Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Brasileirão Série B Wedden op de beste odds - Brazilië

Brazilië - Brasileirão Série B
Volgende wedstrijden

Het eerste wat je moet doen als je wilt wedden op een wedstrijd in de Braziliaanse Serie B (het tweede niveau van het Braziliaanse voetbal) is uitzoeken welke kansen beschikbaar zijn. De winkansen zijn een numerieke indicator van de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis plaatsvindt voor de weddenschap die je overweegt te plaatsen. De kansen geven namelijk aan hoeveel er gewonnen kan worden als de weddenschap slaagt. Bijvoorbeeld, als de selectie waarop je wilt wedden een kans van 3.00 heeft, zou een succesvolle inzet van €10 je €30 winnen.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de kansen berekend op Brazilië Serie B?

De odds die een bookmaker aanbiedt zijn een weerspiegeling van statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden, gekoppeld aan de Braziliaanse Serie B wedstrijden waar je op wilt wedden. Als de kans groot is dat iets gebeurt, dan zijn de geboden kansen laag. Echter, als de bookmakers denken dat een gebeurtenis onwaarschijnlijk is, dan worden hogere kansen geboden. Laten we eens kijken naar een wedstrijd waarin Gremio tegen Brusque speelt.

Gremio is de favoriet bij de bookmakers om deze wedstrijd te winnen. De bookmakers bieden een kans van 1,5, terwijl Brusque met 3.00 wint en het gelijkspel met 2,5. De korte quotering op Gremio geeft aan dat de bookmakers geloven dat de thuisploeg zal winnen en daarom niet te hoge quoteringen op hen willen bieden. De kans dat Brusque de wedstrijd wint is niet zo groot, dus kunnen er hogere kansen geboden worden op de uitploeg.

Wed niet zomaar op een wedstrijd zonder voorafgaand onderzoek. Zoek de opstelling van het team, de huidige vorm van beide partijen en hoe goed elke partij thuis en uit is. Het is allemaal informatie die je zal helpen winnaars te kiezen. De bookmakers hebben dit gedaan bij het berekenen van de kansen die zij hun klanten bieden.

Kansen zijn ook in het spel beschikbaar. Tijdens de wedstrijd bepaalt wat er op het veld gebeurt de kansen die worden aangeboden. Als Gremio met 1-0 voorstaat, neemt de kans op winst toe, dus de geboden kansen worden verlaagd naar misschien 1.25. De kansen op winst voor Brusque zullen toenemen, evenals de kansen op een gelijkspel. Hoe langer het spel gelijk opgaat, hoe groter de kans dat beide teams winnen en hoe kleiner de kans op een gelijkspel.

Als Brusque de leiding neemt, worden de kansen op een gelijkspel kleiner. Gremio is misschien nog steeds favoriet om de wedstrijd te winnen, maar de kansen zijn nu beter. Als de bezoekers in de tweede helft nog steeds op voorsprong staan, zullen hun kansen blijven dalen en kunnen ze zelfs als winnaar uit de bus komen. Hoe langer een wedstrijd gelijk blijft, hoe lager de kansen op een gelijkspel. Incidenten op het veld, zoals blessures of het wegsturen van een speler, beïnvloeden ook de kansen. Als Gremio met 10 man komt te staan, neemt de kans op winst toe.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je de Braziliaanse Serie B odds?

Allereerst moet je begrijpen dat niet elke bookmaker dezelfde kansen biedt voor elke wedstrijd. Sommige zullen iets betere kansen hebben dan andere, dus zorg ervoor dat je uitzoekt welke dat zijn. Om erachter te komen hoeveel je kunt verwachten te ontvangen voor een winnende voorspelling, vermenigvuldig je simpelweg de kansen van je weddenschap met het bedrag dat je wilt inzetten. Het totaal is het bedrag dat op je rekening wordt bijgeschreven als je wint (kans x inzet = winst).

Bovendien kun je aan de hand van de winkansen weten of een weddenschap de moeite waard is of niet. Laten we eens kijken naar een wedstrijd met Cruzeiro thuis tegen Bahia, twee topploegen in de competitie. Cruzeiro is thuis sterk, dus de bookmakers bieden 1.8 op de overwinning.  Ben je het eens met deze kansen? Misschien vind je dat de quotering hoger zou moeten zijn, maar het kan ook zijn dat je 1.8 een goede waarde vindt en een weddenschap waard... Waarom worden ze aangeboden tegen 1.8? Zijn er blessureproblemen waar je niets van weet? Als je onzeker bent over de kansen, ga dan niet wedden.

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk te weten komt over een evenement waarop je overweegt te wedden. Als je onzeker bent over een weddenschap, is het misschien het beste om deze niet te plaatsen. Een andere mogelijkheid is dat je rekening hebt gehouden met alle factoren die het resultaat van de wedstrijd kunnen beïnvloeden en dat je echt denkt dat de bookmakers Cruzeiro onderschatten en dat 1.8 een hogere kans is dan het zou moeten zijn.

Registreer je bij BetCity

Wed op lang termijn 

Zoals je waarschijnlijk weet, kun je weddenschappen plaatsen op alle wedstrijden die worden gespeeld in de Braziliaanse Serie B. Maar naast de kansen die worden aangeboden op elke wedstrijd, zijn er ook andere markten beschikbaar om op te wedden. Je kunt bijvoorbeeld wedden op wie er kampioen wordt of degradeert. Dit soort langetermijnweddenschappen kunnen erg interessant zijn, vooral aan het begin van de competitie. Als je goede kansen ziet, aarzel dan niet om de weddenschap aan te gaan en volg de Braziliaanse Serie B.

Schrijf je overal in!

Tot slot is het belangrijk dat je je registreert bij verschillende goksites om te profiteren van de kansen die worden aangeboden voor de Braziliaanse Serie B. Zoals je ziet kunnen de kansen per bookmaker verschillen. Door bij zoveel mogelijk bookmakers een account aan te maken, kun je altijd wedden op de hoogste quoteringen en zo je winsten optimaliseren. 

Bij een Braziliaanse Serie B wedstrijd tussen Vasco en CRB hebben de meeste bookmakers een kans van 1.75 op Vasco als winnaar. Dat is niet het geval bij bet365 die een kans van 1.8 hebben op een overwinning voor Vasca. Dat is niet zo'n groot verschil, maar bij een weddenschap van € 100 wordt er € 5 extra gewonnen bij bet365. Dat kan op lange termijn een behoorlijk bedrag zijn.

Om die weddenschap bij bet365 te kunnen plaatsen, moet je wel lid zijn van de site. Het is daarom belangrijk om je bij zoveel mogelijk sites te registreren om je winsten te maximaliseren.

Kijk ook uit naar speciale aanbiedingen voor wedstrijden waarbij hogere kansen worden aangeboden. Als je ons advies opvolgt, zul je op de lange termijn een duidelijk verschil in winst zien. Om je te helpen zijn onze beoordelingen van de beste bookmakers op de markt er om je te begeleiden. Nu weet je waarom je de odds moet vergelijken voordat je gaat wedden op de Braziliaanse Serie B. Hiervoor staat onze odds vergelijkingstool tot je beschikking. Ontdek nu wat de odds zijn voor de volgende Braziliaanse Serie B wedstrijden.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Brasileirão Série B

19 apr. 2024 - 17:00 Brasileiro Serie B
19 apr. 2024 - 17:00 Brasileiro Serie B
19 apr. 2024 - 19:00 Brasileiro Serie B
20 apr. 2024 - 13:30 Brasileiro Serie B
20 apr. 2024 - 14:30 Brasileiro Serie B
20 apr. 2024 - 15:00 Brasileiro Serie B
20 apr. 2024 - 16:00 Brasileiro Serie B
21 apr. 2024 - 16:00 Brasileiro Serie B
22 apr. 2024 - 19:00 Brasileiro Serie B
23 apr. 2024 - 19:00 Brasileiro Serie B

Onze Brasileirão Série B voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer