Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

KNVB Beker Wedden op de beste odds - Nederland

Nederland - KNVB Beker
Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Het eerste wat je moet doen als je wilt wedden op een wedstrijd in de KNVB beker is de beschikbare odds onderzoeken. Bij sportweddenschappen zijn de kansen voor een wedstrijd een numerieke indicator die op een evenement wordt aangeboden. Dit toont het bedrag dat kan worden gewonnen als een weddenschap wordt geplaatst tegen deze kansen. Bijvoorbeeld, bij een weddenschap op een team met een kans van 3.0 (2/1 in fractionele kansen) kan een weddenschap van €10 gewonnen worden.

Maak een account aan bij Unibet

Hoe worden de kansen voor de KNVB Beker berekend?

De odds die een bookmaker aanbiedt zijn een weerspiegeling van statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden, gekoppeld aan KNVB Beker wedstrijden waar je op wilt wedden. Als de kans groot is dat iets gebeurt, dan is de geboden quotering laag. Maar als de bookmakers denken dat een gebeurtenis onwaarschijnlijk is, dan worden hogere kansen geboden. Laten we eens kijken naar een wedstrijd waarin Ajax thuis speelt tegen Twente.

Ajax is de favoriet om dit bekerduel te winnen. De kans dat ze winnen is 1.6 met Twente 3.25 en een gelijkspel 2.6. De bookmakers achten de kans op een overwinning van Ajax dus groot en een overwinning van Twente onwaarschijnlijk. Ze zullen daarom niet te hoge quoteringen op Ajax willen bieden, omdat ze verwachten uit te moeten betalen op weddenschappen wanneer ze winnen.

Wed niet zomaar op een wedstrijd zonder voorafgaand onderzoek. Zoek naar de opstelling van het team, de huidige vorm van beide partijen en hoe goed elke partij thuis en uit is.  De opstelling is belangrijk om te weten, omdat teams in bekerwedstrijden vaak in een zwakkere opstelling spelen. Het is allemaal informatie die je zal helpen winnaars te kiezen. De bookmakers hebben dat gedaan bij het berekenen van de kansen die ze hun klanten bieden.

Kansen zijn ook tijdens de wedstrijd beschikbaar. Tijdens de wedstrijd bepaalt wat er op het veld gebeurt de kansen die worden aangeboden. Als Ajax met 1-0 voorstaat, neemt de kans op winst toe en wordt de geboden kans verlaagd naar misschien 1.35. De kansen op winst voor Twente nemen toe, evenals de kansen op een gelijkspel. Hoe langer de wedstrijd gelijk opgaat, hoe hoger de kans dat beide teams winnen en hoe lager de kans op een gelijkspel.

Als Twente op voorsprong komt, worden de kansen kleiner. Ajax kan nog steeds favoriet zijn om de wedstrijd te winnen, maar heeft nu betere kansen. Als de bezoekers in de tweede helft nog steeds op voorsprong staan, blijven hun kansen dalen en kunnen ze zelfs als favoriet eindigen. Hoe langer een wedstrijd gelijk blijft, hoe lager de kansen op een gelijkspel. Ook incidenten op het veld, zoals blessures of een zending, beïnvloeden de kansen. Als Ajax met 10 man komt te staan, neemt de kans op winst toe.

Ontvang de ZEbet bonus!

Hoe gebruik je KNVB Beker kansen?

Allereerst moet je begrijpen dat niet elke bookmaker dezelfde kansen biedt voor elke wedstrijd. Sommige zullen iets betere kansen hebben dan andere, dus zorg ervoor dat je uitzoekt welke dat zijn. Om erachter te komen hoeveel je kunt verwachten te ontvangen voor een winnende voorspelling, vermenigvuldig je simpelweg de kansen van je weddenschap met het bedrag dat je wilt inzetten. Het totaal is wat er op je rekening wordt bijgeschreven als je wint (kans x inzet = winst).

Bovendien kun je aan de hand van de winkansen weten of een weddenschap de moeite waard is of niet. Laten we eens kijken naar een wedstrijd met PSV thuis tegen Feyenoord. PSV is thuis moeilijk te verslaan, dus de bookmakers bieden 1.75 op de overwinning.  Ben je het eens met deze kansen? Misschien vind je dat de quotering hoger zou moeten zijn, maar misschien vind je 1.75 het wedden waard. Waarom worden ze aangeboden tegen 1.75? Misschien omdat ze blessures hebben of spelers laten rusten. Als je niet zeker bent van de kansen, ga dan niet wedden.

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk te weten komt over een wedstrijd waarop je overweegt te wedden. Als je onzeker bent over een weddenschap, is het misschien het beste om deze niet te plaatsen. Een andere mogelijkheid is dat je rekening hebt gehouden met alle factoren die het resultaat van de wedstrijd kunnen beïnvloeden en dat je echt denkt dat de bookmakers PSV onderschatten, die een sterkere ploeg heeft dan Feyenoord en de wedstrijd nog steeds kan winnen. Dan lijkt 1.75 iets om op te wedden.

Registreer je bij Bet365!

Zet in op lang termijn met de kansen van de toekomstige KNVB Bekerwinnaar

Zoals je waarschijnlijk weet, kun je weddenschappen plaatsen op alle wedstrijden die in de KNVB Beker worden gespeeld.  Maar naast de kansen die op elke wedstrijd worden aangeboden, zijn er ook andere mogelijkheden om op te wedden. Zo kun je bijvoorbeeld wedden op wie de KNVB Beker zal winnen of de finale zal bereiken. Dit soort langetermijnweddenschappen kan zeer interessant zijn, vooral aan het begin van de competitie. Als je goede kansen vindt, aarzel dan niet om de weddenschap aan te gaan en de KNVB Beker te volgen.

Schrijf je overal in!

Tot slot is het belangrijk dat je je op verschillende sportweddenschappen sites registreert om te profiteren van de kansen die worden aangeboden voor de KNVB Beker. Zoals je ziet kunnen de kansen per bookmaker verschillen. Door bij zoveel mogelijk bookmakers een account aan te maken, kun je altijd wedden op de hoogste quoteringen en zo je winsten optimaliseren. 

In een wedstrijd tussen AZ en Utrecht bieden de meeste bookmakers 1,5 voor AZ. Een bezoek aan Bet365 laat echter zien dat zij 1.6 bieden. Het is daarom beter om bij die bookmaker te wedden. Een weddenschap van €100 op AZ levert €10 extra op als AZ de wedstrijd wint. Over een periode kan dat een aanzienlijk extra bedrag opleveren.

Om die weddenschap bij Bet365 te kunnen plaatsen, moet je je wel bij hen registreren. Het is daarom belangrijk om je bij zoveel mogelijk sites te registreren om je winst te maximaliseren.

Kijk ook uit naar speciale aanbiedingen voor wedstrijden waarbij je betere kansen krijgt. Als je ons advies opvolgt, zul je op de lange termijn een duidelijk verschil in winst zien. Om je te helpen zijn onze beoordelingen van de beste bookmakers op de markt er om je te begeleiden. Nu weet je waarom je de odds moet vergelijken voordat je op de KNVB Beker wedt. Daarvoor staat onze kansvergelijker tot je beschikking. Ontdek nu wat de odds zijn voor de volgende wedstrijden van de KNVB Beker.

Maak een TOTO-account aan!

De odds voor de volgende KNVB Beker wedstrijden:

21 apr. 2024 - 12:00 KNVB Beker

Onze huidige KNVB Beker voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer