Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Indian Super League Wedden op de beste odds - Indië

Indië - Indian Super League
Volgende wedstrijden

Het eerste wat je moet doen als je wilt wedden op een voetbalwedstrijd van de Indian Super League is goed kijken naar de beschikbare odds. Deze zijn een numerieke indicator van de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis plaatsvindt voor de weddenschap die je overweegt te plaatsen. De odds geven namelijk aan hoeveel er gewonnen kan worden als het lukt. Bijvoorbeeld, als de selectie waarop je wilt wedden een kans van 2.00 heeft, zou een succesvolle weddenschap van €10 je €10 winnen plus je inzet terug.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de odds voor de Indian Super League berekend?

De odds die een bookmaker aanbiedt zijn een weerspiegeling van statistieken en wiskundige kansen, gekoppeld aan de Indian Super League wedstrijd waarop je overweegt te wedden. Als de kans groot is dat een gebeurtenis plaatsvindt, dan zijn de geboden kansen laag. Echter, als de bookmakers denken dat een gebeurtenis onwaarschijnlijk is, dan worden hogere kansen geboden. Laten we eens kijken naar een wedstrijd waarin het topteam Hyderabad gastheer is van East Bengal, dat zich in de onderste helft van de Indian Super League bevindt op het moment dat de wedstrijd wordt gespeeld.

Hyderabad is 1,5 favoriet om de wedstrijd te winnen, terwijl East Bengal 3,10 biedt. Deze kansen bevestigen de overtuiging dat Hyderabad de winnaar zal zijn. Hoe groter het verschil tussen de odds van de twee teams, hoe waarschijnlijker het is dat de favorieten zullen winnen, maar er kunnen natuurlijk upsets gebeuren. Het doel van de bookmakers is ervoor te zorgen dat ze niet te veel hoeven uit te betalen als Hyderabad wint.

Zorg ervoor dat je onderzoek doet voordat je je weddenschap plaatst. Kijk naar de opstelling en de huidige vorm van beide teams. Hoe goed is Hyderabad thuis? Heeft East Bengal moeite om op de weg te winnen? Dit beïnvloedt het eindresultaat en dus ook de kansen die de bookmakers geven.

Kansen zijn ook beschikbaar in het spel. Tijdens de wedstrijd bepaalt wat er op het veld gebeurt de kansen die worden geboden. Als Hyderabad een vroege voorsprong neemt, worden hun kansen verlaagd, misschien tot 1.2. Als East Bengal echter op voorsprong komt, zullen hun kansen dalen (misschien naar 2.6) en de kansen op hun tegenstanders zullen licht stijgen van de oorspronkelijke 1.6 naar 1.75. Hoe langer de wedstrijd gelijk opgaat, hoe groter de kans dat beide teams winnen en hoe kleiner de kans op een gelijkspel.

Hoe lang is er al gespeeld? Als East Bengal diep in de tweede helft nog steeds voor staat, dan worden ze misschien wel favoriet om de wedstrijd te winnen. De kansen op een overwinning voor Hyderabad zullen blijven stijgen als de kans daarop afneemt.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je Indian Super League odds?

Allereerst moet je begrijpen dat niet elke bookmaker voor elke wedstrijd dezelfde kansen biedt. Sommige hebben iets betere kansen dan andere, dus zorg ervoor dat je uitzoekt welke dat zijn. Om erachter te komen hoeveel je kunt verwachten te ontvangen voor een winnende voorspelling, vermenigvuldig je simpelweg de kansen van je weddenschap met het bedrag dat je wilt inzetten. Het totaal is wat er op je rekening wordt bijgeschreven als je wint (kans x inzet = winst).

Bovendien kun je aan de hand van de kansen weten of een weddenschap de moeite waard is of niet. Laten we eens kijken naar een wedstrijd waarin Mumbai City gastheer is van Goa. De twee teams zijn aan elkaar gewaagd, dus er zal niet veel verschil zitten tussen de kansen op winst voor beide partijen. Mumbai staat misschien op 1.9 om de wedstrijd te winnen, maar bent je het eens met deze kansen? Misschien vind je dat de kansen hoger moeten zijn, maar het kan ook zijn dat je denkt dat 1.9 een goede waarde is. Waarom worden ze aangeboden tegen 1.9? Zijn er blessureproblemen waar je geen weet van hebt?

Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk te weten komt over een evenement waarop je overweegt te wedden. Als je onzeker bent over een weddenschap, is het misschien beter om deze niet te plaatsen. Een andere mogelijkheid is dat je rekening hebt gehouden met alle factoren die het resultaat van de wedstrijd kunnen beïnvloeden en dat je echt denkt dat de bookmakers Mumbai onderschatten en dat 1.9 een hogere prijs is dan het zou moeten zijn, dus sluit een weddenschap af..

Registreer je bij BetCity

Wed op de lange termijn met de odds van de toekomstige winnaar van de Indian Super League

Zoals je waarschijnlijk weet, kun je weddenschappen afsluiten op alle wedstrijden in de Indian Super League. Naast de odds die op elke wedstrijd worden aangeboden, zijn er ook andere markten waarop je kunt wedden. Je kunt bijvoorbeeld wedden op wie er kampioen wordt of degradeert. Dit soort langetermijnweddenschappen kan zeer interessant zijn, vooral in het begin van de competitie. Als je goede kansen vindt, aarzel dan niet om de weddenschap aan te gaan en volg de Indian Super League.

Schrijf je overal in!

Tot slot is het belangrijk dat je je op verschillende sportweddenschappen sites registreert om te profiteren van de kansen die worden aangeboden voor de Indian Super League. Zoals je ziet kunnen de kansen per bookmaker verschillen. Door bij zoveel mogelijk bookmakers een account aan te maken, kun je altijd inzetten op de hoogste quoteringen en zo je winsten optimaliseren. 

Bij een wedstrijd in de Indian Super League tussen Kerala Blasters en Odisha hebben de meeste bookmakers een kans van 1,8 op de overwinning van Kerala. Bij bet365 zijn de winkansen voor de Blasters echter 1.9. Als je €100 inzet bij bet365, dan is je rendement €10 hoger dan bij andere bookmakers die een lagere prijs bieden. Om die weddenschap bij bet365 te kunnen plaatsen, moet je wel lid zijn van de site. Het is daarom belangrijk om je bij zoveel mogelijk sites te registreren om je winst te maximaliseren.

Kijk ook uit naar speciale aanbiedingen voor wedstrijden waarbij je betere kansen krijgt. Als je ons advies opvolgt, zul je op de lange termijn een duidelijk verschil in winst zien. Om je te helpen zijn onze beoordelingen van de beste bookmakers op de markt er om je te begeleiden. Nu weet je waarom je de odds moet vergelijken voordat je gaat wedden op de Indian Super League. Daarvoor staat onze kansvergelijker tot je beschikking. Ontdek nu wat de odds zijn voor de volgende wedstrijden van de Indian Super League.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Indian Super League

Onze Indian Super League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer