Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

13 april 2024 - 23:30 

MMA - UFC 300

Alex Pereira
Alex Pereira
VS
Jamahal Hill
Jamahal Hill

Wedtip :

Alex Pereira Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Alex Pereira - Jamahal Hill - MMA | UFC 300

 door Max Lanters |

Het is HET gevecht van de avond, UFC 300, gepland voor de nacht van 13 en 14 april 2024! In het meest verwachte gevecht van de avond zal de beroemde Braziliaanse vechter Alex (Poatan) Pereira, huidige titelhouder in de UFC licht zwaargewicht divisie (-93kg), het opnemen tegen de voormalige houder van die gordel Jamahal Hill, die momenteel wordt beschouwd als de nummer 1 licht zwaargewicht, nadat hij werd gedwongen om de gordel af te staan vanwege een langdurige blessure. Alle MMA-fans verwachten een historisch gevecht tussen deze twee tegenstanders, waarbij de felbegeerde gordel op het spel staat! Aan de ene kant zal Pereira zijn uiterste best doen om zijn titel te verdedigen, en Hill zal proberen te laten zien dat, als hij geen blessure had opgelopen, hij zeker nog steeds de houder zou zijn van deze trofee waar iedereen zo naar verlangt!

Alex Pereira is een ervaren vechter die zijn carrière begon bij de beroemde kickboksorganisatie Glory! Hij won daar verschillende wereldtitels, met 33 overwinningen, waaronder 21 KO's! Hij is een van de zeer selecte groep sporters die wordt opgenomen in de Glory Hall of Fame. In 2021 sloot hij zich aan bij de UFC en in 2022 won hij de middengewicht gordel tegen zijn toenmalige rivaal Israel Adesanya. Hij heeft nu de lichtzwaargewichtgordel, die hij won van Jiri Prochazka. Poatan wordt gezien als een geduchte tegenstander met een schat aan vaardigheden, maar hij staat vooral bekend om zijn kwalitatieve stoten, waaronder een linkse hoek die voor enorme KO's zorgt. Jamahal Hill van zijn kant ging meteen professioneel aan de slag in MMA en maakte naam door talloze gevechten te winnen en zijn tegenstanders knock-out te slaan. Hij heeft veel stootkracht en we weten dat hij vooral vertrouwt op zijn vuisten en voeten om zijn tegenstanders uit te schakelen.

$200 cadeau om te wedden op Alex Pereira - Jamahal Hill! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Alex Pereira - Jamahal Hill

  1. Alex Pereira is de huidige kampioen van de lichtzwaargewicht categorie (- 93 kg)
  2. Alex "Poatan" Pereira heeft een aantal van de bekendste vechters van de organisatie verslagen: Jiri Prochazka, Sean Strickland en Israel Adesanya
  3. Beide vechters hebben slechts één verliespartij in de UFC.
  4. Jamahal Hill is de voormalig kampioen van de lichtzwaargewichtcategorie (-93 kg)
  5. Toen Jamahal Hill zijn gordel won, was dat tegen een Braziliaanse vechter
$200 cadeau om te wedden op Alex Pereira - Jamahal Hill! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Alex Pereira - Jamahal Hill

We zouden een kwaliteitsduel moeten zien. Dit is echter een gevecht tussen twee vechters die op een aanvaller georiënteerd zijn en na het bekijken van verschillende gevechten denken we dat Pereira een betere kans heeft om te winnen. Bovendien komt Jamahal Hill terug van een blessure en we weten zeker dat er een psychologisch effect op hem zal zijn, omdat een deel van hem niet weer geblesseerd wil raken, dus hij zal waarschijnlijk minder gewelddadig zijn dan normaal en dat kan in het voordeel zijn van Alex "Poatan" Pereira. Onze Alex Pereira - Jamahal Hill voorspelling: Alex Pereira wint.

Wedtip :

Alex Pereira Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!
Voorspelling Alex Pereira vs Jamahal Hill

Ontdek de welkomstbonus van Unibet!

unibet welkomstbonus

Als je nog geen account bij Unibet hebt, is dit je kans! Je ontvangt een royale welkomstbonus als je nu een account aanmaakt. Als je €10 inzet, krijg je vijf keer €10 aan bets, met andere woorden €40 aan freebets! 

Om de welkomstbonus te ontvangen hoef je maar drie dingen te doen. Als eerst open je een account. Dit gaat snel, makkelijk en is uiteraard veilig. Na dat je je account geopent hebt stort je er je geld op, bijvoorbeeld de €10 voor de freebets. Nadat dit gelukt is, ben je vrij om te spelen en je freebets te gebruiken. Maak dus nu een Unibet account aan! 

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Ontvang de welkomstbonus van Unibet!
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer