Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Europa Conference League Wedden op de beste odds - Europa

Europa - Europa Conference League
Volgende wedstrijden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

In de wereld van sportweddenschappen zijn de odds het belangrijkste onderdeel van het spel. Kansen zijn inderdaad essentieel, want zonder kansen zou er geen spel zijn. Achter elke Europa Conference League weddenschap zitten kansen. De winkansen zijn gebaseerd op de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis tijdens een wedstrijd plaatsvindt. Meestal zullen de goede kansen op wedstrijden in de Europa Conference League u overhalen om een gokje te wagen in de Europese competitie.

ZEbet biedt hier een bonus .

Een precieze berekening voor alle Europa Conference League odds

Voordat je de odds van Conference League vergelijkt, wil je natuurlijk weten wat de voordelen daarvan zijn. Ten eerste moet je weten dat deze odds altijd worden berekend door de goksites op basis van verschillende factoren. Er is ten eerste altijd een wiskundig aspect. De resultaten van de betreffende clubs voor je weddenschap in de Conference League, het aantal doelpunten dat ze gescoord hebben tijdens de laatste wedstrijd, de vorm van de doelpuntenmakers en de historie van de laatste confrontaties in de competitie. Er komen heel wat cijfergegevens kijken bij het bepalen van een odds voor de Conference League. Daarnaast is er ook een emotioneel aspect waar de bookmakers rekening mee houden. Het werkelijke belang van de wedstrijd (bijv. wedstrijd die weinig invloed heeft op de eindstand in de poule), recente uitspraken van bepaalde belanghebbenden (coaches, spelers, voorzitters) of de historische rivaliteit (bijv.: Olympique Marseille-FC Basel) kunnen ook van invloed zijn op de odds in de Conference League die worden aangeboden door de goksites. Goed om te weten.

Iets anders waar je op moet letten is dat deze odds altijd proportioneel zullen zijn aan de kans dat de weddenschap werkelijkheid wordt. Als een mogelijke uitkomst grote kans maakt om werkelijkheid te worden tijdens een wedstrijd, zullen de odds die de bookmakers aanbieden niet erg hoog zijn. Het omgekeerde geldt ook. Om deze trend te begrijpen nemen we de wedstrijd Slavia Praag - Vitesse als voorbeeld, waarbij Slavia Praag favoriet is. Als Slavia PRaag de dominante ploeg is, zullen de odds die de bookmakers aanbieden voor “winst Slavia Praag” natuurlijk lager zijn (bijv.: 1.90) dan die voor “winst Vitesse'' (bijv.: 03.00). Logisch, want deze odds worden berekend op basis van de kans.

Ten slotte moet je weten dat de berekening van de odds voortdurend wordt bijgewerkt, zelfs na het begin van de wedstrijd. Als je bijvoorbeeld fan bent van live wedden, dan moet je eraan denken dat de wedstrijdelementen waar je op wilt wedden van invloed zijn op alle aangeboden odds. We nemen de wedstrijd Anderlecht - Villareal als voorbeeld. Winst voor Villareal wordt aangeboden tegen 2.00 bij de bookmakers. Als de Spanjaarden de score openen, zal deze quotering dalen naar waarschijnlijk 1.30 of 1.40. Zo zie je dus dat de odds voor de Conference League voortdurend in ontwikkeling zijn en dat je dus serieus en geconcentreerd moet redeneren voordat je op deze cup wedt.

Zebet biedt hier een bonus

Wat zijn de voordelen van de Europa League Conference odds vergelijker?

Of het nu gaat om de Europa League of een andere sportcompetitie die openstaat voor sportweddenschappen, de winkansen hebben één groot belang: het bepalen van de potentiële winst van je weddenschap. De berekening is eenvoudig. Vermenigvuldig simpelweg de winkansen van uw keuze met het bedrag dat u wilt inzetten, en u weet de potentiële winst van je weddenschap. Laten we het voorbeeld nemen van een groepswedstrijd tussen Union Berlin en Feyenoord. Na de wedstrijd geanalyseerd te hebben, besluit je €30 in te zetten op een Duitse thuisoverwinning. De geboden odds op de markt zijn 1,95, dus je zet je €30 in. In dit geval is de bruto winst die je krijgt in geval van een winnende weddenschap €58,50 (winkansen x inzet = winst). Het belangrijkste belang van de winkansen is te weten wat de potentiële winst van de weddenschap is.

Naast het kennen van de potentiële winst van een weddenschap, is het ook goed om te weten dat de Conference League odds van de bookmakers ook van belang zullen zijn om de haalbaarheid van je weddenschap te toetsen. Laten we het uitleggen. Laten we aannemen dat je wilt wedden op winst van Berlijn tegen Feyenoord. Na het raadplegen van onze Europa Conference League odds vergelijker, realiseer je je dat de odds op de Duitsers, favoriet, 1.95 zijn. Je gevoel over de wedstrijd komt dus overeen met de bookmakers. Als je echter merkt dat de voorgestelde odds veel hoger zijn dan je eigen schattingen (bijvoorbeeld 3,00), moet je je afvragen waaraan dit ligt.

Ofwel je kopmt erachter dat je in eerste instantie een aantal belangrijke details hebt gemist (schorsing of blessure van een belangrijke speler, Union is al gekwalificeerd en laat zijn B-team spelen, etc.). In dat geval zul je waarschijnlijk je voornemen om in te zetten moeten heroverwegen. In het tweede geval begrijp je niet waarom de bookmakers zulke hoge kansen bieden, want voor de wedstrijd lijkt alles in het voordeel van Union Berlin te zijn (talent, motivatie, geschiedenis van de confrontaties...). In dit geval is het niet alleen verstandig om in te zetten, maar waarom niet meer dan je van plan was, aangezien de potentiële winst van de inzet zeer royaal zal zijn ten opzichte van de waarschijnlijkheid van een winnende inzet. 

Bet365 biedt hier een bonus

Odds op de winnaar van de Europa Conference League 

Misschien wist je het niet, maar er zijn ook lange termijn Europa Conference League odds beschikbaar. Bijvoorbeeld odds op de winnaar van de Conference League. Of het nu voor de start van de competitie is of zelfs tijdens de competitie, de meeste online weddenschapsites bieden  de mogelijkheid om te wedden op het team dat aan het eind van het seizoen de Europese trofee in de wacht zal slepen. In het algemeen zijn de aangeboden waarden ook zeer interessant (rond 7,00-9,00), en het kan dus de moeite waard zijn om je geluk te beproeven. Merk op dat er ook andere lange termijn Conference League weddenschappen kunnen worden aangeboden, zoals weddenschappen op de topscorer van de competitie, of de teams die zich zullen kwalificeren voor de knock-outfase, en teams die de kwartfinales, halve finales, enz. zullen gaan halen.

ZEbet biedt hier een bonus

Meld je aan bij alle bookmakers!

Tenslotte, het laatste - maar zeer belangrijke - ding om te weten over de UEFA Europa Conference League odds is dat je je moet registreren bij zoveel mogelijk sportweddenschappen sites. De odds zijn vaak verschillend bij verschillende bookmakers, en dit voor dezelfde weddenschap van dezelfde wedstrijd van de EUFA Conference League. Laten we het voorbeeld nemen van de wedstrijd Union Berlin-Feyenoord, waarop je €100 wilt inzetten op de Duitsers.

Voor deze wedstrijd zie je kansen van 1.88 bij Zebet voor de thuisploeg om te winnen, vergeleken met kansen van 1.95 bij Unibet voor dezelfde weddenschap. Het is daarom beter om je €100 in te zetten bij Unibet (potentiële winst van €195), dan bij Zebet, dat minder interessante potentiële winsten biedt (€188). Dit is waarom het openen van een spelersrekening bij zoveel mogelijk bookmakers zinvol is.

Wat heeft het voor zin om de Europa Conference League kansen te vergelijken voordat je gaat wedden als je maar bij één bookmaker geregistreerd staat? Inderdaad, geen enkele bookmaker zal de beste quoteringen bieden voor alle wedstrijden van de UEFA Conference League. Het openen van een rekening op alle in Nederland aanwezige sites biedt he dus de mogelijkheid om altijd te profiteren van de beste weddenschappen in de Conference League, en garandeert zo dus ook de best mogelijke winsten. En daarbovenop kun je profiteren van de vele geweldige welkomstaanbiedingen van alle bookmakers!

Unibet biedt hier een bonus

Odds voor de volgende wedstrijden in de Europa Conference League:

18 jul. 2024 - 11:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 11:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 12:30 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 13:00 UEFA Europa Conference League
18 jul. 2024 - 13:00 UEFA Europa Conference League

Onze huidige Europa Conference League voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer