Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

MLS Voorspellingen en wedtips

Voorspelling 1X2

25 mrt. 2023 - 16:30

Major League Soccer

Portland Timbers
1 X 2
LA Galaxy
25 mrt. 2023 - 19:30

Major League Soccer

Charlotte FC
1 X 2
NY Red Bulls
25 mrt. 2023 - 19:30

Major League Soccer

Columbus Crew
1 X 2
Atlanta United Fc
25 mrt. 2023 - 19:30

Major League Soccer

DC United
1 X 2
New England Revolution
25 mrt. 2023 - 19:30

Major League Soccer

Inter Miami CF
1 X 2
Chicago Fire
25 mrt. 2023 - 19:30

Major League Soccer

Philadelphia Union
1 X 2
Orlando City SC
25 mrt. 2023 - 20:30

Major League Soccer

Austin FC
1 X 2
Colorado Rapids
25 mrt. 2023 - 20:30

Major League Soccer

Houston Dynamo
1 X 2
New York City
25 mrt. 2023 - 20:30

Major League Soccer

Minnesota United
1 X 2
Vancouver Whitecaps
25 mrt. 2023 - 20:30

Major League Soccer

Sporting Kansas City
1 X 2
Seattle Sounders

1 / 2

Ontdek onze wedtips, voorspellingen en alle andere informatie voor jouw sportweddenschappen op de MLS (seizoen 2022). Alles wat jij nodig hebt voor jouw voetbalweddenschappen!

MLS Seizoen 2022 - voetbal

Voorspelling MLS

Major League Soccer is de hoogste voetbalcompetitie van de Verenigde Staten. Elk seizoen proberen de beste Amerikaanse franchises de MLS Cup te winnen, de trofee die wordt uitgereikt aan de Amerikaanse kampioen. Zoals in de meeste Amerikaanse competities, met inbegrip van de hoog aangeschreven NBA, wordt de competitie eerst gespeeld in de vorm van een regulier seizoen (twee conferences), gevolgd door een afsluitende play-off. Aan het eind van de competitie wordt dan de finale tussen de kampioenen van de Eastern en Western Conference gehouden, waarbij de Amerikaanse kampioensploeg wordt gekroond. Om te wedden op de MLS in 2022, ga dan snel naar Winamax, één van de beste sites voor Major League Soccer. Meld je aan via deze link en geniet van een mooie bonus!

De MLS is een kampioenschap dat de laatste jaren meer en meer evolueert. Voetbal, of "soccer" zoals het daar wordt genoemd, was duidelijk niet een van de eerste sporten die in de Verenigde Staten werden gespeeld en bekeken tot een paar jaar geleden. Maar dat is vandaag niet het geval, en de sport wordt veel democratischer. Het is een competitie met een mix van jeugd en anciënniteit, met veel sterren die hun carrière in dit land beëindigen. David Beckham, Blaise Matuidi, David Villa, Zlatan Ibrahimovic, Didier Drogba, Steven Gerrard, Franck Lampard, Kaka, Pirlo, Nani, Thierry Henry... de MLS heeft eindelijk een aantal zeer goede mensen zien passeren! Met franchises die nu zeer bekend zijn in Europa, zoals New York City, Toronto, Orlando, de New York Red Bulls, de Los Angeles Galaxy en Inter Miami (een club opgericht door David Beckham), is de Amerikaanse competitie duidelijk een kijkje waard.

De odds op Bet365.nl bekijken

Major League Soccer: De Conferences

Western ConferenceEastern Conference
Austin FCInter Miami
Nashville SCAtlanta United
Colorado RapidsChicago Fire
FC DallasFC Cincinnati
Houston DynamosColumbus Crew
Los Angeles GalaxyD.C. United
Los Angeles FCMontreal Impact
Minnesota United FCNew England Revolution
Portland TimbersNew York City FC
Real Salt LakeNew York Red Bulls
San Jose EarthquakesOrlando City
Seattle SoundersPhiladelphia Union
Sporting Kansas CityToronto FC
Vancouver WhitecapsCharlotte FC

De welkomstbonus van Bet365 bekijken

MLS: de belangrijkste statistieken

Statistieken MLS Amerika

Statistieken zijn van essentieel belang bij het voorspellen van een wedstrijdresultaat. Of dit nu gaat om het aantal doelpunten dat er in een wedstrijd wordt gemaakt, welke spelers er in topvorm verkeren, welk team er ijzersterk is in uitduels, al dit soort statistieken zijn belangrijk. Onze experts doen hun best om al dit soort essentiële statistieken aan jou te presenteren in hun wedstrijdvoorspellingen. Laten we een kijkje nemen naar de statistieken uit het vorige MLS seizoen, die een interessante indicatie zijn voor dit seizoen.

Het gemiddeld aantal doelpunten per wedstrijd loopt terug in de MLS. Dit doelpuntengemiddelde per wedstrijd lag vorig sezioen op 2.70. 

Vorig seizoen werden er in 53% van de wedstrijden meer dan 2.5 goals gescoord, een percentage dat iets is afgenomen ten opzichte van 2020 en 2019 (beide seizoenen 58%). In het merendeel van de wedstrijden in 2021 werd er vaker gescoord dan 1.5 keer (77%), terwijl 30% van de duels meer dan 3.5 goals zagen. Informatie om in je achterhoofd te houden wanneer je graag inzet op het aantal doelpunten per duel.

In 59% van de MLS duels werd er vorig seizoen door beide teams gescoord. Er is sprake van een thuisvoordeel. 47% van de ontmoetingen werden vorig seizoen gewonnen door de thuisspelende ploeg, 27% van de wedstrijden eindigden in een gelijkspel en in 26% van de duels ging de uitspelende club met de drie punten naar huis.

De dubbele kans markt is een geliefde markt voor voetbalwedders, en dus ook voor de liefhebbers van een weddenschap op MLS-wedstrijden. Over dit type weddenschap kunnen wij zeggen dat vorig seizoen 74% van de weddenschappen ‘thuisploeg wint of gelijkspel’ winnend bleek te zijn, terwijl de weddenschap ‘gelijkspel of de uitploeg wint’ in 53% van de gevallen succes opleverde. Voor die laatste weddenshap zullen de odds het meest interessant zijn, dus kijk goed of je eens kunt inzetten op een ploeg die goed presteert in uitwedstrijden.

De MLS is een spectaculaire competitie, die over het algemeen vermakelijke wedstrijden biedt. Hierin sluit het perfect aan op de sportbeleving in de Verenigde Staten wat duidelijk het land van overdaad en show is, en voetbal maakt daar nu ook deel van uit. Met een gemiddelde van 2,70 gescoorde doelpunten per wedstrijd vorig jaar wordt de competitie elk jaar beter, en kan het zelfs wedijveren met de grootste competities van Europa. Aarzel voor je MLS weddenschappen dit seizoen niet om in te zetten op doelpunten!

Merk ook valt op basis van de statistieken van vorig jaar op dat 53% van de wedstrijden ten minste drie doelpunten opleverden. Een zeer interessant gegeven, dat je zou kunnen motiveren om de '+2.5 doelpunten' voorspelling vaak te proberen, die vaak tegen zeer goede idds wordt aangeboden op de beste sportweddenschappen sites. Meestal kun je met dit soort winkansen je inzet (min of meer) verdubbelen. Aarzel dus niet om dit uit te proberen, vooral als je ziet dat een spits in vorm is en vaak scoort in de laatste wedstrijden. De voorspelling '+1.5 doelpunten kwam zelfs in 77% van de wedstrijden uit, en '+3.5' in 30% van de gevallen.

Een andere belangrijke statistiek voor het maken van een betrouwbare MLS voorspelling is het percentage wedstrijden waarbij de 'beide teams scoren' voorspelling uitkomt. Vorig jaar scoorden beide teams in 59% van de wedstrijden. Dit is een zeer interessant percentage, dat eens te meer kan concurrere met de grote Europese competities. En als je weet dat er voor dit soort weddenschappen zeer goede odds geboden worden, houdt niets je tegen om deze weddenschap het komende MLS seizoen uit te proberen! 

Daarnaast is het goed om te weten dat uitoverwinningen nog steeds vrij zeldzaam zijn in de.Amerikaanse competitie, en dat 47% van de wedstrijden is gewonnen door het thuis spelende team. Zo witsen uitspelende clubs vorig jaar slechts 26% van de tijd de 3 punten mee naar huis te nemen, en werd er in 27% van de wedstrijden gelijk gespeeld. Een zeer interessante statistiek, vooral voor degenen die graag dubbele weddenschappen afsluiten. Ook vorig jaar was de '1X-voorspelling winnend in 74% van de wedstrijden, terwijl de 'X2'-voorspelling geldig was in 53% van de wedstrijden. Je kent nu de belangrijkste statistieken voor succesvolle MLS voorspellingen!


De MLS is een kampioenschap dat de laatste jaren meer en meer evolueert. Voetbal, of "soccer" zoals het daar wordt genoemd, was traditioneel gezien niet een van de populairste sporten in de Verenigde Staten Maar daar begint de laatste jaren veandering in te komen met de MLS die zich stormachtig heeft ontwikkeld Het is een competitie met een mix van jeugd en ervaro,g, met veel sterren die hun carrière in dit land beëindigen. David Beckham, Blaise Matuidi, David Villa, Zlatan Ibrahimovic, Didier Drogba, Steven Gerrard, Franck Lampard, Kaka, Pirlo, Nani, Thierry Henry... de MLS heeft eindelijk een aantal zeer grote namen zien passeren! Met franchises die nu zeer bekend zijn in Europa, zoals New York City, Toronto, Orlando, de New York Red Bulls, de Los Angeles Galaxy en Inter Miami (een club opgericht door David Beckham), is de Amerikaanse competitie duidelijk het volgen waard!

Wedden bij het Nederlandse BetCity

Hoe MLS wedstrijden voorspellen?

Voorspelling MLS seizoen 2022

Nu je op de hoogte bent van de belangrijkste MLS statistieken, is het tijd om naar andere belangrijke factoren te kijken die essentieel zijn bij het voorspellen van wedstrijden in de Major League Soccer. In iedere voetbalcompetitie is de vorm van de sleutelspelers vanzelfsprekend een van de meest essentiële factoren, zo ook in de MLS. Bij de MLS is dit wat ons betreft nog sterker het geval, daar het een jonge competitie is waarbij een aantal ervaren en kwalitatief betere spelers een grote impact kunnen hebben op een wedstrijdresultaat. Ieder team heeft maximaal drie spelers die boven het ingestelde salarisplafond mogen zitten dat geldt in de MLS, en dat soort ‘designated players’ zijn normaal gesproken de spelers die het verschil moeten maken bij een club. Let dan ook goed op of die spelers in vorm zijn en meedoen.

Houd er ook rekening mee dat het het reguliere MLS seizoen over een tijdsperiode van 6 maanden wordt afgewerkt, waardoor teams week in week uit grote afstanden afleggen voor hun wedstrijden. Wees bewust dat een club extra vermoeid kan zijn, zeker aan het einde van het reguliere seizoen.

Wij raden je daarnaast echt aan om na te gaan of er iets op het spel staat in de MLS-wedstrijd. Doe dit voordat je jouw weddenschappen plaatst. Aan het einde van het seizoen kunnen zich situaties voordoen waarin een team zich al heeft gekwalificeerd voor de play-offs en/of niet meer kunnen stijgen of dalen op de ranglijst, terwijl een andere club nog alles in het werk moet stellen om iets te bereiken. Het team dat nergens meer voor speelt kan er dan voor kiezen om belangrijke spelers rust te geven met het oog op de play-offs die volgen na het reguliere seizoen. Tip van experts waarmee jij foute weddenschappen kunt voorkomen!

Tot slot is het altijd aan te raden om de odds op verschillende legale nederlandse goksites te bekijken en te vergelijken met elkaar. Zo kan het zijn dat de ene bookmaker voor precies dezelfde weddenschap een quotering aanbiedt die 10 cent boven de quotering van de andere goksite ligt. Op het eerste oog misschien een klein verschil, maar op de lange termijn kan dit de hoogte van jouw winsten flink beïnvloeden. Schrijf je dus vooral in bij zoveel mogelijk (legale!) goksites, waardoor je jezelf de mogelijkheid biedt om eenvoudig de odds naast elkaar te leggen en de hoogste quotering eruit te pikken. Mooi meegenomen: veel aanbieders van sportweddenschappen bieden welkomstbonussen op hun websites aan voor nieuwe spelers.

Aanmelden bij Bet365!

Hoe wedden op de stand in de MLS?

Voorspelling MLS - Verenigde Staten

Je kunt ook wedden op de eindstand in de twee conferences, alsmede op de winnaar van de algehele MLS aan het einde van het seizoen. Dit is dus een lange termijn weddenschap. Je kunt daarbij bij veel bookmakers niet alleen inzetten op de nummer één in de stand, maar ook zeggen welke clubs zich kwalificeren voor de play-offs.

Wil je succes behalen met dit type weddenschap, dan zal je een aantal zaken moeten meenemen in je oordeel. Hierbij moet je denken aan de motivatie van clubs om de play-offs te halen, het speelschema, de thuisvorm en hoe breed de selectie van een club is. Vaak zijn het niet de clubs die een goede eerste elf hebben die kampioen worden, maar clubs die over de gehele breedte de meeste kwaliteit in de selectie hebben. Kijk dus ook goed naar wat er op de bank zit aan spelers en of er jeugdige talenten op de deur kloppen.

Wedden bij het Nederlandse BetCity

MLS: gratis wedtip voor het seizoen 2022

inter-miami-mls

Vorig seizoen bleek New York City FC de sterkte club te zijn van de MLS. De kampioen werd daarbij gedragen door Valentin Castellanos, die topscorer van de competitie werd. Dit jaar zullen er meerdere clubs gaan meedingen om het kampioenschap, waarbij vier specifieke clubs in het oog springen. Te beginnen met New England Revolution, dat door vrijwel alle bookmakers op de Nederlandse markt als titelfavoriet wordt aangemerkt. Seattle Sounders, Los Angeles FC en New York City FC zijn de andere favorieten. Wie wordt dit seizoen de kampioen van de MLS? Daar kunnen wij meer over zeggen na de start van de competitie. Op naar jouw MLS-voorspellingen!

Genieten van de bonus bij BetCity!

De quoteringen voor het MLS kampioenschap

 • New England Revolution, 7.00
 • Seattle Sounders, 7.00
 • Los Angeles FC, 10.00
 • New York City FC, 11.00
 • Sporting Kansas City, 11.00
 • Philadelphia Union, 13.00
 • Colorado Rapids, 15.00
 • Toronto FC, 15.00
 • LA Galaxy, 17.00
 • Nashville SC, 17.00
 • Portland Timbers, 17.00
 • New York Red Bulls, 21.00
 • Atlanta United FC, 26.00
 • Orlando City SC, 26.00
 • Real Salt Lake, 26.00
 • Columbus Crew, 34.00
 • Minnesota United, 34.00
 • DC United, 41.00
 • Vancouver Whitecaps, 41.00
 • Charlotte FC, 51.00
 • Inter Miami CF, 51.00
 • CF Montreal, 51.00
 • FC Dallas, 67.00
 • San Jose Earthquakes, 67.00
 • FC Cincinnati, 81.00
 • Chicago Fire, 101.00
 • Austin FC, 101.00
 • Houston Dynamo, 101.00

Odds afkomstig van www.bet365.nl

Onze MLS voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Major League Soccer (MLS): de beste odds voor wedden op voetbal

25 mrt. 2023 - 16:30 Portland Timbers - LA Galaxy
1 2.35
X 3.4
2 2.95
25 mrt. 2023 - 19:30 Charlotte FC - NY Red Bulls
1 2.55
X 3.2
2 2.8
25 mrt. 2023 - 19:30 Columbus Crew - Atlanta United Fc
1 2.6
X 3.35
2 2.7
25 mrt. 2023 - 19:30 DC United - New England Revolution
1 2.35
X 3.4
2 2.9
25 mrt. 2023 - 19:30 Inter Miami CF - Chicago Fire
1 2.05
X 3.5
2 3.55
25 mrt. 2023 - 19:30 Philadelphia Union - Orlando City SC
1 1.7
X 3.85
2 4.75
25 mrt. 2023 - 20:30 Austin FC - Colorado Rapids
1 1.65
X 4
2 4.75
25 mrt. 2023 - 20:30 Houston Dynamo - New York City
1 2.63
X 3.35
2 2.63
25 mrt. 2023 - 20:30 Minnesota United - Vancouver Whitecaps
1 2
X 3.6
2 3.55
25 mrt. 2023 - 20:30 Nashville SC - FC Cincinnati
1 2.05
X 3.45
2 3.55
25 mrt. 2023 - 20:30 Sporting Kansas City - Seattle Sounders
1 2.45
X 3.3
2 2.88
25 mrt. 2023 - 21:30 Real Salt Lake - Saint Louis City SC
1 2.1
X 3.55
2 3.35
25 mrt. 2023 - 22:30 Los Angeles FC - FC Dallas
1 1.6
X 4.1
2 5.25
25 mrt. 2023 - 22:30 San Jose Earthquakes - Toronto FC
1 1.91
X 3.65
2 3.75
01 apr. 2023 - 19:30 Columbus Crew - Real Salt Lake
1 1.9
X 3.7
2 3.9
01 apr. 2023 - 19:30 FC Cincinnati - Inter Miami CF
1 2.15
X 3.35
2 3.4
01 apr. 2023 - 19:30 LA Galaxy - Seattle Sounders
1 1.85
X 3.7
2 4
01 apr. 2023 - 19:30 New England Revolution - New York City
1 2.55
X 3.4
2 2.65
01 apr. 2023 - 19:30 Orlando City SC - Nashville SC
1 2.63
X 3.25
2 2.7
01 apr. 2023 - 19:30 Philadelphia Union - Sporting Kansas City
1 1.5
X 4
2 6.5

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer