Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

ZEbet
De code bekijken STYNL

Exclusieve bonus code. Beperkte aanbieding

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Zebet bonus code

Gebruik de bonus code STYNL bij registratie op Zebet.nl.

Wanneer je die code invult weet je zeker dat je ten alle tijde in aanmerking kunt komen voor de hoogst beschikbare bonus van Zebet in Mei 2022.

Je vult de bonuscode STYNL in op de aanmeldpagina van Zebet. Nog geen account bij deze bookmaker? Dan weet je wat je te doen staat.

Naar de inschrijfpagina van Zebet gaan

Waarom de bonus code STYNL gebruiken bij Zebet?

Door de promotiecode STYNL in te vullen, verzeker je jezelf van het hoogste bonusbedrag dat in Mei 2022 beschikbaar is bij Zebet. Die bonus loopt bij Zebet op tot een bedrag van €50 en wordt uitbetaald in de vorm van een gratis weddenschap. 

Het exacte bedrag dat jij als bonus ontvangt, is afhankelijk van het bedrag van jouw eerste storting op Zebet.nl, met een maximaal te ontvangen free bet van €50.

Een inschrijving bij Zebet is volgens onze redactie meer dan de moeite waard. Bekijk voor het oordeel van SportyTrader over Zebet ook de Zebet review pagina.

De Zebet bonus ontdekken!

Hoe gebruik je de bonus code STYNL?

Het invullen van de bonus code STYNL waarmee je altijd in aanmerking komt voor het hoogste bonusaanbod van Zebet (zie ook onze Zebet bonus pagina) gaat gemakkelijk in zijn werk. Om er zeker van te zijn dat je niets misloopt, kun je de volgende instructies volgen:

1) Naar de officiële Zebet website gaan

Om de mooiste bonus te kunnen claimen van Zebet dankzij de code STYNL, moet je eerst naar de officiële website van Zebet gaan: www.zebet.nl. Dit kan op jouw telefoon, tablet of computer. 

2) Registreer je via MiTrust

Je schrijft je het meest eenvoudig in bij Zebet door gebruik te maken van MiTrust, een veilige en eenvoudige wijze waarmee Zebet o.a. jouw identiteit checkt. Dit proces verloopt in drie stappen: identificatie van persoonsgegevens (via identiteitskaart of paspoort); adrescontrole (via je serviceprovidor zoals DigiD, KPN of Ziggo) en bevestiging van je bankrekening. 

3) Bonus code STYNL invullen in de laatste stap Mijn Account

Nadat je de verplichte stappen hebt doorlopen via MiTrust (check identiteit, adres en bankgegevens), kun je in de allerlaatste stap van het registratieproces een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. In het allerlaatste veld ‘promotiecode’ vul je vervolgens de code STYNL in. Ga akkoord met de reglementen van Zebet (eerste vierkantje aanvinken) en klik op bevestigen. Je hebt de bonus code succesvol ingevuld en komt nu zeker weten in aanmerking voor het hoogste bonusbedrag!

Registreren op Zebet.nl

Waar kom je voor in aanmerking als je de code STYNL invult?

Type actieBeschrijvingGeldig t/m
Zebet sport bonusBonus die kan oplopen tot €50 (free bet)31/12/2022

Wat doen als je al een Zebet account hebt?

Heb je al een account bij Zebet en wil je nu ook gebruikmaken van de bonus code STYNL? 

Helaas is dit dan niet meer mogelijk. Zebet stelt deze bonus code namelijk alleen beschikbaar aan nieuwe spelers die nog geen Zebet account hebben.

Heb je vrienden die nog geen account hebben bij Zebet, dan kunnen zij wel profiteren van de bonus code STYNL.

Naar de welkomstbonus van Zebet!

Waarom inschrijven bij Zebet?

Heb je nog twijfels over een registratie op Zebet.nl ondanks de welkomstbonus oplopend tot €50 en de bonus code STYNL? Het is altijd goed om weloverwogen de keuze te maken!

De redacteuren van SportyTrader zijn echter positief over deze legale bookmaker. Dit positieve oordeel kwam tot stand door verschillende factoren, waaronder het complete aanbod aan sporten en de vele wedopties, alsmede de moeite die Zebet neemt om ook bestaande Zebet-spelers gelukkig te houden. Die klantenbinding realiseert Zebet door acties zoals de ZEbet points, maar ook door te investeren in een goede klantenservice.

Een Zebet account aanmaken

Zebet acties van het moment