Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Premier League Wedden op de beste odds - Ukraine

Ukraine - Premier League
Volgende wedstrijden

Eerst en vooral moet je het kansmechanisme begrijpen om het gebied van sportweddenschappen volledig te beheersen. De odds worden in feite bepaald door de sites voor sportweddenschappen, die ook bookmakers worden genoemd. Zij zijn dus degenen die ze bepalen en ze voorstellen via verschillende mogelijkheden op verschillende voetbalwedstrijden en vooral met betrekking tot de Premier-Liha (in Oekraïne), om te wedden op het kampioenschap van Oekraïne. Voor elke sportweddenschap is het bedrag dat je investeert bepalend voor je winst, als je sportweddenschap natuurlijk succesvol is. Logisch, voor weddenschappen op de Premier-Liha zullen we het hebben over Premier-Liha odds.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de Premier-Liha kansen berekend?

Alle bookmakers in Frankrijk werken op dezelfde manier als hun tegenhangers in de rest van de wereld, namelijk door hun eigen algoritmes te gebruiken door verschillende honderden statistieken uit hun databases voor elke Premier-Liha wedstrijd te combineren, om uiteindelijk verschillende odds op dezelfde wedstrijd weer te geven. Voor sportwedders is het vrij eenvoudig te begrijpen: een kans is een weergave van de waarschijnlijkheid dat een uitkomst al dan niet plaatsvindt. Voor Premier-Liha wedstrijden blijft het mechanisme dus precies hetzelfde als voor elke andere voetbalwedstrijd ter wereld. Kortom, het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoe hoger de kansen op een wedstrijd zijn, hoe kleiner de kans dat deze plaatsvindt. En omgekeerd, hoe lager de kansen, hoe groter de kans dat het resultaat uitkomt volgens de statistieken die de bookmakers hebben berekend.

Om dit te begrijpen, nemen we het voorbeeld van een wedstrijd in de Oekraïense eerste divisie tussen Dynamo Kiev (3e) en Minaj (13e). De ploeg uit Kiev speelt elk seizoen de hoofdrol in de Oekraïense competitie en is titelhouder. Tegenover hen staat een ploeg die het moeilijk heeft in de Premier-Liha, Minaj, die ook 16 punten achterstand heeft op hun gastheren in het algemeen klassement. Met al deze informatie is het logisch dat de thuisploeg de voorkeur krijgt om de wedstrijd te winnen. Een weddenschap van het type "Dynamo Kiev wint" zal worden weergegeven met een lage quotering (ongeveer 1,15), omdat de kans op succes voor een van de meest succesvolle clubs in de Oekraïense competitie zeer groot is. Aan de andere kant zullen de kansen voor de weddenschap "Minaj wint" vrij hoog zijn (minstens 8,00), omdat de kans dat dit team wint zeer groot is als we kijken naar de ranglijst en de geschiedenis van directe confrontaties tussen de twee clubs. Het is ook belangrijk om te weten dat de kansen op Premier-Liha wedstrijden veranderen, afhankelijk van de exploitanten van de Nederlandse markt. Er zijn namelijk verschillende aspecten die meespelen om de waarschijnlijkheid van een overwinning van het ene of het andere team te berekenen, zoals de krachtsverhouding tussen beide teams, de plaats van de wedstrijd, de samenstelling van het team (blessures en/of schorsingen), de rivaliteit van de wedstrijd (als het een derby is), maar ook de speelstijl van de teams uit de Oekraïense competitie, etc.

Ten slotte moet je ook weten dat de kansen voor dezelfde wedstrijd zullen schommelen, en dit gedurende de verschillende Premier-Liha wedstrijden. Dit zal dus gebeuren zodra zich tijdens de wedstrijd belangrijke gebeurtenissen voordoen die de eindstand kunnen veranderen. Laten we, om het duidelijk te maken, het voorbeeld nemen van de wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Minaj, en ons voorstellen dat de bezoekers in de eerste helft de score openen. Dit is een zeer verrassend scenario, want het was niet wat de verschillende bookmakers voor de aftrap hadden voorspeld. De verschillende gokexploitanten zullen dus uit voorzorg met deze nieuwe parameter moeten omgaan om de nieuwe kansen te herberekenen door de kansen van de wedstrijd bij te werken. Alle gokkers die de wedstrijd live volgen, zullen een aanzienlijke verandering in de kansen voor het eindresultaat van de wedstrijd merken. De kansen voor Minaj's succes zullen bijvoorbeeld dalen van 8.00 (aan het begin van de wedstrijd) naar 2.50 met de score voortaan in hun voordeel. Aan de andere kant zullen de kansen voor de favorieten Dynamo Kiev aanzienlijk stijgen tot 2.00 na de pauze in plaats van 1.15 aan het begin van de wedstrijd. Logischerwijs zullen de kansen op een gelijkspel volledig instorten, omdat het nu waarschijnlijk is dat de twee teams gelijk zullen spelen. Hetzelfde zal gebeuren in elke Oekraïense Premier-Liha wedstrijd, en de sportweddenschappen sites zullen onmiddellijk handelen volgens de feiten van de wedstrijd.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je de Premier-Liha kansen?

De odds van Premier-Liha wedstrijden verschillen per gokbedrijf en dit alles is zeer productief voor de gokkers. Het belangrijkste voor sportwedders is te weten hoeveel ze kunnen verwachten te winnen na het plaatsen van een weddenschap. Om dit heel snel te kunnen berekenen, is het nodig om deze zeer simplistische wiskundige berekening uit te voeren, namelijk de kansen te vermenigvuldigen met het bedrag dat je wilt investeren (kansen X inzet = weddenschap winst). Het is dus essentieel om deze berekening in gedachten te houden, want je zult deze voortaan gebruiken voor al je toekomstige sportweddenschappen (alle sporten inbegrepen). Je moet ook de parallel tussen jouw voorspelling en de door de bookmakers aangeboden kansen begrijpen. Alleen zo kun je namelijk echt weten of je Premier-Liha voorspelling in overeenstemming is met de marktlogica.  

Laten we een ander voorbeeld nemen met een wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk (koploper) en Lviv (hekkensluiter). Voordat je begint, heb je de wedstrijd bestudeerd en geanalyseerd met zoveel mogelijk informatie en je hebt gekozen voor het succes van Shakhtar Donetsk die thuis speelt tegen een team dat dit seizoen weinig vertrouwen heeft en vecht om te overleven. Natuurlijk heb je de reflex om te kijken naar de verschillende odds van de wedstrijd, en je realiseert je dat de odds voor de thuisploeg om te winnen aan het einde van de wedstrijd worden weergegeven op 1.20 door de bookmakers. Dit lijkt vrij logisch tussen jouw analyse en de voorgestelde odds, aangezien jij en de sportweddenschappen sites geloven dat er een goede kans is dat Shakhtar Donetsk zal winnen. In dit geval ben je dus gerustgesteld in je voorspelling omdat alles normaal is. Maar integendeel, als je merkt dat er een vrij significant verschil is tussen de geplaatste kansen (voor Shakhtar Donetsk om te winnen) die hoger zijn dan verwacht (zeg 1,80), dan zit je in de situatie waar een soort anomalie is en moet je graven om te proberen te begrijpen waar dit verschil vandaan komt. Het is heel goed mogelijk dat je elementen van de wedstrijd mist en daardoor je analyse en je uiteindelijke voorspelling mist. Voor sommige wedstrijden zijn inderdaad slechts enkele parameters beschikbaar en dat kan dit verklaren. Toch is het belangrijk om over de officiële opstellingen van beide teams te beschikken om de werkelijke bedoelingen van beide coaches voor de wedstrijd te bepalen. Laten we teruggaan naar ons voorbeeld, zodat de opstelling van Shakhtar Donetsk zo competitief mogelijk blijft en je nog steeds niet begrijpt waarom de odds op 1.80 staan, een advies: neem de tijd om te controleren of de wedstrijd niet achter gesloten deuren of op een neutraal terrein wordt gespeeld! Dit zal een grote invloed hebben op het uiteindelijke resultaat van de wedstrijd. Als je na een aantal bijkomende zoekacties hebt vastgesteld dat er inderdaad informatie is die je niet had, moet je die nu in je analyse opnemen en kijken of je voorspelling daardoor verandert.

Tot slot is het ook mogelijk dat uw idee van de sterke of zwakke punten van een team anders is dan dat van de bookmakers. De bookmakers kunnen denken dat een team boven zijn werkelijke niveau speelt, en daarom zullen ze er vrij hoge quoteringen op zetten, of ze kunnen het juist volledig onderschatten. Dit kan vooral aan het begin van het seizoen gebeuren. Inderdaad, aangezien sportweddenschappen sites zich baseren op de resultaten van vorig seizoen, als een team dat geen goede resultaten heeft behaald en ongeacht of er tijdens de pauze verschillende belangrijke veranderingen hebben plaatsgevonden betreffende dit team (veelbelovende aanwerving, nieuwe coach), zul je min of meer gekke noteringen zien. Er zijn vaak veel verrassende resultaten aan het begin van het seizoen, omdat de grote teams nog niet op hun ware niveau zijn en je goede kansen hebt op sommige outsiders (bijvoorbeeld bij de gepromoveerde teams). Hoe dan ook, als uw analyse rijk en volledig is, moet je er vertrouwen in hebben door het team dat naar voren komt te voorspellen. Natuurlijk moet deze operatie herhaald worden voor alle wedstrijden van de Premier-Liha!

Registreer je bij BetCity

Wed op de lange termijn met de kansen op de toekomstige winnaar van de Oekraïense competitie

Wat betreft je verschillende Premier-Liha sportvoorspellingen, die kun je nu op de wedstrijd zelf doen. Zogenaamde "lange termijn weddenschappen" zijn inderdaad zeer interessant voor spelers, omdat je hiermee kansen kunt krijgen door te wedden op de verschillende teams van de Oekraïense eerste divisie. Zo kun je wedden op de winnaar van de competitie, maar ook kiezen welke teams op het podium eindigen, of kiezen welke teams aan het eind van het seizoen zullen degraderen, etc. Het andere voordeel van de mogelijkheid om te wedden op zogenaamde side bets is dat je dat in verschillende periodes van het seizoen kunt doen: logischerwijs voordat het Oekraïense elitekampioenschap begint, maar ook in het midden van het seizoen, en zelfs een paar dagen voor het einde van het kampioenschap. Natuurlijk zal de notering fluctueren naargelang de algemene rangschikking op het moment dat de weddenschap wordt geplaatst. In tegenstelling tot traditionele weddenschappen die 90 minuten duren, kun je met lange termijn weddenschappen de resultaten van de verschillende teams gedurende het hele seizoen volgen en blijf je dag na dag op het puntje van je stoel zitten tot het einde van het kampioenschap.

Schrijf je overal in!

Het doel van sportweddenschappen is om zoveel mogelijk winst te maken, en dat geldt logischerwijs ook voor je Premier-Liha weddenschappen, waarbij je je winst wilt maximaliseren om het maximale uit elke weddenschap te halen. Met dit in gedachten moet je de beste kansen op de markt krijgen. Bijvoorbeeld, voor een identieke sportweddenschap kunnen de kansen per wedstrijd tot 10% variëren. Reken dat maar eens uit over het hele seizoen, dat is monsterlijk! Laten we een laatste voorbeeld nemen: een Premier-Liha wedstrijd tussen Inhulets (14e) en Zorya (4e) waarbij je €100 wilt inzetten op de overwinning van het bezoekende team. Na het bestuderen van de verschillende odds van de wedstrijd, realiseer je je dat Zorya's succes gemiddeld op 1,75 wordt weergegeven, behalve bij bet365 die het aanbiedt op 1,85. Het is dus interessanter om €100 te plaatsen bij bet365 om €85 netto winst te behalen, vergeleken met een gemiddelde van €75 bij de concurrenten.

Om steeds meer winst te maken, moet je voor alle Premier-Liha wedstrijden op dezelfde manier te werk gaan en je bij zoveel mogelijk bookmakers inschrijven om een zeer ruime keuze aan quotes te hebben! Dus, met deze tip van ervaren wedders, zal je systematisch je winsten op lange termijn verhogen terwijl je dezelfde sportweddenschappen afsluit. Op onze site presenteren wij de beste bookmakers van het moment en heb je toegang tot onze verschillende meningen en andere adviezen over hen. Wij raden je sterk aan deze te lezen voordat je je volgende Premier-Liha weddenschappen plaatst. Tenslotte kun je ook gebruik maken van onze gratis odds vergelijker om in één oogopslag de beste odds op de markt voor wedstrijden te zien om je winst bij sportweddenschappen te maximaliseren.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Premier League

20 apr. 2024 - 11:00 Premier League
21 apr. 2024 - 06:00 Premier League
21 apr. 2024 - 08:30 Premier League
21 apr. 2024 - 09:00 Premier League
21 apr. 2024 - 11:00 Premier League
22 apr. 2024 - 08:30 Premier League
22 apr. 2024 - 11:00 Premier League

Onze Premier League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer