Bet365
De aanbieding bekijken
ZEbet
 €50  GRATIS!
Betcity
 €20  GRATIS!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Bet365   Schrijf je in !

ZEbet Bonus

ZEbet
BIEDT U een bonus van
€50  
Promocode: STYNL Schrijf je in!
Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden
Globaal cijfer 9.0/10
Beste bonus : €50 Type bonus : Bonus op een storting
Bonuscode ZEbet : STYNL
Bonusbedrag : €50 Minimum storting : 15

Zebet welkomstbonus

Registreer je hier bij de bookmaker Zebet. Op deze uitstekende, legale goksite kun je in Mei 2022 een welkomstbonus claimen van €50 (met de bonus code STYNL). Voorwaarde is wel dat je 24 jaar of ouder bent om in aanmerking te komen voor deze Zebet bonus.

De bonus van Zebet heeft de vorm van een stortingsbonus en wordt uitbetaald in de vorm van een free bet, die jij mag verdelen over meerdere bets.

Het bonusbedrag dat jij ontvangt staat gelijk aan het bedrag dat je (in één keer) op de website stort na aanmelding, met een maximum te ontvangen bonusbedrag van €50.

Registreren bij Zebet!

Hoe de beste Zebet bonus claimen?

Wil je weten hoe je de bonus van Zebet kunt claimen? Dan is onderstaande informatie voor jou. Stapsgewijs leggen wij je uit hoe je het hoogste bonusbedrag kunt claimen. Let op: je moet 24 jaar of ouder zijn om überhaupt in aanmerking te komen voor de bonus.

  1. Registreer je op de website van Zebet (persoonlijke gegevens, identiteit, adres en rekeningnummer verifiëren) en vul hierbij de promotiecode STYNL in
  2. Stort het bedrag van €50
  3. Ontvang een bedrag van €50 aan gratis weddenschappen. Jij bepaalt of je die ontvangen bonus in één keer inzet of over meerdere weddenschappen verdeelt.

Hoe registreren bij Zebet?

Benieuwd hoe een inschrijving bij Zebet eraan toe gaat? Wij kunnen je alvast geruststellen, dit is gemakkelijk. Hieronder vind je wederom stapsgewijs hoe een registratie bij Zebet in zijn werk gaat:

1. Ga naar de website zebet.nl

Hier ga je gelijk naar de registratiepagina van Zebet.

2. Verifieer je identiteit, je adresgegevens, je persoonsgegevens en je rekeningnummer

Zebet moet jouw identiteit controleren wanneer je je registreert op de website. Dit is een verplichting van de Kansspelautoriteit. Zebet controleert je identiteit met MiTrust, een veilig en erkende functionaliteit om de identiteit van gebruikers te verifiëren. Je adresgegevens worden geverifieerd op basis van jouw serviceprovider (KPN, Ziggo, Eneco, Tele2, Simy). Zorg ervoor dat het rekeningnummer dat je opgeeft op jouw naam staat (en dus op dezelfde naam als geverifieerd via MiTrust).

3. Bevestig je account, stel limieten in en doe een storting

Nu je het registratieproces hebt doorlopen, dien je alleen nog je account te bevestigen via de bevestigingslink van Zebet die je in jouw mailbox hebt ontvangen. Je stelt vervolgens je spellimieten in en kunt overgaan tot de eerste storting op Zebet.nl (via iDEAL of CreditCard).

Profiteren van de bonus van Zebet!

Zebet voorwaarden bonus

Iedere bookmaker stelt voorwaarden aan het ontvangen van een bonus. Gelukkig zijn die voorwaarden bij Zebet maar heel minimaal. Zo kun je de free bets die je ontvangt rustig verdelen over meerdere bets en ben je niet verplicht die in één keer in te zetten. Ook kun je de gratis weddenschappen gebruiken op alle sporten, weddenschappen en quoteringen. Vrijwel geen beperkingen dus gelukkig. Een paar praktische zaken zijn handig om te weten: je ontvangt je stortingsbonus (verdubbeling wedtegoed in free bets) op basis van het bedrag dat je de allereerste keer op de site stort. Ook dien je minstens 24 jaar oud te zijn en kom je niet in aanmerking voor de ZEbet welkomstonus als je al gebruik hebt gemaakt van de ZEturf welkomstbonus.

Zebet bonus tips

Hieronder vind je de do's en de don'ts voor de Zebet bonus. Doe voordeel met deze praktische tips.

Zebet bonus: te doen

Wil jij een zo hoog mogelijk bonusbedrag van Zebet ontvangen? Dan adviseren we je om €50 te storten tijdens je allereerste storting op zebet.nl. Je claimt dan het maximaal te behalen bonusbedrag. Zet de free bets daarnaast gerust in op meerdere weddenschappen, om zo aan kansenspreiding te doen. Zet de bonus in eerste instantie vooral in op sporten en wedstrijden die je kent. Neem de tijd om een interessante weddenschap te vinden (goede balans tussen potentieel winstbedrag en het risico dat je neemt).

Zebet bonus: niet te doen

De Zebet bonus (verdubbeling) geldt alleen voor de eerste storting. Wil jij dus het maximale bonusbedrag van €50 ontvangen, dan moet je geen lagere eerste storting doen dan €50. Ga dus niet de mist in om te denken dat je gerust eerst €25 kunt storten en een tweede keer weer €25 als je de maximale bonus wilt claimen. Je ontvangt dan namelijk 'maar' €25, omdat dit de hoogte van je allereerste storting was. Maak daarnaast niet de fout om het bedrag van de gratis weddenschap heel spontaan in één keer in te zetten op een sport en/of wedstrijd die je totaal niet kent. Inzetten op hele lage quoteringen is ook niet aan te raden, tenzij je een hele goede reden hebt.

Aanmelden bij Zebet

Zebet: andere bonussen

Registreren en het wedaanbod van Zebet bekijken

Onze beoordeling van de ZEbet bonus. Beoordeeld op 9 mei 2022 door met een score van 9.0 op een schaal van 10