Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Rolex Paris Masters 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis Masters Paris Bercy voorspelling op de uiteindelijke winnaar, evenals onze deskundige voorspellingen op de wedstrijden van de Rolex Paris Masters 2023. Alle informatie die je nodig hebt voor je sportweddenschappen!

Voorstelling van de Masters Parijs-Bercy (Rolex Paris Masters) - Tennis

Voorspellingen Masters Paris Bercy - 2023

Bereid je voorspellingen voor de Rolex Paris Masters 2023 voor, het toernooi van Bercy belooft spannend te worden. De Rolex Paris Masters 2023 wordt gehouden van 30 oktober tot en met 5 november 2023 in de Accor Arena en belooft geweldige duels op het hardcourt van de indrukwekkende Parijse locatie. Wie volgt Holger Rune op en wint dit jaar de trofee? Hoe voorspel je het evenement? Wij nemen een kijkje. 

Toernooidetails

  • Plaats: Accor Arena, Parijs (Frankrijk)
  • Data : Van 30 oktober tot 5 november 2023
  • Oppervlak: Hard (indoor)
  • Prijzengeld: $5.779.335
  • De laatste winnaar: Holger Rune (Denemarken)

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze tips om te wedden op de Paris-Bercy Masters 1000

Voorspellingen ATP Parijs

Wil je goede voorspellingen doen voor de Rolex Paris Masters en je winst tijdens de wedstrijd verhogen? Hier zijn de belangrijkste tips van onze tipgevers en tennisexperts die je de hele week in Parijs moet toepassen om je winst te vergroten.

Analyseer de vorm van de spelers

De eerste tip gaat natuurlijk over de vorm van de twee atleten die tegenover elkaar staan. De vorm van de twee spelers op het veld is een centraal element in de opbouw van je voorspelling en je moet de tijd nemen om de laatste prestaties van elke speler te bekijken. Natuurlijk heeft dit niet alleen betrekking op het resultaat, maar ook op de inhoud van recente wedstrijden. Als Zverev bijvoorbeeld net 6 wedstrijden heeft gewonnen zonder een set te verliezen, moet je waarschijnlijk vermijden om te wedden op een overwinning van zijn tegenstander vandaag. En andersom.

Kijk naar de geschiedenis van duels

Het derde wat je moet doen is kijken naar de geschiedenis van recente duels tussen de twee spelers die betrokken zijn bij de weddenschap die je wilt plaatsen. Het psychologische aspect is erg belangrijk bij een individuele sport als tennis en kan er soms voor zorgen dat een sporter wint of verliest. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je op Djokovic zou wedden, maar dat hij zijn laatste 2 duels tegen Casper Ruud heeft verloren. Dan is het waarschijnlijk beter om in te zetten op de laatste, zelfs als de Serviër wordt aangekondigd als de favoriet voor dit topduel. Om nog een stapje verder te gaan, raden we je zelfs aan om vooral te letten op recente ontmoetingen op dezelfde ondergrond als die in Parijs-Bercy. Zoals gezegd heeft elke ondergrond zijn tennisspecialisten.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Rekening houden met de ondergrond

Het tweede belangrijke aspect, dat absoluut niet over het hoofd mag worden gezien, is de ondergrond van het toernooi. In tennis is wat misschien een detail lijkt, in werkelijkheid een belangrijke factor, en sommige spelers behalen compleet andere resultaten op het ene oppervlak dan op het andere. Je moet dus het type spel van de atleten analyseren en goed opletten aan welke ondergrond ze de voorkeur geven en welke het beste bij hun spel past. Voor de Rolex Paris Masters is het een harde, indoor ondergrond, ideaal voor meer complete spelers en een ondergrond die veel snelle wissels toestaat. Ga dus niet te snel in op de successen van spelers die bekend staan om hun glans op gras of gravel. Ieder het zijne!

Hulp voorspellen Masters Paris Bercy - 2023

Bekijk de toernooigeschiedenis

Vergeet niet te kijken naar de meest recente prestaties van de spelers in het toernooi. Als Medvedev bijvoorbeeld de laatste 4 toernooien in Parijs-Bercy de finale heeft bereikt, is het de moeite waard om een muntje in te zetten op de Rus in 2023. Aan de andere kant, als een favoriet 3 keer op rij heeft verloren in de eerste of tweede ronde van Bercy, dan is het misschien beter om je geld niet op die speler te zetten voor dit toernooi. Zelfs voor sommige topspelers op de ATP-ranglijst zijn er toernooien waar het geen goed idee is om te spelen. De meeste spelers hebben hun favoriete toernooien, waar ze over het algemeen schitteren. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met de geschiedenis van elke speler in de Rolex Paris Masters.

De stand opmaken van de ATP Race

Vergeet tot slot niet om de ATP-ranglijst te bekijken voordat je je voorspellingen voor Paris-Bercy doet. De Paris Masters 1000 is duidelijk een belangrijk evenement, met 1.000 punten op het spel voor de winnaar. Deze punten kunnen beslissend zijn aan het einde van het seizoen en het verschil maken voor kwalificatie voor de Nitto ATP Finals. Een speler die zich bijvoorbeeld richt op nummer 1 op de ranglijst, of in de top 3 of top 10, zal gemotiveerder zijn dan iemand die niets meer heeft om naar te streven op de ranglijst. En in tennis is de geest van het grootste belang. Het is dus niet overdreven om te zeggen dat sommige wedstrijden worden gewonnen op motivatie.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten om je voorspellingen te doen voor de Paris Masters 1000

Statistieken Rolex Paris Masters 2023

Om zo goed mogelijk te kunnen voorspellen voor het toernooi van Paris-Bercy in 2023, heb je een overzicht nodig van de statistieken van de vorige editie. Hier zijn de meest interessante cijfers uit 2022:

  • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 23,1 games
  • Twee-set wedstrijden: 67% van de wedstrijden
  • Driesetters: 33% van de wedstrijden
  • Wedstrijden waarin de winnaar de 1e set won: 85% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een bagel (6-0): 4% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 13% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 15% van de wedstrijden
  • Wedstrijden met een tiebreak in de 3e set: 7% van de wedstrijden (22% van de duels in drie sets)

Voor je tennisvoorspellingen voor het 2023 Paris Bercy toernooi zul je zien dat je dus de voorkeur moet geven aan exacte 2-0 scores, eindoverwinningen door de winnaar van de eerste set (voor je live weddenschappen), of onder 29,5 games. Er is genoeg ruimte voor je alternatieve weddenschappen op deze Rolex Paris Masters.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Voorspelling winnaar: wie wint de Rolex Paris Masters 2023 (Paris Bercy Tennis Masters)

Voorspelling winnaar Masters 1000 Paris Bercy - Rolex Paris Masters 2023

De grote namen staan in de rij voor de Paris 2023 Masters! Met Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Casper Ruud, Stefanos Tsitsipas en titelverdediger Holger Rune belooft de competitie op de baan in de Accor Arena enorm te worden en het spektakel grandioos. Qua dynamiek verdienen de monsters Djokovic en Alcaraz de voorkeur. "Djoko, die 2 van de laatste 4 edities heeft gewonnen, streeft ernaar om zijn titel terug te winnen nadat hij in 2022 de finale verloor. Na een pauze van meer dan een maand na zijn overwinning op de US Open 2023 is de nummer 1 van de wereld weer in topvorm voor deze Paris Masters, en we hebben hem onze favoriet gemaakt om te winnen. Onze voorspelling: Djokovic wint het toernooi!

Voorspelling Masters 1000 Paris Bercy: De kansen voor de titel :

  • Novak Djokovic - 2.50
  • Carlos Alcaraz - 4.00
  • Daniil Medvedev - 7.00
  • Jannik Sinner - 7.50
  • Andrej Roebljov - 21.00
  • Alexander Zverev - 23.00
  • Stefanos Tsitsipas - 23.00
  • Taylor Fritz - 31.00
  • Sebastian Korda - 36,00
  • Grigor Dimitrov - 36.00
  • Ben Shelton - 36.00
  • Holger Rune - 36.00
  • Hubert Hurkacz - 36,00

De kansen zijn afkomstig van www.bet365.nl. 

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

ATP Paris Masters: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Onze huidige ATP Paris - Bercy voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Topwedstrijden

26/04 14:45
KAS Eupen
KAS Eupen
Charleroi
Charleroi
27/04 07:30
West Ham
West Ham
Liverpool
Liverpool
27/04 10:00
Mechelen
Mechelen
Oud-Heverlee Leuven
Oud-Heverlee Leuven
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer