Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Champions League: welke odds voor goalscorers moet je deze week proberen?

door Max Lanters | door Max Lanters

image Champions League: welke odds voor goalscorers moet je deze week proberen?
Deze week staan er twee prachtige halve finales in de Champions League op het programma. Naast de resultaten ligt de focus vandaag op de goalscorers voor Bayern München tegen Real Madrid en Borussia Dortmund tegen PSG.

Bayern München - Real Madrid

Voorspelling goal scorers Bayern Munchen - Real Madrid

Om deze Europese week af te trappen, worden we getrakteerd op een Europese klassieker! Er staat ons een enorme wedstrijd te wachten tussen Bayern München, 6 keer kampioen in de geschiedenis van de Champions League, en Real Madrid en hun 14 titels, de grote favorieten in onze Champions League voorspellingen! Er staat ons een fantastische tweeluik te wachten, met de eerste ronde in de Allianz Arena in München op dinsdag 30 maart om 21.00 uur. En het zal een kans zijn om een aantal aanvallende spelers in actie te zien!

Beieren om in de gaten te houden

Aan de kant van Bayern rekenen we natuurlijk op de geweldige Harry Kane, die dit jaar de Beierse aanval heeft geleid en op zoek zal zijn naar zijn 43e doelpunt bij zijn nieuwe club. Net achter hem heeft Musiala, als hij zich goed opstelt, zeer goede kansen die je inzet kunnen verviervoudigen! En om onze top 3 Bayern odds af te ronden, bieden we je de enorme kansen op Joshua Kimmich. Sinds hij naar rechtsback is verhuisd, heeft de Duitse international een aantal geweldige prestaties geleverd, waaronder het winnende doelpunt tegen Arsenal Gunners. Dus waarom niet?

Onze top 3 doelpuntenmakers - Bayern München

  • Harry Kane - 2.16
  • Jamal Musiala - 4.10
  • Joshua Kimmich - 11.80

Een zeer gevaarlijk Madrid-trio

Laten we verder gaan met Real Madrid. Drie namen springen er duidelijk uit in de aanval. En onze prioriteit voor een doelkans op dinsdagavond ligt bij Vinicius. De Braziliaanse international is de dynamo van deze aanval en blijft de man om in de gaten te houden. Met een kans van 2.85 bij Unibet op een doelpunt, raden onze experts je aan om je geluk te beproeven! Op de tweede plaats komen Rodrygo, die volgens ons grote kansen heeft bij de bookmakers, omdat hij zo vaak scoort in grote wedstrijden voor de club uit Madrid. Hij scoorde bijvoorbeeld in zowel de eerste als de tweede wedstrijd tegen City. Met een quotering van bijna 4.00 kan hij je inzet bijna verviervoudigen door te scoren.

Tot slot lijken de kansen een beetje 'laag' gezien het succes van de Engelse international voor het doel in de afgelopen weken. In feite lijkt Bellingham de laatste tijd minder te scoren en meer te spelen, daarom hebben we hem pas op de derde plaats gezet in de doelpuntenmakerskans om te proberen voor deze clash. Een dubbele doelkans met Vinicius kan echter heel interessant zijn om te proberen, zoals een van de secundaire voorspellingen in onze Bayern München - Real Madrid voorspelling adviseert. Als je een idee hebt, aarzel dan niet om je geluk te beproeven!

Onze top 3 scorers - Real Madrid

  • Vinicius - 2.85
  • Rodrygo - 3.90
  • Jude Bellingham - 2.82

Wedden op Bayern München - Real Madrid

Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain

Voorspelling doelpuntenmakers Borussia Dortmund vs PSG

Woensdagavond is er ook een mooie clash tussen Borussia Dortmund en Paris Saint-Germain! En het is een rematch van de groepsfase die zal worden uitgespeeld op Signal Iduna Park in deze Champions League halve finale eerste been. En hoewel de wedstrijd misschien niet dezelfde geschiedenis en hype heeft als Bayern tegen Real Madrid, is het nog steeds een spannende wedstrijd tussen twee outsiders. En voor deze clash zien we opnieuw een wedstrijd met doelpunten. Wat Borussia betreft, is het altijd moeilijk om een oordeel te vellen over dit team, gezien de nadruk op het collectief en geen enkele individualiteit echt opvalt, zoals bijvoorbeeld het geval is met Mbappé bij PSG.

Grote kansen voor BVB

Maar als Dortmund erin slaagt om een doelpunt te maken, zetten we ons geld om te beginnen in op thuisspits Niclas Fullkrug. Met een goede kans van 3.00 is dit duidelijk een weddenschap die het proberen waard is als je wilt wedden op een BVB-spits. Op de tweede plaats zien de kansen op Jadon Sancho er ook goed uit, nadat hij afgelopen weekend een prachtig doelpunt maakte in Leipzig. Tot slot denken we ook aan Karim Adeyemi, die scoorde in de laatste wedstrijd tegen PSG, waardoor de hoofdstedelijke club tijdelijk uitgeschakeld werd in de Champions League.

Onze top 3 scorers - Dortmund

  • Niclas Fullkrug - 3.00
  • Jadon Sancho - 4.70
  • Karim Adeyemi - 4.28

Mbappé, de voor de hand liggende keuze?

Wat PSG betreft, is de Franse aanvoerder Kylian Mbappé de voor de hand liggende keuze... De nummer 7 van PSG blijft de grootste aanvalsdreiging en scoorde een hamburger in de tweede kwartfinale tegen Barca. Als hij in vorm is, wordt het heel moeilijk voor de verdediging van Borussia om hem in bedwang te houden. Met de odds die je inzet bijna verdubbelen, denken we dat het een interessante weddenschap is om te proberen. Ten tweede zijn de geweldige odds op Ousmane Dembélé duidelijk een paar euro waard! De Franse vleugelspeler lijkt eindelijk op dreef te zijn na maanden van inactiviteit en heeft 4 keer gescoord in zijn laatste vier wedstrijden: een doelpunt in de heenwedstrijd en een tweede in de return tegen Barca, en een brace tegen Lorient in het midden van de week.

Tot slot zouden we de kansen op een doelpunt van Goncalo Ramos (2.77) hebben voorgesteld, maar helaas zal hij waarschijnlijk op de bank beginnen. Als hij een starter blijkt te zijn, aarzel dan niet om zijn kansen te proberen, want hij is de laatste tijd in geweldige vorm. Voor nu wilden we je een aantal zeer interessante kansen bieden en daarom hebben we gekozen voor een Vitinha-doelpunt. De Portugese middenvelder is dit seizoen beslissend geweest voor de hoofdstedelijke club en scoorde onlangs tegen Montpellier, Marseille en twee keer tegen Barca! Waarom zou je met zulke kansen geen gokje wagen? Plaats je weddenschappen!

Onze top 3 scorers - PSG

  • Kylian Mbappé - 1.92
  • Ousmane Dembélé - 4.60
  • Vitinha - 6.65

Wedden op Borussia Dortmund - PSG

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer