Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Uitslagen Tennis gisteren - score van Tennis wedstrijden van gisteren

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Einde
Diane Parry
Jil Teichmann
6 2
6 7
6 2

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $150

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wil je alle tennisresultaten van gisteren weten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder leggen we alles in detail uit.

Tennisuitslagen van gisteren: bekijk alle wedstrijden die gisteren zijn gespeeld

Ben je een tennisfan? Wil je weten wie gisteravond de tenniswedstrijd heeft gewonnen? Perfect, want zoals je hierboven kunt zien is elk tennisresultaat van gisteren, of het nu een mannen- of vrouwentennisresultaat was, beschikbaar in onze lijst met reeds gespeelde wedstrijden. Als je meer wilt weten over de prestaties van een bepaald toernooi of een bepaalde speler, is alles hier beschikbaar. Als je daarnaast de wedstrijden van de dag wilt volgen, is onze tennis uitslagen pagina ook beschikbaar, dus aarzel niet om er gebruik van te maken.

Ontvang de Toto bonus!

Waarom zou je elke tennisuitslag van gisteren bekijken?

Of je favoriete speler gisteren nu wel of niet heeft gespeeld, er valt natuurlijk veel te winnen door de uitslagen van elke wedstrijd te bekijken. Het stelt je met name in staat om een zeer solide kennisbasis op te bouwen, zodat je het meeste uit je sportweddenschappen kunt halen! Met zoveel mogelijk informatie in je hoofd, zoals statistieken per toernooi of per speler, ben je automatisch in de best mogelijke positie om je tennisweddenschappen te plaatsen.

Naast dit alles, en om je voorspellingsidee te bevestigen of je te voorzien van nieuwe informatie/statistieken, is onze pagina met tennisvoorspellingen ook voor jou beschikbaar, 100% gratis (zoals alles op onze site) en biedt bijna een dozijn tennisvoorspellingen per dag. Aarzel niet om te kijken wat onze experts te zeggen hebben!

Maak een account aan bij Unibet!

Wat vind je op onze tennis livescore van gisteren?

Naast elke tenniswedstrijd van gisteren en dus alle uitslagen van die dag, heb je op onze Livescore ook toegang tot een breed scala aan informatie en statistieken. Je kunt naar beneden scrollen om alle tennisuitslagen te zien, maar door op een wedstrijd te klikken krijg je ook toegang tot een breed scala aan statistieken over de wedstrijd.

Zo kies je bijvoorbeeld een tennisuitslag van de wedstrijd tussen Alex de Minaur en Casper Ruud van gisteravond. Daar zie je dat de Australiër de Noor in 2 sets heeft verslagen. Vervolgens wil je meer informatie over deze wedstrijd, dus klik je op de wedstrijd. Aantal aces, dubbele fouten, opeenvolgende pits, gewonnen punten, breaks, punten gewonnen op serve, breakpunten, opeenvolgende games, gewonnen games, punten gewonnen op 1e of 2e serve... Al deze en nog veel meer statistieken wachten op je op onze Tennis Livescore van gisteren. En natuurlijk helpen al deze resultaten en statistieken je bij je voorspellingen voor de tenniswedstrijden van morgen!

Maak een account aan bij Unibet!

De volgende live Tennis wedstrijden:

18 jul. 2024 - 08:05 ATP Hamburg, Duitsland Mannen Enkel
18 jul. 2024 - 08:25 WTA Boedapest, Hongarije Vrouwen Enkel
18 jul. 2024 - 09:25 ATP Bastad, Zweden Mannen Enkel
18 jul. 2024 - 09:35 ATP Gstaad, Zwitserland Mannen Enkel
18 jul. 2024 - 09:45 WTA Boedapest, Hongarije Vrouwen Enkel
18 jul. 2024 - 10:05 ATP Gstaad, Zwitserland Mannen Dubbel
18 jul. 2024 - 10:35 ATP Bastad, Zweden Mannen Enkel
18 jul. 2024 - 11:00 ATP Hamburg, Duitsland Mannen Dubbel
18 jul. 2024 - 11:00 ATP Newport, VS Mannen Dubbel
18 jul. 2024 - 11:00 WTA Boedapest, Hongarije Vrouwen Dubbel

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer