Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Vriendschappelijke Wedstrijd live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Internationaal)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie Vriendschappelijke Wedstrijd Voetbal. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


Int. Vriendsch. Wedst
Internationaal - Vriendschappelijke Wedstrijd
Einde
Rusland
Cuba
8 0
Einde
Polen
Letland
2 0

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Vriendschappelijke Wedstrijd

21 nov. 14:45
Ierland
Nieuw-Zeeland
1 1
21 nov. 14:45
Oostenrijk
Duitsland
2 0
21 nov. 14:45
Polen
Letland
2 0

Statistieken Vriendschappelijke Wedstrijd

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 243
Gewonnen thuiswedstrijden 49.38 %
Gewonnen uitwedstrijden 24.69 %
Gelijke spelen 25.93 %
% Thuisoverwinningen bij rust 40.33 %
% Uitoverwinningen bij rust 21.81 %
% Gelijkspel bij rust 37.86 %
Doelpunten
Doelpunten 646
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.66
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 1.7
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 0.95
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 45.27 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 54.73 %
Beide teams scoren 46.91 %
Geen tegengoals 53.09 %
Discipline
Totaal aantal gele kaarten 152
Gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd 0.63
Totaal aantal rode kaarten 4
Gemiddeld aantal rode kaarten per wedstrijd 0.02
Kerncijfers
Totaal aantal hoeken 1466
Gemiddeld aantal corners per wedstrijd 6.03

In het voetbal zijn teams voortdurend in strijd voor belangrijke doelen, zowel op de korte als op de lange termijn: ze strijden om punten in directe duels in middelgrote toernooien en kwalificatieprocessen of week na week in de competitie. De uitdaging is echter niet altijd hetzelfde gedurende het hele jaar of het reguliere seizoen, maar er is een periode waarin de trainers van elk team hun strategie kunnen plannen en een goede samenhang tussen hun spelers kunnen creëren: dit zijn de vriendschappelijke wedstrijden.

De vriendschappelijke wedstrijden dienen als voorbereiding voor de teams om de omstandigheden te testen en positieve aspecten te vinden, die ze kunnen blijven uitbuiten, of negatieve details, die verbeterd moeten worden voor het begin van de competitie. Tegelijkertijd is het nuttig voor zoveel mogelijk atleten om minuten in de rotatie te hebben en zo te laten zien wat ze op het veld zouden kunnen presteren tijdens de cursus. In die zin is het het meest gebruikelijk dat de coach en het management van de instellingen op zoek gaan naar minder sterke tegenstanders en de strengheid geleidelijk opvoeren.

Ontvang de Bet365 bonus!

Wat biedt onze tool voor live wedstrijden?

Een van de grootste problemen bij het houden van dit soort wedstrijden over de hele wereld is dat het niet altijd mogelijk is om ze op televisie te bekijken: de uitzendrechten van de teams omvatten dit soort evenementen niet. Maar niet alles is verloren, want SportyTrader biedt de Livescorevtool voor vriendschappelijke wedstrijden aan, waar je in staat zal zijn om live te genieten van de wedstrijden zonder enige beperkingen. Juist in dit onderdeel vind je een diepgaand tekstueel verslag van wat er op het veld gebeurt: deze informatie gaat vergezeld van statistieken over balbezit, aantal overtredingen, hoekschoppen, schoten op doel, etc.

De bovengenoemde aspecten zijn essentieel om te analyseren zodat je kunt wedden dat in korte tijd inkomsten kan genereren. Op dezelfde manier, omdat dit onconventionele wedstrijden zijn, is het moeilijk om te weten of er een geschiedenis tussen hen is, de lijst van opgeroepen spelers of eerdere resultaten. De volledige details verschijnen echter in dit tabblad op dit portaal en je hoeft alleen maar op de wedstrijd van je interesse te klikken om de volledige lijst met hoofdrolspelers, geblesseerde spelers, eerdere confrontaties, recent gescoorde doelpunten, etc. te zien.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom de uitslagen van vriendschappelijke wedstrijden live volgen?

Als je een favoriet team hebt en voorspellingen wilt doen over wat ze zouden kunnen bereiken tijdens hun voorbereidingen, dan is het bekijken van live vriendschappelijke resultaten een belangrijk voordeel. Zoals hierboven vermeld, vind je op deze pagina details over de selectie van elk team, prestaties uit het verleden, hun meest voorkomende scorelijn, doelgemiddelde, onderlinge confrontaties en meer. Daarnaast is de beschrijving van wat er op het veld gebeurde, samen met de statistieken, nuttig voor het maken van een voorspelling: er zijn ook quotes van de hoogste quoteringen van populaire bookmakers om een ticket te kunnen maken. Ongetwijfeld is deze tool van grote waarde voor alle gebruikers.

Ontvang de Bet365 bonus!

De volgende live Vriendschappelijke Wedstrijd wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Vriendschappelijke Wedstrijd voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer