Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Copa del Rey Wedden op de beste odds - Spanje

Spanje - Copa del Rey
Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden om te tonen voor Copa del Rey Voetbal. Hier zijn de odds van de afgelopen dagen.


Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wanneer je wilt wedden op Spaans voetbal en in het bijzonder op de nationale beker, is het belangrijk dat je rekening houdt met de kansen op de Copa del Rey. Zij vormen de basis van sportweddenschappen. Het zijn immers deze die de speler ertoe aanzetten om te wedden of niet. De kansen zijn gebaseerd op een systeem van waarschijnlijkheid van een gebeurtenis tijdens een Copa del Rey-wedstrijd. De statistieken worden geanalyseerd door de bookmakers, die vervolgens de odds voorstellen. Om erachter te komen hoeveel je kunt verwachten te winnen door te wedden op de Spaanse beker. De Copa del Rey odds moeten in aanmerking worden genomen en zullen je keuzes voor sportweddenschappen zeker veranderen.

Maak een account aan bij TOTO

Hoe worden de odds voor de Copa del Rey wedstrijden berekend? 

Laten we bij het begin beginnen! Wat zijn de kansen? Zoals we al zeiden, is het de kans dat een gebeurtenis zich voordoet tijdens een Copa del Rey-wedstrijd. Deze kansen worden berekend op basis van verschillende factoren (geschiedenis, ranglijst, thuisploeg, enz.). Deze kansen worden vervolgens omgezet in numerieke waarden (de odds) die worden aangeboden op de verschillende sportwedkantoren (Bet365, Unibet, TOTO enz.). Hoe waarschijnlijker een gebeurtenis is, hoe lager de geboden kansen (in de buurt van 1,01). Omgekeerd, hoe lager de waarschijnlijkheid, hoe hoger de kansen!

Laten we het voorbeeld nemen van een Copa del Rey-wedstrijd tussen Valencia en Cadiz CF. Valencia is een gevestigde waarde in de Spaanse competitie. Cadiz CF, daarentegen, is een team dat elk jaar worstelt om in de Spaanse topklasse te blijven. Een overwinning voor de thuisploeg lijkt zeer waarschijnlijk en de odds zullen vrij laag zijn (bijv. 1.40). Als je daarentegen wedt op de overwinning van de bezoekers, zal de quotering hoger zijn omdat de kans op een overwinning kleiner is (bv. 7.00). In de Copa del Rey-wedstrijden kun je ook wedden op een gelijkspel na 90 minuten. In dit geval zijn de kansen voor dit resultaat meestal gemiddeld (bijv. 4,00). Dit kan een goede optie zijn die door spelers te vaak over het hoofd wordt gezien. In de Copa del Rey wedstrijden zijn er een paar dingen om in gedachten te houden. Het is belangrijk om naar de samenstelling van de teams te kijken, want een team dat tegen een veel zwakkere tegenstander speelt, kan sommige spelers laten rusten. Bovendien worden de Copa del Rey wedstrijden doordeweeks gespeeld en kan het schema voor sommige teams erg druk zijn en kan vermoeidheid invloed hebben op het resultaat van de wedstrijd.

Het is ook heel goed mogelijk om te wedden op live wedstrijden. Natuurlijk zal de manier waarop de wedstrijd wordt gespeeld van invloed zijn op de geboden kansen. Als in de wedstrijd tussen Valencia en Cádiz de thuisploeg na een half uur spelen een rode kaart krijgt en een man minder heeft, stijgt de quotering voor Valencia (bijv. 2,60). Tegelijkertijd dalen de kansen op een gelijkspel en een overwinning voor Cádiz. Voor live weddenschappen is het raadzaam de wedstrijden te volgen en bijzonder reactief te zijn. Er kunnen namelijk zeer goede kansen voor je liggen.

Registreer je bij BetCity

Hoe gebruik je kansen op de Copa del Rey? 

Allereerst werken sportweddenschappen volgens een eenvoudige berekening: kans x inzet = winst. Als je dit principe kent, kun je snel je winst berekenen en optimaliseren. Je kunt namelijk op zoek gaan naar de meest interessante kansen en proberen de maximale winst te behalen door op deze twee variabelen (kansen en inzet) te spelen.

Ten tweede is het essentieel om rekening te houden met alle weddenschappen die beschikbaar zijn voor de Copa del Rey-wedstrijden. Er zijn namelijk veel verschillende weddenschappen (winnaar, scorers, score, aantal doelpunten, enz.). Je kunt dus kansen vinden die interessanter lijken voor vergelijkbare kansen. Laten we het voorbeeld nemen van een wedstrijd tussen Atletico Madrid en Mallorca. Als de kansen voor Madrid om te winnen en om niet meer dan twee doelpunten tegen te krijgen hetzelfde zijn, dan kun je beter voor de tweede optie gaan.

Wees tenslotte voorzichtig als je kansen ziet die te interessant zijn. Als Real Madrid bijvoorbeeld tegen Villarreal speelt en de kansen lijken bijzonder hoog (bijv. 2.50), dan heb je waarschijnlijk iets gemist (blessure, opstelling, schema, enz.). Als je geen afwijkingen hebt gezien, kan het zijn dat één van de twee teams over- of onderschat is. In deze situatie kan het de moeite waard zijn om te wedden!

Wed voor de lange termijn door te wedden op de Copa del Rey competitie

Het voordeel van een competitie als deze is dat je kunt wedden op de winnaar van de Copa del Rey. Zoals je zult hebben begrepen, wordt er gewed op de lange termijn. Bijvoorbeeld: Barcelona wint tegen een kans van 4,50. Dit systeem heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het relatief aantrekkelijke kansen. Ten tweede heb je iets om je langer en op meer wedstrijden te vermaken. Dit is een heel andere manier van wedden, die je in een positie kan brengen om langdurige weddenschappen aan te gaan en zo je gewoontes te veranderen.

Schrijf je overal in!

Een belangrijk ding om te weten is dat bookmakers verschillende kansen kunnen bieden voor dezelfde weddenschap. Zo kan Unibet een kans van 1.80 bieden voor een overwinning van Barcelona op Sevilla in de nationale beker, terwijl dezelfde kans bij Bet365 1.85 bedraagt. De bookmakers geven, naast de waarschijnlijkheid, kansen weer op basis van hun gevoel (blessures, speelstijl, extra-sportieve problemen, enz.) Daarom kun je variaties waarnemen tussen de verschillende sites voor sportweddenschappen. Daarom is het essentieel om je op zoveel mogelijk sportweddenschappen sites in te schrijven om je winsten te maximaliseren. Als je € 100 inzet, win je € 5 extra door op Bet365 te wedden voor hetzelfde resultaat. Op de lange termijn zal dit zeker een positief effect hebben op je winst, dus mis het niet!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Copa del Rey

Onze Copa del Rey voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer