Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Davis Cup 2022 Voorspellingen en wedtips

Speciaal voor uw sportweddenschappen hebben wij samen met onze experten samen gezeten en voorspellingen gedaan voor de Davis Cup 2022. Niet alleen voorspellen we hierbij de uiteindelijke winnaar, maar gaan we ook ons licht laten schijnen over elke individuele Davis Cup wedstrijd.

Voorspelling en presentatie Davis Cup 2022

Prognose Davis Cup

Tennisliefhebbers komen rond deze tijd van het jaar echt aan hun trekken. Na de Nitto ATP Finals is er traditioneel de Davis Cup waar het tennisseizoen 2022 mee zal afgesloten worden. Een periode waarin er veel opportuniteiten in het verschiet liggen op het gebiede van weddenschappen. Na de kwalificatiefase in maart zullen de beste landen van de wereld strijden om de Zilveren Saladier, en proberen het Rusland van Daniil Medvedev op te volgen. Welk land is de favoriet? Aan welke voorspellingen moet de voorkeur worden gegeven? Wij vertellen je alles op deze pagina gewijd aan weddenschappen op de Davis Cup 2022. Zo hopen we hiermee het juiste zetje te kunnen geven richting een fantastische sport met uitzonderlijk mogelijkheden om op te wedden. Goed begonnen is alvast half gewonnen!

Toernooi overzicht

 • Locaties: Palacio José Maria Martin Carpena, Malaga (Spanje)
 • Data: van 23 tot 27 november voor de knock-out fase.
 • Ondergrond: hardcourt (indoor)
 • Vorige winnaar: Rusland (2-0 tegen Kroatië) 
 • Meeste titels: Verenigde staten (32 titels, de laatste in 2007)

Afgezien van deze algemene informatie zult u merken dat de opzet van de wedstrijd opnieuw is gewijzigd ten opzichte van de editie van vorig jaar. De groepsfase bestaat nu uit 16 landen verdeeld in vier groepen van vier, en je moet in de top twee van je groep eindigen om de knock-out fase te bereiken. Daarna begint de knock-outfase met de kwartfinales, die na de halve finales leidt tot de grote finale op 27 november 2022. Een wedstrijd wordt gespeeld in twee gewonnen sets, en een wedstrijd wordt gewonnen door de beste van drie games. Bij een 2-0 stand in de finaleronde wordt de geplande derde wedstrijd geannuleerd. Meer informatie op de officiële Davis Cup-website.

Registreren bij Bet365 en profiteer van de bonus!

Onze tips om de Davis Cup 2022 te voorspellen

Werking Davis Cup 2022 - Voorspelling Tennis

Maakt de nieuwe Davis Cup-opzet je enthousiast? Ben je van plan op deze 2022 editie een aantal sportweddenschappen af te skyuteb? Je hebt gelijk. De odds zijn over het algemeen interessant bij online bookmakers. Hier zijn onze tips over hoe je het meeste uit je weddenschap kunt halen. De tennisspecialisten van SportyTrader onthullen hoe je de kansen kunt maximaliseren.

Bekijk de opstellingen voor de wedstrijden

Om de Davis Cup te voorspellen is het eerst wachten op de officiële opstellingen van de twee teams. Aangezien de volgorde van de spelers van tevoren door de coaches wordt bepaald, moet je je niet laten misleiden door weddenschappen op het succes van een team in een wedstrijd. Wat de wedstrijden zelf betreft, zullen de vorm van de spelers op de baan en hun laatste prestaties op de ondergrond van cruciaal belang zijn om te controleren. Onthoud dit.

ZEbet biedt hier een bonus

Bekijk de laatste onderlinge resultaten

Als je het succes van een natie boven een andere wilt voorspellen, is het essentieel om de laatste head to head wedstrijden tussen alle spelers te analyseren. Bijvoorbeeld, in een wedstrijd Spanje-Canada, als Auger-Aliassime en Shapovalov het nog steeds goed doen tegen de meeste Spaanse spelers, moet u voorzichtig zijn met weddenschappen voor Spanje. Ook al is de Spaanse armada angstaanjagend, de psychologische achtergrond van het seizoen en de laatste paar gespeelde wedstrijden kunnen in de Davis Cup tot enkele verrassingen leiden.

Denk aan de ondergrond

Zoals bij alle tenniscompetities speelt het speeloppervlak een grote rol in het resultaat van Davis Cup-wedstrijden. Neem daarom de tijd om na te gaan welke ondergrond wordt gebruikt voor de wedstrijd van uw keuze, vooral in de groepsfase. Van Glasgow tot Bologna, van Hamburg tot Valencia, niet alle zalen gebruiken hetzelfde type ondergrond. Pas dus op voor deze parameter, althans in het begin. Voor de knock-outfase worden in Malaga hardcourtbanen gebruikt. Dus kijk maar eens naar ieders laatste optreden op de oppervlakte, vanaf 23 november.

TOTO biedt hier een bonus

Houd rekening met het speelschema

De Davis Cup-groepsfase, die in het midden van het ATP-seizoen wordt gehouden (tussen de US Open en de ATP 250's in San Diego en Metz), heeft dit jaar een bijzondere timing. Als de knock-outfase aan het eind van de tour plaatsvindt (na de Nitto ATP Finals), let dan op het schema van elke speler als u op de eerste ronde wedt. Tussen degenen die aan het eind van het seizoen groots spelen en degenen die geen gas meer geven, zouden er wel eens een paar verrassingen kunnen zijn in deze Davis Cup. Een criterium dat vanaf de kwartfinales minder geldt.

Analyseer de staat van dienst van de belangrijkste spelers

De laatste sleutel tot een goede weddenschap is niet te vergeten de staat van dienst (en vooral het gebrek aan staat van dienst) van de spelers in deze Davis Cup te analyseren. Alexander Zverev, Carlos Alcaraz, Felix Auger-Aliassime, Cameron Norrie, Taylor Fritz, Jannik Sinner en Nick Kyrgios zijn slechts enkele van de huidige topspelers die in hun carrière nog nooit een Davis Cup hebben gewonnen. Dit is een factor die in elke wedstrijd van de competitie van dit jaar van belang zal zijn, vooral in termen van motivatie. Psychologie speelt een belangrijke rol in tennis, dus concentreer je bij het voorspellen van deze Davis Cup van 2022 op spelers die mogelijk meer gemotiveerd zijn dan hun tegenstanders. Dit zal zeker een verschil maken.

Heb je de vorige paragrafen zorgvuldig gelezen? Dan bent u in een positie om het meeste uit uw weddenschappen te halen dit jaar. Aangezien er meer aan de hand is, laten we het hebben over de kerncijfers van de wedstrijd.

Een account aanmaken bij BetCity!

De statistieken voor een geslaagde Davis Cup 2022 voorspelling

Davis Cup statistieken 2022

Naast de hierboven vermelde goede gewoontes is het ook belangrijk om je te verdiepen in de belangrijke statistieken van de Davis Cup. Deze kerncijfers zullen je helpen betrouwbaarder te zijn met uw alternatieve weddenschappen. Omdat er meer is in tennis dan winnende voorspellingen!

 • Gemiddeld aantal gales per wedstrijd: 24,4 games
 • Wedstrijden in twee sets: 55%
 • Drie set wedstrijden: 45%
 • Wedstrijden waarin de winnaar de eerste set won: 82%
 • Wedstrijden met een comeback (0-1 / 2-1): 18%
 • Wedstrijden met een (6-0): 7%
 • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 22%
 • Wedstrijden met tie-break in de 2e set: 17%
 • Wedstrijden met een tiebreak in de 3e set: 13% (28% van de wedstrijden in drie sets)

Als we naar deze cijfers kijken, kunnen we bijvoorbeeld zien dat 'meer dan 21,5 games' interessant is om te proberen bij Davis Cup-wedstrijden, dat 'speler wint 2-0' weddenschappen ook de moeite waard kunnen zijn om te proberen, en dat je de voorkeur moet geven aan de winnaar van de eerste set voor het winnen van de wedstrijd bij live weddenschappen. Deze weddenschappen worden vaak tegen goede kansen aangeboden door de verschillende bookmakers op de markt. Sla je slag!

Registreren bij Bet365 en profiteer van de bonus!

Davis Cup 2022 - Final 8

Davis Cup - Final 8 - Voorspellingen

Nu u bekend bent met de Davis Cup, gaan we over tot de kern van de Final 8 van 2022. De plaatsen in de finale worden zwaar bevochten.

 • Italië-VS
 • Duitsland-Canada
 • Australië-Nederland
 • Kroatië-Spanje

Zoals gezegd worden de wedstrijden tussen de landen gespeeld in best of three games. Elke wedstrijd wordt gespeeld in twee winnende sets. De teams die hun duel winnen, krijgen hun plaats in de volgende ronde.

ZEbet biedt hier een bonus

Onze voorspelling voor de winnaar van de Davis Cup 2022

Davis Cup 2022 voorspellen - Nederland

Bij de bookmakers valt een groep van vijf grote favorieten voor de eindtitel op. Terwijl het Canadese team kan rekenen op grote talenten als Felix Auger-Aliassime of Denis Shapovalov, kunnen de Verenigde Staten ook rekenen op betrouwbare spelers (Taylor Fritz, Frances Tiafoe of Tommy Paul). Italië wordt beroofd van Sinner en Spanje van Alcaraz, maar deze twee naties zijn nog steeds concurrerend, wetende dat de Spanjaarden de steun van het publiek zullen hebben. Kroatië, onder leiding van de ervaren Marin Cilic, mag ook niet worden onderschat. In termen van weddenschappen lijken de kansen van Canada te laag, maar die van de Verenigde Staten en Spanje zijn het spelen waard.

De odds voor de titel

 • Canada, 4.00
 • Kroatië, 4.50
 • Spanje, 5.00
 • Verenigde Staten,5.00
 • Italië, 5.50
 • Australië, 12.00
 • Duitsland, 20.00
 • Nederland, 20.00

Odds van de Unibet Website.

Onze huidige Davis Cup voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Davis Cup 2022: de hoogste odds om te wedden

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer