Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Ligue 1 Mobilis Wedden op de beste odds - Algerije

Algerije - Ligue 1 Mobilis
Volgende wedstrijden

Als je begint in de wereld van sportweddenschappen, is het belangrijk om de waarde van de odds te begrijpen. Als we het over winkansen hebben, hebben we het over een numerieke index die bookmakers voor elk sportevenement hebben opgesteld. Deze index geeft je een idee van de potentiële winst voor de weddenschap die je zojuist hebt geplaatst. Omdat dit artikel zich richt op de hoogste klasse van het Algerijnse voetbal, hebben we het natuurlijk over Ligue 1 Mobilis odds.

Registreer je bij Toto

Hoe worden de Ligue 1 Mobilis kansen berekend?

Om de kansen te berekenen, houden bookmakers rekening met statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden met betrekking tot de Ligue 1 Mobilis wedstrijd waarin je geïnteresseerd bent. Een algemene vuistregel is: Hoe waarschijnlijker een gebeurtenis is, hoe lager de winkansen. Op dezelfde manier betekenen hogere winkansen dat de uitkomst minder waarschijnlijk is. Om dit beter te begrijpen, laten we eens kijken naar een wedstrijd tussen MC Alger en Arba.

Voor degenen die de Ligue 1 Mobilis op de voet volgen, weten dat MC Alger vaak de hoofdrol speelt. Dus als ze het opnemen tegen Arba, die veel lager op de ranglijst staan, is het moeilijk om ze geen groot voordeel te geven. Dit is de reden waarom de "MC Alger wint" weddenschap niet wordt aangeboden met zeer hoge winkansen (bijv. 1.35). In feite heeft het een grote kans om te winnen. Het tegenovergestelde geldt voor Arba. Bookmakers vinden het moeilijk om hen als winnaar uit de bus te zien komen in deze wedstrijd. Daarom is een overwinning voor de underdogs beschikbaar tegen veel hogere winkansen (bijv. 7,50). Om de kansen te berekenen zullen de operators daarom rekening houden met de laatste resultaten, de stand in de competitie, de laatste verklaringen voor de wedstrijd en zelfs de afwezigen voor de wedstrijd. Dit zal het geval zijn voor alle Ligue 1 Mobilis wedstrijden. 

Naast wat we al hebben uitgelegd, bieden bookmakers ook live weddenschappen aan op Ligue 1 Mobilis wedstrijden. Wanneer een wedstrijd begint, worden de kansen aangepast aan de actie op het veld. Simpel gezegd, als MC Alger zich al vroeg laat gelden en snel een doelpunt maakt, zullen de kansen dalen (bijvoorbeeld van 1,35 naar 1,05). De kansen van Arba zullen natuurlijk nog hoger zijn (bijvoorbeeld van 7,50 naar 15,00).

Maak een account aan bij Unibet!

Hoe gebruik ik Ligue 1 Mobilis kansen?

Voor elke weddenschap die wordt aangeboden voor hetzelfde evenement, zijn de winkansen anders. Ze worden op verschillende manieren gebruikt. De eerste is om de potentiële winst te berekenen wanneer je je betslip valideert. Met andere woorden, het is mogelijk om de winst te berekenen die je zou kunnen maken, in het geval van een winnende weddenschap, gewoon door de winkansen te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is het te vermenigvuldigen met de oorspronkelijke inzet. Het verkregen bedrag is het bedrag dat zal worden bijgeschreven op je spelersaccount zodra de weddenschap is gewonnen (winkansen x inzet = potentiële winst).

De winkansen hebben ook nog een ander nut! Hiermee kun je jouw analyse vergelijken met die van de bookmakers. Om dit punt beter te begrijpen, nemen we een wedstrijd tussen Constantijn en Sétif als voorbeeld. Je denkt dat Constantijn een goede kans heeft om de drie punten te pakken, vooral voor hun thuispubliek. Je ziet dat de winkans 1.50 is. De logica van de markt wordt dus gerespecteerd, want de bookmakers hebben Constantijn ook favoriet gemaakt voor deze wedstrijd.

Het tegenovergestelde kan ook gebeuren. Het kan je opvallen dat de winkansen voor Constantijn erg hoog zijn (bijv. 2.50). Het doel is dan om te begrijpen waarom deze kansen zo verschillen van wat je had verwacht. Het is essentieel om je analyse vanaf het begin te beginnen, om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke informatie hebt gemist. Het is niet ongebruikelijk om een belangrijke speler of een sterke uitspraak van een van de twee coaches te missen, dus je kunt je geld misschien beter op de winst van Constantine zetten. Maar wat als je niets verkeerds vindt in je analyse? Dat zou simpelweg kunnen betekenen dat de bookmakers Constantine onderschatten. Als dit het geval is, moet je profiteren van deze kansen!

Registreer je bij Toto

Wed op de lange termijn met de kansen op de toekomstige winnaar van het Algerijnse kampioenschap

Het is belangrijk om te weten dat je bij bookmakers niet alleen kunt wedden op Ligue 1 Mobilis wedstrijden. De bookmakers bieden ook de mogelijkheid om te wedden op de competitie zelf. In Ligue 1 Mobilis kun je, net als in de meeste andere competities, wedden op het team dat aan het eind van het seizoen bovenaan eindigt. Meestal zijn de quotes voor dit soort weddenschappen erg aantrekkelijk, vooral voordat het seizoen begint. Aarzel dus niet om er gebruik van te maken voor een unieke ervaring, door je weddenschap gedurende meerdere maanden van competitie te volgen.

Maak een account aan bij Unibet

Schrijf je overal in!

Dit is een strategie die de beste gokkers heel goed kennen en toepassen om hun winsten te maximaliseren. Het is essentieel om altijd de best mogelijke prijs te krijgen op de markt van de weddenschap die je wilt plaatsen. Je moet je ervan bewust zijn dat de kansen voor dezelfde weddenschap niet altijd hetzelfde zijn op de verschillende sportweddenschappen sites. De verschillen kunnen soms zelfs behoorlijk groot zijn. Door de kansen te vergelijken, kun je ervoor zorgen dat je altijd de hoogst mogelijke winst bij elke weddenschap kunt krijgen.

Om dit te demonstreren, gaan we het hebben over een wedstrijd tussen Belouizdad en Saoura. Het is een wedstrijd waarbij je bijna €100 wilt inzetten. Na een grondige analyse wil je inzetten op een overwinning van Belouizdad. Als je alle kansen op de Nederlandse markt vergelijkt, zie je dat de prijs 1.60 is bij Unibet, terwijl het slechts 1.50 is bij de andere sportweddenschappen. Het zal dus veel winstgevender zijn om je €100 op Unibet te plaatsen, omdat je €160 terugkrijgt in het geval van een winnende weddenschap, vergeleken met €150 bij de concurrenten.

Om het meeste uit deze strategie te halen, is het essentieel om een account te openen bij alle sportweddenschappen sites. Dit betekent dat je altijd kunt profiteren van de beste kansen. Stel je voor dat je de beste kansen vindt bij Unibet, maar je hebt geen account bij deze bookmaker. Dan heeft het geen zin om de odds te vergelijken... Veel gokkers missen deze strategie en verspillen veel geld. Doe niet hetzelfde! Als je dit advies nauwkeurig opvolgt, zul je een groot verschil zien in je winsten. Aarzel niet om onze beoordelingen van de beste bookmakers van dit moment te bekijken voor meer tips. Nu begrijp je het belang van het vergelijken van odds bij het wedden op Ligue 1 Mobilis. Waarom doe je dat niet met onze kansenvergelijker? Ontdek de volgende Ligue 1 Mobilis-wedstrijden.

Registreer je bij Toto

De odds voor de volgende wedstrijden Ligue 1 Mobilis

Onze Ligue 1 Mobilis voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer