Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

EK Voetbal vrouwen 2022 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspellingen voor het EK vrouwen 2022, evenals onze deskundige wedtips voor de wedstrijden tijdens het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen. Alle informatie de je nodig hebt voor je sportweddenschappen!

Presentatie van het EK vrouwen 2022 - voetbal

EK vrouwen 2022

Bron: www.uefa.com

Het Europees kampioenschap voetbal voor vrouwen is een officiële Europese competitie van de UEFA die sinds 1982 wordt georganiseerd. Van 1987 tot 1997 vond het om de twee jaar plaats en sindsdien wordt het om de vier jaar gespeeld. Het brengt de beste vrouwenteams van Europa samen, met in totaal 16 gekwalificeerde teams. Net als het vrouwenvoetbal in het algemeen, wordt deze competitie steeds belangrijker, het is daarom goed mogelijk dat je deze editie een aantal weddenschappen wil afsluiten! Het toernooi vindt dit jaar vindt plaats in Engeland van 6 t/m 31 juli 2022.

Wat is de opzet van het Women's Euro 2022 toernooi?

De 16 deelnemende landen worden verdeeld over 4 groepen van 4 teams,door middel van een loting. Tot dusverre niets nieuws, aangezien dit identiek verloopt bij de verschillende mannen voetbalcompetities. Na deze groepsfase worden er daarentegen geen achtste finales gespeeld, uit de vier groepen gaan acht ploegen door naar de knock-outfase wat betekent dat ze direct in de kwartfinales belanden. In feite is er geen herhalingswedstrijd van de beste derde teams in deze competitie. Alleen de beste twee landen in elke groep gaan door naar de knock-outfase. De vier winnaars spelen vervolgens tegen elkaar in de halve finales, gevolgd door de finale, waarin het Europees kampioensteam wordt gekroond.

Bet365 biedt hier een bonus

Tips van onze experts voor het voorspellen van het EK vrouwenvoetbal 2022

Sportvoorspellingen EK vrouwen 2022

Na besproken te hebben hoe de competitie werkt, gaan we door met enkele voorwaarden om rekening mee te houden als je wilt slagen in je voorspellingen voor het EK vrouwenvoetbal.

Allereerst, en dit advies geldt voor bijna alle andere competities, is het van cruciaal belang de vorm te analyseren van de teams waarop je wedt. Als het team waarop je wilt wedden geen favoriet meer is en in zes jaar geen enkele wedstrijd meer heeft gewonnen, kun je er beter maar niet op inzetten. Als zij daarentegen 8 wedstrijden op rij hebben gewonnen, kan het zeer interessant zijn om op hen te wedden, ook al zijn zij op papier en afgaande op de door de bookmakers geboden odds niet de favoriet.

Het zal ook belangrijk zijn om de vorm van de belangrijkste spelers van elk team te analyseren (blessures, schorsingen, buitensportproblemen, prestatiedalingen, enz.) Je kunt ook de laatste onderlinge ontmoetingen tussen de twee teams analyseren, zodat je een idee krijgt van wie van de twee met een psychologisch voordeel zal beginnen. Om een succesvolle voetbalvoorspelling te doen, moet je jezelf op zijn minst deze vragen stellen.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Het is ook aan te raden de staat van dienst van de landen in de competitie te analyseren. Als een land bijvoorbeeld in de laatste 5 edities de halve finales heeft bereikt, is de kans groot dat het ook deze editie minstens de halve finale zal halen tijdens de Women's Euro 2022. Als een ploeg daarentegen vaak faalt in de beslissende wedstrijden en bijvoorbeeld op 3 uitschakelingen blijft staan tijdens de groepsfase, zal het moeilijk zijn om te overwegen erop te wedden. Ook dit is een feit om rekening mee te houden bij het wedden op de concurrentie.

Tot slot, om het maximale uit je sportweddenschappen op het Women's Euro 2022 te halen is het de moeite de verschillende bookmakers met elkaar te vergelijk Voor dezelfde wedstrijd en dezelfde weddenschap kunnen de verschillende sportweddenschappen sites in Nederland verschillende odds bieden, en dus verschillende potentiële winsten. Om je winst te maximaliseren, is het dus het verstandigst om in te zetten bij de bookmaker die de hoogste odds biedt. Om in enkele ogenblikken te weten te komen welke bookmaker je het best kunt kiezen is er onze pagina over de beste bookmakers. Door je bij zoveel mogelijk goksites  in te schrijven, kun je jezelf de hoogst mogelijke kansen garanderen en bovendien profiteren van de vele schitterende welkomstbonussen die worden aangeboden!

Bet365 biedt hier een bonus

EK vrouwenvoetbal, de statistieken

Statistieken EK vrouwenvoetbal

Om uitstekende voorspellingen te doen over het Vrouwen-Euro van 2022, is het meer dan nodig om de belangrijkste statistieken te kennen. Volgens onze experts zijn dit de belangrijkste cijfers die je in gedachten moet houden voordat je je weddenschappen bij de bookmakers plaatst. Van de laatste editie, in 2017, zouden ze je in 2022 enorm moeten helpen. Gegevens voor alleen de groepsfase staan eerst tussen haakjes, en gegevens voor alleen de knock-outfase staan tweede. De algemene gegevens (voor het hele toernooi) zijn vet gedrukt.

Statistieken voor uw onder/over weddenschappen

Gemiddelde doelpunten : 2.19 (2.20 / 2.14)

 • Wedstrijden met + 0,5 doelpunten : 90% (96% / 71%)
 • Wedstrijden met + 1,5 doelpunten : 65% (67% / 57%)
 • Wedstrijden met + 2,5 doelpunten : 39% (38% / 43%)
 • Wedstrijden met + 3,5 doelpunten : 10% (8% / 14%)

Zoals je kunt zien, heeft de editie van 2017 niet geleid tot een stortvloed van doelpunten tijdens de wedstrijd. Voor deze nieuwe editie moet de logica worden gerespecteerd, en moeten we dezelfde soort wedstrijden hebben. Wij raden je sterk aan om te gaan voor weddenschappen als "Onder 2.5" of zelfs "Onder 1.5", die je geweldige odds kunnen bieden.

Betcity biedt hier een bonus

Statistieken voor uw handicapweddenschappen

 • Wedstrijden met precies één doelpunt verschil: 52% (58% / 29%)
 • Wedstrijden met minstens een marge van twee doelpunten: 32% (29% / 43%)
 • Wedstrijden met ten minste drie doelpunten verschil: 35% (38% / 29%)

Voor handicap weddenschappen, zullen de "Precies 1 doelpunt verschil" weddenschappen waarschijnlijk degenen zijn om meer dan eens te proberen gedurende de wedstrijd. Met kansen die vaak zeer hoog zijn, zou het zonde zijn om deze markt niet op een paar wedstrijden uit te proberen.

Toto biedt hier een bonus

Statistieken voor uw alternatieve doelweddenschappen

 • Wedstrijden met 1e doelpunt gescoord tussen 1 en 15 : 35% (38% / 29%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen minuut 16 en 30: 29% (33% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen minuut 31 en 45: 13% (13% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen minuut 46 en 60: 6% (3% / 14%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen minuut 61 en 75: 3% (4% / 0%)
 • Wedstrijden met 1e doelpunt tussen minuut 76 en 90: 3% (4% / 0%)
 • Meest voorkomende score : 1-0 (26% van de wedstrijden) 

Zoals uit deze cijfers duidelijk blijkt, wordt het eerste doelpunt vaak gescoord tussen de eerste minuut en het half uur spelen. Fans van dit soort weddenschappen, jullie weten naar welk kwartier jullie moeten kijken. Als je de cijfers voor het eerste doelpunt in de tweede helft bekijkt, moet je niet het risico nemen om deze weddenschap te vaak af te sluiten.

Heb je opgelet? Nu weet je de belangrijkste statistieken van het Vrouwen Euro. Je kunt ze gebruiken op het toernooi van 2022, dat waarschijnlijk veel zal lijken op de vorige edities. Advies van een expert.

Jack's biedt hier een bonus

De groepen van het Vrouwen Euro 2022

Verdeeld in vier groepen van 4 teams, zijn de 16 Europese selecties geloot. Hier is de samenstelling van de verschillende groepen voor dit Euro 2022 dat in Engeland wordt gespeeld.

Groep A - Engeland, Noorwegen, Oostenrijk, Noord-Ierland

EK vrouwen 2022 Groep A

In deze eerste groep van Euro 2022 vinden we Engeland, het gastland en één van de grote favorieten om te winnen. Noorwegen, Oostenrijk en Noord-Ierland zijn de logische outsiders. Tenzij er een grote verrassing komt, is het moeilijk in te zien hoe de Engelsen niet in de top twee zouden kunnen eindigen. De ploeg van Sarina Wiegman-Glotzbach zal naar verwachting de kwartfinales van hun competitie bereiken.

Circus biedt hier een bonus

Groep B - Duitsland, Spanje, Denemarken, Finland

Ek vrouwen 2022 - Groep B

In deze zeer mooie groep vinden we de favoriete natie van de competitie volgens de bookmakers, Spanje, die een wedstrijd zullen spelen tegen een zeer grote outsider, Duitsland. Het is moeilijk voor te stellen dat Denemarken of Finland zich in deze tweede groep zullen kwalificeren, aangezien het Spanje van Jorge Vilda en het Duitsland van Martina Voss-Tecklenburg naar verwachting zeer sterk zullen zijn.

Bet365 biedt hier een bonus

Groep C - Nederland, Zweden, Zwitserland, Portugal

EK vrouwen 2022 - Groep C

Deze derde groep wordt op soortgelijke wijze gevormd als de vorige. Nederland is een van de favorieten voor de eindzege, terwijl Zweden een van de outsiders is. Zwitserland, maar vooral Portugal (dat werd ingelijfd na de uitsluiting van Rusland), zullen het moeilijk krijgen in deze groep. We hebben het enerzijds over de finalisten van de laatste wereldbeker en anderzijds over de bronzen medaillewinnaars. Zowel Zwitserland als Portugal weten wat ze kunnen verwachten.

Holland Casino biedt hier een bonus

Groep D - Frankrijk, Italië, België, IJsland

EK vrouwen 2022 - Groep D

In de laatste groep staat Frankrijk, dat favoriet is voor de eerste plaats in deze groep en outsider voor de eindoverwinning. Zij moeten het opnemen tegen Italië, België en IJsland, die niet tot de kanshebbers voor de titel behoren. Het is moeilijk voor te stellen dat Frankrijk buiten de top twee eindigt, ook al hebben Corinne Diacre en haar spelers niet altijd overtuigd. Maar Italië komt nog uit de kwartfinale van het vorige WK en zal niet zo gemakkelijk te verslaan zijn. 

Betcity biedt hier een bonus aan

Voorspelling winnaar Euro 2022: Wie zal er winnen?

Voorspelling winnaar EK vrouwen 2022

Op dit moment is het nog een beetje te vroeg om te zeggen wie het vrouwen-Euro 2022 zal winnen. We zullen uiteraard meer antwoorden hebben na de start van de groepsfase, die ons een eerste idee moet geven van de vorm van de 16 landen. Als we de bookmakers mogen geloven, is Spanje de favoriet en zou het land in de running moeten zijn voor het toernooi. Met Gouden Bal-winnares Alexia Putellas van 2021 in de gelederen is Spanje de logische favoriet bij de specialisten. Let echter op Les Bleues, die eindelijk een goede reeks kunnen neerzetten (na drie kwartjes in 2009, 2013 en 2017), en waarom niet verder gaan in de competitie. Als je nu al wilt wedden op deze Women's Euro, kun je naar je bookmaker gaan en het proberen. De kansen zijn vrij goed op de markt.

ZEbet biedt hier een bonus

Euro 2022 Vrouwen : kansen voor de winnaar

Wil je de winnaar van het Euro Vrouwen voorspellen? Hier zijn de beste kansen aangeboden door sportweddenschappen sites. Wacht niet langer om ervan te profiteren! 

 • Spanje - 4.00
 • Engeland - 5.50
 • Nederland - 6.00
 • Frankrijk - 6.00
 • Zweden - 8.00
 • Duitsland - 8.00
 • Noorwegen - 15.00
 • Italië - 25.00
 • Denemarken - 25.00
 • Oostenrijk - 51.00
 • Zwitserland - 51.00
 • IJsland - 81.00
 • België - 101.00
 • Finland - 201.00
 • Noord-Ierland - 201,00

Quoteringen afkomstig van www.zebet.nl en www.bet365.nl

Onze huidige EK vrouwen voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

EK Vrouwenvoetbal 2022: de beste odds om op in te zetten

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer