Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Davis Cup 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis Davis Cup-voorspelling voor de uiteindelijke winnaar, evenals onze deskundige voorspellingen voor alle wedstrijden in het laatste Davis Cup 2023 toernooi. Veel informatie voor je sportweddenschappen!

Davis Cup presentatie en voorspellingen - Tennis

Davis Cup wedtips

De Davis Cup is een van de laatste grote evenementen van het jaar en brengt de beste tennislanden samen. De Davis Cup van 2023 is spannend om te volgen en de finale vindt dit jaar weer plaats in Malaga, Spanje, van 21 tot 26 november.

De 8 teams die deelnemen aan de Davis Cup-finale moesten eerst door een groepsfase. Deze bestond uit 4 groepen van elk 4 teams en vond plaats in september. De beste twee teams boekten hun ticket voor de felbegeerde eindfase.

Aan de eindfase van het meest prestigieuze internationale tennistoernooi nemen dit jaar Canada, Finland, Tsjechië, Australië, Italië, Nederland, Servië en Groot-Brittannië deel. De duels tussen deze 8 teams vinden dit jaar plaats in het José María Martín Carpena Sportcentrum in Malaga op indoor hardcourtbanen.

Na de kwartfinales en halve finales staat de grote finale voor de Davis Cup 2023-titel gepland voor zondag 26 november. Wie volgt Canada op, de winnaars van 2022? Onze tennisexperts geven je hun voorspellingen op deze pagina!

Toernooi details - Eindfase

 • Plaats: Malaga (Spanje)
 • Deelnemers: 8 landen
 • Data : Van 21 november tot 26 november 2023
 • De ondergrond: Hard (indoor)
 • Prijzengeld: $15.000.000
 • Laatste winnaar: Canada

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

De laatste 8 van de Davis Cup 2023

Final 8 Davis Cup 2023 - Tennis

Nu je bekend bent met de Davis Cup, gaan we over tot de kern van de zaak en kijken we naar het programma voor de Final 8 van de editie 2023. De finaleplaatsen zullen fel worden bevochten.

 • Canada - Finland
 • Tsjechië - Australië
 • Nederland - Italië
 • Groot-Brittannië - Servië

De wedstrijden tussen de landen worden gespeeld in de beste van drie games. Elke wedstrijd wordt gespeeld in twee gewonnen sets. De teams die hun duel winnen, verdienen hun plaats in de volgende ronde. Volg de actie op SportyTrader!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze voorspelling voor de winnaar van de Davis Cup 2023

Voorspelling Winnaar Davis Cup 2023

Canada, de winnaar van 2022, zet dit jaar zijn titel weer op het spel. De titelverdedigers staan weer in de Final 8 en zullen ook dit jaar weer wat te vertellen hebben. Ondanks de afwezigheid van Denis Shapovalov voor dit toernooi, kan Canada rekenen op een balans van jong talent (Félix Auger-Aliassime, Gabriel Diallo, Alexis Galarneau) en ervaren spelers (Vasek Pospisil, Milos Raonic) om het verschil te maken. Het team van Frank Dancevic zou logischerwijs opnieuw de finale moeten halen op deze Davis Cup 2023.

In de andere helft van de loting gaat het voordeel naar Italië. Met een groot aantal spelers van wereldklasse (4 in de top 50) heeft het Italiaanse team alles in huis om elk ander land in deze competitie in de problemen te brengen. Met Nederland dat te wisselvallig lijkt, Servië dat zwaar leunt op hun ster Novak Djokovic en Groot-Brittannië dat weinig vertrouwen toont, geven onze specialisten de voorkeur aan Sinner en zijn teamgenoten in dit deel van de loting. Onze voorspelling voor 2023 Davis Cup: een overwinning voor Canada of Italië!

Davis Cup winnaar - kans op de titel:

 • Servië - 2.50
 • Italië - 4.50
 • Australië - 5.00
 • Groot Brittannië - 5.00
 • Canada - 9.00
 • Tsjechische Republiek - 15,00
 • Nederland - 18,00
 • Finland - 30,00

Deze Davis Cup 2023 winnaar odds komen van bet365.nl

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze tips voor weddenschappen op Davis Cup 2023

Voorspellingen Davis Cup

Wil je een succes maken van je tennisvoorspellingen? Denk er dan goed over na, want de kansen zijn over het algemeen goed bij online bookmakers. Hier is ons advies om het beste uit je weddenschappen te halen. De tennisspecialisten van SportyTrader onthullen hoe je je kansen kunt maximaliseren.

Controleer de line-ups voor de wedstrijden

Het eerste wat je moet doen om een goede Davis Cup voorspelling te doen is wachten op de officiële opstellingen van de twee teams. Omdat de volgorde van de spelers vooraf wordt bepaald door de coaches, moet je je niet laten misleiden door te wedden op het succes van een team in een wedstrijd. Wat de wedstrijden zelf betreft, is het van vitaal belang om de vorm van de spelers op het veld en hun meest recente prestaties op de ondergrond te controleren. Onthoud dat.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De laatste onderlinge wedstrijden bekijken

Als je het succes van het ene land boven het andere wilt voorspellen, moet je de laatste onderlinge ontmoetingen tussen alle spelers analyseren. In een wedstrijd tussen Nederland en Groot-Brittannië bijvoorbeeld, als Van De Zandschulp en Griekspoor goede resultaten blijven boeken tegen de meeste Britse spelers, kun je beter voorzichtig zijn met weddenschappen in het voordeel van Groot-Brittannië. De psychologische achtergrond van het seizoen en de laatst gespeelde duels kunnen voor verrassingen zorgen in de Davis Cup.

Denk aan het speeloppervlak

Advies wedden Davis Cup

Zoals in elke tenniscompetitie speelt het speeloppervlak een grote rol in de uitkomst van Davis Cup-wedstrijden. Voor de knock-outfase wordt hardcourt gebruikt in Malaga. Bekijk dus vanaf 21 november de laatste prestaties van iedereen op het oppervlak. Alle spelers hebben hun favoriete ondergrond, onthoud dat.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Rekening houden met ieders schema

De Davis Cup Final 8, die aan het einde van het ATP-seizoen wordt gehouden (na de Nitto ATP Finals), heeft niet de beste timing voor spannende wedstrijden. Tussen de spelers die 'al op vakantie zijn' omdat ze zich niet hebben gekwalificeerd voor de Masters, en degenen die net wat kracht hebben verloren tijdens het laatste Masters-toernooi, kunnen er een paar verrassingen in petto zijn voor deze Davis Cup. Dit is een criterium dat zorgvuldig moet worden gevolgd.

Analyseer de staat van dienst van belangrijke spelers

Tot slot is de laatste sleutel tot goed wedden het analyseren van de staat van dienst (en vooral het gebrek aan staat van dienst) van de spelers in deze Davis Cup. Veel van de huidige topspelers hebben in hun carrière nog nooit de Davis Cup gewonnen. Dit is een factor die zeker een rol zal spelen in elke ontmoeting en wedstrijd in de competitie van dit jaar, vooral als het gaat om motivatie. Psychologie speelt een grote rol in tennis, dus zoek naar spelers die mogelijk gemotiveerder zijn dan hun tegenstanders wanneer je voorspellingen doet voor de 2023 Davis Cup. Het zal zeker het verschil maken.

Heb je de vorige paragrafen goed gelezen? Dan kun je dit jaar het meeste uit je weddenschappen halen. Omdat dat natuurlijk nog niet alles is, gaan we verder met de belangrijkste cijfers voor de competitie.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je nodig hebt voor je Davis Cup-voorspellingen

Statistieken - Coupe Davis 2023

Goed wedden op Davis Cup betekent ook weten hoe je de juiste statistieken verzamelt en gebruikt. Naast de best practices die hierboven zijn genoemd, moet je ook op de hoogte zijn van de belangrijkste Davis Cup-statistieken. Deze belangrijke cijfers helpen je om je alternatieve weddenschappen betrouwbaarder te maken. Want er is meer in tennis dan winnende voorspellingen!

Hier zijn de belangrijkste cijfers voor de laatste editie van de Davis Cup (2022):

 • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 23,7 games
 • Twee-set wedstrijden: 60% van de wedstrijden
 • Driesetters: 40% van de wedstrijden
 • Wedstrijden waarin de winnaar de 1e set won: 82% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met een golden set (6-0): 2% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 15% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 21% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met een tiebreak in de 3e set: 6% van de wedstrijden (16% van de 3-set wedstrijden).

Als we naar deze cijfers kijken, kunnen we bijvoorbeeld zien dat de "Over 21.5 games" weddenschappen het proberen waard zijn op Davis Cup wedstrijden, dat de "speler wint 2-0" weddenschappen ook het proberen waard zijn en dat je de winnaar van de eerste set moet verkiezen bij het plaatsen van je Live weddenschappen. Deze weddenschappen worden vaak tegen aantrekkelijke quotes aangeboden door de verschillende bookmakers op de markt. Mis het niet!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kortom: hoe doe je goede voorspellingen over Davis Cup 2023?

Wat niet doen bij wedden op Davis Cup

Om je te helpen je Davis Cup weddenschappen bij de bookmakers tot een succes te maken, is het heel belangrijk om rekening te houden met het advies van onze experts en de statistieken op deze pagina.

Een analyse van elke wedstrijd is essentieel als je betrouwbare voorspellingen wilt doen over de wedstrijd. Bovendien bieden onze tennisspecialisten gratis Davis Cup voorspellingen aan, altijd vergezeld van een geschreven analyse. Het is een tijdsbesparing van onschatbare waarde voor degenen die graag wedden zonder al te veel na te hoeven denken!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze huidige Davis Cup 2023 voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

David Cup 2023: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Zoals je kunt zien zijn de Davis Cup odds allesbehalve slecht bij online bookmakers, dus profiteer ervan om een paar goede weddenschappen af te sluiten tijdens het toernooi. Voor fans van live weddenschappen zal onze Davis Cup Livescore ook een groot pluspunt zijn voor succesvolle live weddenschappen.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer