Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

J-League Wedden op de beste odds - Japan

Japan - J-League
Volgende wedstrijden

Ook bekend als de Meiji Yasuda J1 League, is dit het hoogste niveau van het beroepsvoetbal in Japan. In de gelederen zitten verschillende teams die vaak in Europa aanwezig zijn in AFC-competities, zoals Kashima Antlers, Yokohama F. Marinos of Kawasaki Frontale, die ook op nationaal en historisch niveau het meest succesvol zijn. Naast spelers met internationale invloed zoals Andrés Iniesta (Vissel Kobe) en verschillende Brazilianen zoals Thiago Santana (Shimizu), Anderson Lopes (Yokohama) of Marchinho (Kawasaki). 

Misschien is het niet een van de beste competities ter wereld, en heeft het ook niet zoveel impact op de internationale voetbalwereld als de Premier League of LaLiga, maar dankzij de wereld van sportweddenschappen profiteren veel spelers en voorspellers uit de hele wereld van een competitie waar het ook zeer gunstig is om te wedden en winst te maken, en daarvoor is SportyTrader een van de beste platforms om elke markt van elke competitie te analyseren. 

Maar eerst moet je weten wat odds zijn. De odds, ook wel kansen genoemd, zijn die cijfers als eenheid van kwantiteit die voornamelijk worden bepaald door de waarschijnlijkheid dat een sportweddenschap haalbaar is of niet, en zijn ook die cijfers die ons in staat stellen de mogelijke winsten te observeren op basis van ons wedbedrag. 

Registreer je bij Bet365

Factoren die de berekening van J1 League odds beïnvloeden

De berekening van kansen wordt omgekeerd evenredig bepaald met de kans dat een team wint of verliest. Om dit beter te illustreren, kunnen we een wedstrijd tussen Nagoya (3de) en Sapporo (11de) nemen, waarbij de thuisploeg, op basis van het niveau van de ploeg en de locatie, de favoriet is bij alle bookmakers. De kansen voor een thuisoverwinning zullen daarom vrij laag zijn (bijv. 1,5 of -200), terwijl de kansen voor een "Sapporo win" weddenschap relatief hoger zullen zijn (bijv. 5,75 of +475). Met andere woorden, bij elke bookmaker zul je altijd meer winst krijgen naarmate je meer risico neemt om te wedden op het team dat minder waarschijnlijk zal winnen. Hetzelfde geldt voor elke andere markt, zoals het aantal corners, kaarten en/of het aantal doelpunten.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat er naast het niveau van de ploeg of de thuisfactor nog enkele extra variabelen zijn die de kansen kunnen variëren. Ten eerste wordt er rekening gehouden met statistische gegevens zoals: de ranglijst van elk team, het aantal doelpunten gescoord door een van de twee strijdende teams, evenals de overwinningen, gelijke spelen, nederlagen, gemiddelde schoten, kaarten, gegenereerde kansen per wedstrijd, etc..

Ten tweede moet ook rekening worden gehouden met het menselijke aspect van deze wedstrijden bij de berekening van de kansen op de winnaars van de Japan J1 League. Bij deze berekeningen wordt rekening gehouden met factoren als de motivatie van beide teams, de afwezigheid van een belangrijke speler die vaak beslissend is, de mogelijke historische rivaliteit die voor nog meer spanning zorgt, of zelfs de uitspraken van de coaches vóór de wedstrijd.

Word Koning TOTO!

Het laatste belangrijke punt om in gedachten te houden is de kans die kan ontstaan om te wedden op de favoriet tegen hoge quoteringen. Met het bovenstaande voorbeeld zou een online bookmaker de kansen op een thuisoverwinning kunnen verhogen van bijvoorbeeld 1,5 (-200) naar 2,0 (-100), als zich bijvoorbeeld een vroeg en kortstondig debacle zou voordoen voor de favoriet in de eerste minuten, zoals de mindere tegenstander, in dit geval Sapporo, die binnen 10 minuten een 0-2 voorsprong neemt. Hierdoor zouden de kansen op een mogelijke uitslag drastisch veranderen ten opzichte van de waarden van voor de wedstrijd, waardoor we kunnen inzetten op een gelijkspel of een hoger aantal doelpunten in de wedstrijd als we denken dat de thuisploeg het vermogen heeft om van een achterstand af te komen. 

Eventuele schandalen voor de favorieten, zoals een late blessure, zullen ook van invloed zijn op de voorgestelde kansen in het spel. Daarom is het cruciaal om te onthouden dat de kansen die in de Japanse J1 League worden aangeboden nooit door bookmakers worden bevroren.

Registreer je bij BetCity

Waarom de Japan J1 League odds berekenen? 

Ongeacht hun aard of de manier waarop ze worden berekend, is het belang van deze odds duidelijk, omdat je ze kunt gebruiken om de potentiële winst van je weddenschap te schatten. Door de odds te vermenigvuldigen met je inzet, kun je namelijk je potentiële winst op een weddenschap ontdekken (odds x inzet = winst). Als je bijvoorbeeld €150 inzet op Shonan (12e) om te winnen tegen Gamba Osaka (16e) met een kans van 6/4 (2.00 of +150 afhankelijk van het formaat), win je €300 als je inzet wordt bevestigd.

Door de kansen te controleren die bij online bookmakers worden aangeboden, bijvoorbeeld op een overwinning van Vissel Kobe tegen FC Tokyo (7e), momenteel aangeboden tegen 1,7 (-143), kun je vaststellen of je voorspellingen van vóór de wedstrijd overeenkomen. Aan de andere kant, en dit is waar het interessant wordt, als je de odds buitensporig hoog vindt (bijv. 2,1 (+110) of overgewaardeerd (bijv. 3,5 (+250)), zou je er goed aan doen twee keer na te denken voordat je je weddenschap plaatst en als je bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis hebt gemist, zoals de blessure van een belangrijke speler, de passiviteit van een mathematische kampioen die het veld betreedt zonder de startploeg of de afwezigheid van het publiek in het stadion om last-minute redenen. Al deze vragen moeten beantwoord worden voordat je je weddenschap valideert, anders kun je de uiteindelijke winst van je weddenschapsbon in gevaar brengen.

Registreer je bij alle bookmakers!

Tot slot nog een laatste advies om deze pagina gewijd aan de Japan J1 League odds af te sluiten: vergeet je niet in te schrijven bij de meeste bookmakers en bookmakers die aanwezig zijn op de internationale markt. De mogelijkheid hebben om te wedden bij de bookmaker die de hoogste quoteringen biedt op bepaalde wedstrijden kan je altijd extra winst opleveren. Waar wacht je nog op? Open je account bij Bet365, Unibet, ZEbet, BetCity... en speel nu om te winnen! 

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden J-League

27 apr. 2024 - 01:00 J.League
27 apr. 2024 - 01:00 J.League
27 apr. 2024 - 01:00 J.League
27 apr. 2024 - 02:00 J.League
28 apr. 2024 - 01:00 J.League
28 apr. 2024 - 02:00 J.League
28 apr. 2024 - 02:00 J.League

Onze J-League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer