Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Airtricity League Wedden op de beste odds - Rep. of Ireland

Rep. of Ireland - Airtricity League
Volgende wedstrijden

Voordat je begint, moet je iets heel fundamenteels in gedachten houden voor je sportweddenschappen, namelijk de kansen die door alle gokbedrijven (bookmakers) worden aangeboden. De odds worden namelijk vastgesteld en bepaald door de bookmakers die verschillende waarschijnlijkheden bepalen voor de uitkomst van een wedstrijd. Wanneer je je sportweddenschap plaatst op de kansen van je keuze, bepaalt je inzet je potentiële winst, als je weddenschap succesvol is natuurlijk. Bij weddenschappen op de Ierse Premier Division, ook bekend als de Airtricity League First Division, worden deze logischerwijs Premier Division odds genoemd.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de Premier Division odds berekend?

De verschillende sportweddenschappen sites bepalen, via hun eigen berekeningen op basis van verschillende algoritmes en andere statistieken, de winkansen die je vervolgens kunt gebruiken bij het plaatsen van je weddenschappen. Kortom, kansen zijn niets meer of minder dan een wiskundige kans dat een uitkomst zich voordoet. Als het gaat om wedstrijden in de Premier League, vormen ze geen uitzondering op deze universele regel. Dit is vrij eenvoudig te begrijpen: hoe hoger de geboden kansen op een wedstrijd, hoe meer de bookmaker inschat dat de kans klein is dat het resultaat zal plaatsvinden. Aan de andere kant, hoe kleiner de voorgestelde kansen, hoe groter de kans die de exploitant inschat.

Om dit te begrijpen volgt hier een concrete situatie betreffende een wedstrijd in de Ierse competitie tussen Shamrock Rovers en Finn Harps. Shamrock is drievoudig titelverdediger en beschikt over een veel grotere ploeg dan hun tegenstanders van die dag, dus is het logisch dat zij de overweldigende favorieten zijn om de wedstrijd te winnen tegen het nederige Finn Harps, dat gewend is onderaan in de Premier Division te spelen. Een weddenschap van het type "Shamrock Rovers winnen" wordt dus aangeboden met een relatief lage quotering (bijv. 1,20), omdat de kans dat de titelverdediger wint erg groot is. Aan de andere kant zullen de winkansen voor de weddenschap "Finn Harps winnen" zeer hoog zijn (bijv. 6,00), omdat de kans dat dit team wint vrij laag is, gezien hun recente verliezen en het feit dat ze spelen om te overleven in de Ierse topklasse. De kansen voor de wedstrijden in de Premier Division zullen dus logischerwijs fluctueren en worden aangepast door de verschillende sportweddenschappen sites volgens verschillende elementen zoals: de krachtsverhouding tussen de twee teams, de plaats van de wedstrijd, het belang van de wedstrijd, de samenstelling van het team (blessures en schorsingen), de rivaliteit tussen de Ierse competitie clubs.

Je moet ook weten dat het heel goed mogelijk is, afhankelijk van het scenario van de wedstrijd, dat er een variatie van de kansen zal zijn tijdens de wedstrijd. Dit gebeurt namelijk als er een belangrijk spel plaatsvindt, dat het hele gezicht van de wedstrijd kan veranderen. Stel bijvoorbeeld dat Finn Harps erin slaagt om vlak voor rust een doelpunt te scoren met hun eerste schot van de wedstrijd. Dit zal leiden tot een verandering in de analyse van de bookmakers van het eindresultaat. De kansen voor de overwinning van de bezoekers zullen logischerwijs dalen en worden aangepast, bijvoorbeeld van 6.00 aanvankelijk voorgesteld voor het begin van de wedstrijd naar 3.00 aan het einde van de eerste helft. Het tegenovergestelde zal gebeuren met de kansen van de favorieten, Shamrock Rovers, want hun kansen zullen stijgen van 1,20 bij aanvang van de wedstrijd naar 2,70 aan het einde van de tweede helft, omdat de stand 0-1 is. Dezelfde logica geldt voor alle wedstrijden in de Premier Division.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je Airtricity League Fist Division odds?

Afhankelijk van de geplaatste weddenschappen zullen de odds voor Premier Division wedstrijden variëren bij de verschillende sportwedkantoren. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit voor de gokker verschillende voordelen heeft. Je moet namelijk niet vergeten dat het belangrijkste voor jou natuurlijk is dat je je winst kunt berekenen aan de hand van de voorspelling die je hebt gedaan. Dus, om snel genoeg te weten hoe je je winst kunt berekenen (als je weddenschap wint), moet je de gekozen kansen vermenigvuldigen met het bedrag dat je erop gaat inzetten (kansen x inzet = winst). Deze berekening is het eerste wat je moet beheersen om je winstverwachting te kennen, want deze wordt gebruikt voor al je weddenschappen.

Een ander, net zo belangrijk ding dat je moet beheersen, is het vergelijken van je gevoel over een wedstrijd met de odds die de bookmaker je aanbiedt! Er bestaat namelijk een relatie tussen analyse en odds die je moet begrijpen, want alleen zo weet je of de voorspelling van je wedstrijd in de Premier Division overeenkomt met de logica van het resultaat. Om dit duidelijk te maken, nemen we als voorbeeld een wedstrijd tussen Derry City en Shelbourne. Nadat je de wedstrijd eerst hebt geanalyseerd, denk je dat Derry veel meer kans heeft om deze wedstrijd thuis te winnen en bij het ontdekken van de verschillende marktkansen besef je dat de kans die de bookmakers bieden 1.40 is voor de thuisploeg om te winnen. Je kunt zeggen dat je op dezelfde golflengte zit als de gokkers, want de logica van de favoriet die wint wordt volledig gerespecteerd, zodat je met kennis van zaken je sportweddenschap kunt plaatsen.   

Als je echter merkt dat er een anomalie is in de geboden kansen voor Derry om te winnen, omdat ze hoger zijn dan verwacht (bijv. rond de 2.00), moet je begrijpen waar deze stijging in de kansen vandaan komt. Het is mogelijk dat je per ongeluk of gewoon door gebrek aan informatie een belangrijk element hebt gemist dat dit verschil in odds kan verklaren, het kan ook komen door een last minute informatie zoals de blessure van de beste spits van het team, of dat tenslotte de samenstelling voor deze wedstrijd volledig is herschikt met de aanwezigheid van zeer jonge spelers in de starters. Dus, als dit het geval is, maakt het niet uit welke informatie je vooraf hebt gemist, met deze nieuwe gegevens die je moet integreren, is de waarde van je voorspelling niet langer de juiste en moet je kijken of je voorspelling nog wel interessant is om te nemen. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat jouw standpunt en dat van de bookmakers tegenover elkaar staan. Het gebeurt inderdaad wel eens dat bij bepaalde wedstrijden de sportweddenschappen sites een formatie eerder onderschatten dan een andere en omgekeerd, in dit geval als jouw analyse goed is, doe er je voordeel mee! Het belangrijkste is dat je deze manier van werken aanhoudt bij alle wedstrijden in de hoogste Ierse divisie.

Registreer je bij BetCity

Langetermijnweddenschappen met Irish Premier League winnaarskansen

Een laatste ding om te weten over je Premier Division weddenschappen is dat je weddenschappen kunt plaatsen op de competitie zelf! Dit betekent dat je kunt wedden op de winnaar van de Premier League, maar ook op het podium, degradatie of de doelpuntenmaker zoals in de meeste andere voetbalcompetities tegenwoordig. Let erop dat deze mogelijkheden bestaan voordat de competitie begint en soms zelfs in het midden van de competitie, wat een goede gelegenheid kan zijn. De verschillende soorten side bets die worden aangeboden kunnen zorgen voor een compleet andere manier om een competitie te volgen en een lange termijn weddenschap houdt je scherp tot de laatste dag van het kampioenschap.

Schrijf je overal in!

Op het gebied van sportweddenschappen zijn er, om de winst op met name de Premier Division te maximaliseren, geen wonderen te verwachten, je moet de beste odds in de markt hebben, en dit is de enige manier waarop ervaren gokkers werken! Je moet weten dat verschillende bookmakers voor een vergelijkbare weddenschap verschillende odds tonen en deze kunnen per wedstrijd ongeveer 10% verschillen. Dus waarom niet minder winnen voor een sportweddenschap die wint? Stel je voor dat over het hele seizoen het verlies voor jou aanzienlijk is! Om zo'n tegenslag te voorkomen, moet je de verschillende kansen op de markt vergelijken om te profiteren van de best mogelijke winsten.

Concreet gaat het als volgt: je wilt wedden op een Premier Division wedstrijd tussen Dundalk en Bohemians, waarop je een bedrag van € 100 wilt inzetten op de overwinning van de thuisploeg. Na het bekijken van de verschillende odds op de markt, besef je dat het succes van Dundalk gemiddeld tegen 1.80 wordt aangeboden door de sportweddenschapsites, behalve bij Unibet, dat het aanbiedt tegen 1.92. De berekening is snel gemaakt: het is veel verstandiger om je €100 bij deze laatste te plaatsen om €92 aan nettowinst te winnen, vergeleken met gemiddeld €80 bij andere sportweddenschappen sites.

Om dit proces op zoveel mogelijk Premier Division wedstrijden toe te passen en te profiteren van de hoogste kansen op de markt, moet je bij zoveel mogelijk bookmakers geregistreerd zijn. Door te doen wat ervaren gokkers doen, zul je je winsten op de lange termijn aanzienlijk verhogen. Dus, in deze lijn leiden we je naar de beste bookmakers van het moment, dus wacht niet langer om onze verschillende meningen en adviezen te ontdekken voordat je je volgende weddenschap in de Premier Division aangaat. Tot slot kun je ook onze oddsvergelijker raadplegen om je toekomstige sportweddenschappen te vergemakkelijken.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Airtricity League

26 apr. 2024 - 14:45 Premier Division
26 apr. 2024 - 14:45 Premier Division
26 apr. 2024 - 14:45 Premier Division
26 apr. 2024 - 14:45 Premier Division
26 apr. 2024 - 15:00 Premier Division

Onze Airtricity League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer