Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

Circus Bonus

Circus
BIEDT U een bonus van
€250  
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Globaal cijfer 8.0/10
Beste bonus : €250 Type bonus : Bonus op een storting
Minimum storting : 10 Opname : Bekijk de algemene voorwaarden

De welkomstbonus bij Circus Nederland

Momenteel kan je bij Circus Nederland profiteren van een gigantische welkomstbonus tot €250 aan free bets.

Met die welkomstbonus kun je tot 25 free bets van €10 claimen. De bonus van Circus is een zogenaamde stortingsbonus (100% bonus tot max. €250 aan free bets).

Geen enkele andere goksite kan in Nederland concurreren met dat bonusbedrag. Wel zijn de freebets in eerste instantie vergrendeld, waarbij je iedere gratis weddenschap ontgrendelt als je €20 aan echt geld inzet. Houd daar rekening mee.

Met de unieke bonuscode STYNL kom je altijd in aanmerking voor de beste bonussen en promoties van deze bookmaker.

De flinke bonus van Circus ontdekken

Hoe kan ik beste bonus claimen bij Circus.nl?

Om voluit te kunnen genieten van de welkomstbonus die door Circus wordt beloofd, zijn er enkele stappen die je zorgvuldig moet volgen.

  1. Bezoek circus.nl
  2. Open een nieuw account, voer daarbij de bonus code STYNL in en verifieer je identiteit, adres en rekeningnummer.
  3. Stort €250 (in één keer - eerste storting)
  4. Zet €20 aan echt geld in op een weddenschap met minimale quotering van 1.60
  5. Ontvang een free bet van €10 (tot 25 free bets van €10 beschikbaar)

Registreren op circus.nl!

Algemene voorwaarden bonus Circus Nederland

Aan de inschrijving en de aantrekkelijke bonus die je kan verkrijgen bij Circus.nl hangen wel enkele strikte voorwaarden. Allereerst moet je 24 jaar of ouder zijn. Als dit niet het geval is, kun je (indien 18+) wel een account openen op circus.nl, maar geen bonus claimen. Let op, enkel nieuwe registranten komen in aanmerking om de welkomstbonussen te ontvangen. Ook indien je eerder een account had bij Circus, maar die reeds sloot, kun je helaas geen gebruik meer maken van deze acties.

Ook zijn er enkele targets die door de speler moeten gehaald worden om te kunnen genieten van de volledige bonus van Circus.nl. Om één free bet te kunnen activeren, dien je zelf eerst ten minste €20 aan 'echt geld' in te zetten op een weddenschap (minimale odds 1.60). Je ontvangt die free bet vervolgens nadat je weddenschap is afgelopen. De gratis weddenschap moet je binnen 7 dagen na activatie gebruiken.

De bonus van Circus claimen bij inschrijving

Bonus Circus Nederland: ons advies.

De welkomstbonussen hebben zeker enkele aantrekkelijke voordelen waardoor het zeker de moeite is om deze te overwegen. Wij geven graag nog wat tips mee om het maximale te halen uit dit welkomstaanbod.

Circus.nl bonus: wat te doen?

Wanneer jij het maximale bonusbedrag van €250 aan free bets wil ontvangen zijn er een aantal stappen om rekening mee te houden. Allereerst bedenk je of je 24 jaar of ouder bent of niet. Ben je minstens 24? Dan kun je de bonus claimen. Stort na registratie bij Circus tijdens je allereerste storting een bedrag van €250 op je account. Vervolgens zet je om 1 free bet te activeren (in totaal zijn er in dit geval 25 free bets van €10 te claimen) een bedrag van €20 in op een weddenschap met een quotering van 1.60 of hoger. Zet vervolgens de free bet in binnen 7 dagen na activatie. Vergeet niet om de bonus code STYNL in te voeren, zodat je zeker weet dat je altijd kan profiteren van de beste bonussen en andere promoties van Circus Nederland.

Circus.nl bonus: wat niet doen?

Wat moet je niet doen als je de bonus van Circus wil bemachtigen? Allereerst iets waar je geen invloed op hebt: je leeftijd. Ben je jonger dan 24, dan moet je niet denken dat je de bonus kunt verzilveren. Houd er bovendien rekening mee dat de welkomstbonus slechts één keer geldig is, alleen bij de eerste storting voor nieuwe spelers op Circus. Op het moment dat je de welkomstbonus hebt bevestigd, moet je niet denken dat je deze nog kan inruilen tegen een andere welkomstbonus: dit is simpelweg onmogelijk. Ook kunnen we je alvast adviseren om niet te proberen de welkomstbonus met andere bonussen te combineren, ook dit is niet mogelijk bij Circus. Wanneer je telkens een free bet wilt ontvangen, is het af te raden om een bedrag van €19 in te zetten en/of te spelen op odds lager dan 1.60. Je kunt zo'n free bet namelijk pas claimen bij een inzet vanaf €20 en bij quoteringen vanaf 1.60. Voorkom daarnaast de situatie waarin je denkt de free bet rustig op je gemak weken later na activatie te kunnen gebruiken. De free bet moet namelijk binnen 7 dagen na activatie gebruikt worden.

Het aanbod en de bonus van Circus bekijken

Onze beoordeling van de Circus bonus. Beoordeeld op 9 mei 2022 door met een score van 8.0 op een schaal van 10