Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Saudi Pro League Voorspellingen en wedtips

Bekijk onze gratis voorspellingen voor de Saudi Pro League, in het bijzonder voorspellingen voor de eindstand van de competitie, en ontdek de voorspellingen van onze experts voor alle wedstrijden in de Arabische Liga 2023-2024. Veel informatie voor je sportweddenschappen.

Saudi Pro League presentatie en voorspellingen

Voorspellingen Saudi Pro League

De Saoedische competitie staat al tientallen jaren bekend als een kans voor middelgrote voetballers om aantrekkelijke contracten te tekenen. Maar de komst van Cristiano Ronaldo, die halverwege vorig seizoen werd gecontracteerd door Al Nassr voor 200 miljoen euro over twee seizoenen, veranderde het model van de Saoedische Pro League. De aanwezigheid van CR7 trok de aandacht van het wereldvoetbal en deze markt toonde aan dat het tekenen van de Portugese international geen op zichzelf staand geval was, zoals Cristiano Ronaldo zelf al had gewaarschuwd. 

De Saoedische regering besloot om zwaar te investeren in de sport, door een publiek investeringsfonds op te richten en vier clubs - Al Hilal, Al-Ahli, Al-Ittihad en Al Nassr - te voorzien van astronomische bedragen. Dit heeft geleid tot de komst naar de Saoedische Pro League van topvoetballers op het toppunt van hun kunnen, zoals N'Golo Kanté, Karim Benzema, Marcelo Brozovic, Sadio Mané, Fabinho, Édouard Mendy, Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Sergej Milinković-Savić en Kalidou Koulibaly, Rúben Neves, Jota en Neymar Jr.

De Saudi Pro League, die plaatsvindt tussen 11 augustus 2023 en 5 mei 2024, zal ook een aantal bekende coaches bevatten. Luís Castro is de coach van Cristiano Ronaldo's Al Nassr en Jorge Jesus is teruggekeerd naar Al Hilal. Titelverdediger Nuno Espírito Santo gaat verder bij Al-Ittihad, net als Pedro Emanuel bij Al Khaleej, terwijl Filipe Gouveia en Jorge Mendonça nog steeds de leiding hebben over respectievelijk het onlangs gepromoveerde Al Hazm en Al-Okhdood. El-Ettifaq staat onder leiding van Liverpool legende Steven Gerrard.

Meer dan genoeg redenen om de aandacht van de Nederlandse gokkers vast te houden tijdens het seizoen 2023/24 van de Saoedi-Arabische Premier League.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Saoedische titelvoorspelling: wie wint de Saudi Pro League 2023-2024?

Voorspelling Winnaar Saudi Pro League

Ondanks het aantrekken van Cristiano Ronaldo liep Al Nassr vorig seizoen de titel mis. Het (inmiddels ontslagen) Al Ittihad van Nuno Espírito Santo was sterker en eindigde de competitie 5 punten los van de club uit Riyad. Dit seizoen is het onwaarschijnlijk dat beide ploegen op de eerste plaats zullen eindigen.

Hoewel er aan het begin van het seizoen 4 duidelijke kanshebbers waren, is er op dit moment maar één club die aan de leiding gaat en de vaste favoriet van de bookmakers is.

Het Al Hilal van Jorge Jesus, Neymar en Mitrovic lijkt ver voor te liggen op de concurrentie en laat op het veld duidelijk zien dat ze hebben wat nodig is om kampioen te worden. Onze voorspelling voor de winnaar van de Saudi Pro League: Al Hilal kampioenen 2023-2024!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Voorspellingen Saudi Pro League - de kansen op de favorieten om het kampioenschap van Saoedi-Arabië te winnen

  • Al Hilal - 1.12
  • Al Nassr - 5.80
  • Al Ahli - 100.00
  • Al Ittihad - 1000.00
  • Al Shabab - 1000.00
  • Al Taawon - 1000.00
  • Damac FC - 1000.00
  • Al Fateh - 1000.00
  • Al Ettifaq - 1000.00
  • Al Waha - 1000.00
  • Al Feida - 1000.00

Kansen afkomstig van www.unibet.nl.

Voorspelling topscorer Saudi Pro League 2023-2024: welke speler maakt de meeste doelpunten?

Voorspelling Topscorer Saudi Pro League

Marokkaans international Abderazzak Hamdallah was vorig seizoen topscorer met 21 doelpunten, één meer dan de Braziliaan Anderson Talisca, de voormalige Benfica-speler en Cristiano Ronaldo's collega bij Al Nassr, en twee meer dan Odion Ighalo van Al Hilal. De race om deze individuele trofee belooft hevig te worden in het nieuwe seizoen, niet in de laatste plaats door de komst van Karim Benzema, die net een paar zeer productieve seizoenen achter de rug heeft bij Real Madrid. De Franse spits van Al-Ittihad is daarom een van de belangrijkste kandidaten voor de prijs voor topscorer van de Saudi Pro League, naast Cristiano Ronaldo, Neymar Jr, Anderson Talisca, Roberto Firmino en Sadio Mané. Firas Al-Buraikan, een jonge Saoediër van slechts 23 jaar, was de best presterende lokale speler (17 doelpunten) en belooft nog een productieve campagne in de kleuren van het bescheiden Al Fateh.

Hier zijn de belangrijkste namen om in de gaten te houden:

  • Karim Benzema (Al-Ittihad) 
  • Cristiano Ronaldo (Al Nassr)
  • Aleksandar Mitrovic (Al Hilal)
  • Abderazzak Hamdallah (Al-Ittihad)
  • Riyad Mahrez (Al-Ahli)
  • Sadio Mané (Al Nassr)
  • Malcom (Al Hilal)
  • Anderson Talisca (Al Nassr)
  • Moussa Dembele (Al Ittifaq)
  • Roberto Firmino (Al-Ahli)

Aangezien de markt nog open is en sommige clubs nog op zoek zijn naar zwaargewichten, is dit een lijst die in de tussentijd nog andere grote namen kan krijgen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Beginnende sportwedders - hoe werkt de Saoedische voetbalcompetitie?

Dit seizoen wordt de Saoedi-Arabische Premier League gespeeld door 18 clubs in een klassiek systeem met twee ronden, waarbij alle teams twee keer tegen elkaar spelen, thuis en uit. Tot 2022/23 werd de competitie betwist door 16 teams, met de uitbreiding voor het financiële jaar dat op het punt staat te beginnen, nadat slechts twee clubs degradeerden en vier promoveerden in de vorige campagne.

Aan het einde van de 34 ronden beslissen de volgende plaatsen over het lot van sommige clubs:

  • De club die als eerste eindigt, wordt Saudisch kampioen en kwalificeert zich voor de groepsfase van de Aziatische Champions League.
  • Het team dat als tweede eindigt, kwalificeert zich voor de groepsfase van de Aziatische Champions League.
  • De als 16e, 17e en 18e geplaatste clubs degraderen naar de tweede divisie van het Saoedische voetbal.

Spanning is het hele seizoen gegarandeerd, met topclubs en topvoetballers die de topplaatsen najagen, wat de aandacht van gokkers rechtvaardigt.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Hoe doe je goede voorspellingen voor wedstrijden in de Saudi Pro League?

Voorspellingen Saudi Pro League

Het maken van nauwkeurige voorspellingen in de Saoedische Pro League vereist allereerst een goede kennis van de competitie en de spelers, maar ook een set goede praktijken om te volgen. Als voetbalexpert die de afgelopen weken de Saoedische competitie heeft bestudeerd, biedt SportyTrader je het beste advies voor het maken van goede voorspellingen in deze competitie:

  • Analyseer de vorm van elk team in de Saoedische Pro League
  • Leer de ploeg van elk team kennen
  • Leer de speelstijl van elke club kennen
  • Besef het echte belang van de wedstrijd
  • Vergelijk de odds van alle weddenschappen op de Saudi Pro League

Deze vijf tips voor het voorspellen van wedstrijden in de Saudi Pro League behoren tot de meest relevante als het gaat om voetbal weddenschappen, maar ze zijn natuurlijk niet de enige die je moet volgen. Het zijn in feite referentiepunten voor het maken van betrouwbare voorspellingen. Lees hieronder meer over elk van deze tips!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Analyseer de vorm van elk team in de Saudi Pro League

Voorspellingen Saudi Pro League

Het raadplegen en analyseren van de laatste resultaten van de clubs die betrokken zijn bij de wedstrijd waar je op wilt wedden is de eerste stap voor het ontwikkelen van een betrouwbare voorspelling. Cristiano Ronaldo's Al Nassr reist af naar het nederige Al Fateh, maar de ploeg uit Riyad heeft vijf wedstrijden niet van huis gewonnen en hun tegenstanders hebben thuis nog nooit verloren? Dan kan het interessant zijn om te wedden op Al Fateh, ook al is Al Nassr favoriet, of om te wedden op een ander type markt, met name het aantal doelpunten. Om nog iets verder op dit punt in te gaan, is het belangrijk om het volgende te benadrukken: je moet niet alleen kijken naar de resultaten van recente wedstrijden, maar ook de prestaties van elk team analyseren. Balbezit, verwachte doelpunten (xG), aantal schoten op doel, overtredingen begaan of begaan, etc. Dit zijn allemaal relevante gegevens.

Ken de ploeg van elk team

Het tweede punt waar je rekening mee moet houden bij je voorspellingen voor de Saoedi-Arabische competitie, maar ook in het algemeen bij voetbalvoorspellingen: ken de selectie van elk team. Dit seizoen heeft de Saoedi-Arabische competitie verschillende regels veranderd en één daarvan heeft betrekking op het aantal buitenlandse voetballers. Elk team mag maximaal acht spelers van andere nationaliteiten hebben, die alle acht tegelijk op het veld mogen staan. Een maatregel die het gewicht van lokale spelers aanzienlijk vermindert. In het verleden vertrouwden clubs vooral op buitenlanders in de offensieve sector, maar deze nieuwe regel heeft een gediversifieerde planning laten zien, wat het belang versterkt van het kennen van elke ploeg om de sterke en zwakke punten te ontdekken, evenals het op de hoogte zijn van eventuele blessures of straffen. Als Cristiano Ronaldo en Anderson Talisca bijvoorbeeld niet beschikbaar zijn, zal Al Nassr zeker minder aanvallende troeven hebben.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Leer de speelstijl van elke club kennen

Saudi Pro League - Ever Banega

De Saoedische competitie staat erom bekend dat er een aantal beperkingen zijn vanuit tactisch oogpunt, iets wat ook zou moeten veranderen met de komst van meer buitenlandse spelers. Het is nog steeds essentieel om de speelstijl van elke club te leren kennen, de ideeën van de coaches en het potentieel van de spelers te onderzoeken. We weten bijvoorbeeld dat Jorge Jesus een coach is met een aanvallende filosofie en kwaliteitsspelers heeft om zijn ideeën in praktijk te brengen, maar Pedro Emanuel, bij Al Fateh, moet misschien kiezen voor een meer defensieve voetbalstijl, gezien het verschil in individuele argumenten. In die zin zou een clash tussen Al Hilal en Al Fateh meer gesloten en tactisch kunnen zijn. Dit zijn dingen waar je rekening mee moet houden bij je voorspellingen voor de Saudi Pro League.

Besef het echte belang van de wedstrijd

In de competitie van Saoedi-Arabië staan slechts drie doelen op het spel: de titel, kwalificatie voor de Champions League (alleen weggelegd voor de beste twee teams) en het voorkomen van degradatie. Dit betekent dat, vooral in de latere fases van de competitie, sommige clubs misschien alleen op de kalender spelen. Een voorbeeld: Al-Ahli ontvangt Al-Okhdood met nog drie ronden te gaan. De club uit Jeddah is favoriet, maar is al uit de titelrace gevallen en heeft geen kans om zich te kwalificeren voor de Champions League, terwijl de mannen van Jorge Mendonça nog steeds in de competitie willen blijven. In dit scenario kan wedden op een verrassing een interessante optie zijn.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Vergelijk de kansen van alle weddenschappen op de Saudi Pro League

Saudi Pro League - Roberto Firmino

Tot slot ons laatste advies: analyseer altijd de winkansen die worden aangeboden door de bookmakers. Elke bookmaker bepaalt zijn eigen winkansen voordat hij ze beschikbaar stelt aan zijn gebruikers. Het is dus niet ongebruikelijk dat een odd op de ene site hoger is dan op de andere, waardoor het winstgevender is. Stel je voor dat je wilt wedden op Al Hilal dat Al-Khaleej verslaat. Unibet stelt deze markt voor op 1.50, terwijl Bet365 dezelfde optie heeft op 1.55. Voor dezelfde weddenschap is er een aanzienlijk verschil, wat op de lange termijn een grote impact kan hebben op je bankroll. We raden je daarom aan om je bij zoveel mogelijk bookmakers in te schrijven, zodat je nooit de beste kansen op de markt mist. Bovendien kun je profiteren van welkomstbonussen!

Onthoud dat onze experts bij het opstellen van hun voetbalvoorspellingen voor Sportytrader rekening houden met deze vijf punten die we net hebben beschreven, maar ook met andere specifieke aspecten van elke wedstrijd in de Saoedische Pro League.

Door onze voorspellingen voor Saoedi-Arabische competitiewedstrijden te raadplegen, heb je toegang tot een zeer betrouwbare set gegevens voor elke wedstrijd. Raadpleeg voor elke weddenschap op het kampioenschap van Saoedi-Arabië eerst onze voorspellingen!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Saudi Professional League voorspellingen: wat je niet moet doen

Om zoveel mogelijk te profiteren van je weddenschappen op wedstrijden in de Saudi Pro League, zijn er een aantal gedragingen die je moet vermijden. Hier zijn de belangrijkste fouten die je niet moet maken als je een voorspelling doet voor een wedstrijd in deze competitie uit het Midden-Oosten:

  • De wedstrijd in de Saudi Pro League niet analyseren
  • De vorm van elk team niet analyseren
  • Wedden op het team met de bekendste spelers
  • De voorgestelde odds niet vergelijken en de interessantste odds missen
  • Wedden op een wedstrijd in de Saudi Pro League met niets op het spel
  • Direct willen herstellen na het verliezen van een weddenschap
  • Het echte belang van de wedstrijd in kwestie niet analyseren

Vaak verliezen beginnende gokkers, maar ook meer ervaren gokkers, gemakkelijk weddenschappen en geld omdat ze geen van deze gewoonten vermijden. Maak niet dezelfde fouten!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Saoedische Pro League voorspellingen: statistieken om te weten

Saudi Pro League Statistieken

Om succesvol te wedden op de Saudi Pro League moet je het advies volgen dat we hierboven hebben beschreven en ook de belangrijkste cijfers van de competitie raadplegen. We hebben hieronder de belangrijkste statistieken op een rijtje gezet waarmee je rekening moet houden bij je voorspellingen voor de nieuwe editie van de Saudi Pro League. Houd er rekening mee dat deze cijfers zijn opgenomen tijdens de laatste editie van de competitie, in 2022-2023, die toen werd betwist door 16 clubs (30 ronden):

  • Thuisploeg wint: 46%
  • Gelijkspel: 21%
  • Uitoverwinningen: 33%
  • Gemiddelde doelpunten: 2,70 doelpunten per wedstrijd
  • +2,5 doelpunten: 55%
  • -2,5 doelpunten: 45%
  • Beide doelpunten: 48%
  • Meest voorkomende uitslag: 1-0 (10%)

Als je wilt wedden op de Saudi Pro League, en gezien de cijfers van de laatste editie van de competitie, lijken de meest interessante markten "meer dan 2,5 doelpunten" (dit gebeurde in 55% van de wedstrijden) en ook de overwinning van de thuisploeg (46%). De "beide scoren" markt is ook een optie om te overwegen, omdat deze in 2022/23 in 48  van de Saudische competitiewedstrijden werd gebruikt.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kortom: hoe kun je correct voorspellen in de Saoedische Pro League?

Goed en correct wedden op Saudi Pro League

Om de beste (meest betrouwbare) voetbalvoorspellingen te doen tijdens het Saudi Pro League seizoen, moet je een aantal procedures volgen. Maar je moet rekening houden met alles wat op deze Saoedi Pro League voorspellingen pagina staat, zoals weten hoe de competitie in het algemeen werkt of zelfs aandacht besteden aan de belangrijkste statistieken.

Als je het te tijdrovend vindt om dit te doen voor Saudi Pro League wedstrijden, kijk dan eens naar onze voorspellingen die zijn opgesteld door een team van experts. En deze voorspellingstips zijn, benadrukken we, 100% gratis en op elk moment beschikbaar!

Het is ook belangrijk om de beste Saudi Pro League odds te analyseren. De odds vergelijker is speciaal hiervoor ontworpen en is kostenloos beschikbaar, zodat je voor elke wedstrijd de meest aantrekkelijke odds kunt vinden.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige Saudi Pro League voorspellingen en tips

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Saudi Pro League: de beste odds voor weddenschappen

09 mei 2024 - 11:00 AL Fayha FC - Al Fateh
1 2.7
X 3.6
2 2.5
09 mei 2024 - 11:00 Al-Riyadh SC - Al-Taawoun FC
1 3.65
X 3.6
2 2.01
09 mei 2024 - 14:00 AL Akhdood - Al Nasr
1 8.6
X 5.8
2 1.33

Geïnteresseerd in de Saudi Pro League? Dan is de Saudi Pro League odds vergelijker iets voor jou, evenals de Saudi Pro League Livescore. Zo ben je 100% op de hoogte van deze intense Arabische competitie.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer