Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

13 april 2024 - 22:45 

MMA - UFC 300

Justin Gaethje
Justin Gaethje
VS
Max Holloway
Max Holloway

Wedtip :

Justin Gaethje Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Voorspelling Justin Gaethje - Max Holloway - MMA | UFC 300

 door Max Lanters |

Dit gevecht is zeker het gevecht waar in de Verenigde Staten het meest naar wordt uitgekeken voor deze avond van UFC 300, die voor ons in Europa zal plaatsvinden in de nacht van 13 op 14 april 2024! Justin Gaethje en Max Holloway staan tegenover elkaar in deze nieuwe editie van de UFC. Er wordt veel gepraat over deze match-up, want UFC-legende Khabib Nurmagomedov vindt dat Justin Gaethje geen tijd moet verspillen met Holloway en meteen door moet gaan naar het gevecht met titelhouder Islam Makhachev. Naar onze mening is dit een geweldig gevecht, en er wordt al veel over gesproken, want een aantal grote namen hebben ook hun voorspellingen gedaan: Dustin Poirier ziet Max Hollloway winnen, terwijl Henry Cejudo Justin Gaethje ziet winnen. Dit is een geanticipeerde clash, niet alleen voor toeschouwers maar ook voor iedereen die betrokken is bij de UFC en MMA in het algemeen.

Justin Gaethje vecht sinds 2017 in de UFC en leed 2 nederlagen bij zijn debuut, maar sindsdien heeft hij zich herpakt en levert hij een aantal indrukwekkende prestaties! Zijn enige verliezen sindsdien kwamen in gevechten voor de gordel, waar hij eerst verloor van Khabib Nurmagomedov, een legende van de organisatie, en 2 jaar later van Charles Oliveira, die op zijn hoogtepunt was. Gaethje wordt gezien als een 'brawler', met veel stootkracht en uithoudingsvermogen, evenals een niet aflatende wil om te winnen, zoals hij liet zien in zijn indrukwekkende overwinning op Dustin Poirier in juli 2023. Max Holloway kan op zijn beurt worden beschouwd als de 'oude rot' in de UFC. In feite vecht hij al sinds 2012 in de organisatie - meer dan 12 jaar! Hij heeft tegen veel bekende namen gevochten: Conor Mc Gregor, Charles Oliveira, Jose Aldo, Dustin Poirier, Alexander Volkanovski... Holloway staat erom bekend een zeer hoog stootvolume te hebben en slaagt erin zijn ritme tijdens een gevecht vast te houden, zelfs na meerdere rondes! Hij heeft tijdens zijn carrière indruk gemaakt op veel experts. Zijn laatste gevechten laten echter zien dat hij wat langzamer wordt en niet meer zo indrukwekkend is als hij ooit was.

$200 cadeau om te wedden op Justin Gaethje - Max Holloway! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Belangrijke punten Justin Gaethje - Max Holloway

  1. 75% van Gaethje's overwinningen zijn KO's/TKO's
  2. Justin Gaethje is 2e in de lichtgewichtklasse
  3. Max Holloway schuift een gewichtsklasse op voor dit gevecht
  4. Max Holloway heeft nog nooit verloren door KO
  5. Max Holloway is 2e in de featherweight divisie
$200 cadeau om te wedden op Justin Gaethje - Max Holloway! 

Nu bij DraftKings. Aanbieding met beperkte geldigheid

Onze voorspelling voor Justin Gaethje - Max Holloway

We zijn er zeker van dat dit gevecht alle beloften waarmaakt en na het analyseren van de vorm en vechtstijl van beide tegenstanders verwachten we een zeer levendige en intense strijd. Desondanks is Justin Gaethje naar onze mening op dit moment iets superieur, omdat Holloway steeds meer het einde van zijn carrière ziet naderen. Onze voorspelling Justin Gaethje - Max Holloway: Justin Gaethje wint.

Wedtip :

Justin Gaethje Wint

Exclusieve Aanbieding
$200 aangeboden om te wedden!
Voorspelling Justin Gaethje vs Max Holloway

TOTO: Ontvang €50 aan free bets!

 toto welkomstbonus

Als je nog geen TOTO-account hebt, is dit je kans! Je ontvangt een mooie welkomstbonus als je nu een account aanmaakt. Als je €10 inzet, krijg je vijf keer €10 aan bets, met andere woorden €40 aan freebets!  

Om de welkomstbonus te ontvangen hoef je maar drie dingen te doen. Als eerst open je een account. Dit gaat snel, makkelijk en is uiteraard veilig. Na dat je je account geopent hebt stort je er je geld op, bijvoorbeeld de €10 voor de freebets. Nadat dit gelukt is, ben je vrij om te spelen en je freebets te gebruiken. De vijf free bets van €10 zijn zeven dagen geldig, dus wacht niet te lang. Maak dus nu een TOTO account aan!

Al onze voorspellingen komen voort uit een grondige analyse. Desondanks kan geen enkele winst worden gegarandeerd.

Ontvang de welkomstbonus
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer