de beste voorwaarden kunt wedden. Een volledig programma dus waarmee het opstellen van je voorspellingen een leuke bezigheid wordt. Sportytrader heeft alle info paraat over tennis. Maak er dan ook vooral gebruik van!

Word Koning TOTO!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer