Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

13 april 2024 - 22:30 

MMA - UFC 300

Charles Oliveira
Charles Oliveira
VS
Arman Tsarukyan
Arman Tsarukyan

Wedtip :

Charles Oliviera Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Charles Oliveira - Arman Tsarukyan - MMA | UFC 300

 door Max Lanters |

In Brazilië vertegenwoordigt dit affiche een van de gevechten, zo niet het meest langverwachte gevecht van UFC 300 nacht van 13 op 14 april 2024! Hierop staat de gevierde vechter Charles "Do Bronx" Oliveira (nr. 1 lichtgewicht) tegenover de Armeniër Arman Tsarukyan (nr. 4 lichtgewicht). En ook al gaat deze clash niet om de lichtgewicht gordel, we weten dat er een grote kans is dat de winnaar van dit gevecht het over een paar jaar kan opnemen tegen Islam Makhachev, de titelhouder. Daarom staat er veel op het spel en gaan deze twee atleten een intens gevecht leveren!

Moeten we je echt voorstellen aan Charles Do Bronx Oliveira, die meer dan 30 gevechten op zijn naam heeft staan in de UFC? Hij heeft meer dan de helft daarvan gewonnen via submission, waardoor hij de vechter is met de meeste submission overwinningen in de UFC. Zijn kenmerken zijn gericht op grondgevechten, hij begon als jongere met Braziliaans jiu-jitsu, waarin hij uitblonk. Hij gebruikte deze sport vervolgens om zijn vechtstijl te ontwikkelen, die velen in de UFC verraste. Hij was ook titelhouder van de lichtgewichtgordel, versloeg Michael Chandler en verdedigde de titel tegen competitiesterren als Dustin Poirier en Justin Gaethje. Helaas voor hem verloor hij de gordel in een geweldig gevecht tegen Islam Makhachev, die destijds won via submission. Tegenover Charles Do Bronx staat Arman Tsarukyan, een veel minder ervaren vechter, maar wel een die naam begint te maken in de UFC, want hij staat 4e in de lichtgewicht divisie en 50% van zijn overwinningen zijn door KO of TKO! Hij debuteerde zelfs tegen de huidige titelhouder Islam Makhachev. Hij wordt beschouwd als een complete vechter.

$200 cadeau om te wedden op Charles Oliveira - Arman Tsarukyan! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Charles Oliveira - Arman Tsarukyan

  1. Charles Oliveira won 72% van zijn overwinningen door submission
  2. Charles Do Bronx is de vechter met de meeste submission overwinningen in de geschiedenis van de UFC, alle categorieën gecombineerd
  3. Tsarukyan heeft nog nooit verloren door KO of TKO
  4. Beide vechters wonnen hun laatste gevecht door KO of TKO tegen Beneil Dariush
  5. Beide vechters verloren van Islam Makhachev
$200 cadeau om te wedden op Charles Oliveira - Arman Tsarukyan! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Charles Oliveira - Arman Tsarukyan

Dit gevecht vertegenwoordigt een "generatieduel" tussen Charles Do Bronx, 34 jaar oud en 32 gevechten op zijn naam, en Tsarukyan, 27 jaar oud en 10 gevechten in de UFC. Een plaats in een toekomstig gevecht om de lichtgewichtgordel staat zeker op het spel en beide vechters zullen zeer gemotiveerd zijn door het idee. Het valt ons echter op dat het niveau van Oliveira de afgelopen tijd iets is gedaald, wat hem de gordel heeft gekost. En we vragen ons af of zijn motivatie niet ook een deuk heeft opgelopen. Tsarukyan daarentegen toont een niet aflatende ambitie in zijn interviews en we denken dat zijn energie, gecombineerd met zijn vechtvaardigheden, hem in staat zullen stellen om een kwaliteitsgevecht neer te zetten. Desondanks heeft Charles Do Bronx keer op keer bewezen dat hij niet te onderschatten is, en we hebben er alle vertrouwen in dat hij ons zal laten zien dat hij nog steeds de middelen heeft om zijn gordel in de toekomst terug te winnen. Onze voorspelling Charles "Do Bronx" Oliveira - Arman Tsarukyan: Charles Oliveira wint.

Wedtip :

Charles Oliviera Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!
Voorspelling Charles Oliveira vs Arman Tsarukyan

LeoVegas: Ontvang de Welkomstbonus

Leovegas welkomstbonus

Ontvang de welkomstbonus van deze gloednieuwe bookmaker in Nederland! Je kan tot wel €50 aan Free Bets krijgen als je nu een account aanmaakt bij LeoVegas. Aarzel dus niet en registreer je bij LeoVegas

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Ontvang de welkomstbonus
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer