Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Women's Super League Wedden op de beste odds - Engeland

Engeland - Women's Super League
Volgende wedstrijden

Wil je voorspellingen doen over de winnaar van de Women's Super League die een grote kans maken om te winnen? Dit is het topevenement in het Engelse vrouwenclubvoetbal. Gedurende het seizoen voorzien we je van alle informatie die je nodig hebt. Op deze pagina vind je een schat aan informatie om te weten hoe je alle odds van elke wedstrijd van de Women's Super League kunt analyseren en kun je in detail alle prestaties van de topteams volgen.

Tijdens de Women's Super League is het belangrijk dat je de favorieten kent voor alle wedstrijden en degenen die zich kunnen kwalificeren voor de volgende ronde of de finale kunnen bereiken en Europees clubkampioen kunnen worden. Er doen getalenteerde speelsters mee en elk seizoen is geweldig en hopelijk kun jij daar goede winsten uit halen. 

Registreer je bij Toto

Wat zijn de winkansen op de Women's Super League?

Allereerst moet je begrijpen dat winkansen een belangrijke rol spelen bij het wedden op de Women's Super League, zoals dat bij alle competities het geval is. Gedurende het seizoen worden er odds geboden op alle wedstrijden die gespeeld worden en deze zullen allemaal anders zijn op basis van de kwaliteit van de twee teams die spelen. Daarom zijn de odds voor elke wedstrijd van de Women's Super League anders. De ploegen aan de top van de ranglijst krijgen korte kansen om de ploegen onderaan de ranglijst te verslaan.

Dit verklaart waarom de kansen voor de favorieten in deze wedstrijden lager zijn dan in andere wedstrijden tussen teams die meer aan elkaar gewaagd zijn. Dit komt omdat winkansen numerieke waarden zijn die de waarschijnlijkheid van een uitkomst weergeven. Als je bijvoorbeeld wilt wedden op een wedstrijd tussen Chelsea en Manchester United, worden de winkansen aangeboden door de bookmaker en deze bepalen de hoogte van je potentiële winst. 

Hoe groter de kans dat een team wint, hoe lager de winkansen. Omgekeerd zal een land waarvan niet verwacht wordt dat het wint, een hoge winkans hebben. Hetzelfde geldt voor alle soorten weddenschappen. Als de kans groot is dat er veel doelpunten worden gescoord in een Women's Super League-wedstrijd, dan zal de kans op "+2,5 doelpunten" vrij laag zijn. Dit wordt allemaal bepaald door de bookmakers, door hun experts die elke gebeurtenis analyseren.

Om dit te illustreren, nemen we het voorbeeld van een wedstrijd waarin Manchester City tegen Bristol City speelt. De thuisploeg is de duidelijke favoriet. De verwachting is een comfortabele overwinning voor Manchester City en dit wordt weerspiegeld in de kansen die voor hen worden gegeven. Hun kansen kunnen zo laag zijn als 1.15 met Bristol City 21.00 en het gelijkspel 10.00. Iedereen verwacht gewoon dat Manchester City makkelijk wint. Nu begrijp je hoe de odds worden bepaald door de betting sites.

Maak een account aan bij Unibet!

De winkansen van bookmakers bepalen de potentiële winst bij de Women's Super League bets.

Odds zijn daarom erg handig als je van plan bent om op deze competitie te wedden. Om de potentiële winst van je weddenschap te weten te komen, vermenigvuldig je simpelweg de winkansen met je inzet (winkansen x inzet = brutowinst). Op deze manier kun je zien of een weddenschap de moeite waard is of niet, afhankelijk van het risico.

Laten we nog een voorbeeld nemen om je te helpen het te begrijpen. Stel je een wedstrijd voor waarin Arsenal gastheer is van Liverpool. Arsenal is de favoriet om deze wedstrijd te winnen en dit wordt weerspiegeld door de kansen die bookmakers voor hen geven. 

  • Ik zet €50 in op de overwinning van Arsenal: kans van 1.50 x €50 = €75. Ik kan dus €75 terugkrijgen, de winst bedraagt dus €25 als Arsenal wint.
  • Ik zet €50 in op een gelijkspel: kans van 3.40 x €50 = €170. De opbrengst zal €170 zijn, en €120 is winst als de wedstrijd gelijkspel is.
  • Ik zet €50 in op een overwinning van Liverpool: kans van 6.00 x €50 = Het teruggegeven bedrag zal €300 zijn, met een winst van €250 als Liverpool wint.

Je kunt zien dat hoe hoger de kansen, hoe hoger de mogelijke winst, maar hoe lager de kans dat de weddenschap wint. Er zijn dus verschillende strategieën die je kunt toepassen bij sportweddenschappen, en in het bijzonder bij de Women's Super League. Je kunt voor hoge winkansen gaan, die je hoge maar minder regelmatige winsten beloven, of voor lagere winkansen (2.00 of minder), waarmee je meer weddenschappen kunt winnen, maar met telkens kleinere winsten. Het hangt allemaal af van waar je naar op zoek bent.

Registreer je bij Toto

Hoe te wedden op de wedstrijden in de Women's Super League

Wil je weten wat onze experts te zeggen hebben over weddenschappen op de wedstrijden in de Women's Super League? Dit is wat je moet weten. Zoals je kunt zien spelen de odds een belangrijke rol bij het wedden en daarom moet je hier goed op letten. De winkansen die je bij bookmakers vindt, zijn hun schattingen voor elk evenement. Dat gezegd hebbende, goksites kunnen zich vergissen in sommige van deze schattingen, en dat is waarom er voor sommige weddenschappen gespeeld kan worden.

Ga echter niet overhaast te werk en onderzoek de wedstrijd waarop je wilt wedden volledig. Door dit te doen kun je de waarschijnlijkheid en dus de kansen van de verschillende gebeurtenissen in een wedstrijd zelf inschatten. Wil je een kans omzetten in een waarschijnlijkheid? Het is heel eenvoudig, gebruik gewoon de volgende formule: (1 / kans) x 100. Dit geeft je het percentage kans dat een scenario plaatsvindt, gebaseerd op een schatting. Hier is een concreet voorbeeld van een wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City: 

  • (1 / 1.90) x 100 = 53. Manchester United heeft 53% kans om te winnen volgens de bookmaker.
  • (1 / 3.40) x 100 = 29. Het gelijkspel heeft een kans van 29% volgens de bookmaker.
  • (1 / 5.60) x 100 = 18. Leicester City heeft 18% kans om te winnen volgens de bookmaker.

Let op dat de winkansen iets lager zijn bij wedkantoren, omdat ze een marge toepassen op elke wedstrijd. Zodra je de geschatte kansen van de bookmakers voor elk evenement hebt gevonden, heb je twee opties. Of je denkt dat de bookmakers gelijk hebben, in welk geval je weddenschappen moet vermijden omdat het risico de potentiële winst niet waard is, of je denkt dat hun schattingen niet juist zijn, in welk geval er een kans is om de kansen te spelen waarvan je denkt dat ze fout zijn.

Dit is de beste manier om betrouwbare weddenschappen te plaatsen en geld te verdienen op de Women's Super League. Bovendien geven onze experts je hun voorspellingen voor de meeste wedstrijden van de competitie, en het is 100% gratis. Je kunt ook gebruikmaken van onze Women's Super League Livescore, zodat je de uitslagen kunt volgen en live kunt wedden!

Maak een account aan bij Unibet

Women's Super League winkansen: wedden op de lange termijn!

Wedden op de winnaar van de Women's Super League is een goede optie voor jou! Bookmakers bieden deze vorm van weddenschappen aan, die steeds populairder wordt bij gokkers, omdat de winkansen hoog zijn en je goed voor je geld kunt krijgen. Wedden op een resultaat, een scorer of een score is inderdaad moeilijker omdat veel factoren de weddenschap kunnen beïnvloeden (rode kaart, penalty, blessure etc.).

Over een langere periode worden deze risico's dus kleiner, omdat het zelden voorkomt dat je pech hebt bij elke wedstrijd van je team of speler. Met andere woorden, er is minder variantie bij dit type weddenschap. Dit betekent dat de potentiële winsten interessant voor je kunnen zijn. Laten we een voorbeeld nemen:

  • Ik zet €100 in op Arsenal om te winnen (kans 3.75) = Een potentieel rendement van €375
  • Ik zet €100 in op Manchester City om te winnen (kans op 4.33) = Een potentieel rendement van €433
  • Ik zet €100 in op Manchester United om te winnen (kans op 9.00) = Een potentieel rendement van €900.

Je kunt zien dat je met een enkele weddenschap je basisinzet aanzienlijk kunt vermenigvuldigen. Je kunt zelfs meerdere weddenschappen combineren en je wint nog steeds als een van je teams de wedstrijd wint. In dit voorbeeld wordt er €300 ingezet, maar als een van de drie teams wint, maak je een goede winst van ten minste €75.

Vergelijk dus de winkansen en meld je aan bij verschillende bookmakers voor de Women's Super League!

Nu weet je hoe de odds werken. Tot slot geven we je graag een tip die belangrijk is bij het wedden op de Women's Super League.

Registreer je bij Toto

Meld je aan bij alle bookmakers!

Krijg altijd de beste kansen op de markt. We hebben het nog niet gezegd, maar de odds voor de Women's Super League verschillen van bookmaker tot bookmaker. Je kunt daarom kansen selecteren die soms hoger zijn op de ene site dan op de andere.

Aangezien de winkansen je potentiële winst bepalen, kun je je winst maximaliseren door altijd de hoogste waarde te kiezen. Om de winkansen te vergelijken kun je onze Women's Super League odds vergelijker gebruiken en je zult zien welke bookmaker de beste winkansen biedt. Nu begrijp je waarom het nodig is om je bij zoveel mogelijk wedkantoren in te schrijven. Want wat heeft het voor zin om te zien dat de hoogste quotes op de markt bij bet365 staan, als je geen account hebt bij deze bookmaker. Je kunt onze ranglijst van de beste bookmakers gebruiken om erachter te komen welke sites je het beste kunt kiezen. Goede weddenschappen op de Women's Super League!

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden Women's Super League

28 apr. 2024 - 07:30 The FA Women's Super League
28 apr. 2024 - 09:00 The FA Women's Super League
28 apr. 2024 - 09:00 The FA Women's Super League
28 apr. 2024 - 10:00 The FA Women's Super League
01 mei 2024 - 14:00 The FA Women's Super League

Onze Women's Super League voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer