US Open, New York, USA Voorspellingen en wedtips

Op deze webpagina vind je onze gratis prognose voor de US Open. Hierbij voorspellen we de winnaar van het toernooi en geven wij enkele tips voor dit grote tennistoernooi. Deze informatie kun je in je achterhoofd houden wanneer je gaat wedden op de US Open!

Presentatie en voorspellingen van de US Open 2021

Voorspelling US Open 2021

De US Open wordt dit jaar van 30 augustus tot en met 12 september 2021 afgewerkt en belooft weer een mooi toernooi te worden met grote wedstrijden. Nadat het toernooi in 2020 allesbehalve normaal was (door de coronacrisis en de diverse strikte maatregelen), zal de US Open dit jaar gelukkig weer toeschouwers op de tribunes hebben. Tennisliefhebbers zullen het toernooi dus waarschijnlijk op een leukere manier gaan beleven dan vorig jaar. Na de Masters in Toronto en Cincinnatti brengt de US Open weer enkele van de beste spelers ter wereld samen (Djokovic, Medvedev, Zverev, Tsitsipas,..), waardoor er mooie duels beloven gespeeld te worden. De afwezigheid van levende legende Roger Federer is natuurlijk wel zonde. De winnaar van vorig jaar, Dominic Thiem (die Alexander Zverev versloeg in de finale), is er dit jaar niet bij en kan zijn titel dus niet verdedigen. Wij verklappen alvast dat Novak Djokovic dit jaar de favoriet is voor de winst in de finale, maar er zijn meer gegadigden. Bereid je voorspellingen voor de US Open goed voor, want het belooft weer een geweldig toernooi te worden.

Inschrijven bij dé aanbieder van tennisweddenschappen in Nederland, TOTO!

Wedden op de US Open: de statistieken om te onthouden

Statistieken US Open 2021

Wanneer je succes wilt behalen met je weddenschappen op de US Open 2021, is het aan te raden om een aantal statistieken goed te kennen, voordat je inzet. Weet bijvoorbeeld dat dit tennistoernooi relatief spectaculair is vergeleken met andere toernooien met een gemiddelde van 35.5 games in de vorige drie seizoenen. Dit is bijvoorbeeld een 7-6 / 7-6 / 6-3, wat leuke potjes zijn dus! Tijdens deze editie van de US Open, is het dan ook een idee om te kijken welke quoteringen de bookmakers aanbieden voor het aantal sets en games. Er zijn vaak mooie quoteringen te pakken met dat soort weddenschappen.

Daarnaast moet je weten dat 48% van de wedstrijden tijdens de US Open 2020 werd beslist in 3 sets, tegenover 32% van de wedstrijden die een winnaar kende na 4 sets en in 20% van de gevallen werden er 5 sets gespeeld. Tijdens de US Open van 2021, de 138e editie alweer, is het dus geen gekke gedachte om in te zetten op 3 sets. De odds liggen vaak rond de 1.60 bij de bookmakers, wat erg correct is gezien het feit dat wedstrijden op de US Open in het verleden bewezen hebben in 1 op de 2 gevallen met 3 sets beslist te zijn.

Tot slot, om volledig op de hoogte te zijn, moet je meenemen dat vorig jaar 39% van de wedstrijden ten minste een tie-break zagen, wat wel weer het spectaculaire karakter van de US Open laat zien. Bij je weddenschappen op dit tennistoernooi raden wij je dus aan om je te concentreren op ‘offensieve weddenschappen’, zoals weddenschappen op het aantal sets, het aantal punten, het aantal punten per set, etc. Aan jou om de gewenste weddenschap uit te kiezen. De editie van 2021 belooft in ieder geval weer geweldig te worden voor de liefhebbers van tennis en mensen die graag inzetten op tenniswedstrijden.

US Open: de winnaars van de vorige jaren

2020 | Dominic Thiem

2019 | Rafael Nadal

2018 | Novak Djokovic

2017 | Rafael Nadal

2016 | Stanislas Wawrinka

Wesley Sneijder verslaan en Koning TOTO worden!

Wie is de favoriet voor de US Open 2021?

Prognose winnaar US Open 2021 tennis

Het zal voor de meeste mensen geen verrassing zijn dat Novak Djokovic de grote favoriet is voor de US Open 2021. De Serviër won dit jaar al de Australian Open, Roland Garros en Wimbledon. Djokovic kan bij winst de derde tennisser in de historie worden, na Donald Budge (1938) en Rod Laver (1962 en 1969), die de grote tennistoernooien wint in een jaar. Djokovic is bij de bookmakers de favoriet, ruim voor Medvedev, en wat ons betreft is de Serviër ook de gedoodverfde favoriet en de man in vorm. Vergeet niet dat Djokovic vorig jaar gediskwalificeerd werd in de achtste finale, waardoor hij bovendien nog een extra drijfveer heeft: revanche. Denk jij ook dat Djokovic gaat winnen?

De winnaar van de US Open 2021 voorspellen en winnen bij TOTO!

Wie wint de US Open 2021 - tennis ?

Novak Djokovic - 1.66

Daniil Medvedev - 3.90

Alexander Zverev - 6.30

Stefanos Tsitsipas - 10.50

Matteo Berrettini - 24.50


US Open: de beste odds voor jouw tennis weddenschap