Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Saudi Pro League Wedden op de beste odds - Saoedi-Arabië

Saoedi-Arabië - Saudi Pro League
Volgende wedstrijden

Het staat ook bekend als de Roshn Saudi League en is het hoogste niveau van het professionele voetbal in Saoedi-Arabië. Sinds de "boom" met de komst van grote contracten, waarbij de beste clubs van het land, zoals Al-Nassr, Al-Hilal, Al-Ahli en Al-Ittihad, de diensten van grote spelers uit de hele wereld kochten, produceerde het een uitgave van bijna 1 miljard dollar, op gelijke voet met de grote competities. 

Misschien is het nooit een van de beste competities ter wereld geweest, en heeft het ook niet zo'n impact op het internationale voetbalgebeuren als in toernooien zoals de Champions League of de Libertadores, maar dankzij de investeringen van de overheid en ook door de wereld van sportweddenschappen, zien veel spelers en voorspellers over de hele wereld, deze competitie al als een topcompetitie, en is het een optie geworden om te investeren in weddenschappen of gewoon om hun sterren te zien van de beste teams in Europa, zoals Real Madrid, Manchester City, Chelsea, Manchester United etc.. 

Voordat we op het onderwerp ingaan, moet je weten wat winkansen zijn. Kansen, ook wel odds genoemd, zijn de cijfers als kwantiteitseenheid die voornamelijk worden gedefinieerd door de waarschijnlijkheid dat een sportweddenschap haalbaar is of niet, en ze zijn ook degenen die ons in staat stellen om de mogelijke winsten te bepalen op basis van het bedrag van onze weddenschap.

Registreer je bij Bet365

Factoren die de berekening van Saudi Pro League odds beïnvloeden 

De berekening van de winkansen is omgekeerd evenredig met de kans dat een team wint of verliest. Om dit beter te illustreren, kunnen we een wedstrijd tussen Al-Nassr en Damac gebruiken, waarbij de thuisploeg op basis van het niveau van de ploeg en de locatie de favoriet zou zijn bij alle bookmakers. Daarom zullen de winkansen die we vinden vrij laag zijn (bijv. 1.5 of -200), terwijl de winkansen voor een "Win Damac" weddenschap relatief hoger zijn (bijv. 5.75 of +475). Met andere woorden, bij elke bookmaker krijg je altijd meer winst naarmate je meer risico neemt om te wedden op het team dat minder waarschijnlijk wint. Hetzelfde geldt voor elke andere markt zoals het aantal corners, kaarten en/of doelpunten.

Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat er een aantal extra variabelen zijn naast het niveau van de ploeg of de thuisfactor die ook de kansen kunnen veranderen. Ten eerste wordt er rekening gehouden met statistische gegevens zoals: de ranglijst van elk team, het aantal doelpunten gescoord door een van de twee strijdende teams, evenals de overwinningen, gelijke spelen, nederlagen, gemiddelde schoten, kaarten, gegenereerde kansen per wedstrijd, etc..

Ten tweede moet er ook rekening worden gehouden met het menselijke aspect van deze wedstrijden bij het berekenen van de kansen op de winnaars van de Roshn Saudi League. In deze berekeningen wordt rekening gehouden met factoren zoals de motivatie van beide teams, de afwezigheid van een belangrijke speler die vaak doorslaggevend is, de mogelijke historische rivaliteit die voor nog meer spanning zorgt, of zelfs de uitspraken van de coaches voor de wedstrijd.

Tot slot is het laatste belangrijke punt om rekening mee te houden de window of opportunity die geopend kan worden om te wedden op de favoriet met hoge winkansen. Met het bovenstaande voorbeeld zou een online bookmaker de kansen op een thuisoverwinning kunnen verhogen van bijvoorbeeld 1,5 (-200) naar 2,0 (-100), als er bijvoorbeeld een eerste, kortstondig debacle zou plaatsvinden voor de favoriet tijdens de eerste paar minuten, zoals de mindere tegenstander, in dit geval Damac, die binnen 10 minuten een 0-2 voorsprong neemt door een eigen doelpunt of penalty. Hierdoor zouden de kansen op elke mogelijke uitkomst drastisch veranderen ten opzichte van de waarden voor de wedstrijd, waardoor we kunnen inzetten op een gelijkspel of een hoger aantal doelpunten in de wedstrijd als we geloven dat de thuisploeg de mogelijkheid heeft om van een achterstand te komen. 

Onvoorziene omstandigheden die zich kunnen voordoen voor de favoriet, zoals een blessure op het laatste moment, zullen ook invloed hebben op de voorgestelde kansen. Daarom is het cruciaal om te onthouden dat de odds die worden aangeboden in de Saudi Pro League altijd in constante schommelingen zullen zijn bij de bookmakers.

Maak een account aan bij Unibet!

Waarom Saudi Professional League odds berekenen? 

De kansberekening geeft ons een duidelijk beeld van onze potentiële winsten en door de kansen te vermenigvuldigen met je inzet, kun je ontdekken wat je potentiële winst is op een coupon (kansen x inzet = winst). Als je bijvoorbeeld €150 inzet op een overwinning van Al-Attihad tegen Al-Ahli met een winkans van 2.00 (6/4 of +150 afhankelijk van het formaat), dan win je €300 als je inzet wordt bevestigd.

Door de kansen te controleren die worden aangeboden bij online bookmakers, bijvoorbeeld op een overwinning van Al-Hilal op Al-Shabab, momenteel aangeboden tegen 1.7, kun je bepalen of je voorspellingen van voor de wedstrijd overeenkomen. Aan de andere kant, en dit is waar het interessant wordt, als je de kansen buitensporig hoog vindt (bijvoorbeeld 2.1 of overgewaardeerd 3.5), doe je er goed aan om twee keer na te denken voordat je je weddenschap plaatst en als je bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis hebt gemist, zoals de blessure van een belangrijke speler, de passiviteit van een mathematische kampioen die het veld betreedt zonder het startende team of de afwezigheid van publiek in het stadion om last-minute redenen. Al deze vragen moeten beantwoord worden voordat je je bet valideert, anders kun je de uiteindelijke winst van je betting coupon in gevaar brengen.

Registreer je bij Bet365

Registreer je bij alle bookmakers!

Tot slot nog een laatste tip om deze pagina over de Saudi Pro League odds af te sluiten: vergeet niet om je in te schrijven bij de meeste bookmakers en bookmakers die aanwezig zijn op de internationale markt. De mogelijkheid hebben om te wedden bij de bookmaker die de hoogste quotes biedt op bepaalde wedstrijden kan je extra winst opleveren. Waar wacht je nog op? 

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Saudi Pro League

Onze Saudi Pro League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer