Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen Vriendschappelijke Wedstrijd gisteren en scores van wedstrijden (Voetbal Internationaal)

Er waren gisteren geen wedstrijden in de categorie Vriendschappelijke Wedstrijd Voetbal. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


Int. Vriendsch. Wedst
Internationaal - Vriendschappelijke Wedstrijd
Einde
VS
Brazilië
1 1

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Vriendschappelijke Wedstrijd

01 jan. 00:00
Japan
Thailand
5 0

Statistieken Vriendschappelijke Wedstrijd

Wedstrijden
Gespeelde wedstrijden 221
Gewonnen thuiswedstrijden 48.87 %
Gewonnen uitwedstrijden 25.34 %
Gelijke spelen 25.79 %
% Thuisoverwinningen bij rust 38.46 %
% Uitoverwinningen bij rust 23.53 %
% Gelijkspel bij rust 38.01 %
Doelpunten
Doelpunten 585
Gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd 2.65
Gemiddeld aantal doelpunten thuis per wedstrijd 1.6
Gemiddeld aantal uitdoelpunten per wedstrijd 1.05
Sportweddenschappen
Wedstrijden met meer dan 2.5 50.23 %
Wedstrijden met minder dan 2.5 49.77 %
Beide teams scoren 42.08 %
Geen tegengoals 57.92 %
Discipline
Totaal aantal gele kaarten 122
Gemiddeld aantal gele kaarten per wedstrijd 0.55
Totaal aantal rode kaarten 3
Gemiddeld aantal rode kaarten per wedstrijd 0.01
Kerncijfers
Totaal aantal hoeken 1353
Gemiddeld aantal corners per wedstrijd 6.12

De Voetbal wedstrijden van gisteren waren spannend in Vriendschappelijke Wedstrijd! Kijk maar eens naar de uitslagentabel hierboven, het was een spektakel in Internationaal. Wat waren de scores van gisteren in Vriendschappelijke Wedstrijd ? Wie verraste iedereen? Wie kwam er als beste uit de bus? Je kunt er straks alles over lezen in onze samenvatting van de resultaten van gisteren in Vriendschappelijke Wedstrijd van Voetbal in Internationaal. Het moet gezegd worden dat het gisteren een hele sportieve dag was in het land!

Via onze pagina met Vriendschappelijke Wedstrijd uitslagen van gisteren kun je alles te weten komen over de laatste Voetbal uitslagen die zijn vastgelegd in Internationaal. Individuele prestaties, mogelijke verrassingen, hoogtepunten: herbeleef de Vriendschappelijke Wedstrijd show van gisteren van minuut tot minuut. Allemaal gratis natuurlijk.

Voetbal: bekijk de scores en uitslagen van de wedstrijden die gisteren in Vriendschappelijke Wedstrijd zijn gespeeld in Internationaal

Alle uitslagen en scores van de wedstrijden van Vriendschappelijke Wedstrijd van gisteren bekijken? Onze uitslagenpagina gewijd aan Voetbal in Internationaal is er ook voor dat. Voor alle wedstrijden die gisteren in Vriendschappelijke Wedstrijd zijn gespeeld, bieden we je een schat aan informatie en gegevens om te onthouden. Met SportyTrader mis je niets van de Vriendschappelijke Wedstrijd wedstrijden van gisteren, dat is zeker.

Voor alle Voetbal evenementen die gisteren plaatsvonden in Internationaal in de competitie, geeft onze Livescore je de geregistreerde scores, het verloop van elke wedstrijd om de wedstrijd van minuut tot minuut te herbeleven, elk hoogtepunt aan beide kanten van het veld en het algemene scenario van de wedstrijd. Het is gemakkelijk, dus je zult geen enkele belangrijke informatie missen die gisteren in Vriendschappelijke Wedstrijd werd gegeven. In elk geval kun je het beste van de sport van Internationaal volgen op onze site.

Alles wat je moet weten over elke Vriendschappelijke Wedstrijd wedstrijd die gisteren in Internationaal (Voetbal) is gespeeld

Op onze 100% Vriendschappelijke Wedstrijd pagina kun je op elk moment zien wat er gisteren is gebeurd. Door op de wedstrijd van je keuze te klikken, krijg je toegang tot de scores per minuut, de belangrijkste statistieken in Internationaal van gisteren en belangrijke feiten over de competitie. Kortom, alles wat je moet weten over de sport en de laatste dag van de Vriendschappelijke Wedstrijd show in Internationaal. 

Al met al kun je met ons overzicht van de Vriendschappelijke Wedstrijd wedstrijden van gisteren je kennis over deze competitie in Internationaal uitbreiden en op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Aarzel niet om elke dag terug te komen naar deze pagina voor alle scores en uitslagen van de wedstrijden van de vorige dag.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer