Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

US Open 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling voor de winnaar van de US Open en onze voorspellingen van experts voor alle wedstrijden in het Amerikaanse Grand Slam tennistoernooi van 2023. Alle informatie die je nodig hebt voor je sportweddenschappen!

US Open - Presentatie en voorspellingen voor het toernooi van 2023 (Tennis)

Voorspellingen US Open - Tennis

Klaar om je voorspellingen voor de US Open te doen? De SportyTrader redactie is er klaar voor! Van 28 augustus tot 10 september 2023 onthullen onze tennisexperts hun beste analyses van de laatste Grand Slam van het seizoen en hun advies over hoe je de beste weddenschappen kunt afsluiten bij de bookmakers. Wie volgt Carlos Alcaraz op de baan van Flushing Meadows op? Welke sportweddenschappen moeten de voorkeur krijgen tijdens de Amerikaanse twee weken? Wie zijn de favorieten voor de US Open? We vertellen je alles op deze pagina! Je tennisweddenschappen staan op het programma bij de 2023 US Open.

Details toernooi

  • Plaats: Flushing Meadows, New York, Verenigde Staten
  • De data : Van 28 augustus tot 10 september 2023
  • Ondergrond: Hard (buiten)
  • Prijzengeld: Onbekend ($60m in 2022)
  • Laatste winnaar: Carlos Alcaraz

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Voorspelling US Open winnaar: wie wint het toernooi in 2023?

Voorspelling winnaar US Open ATP

Het belooft een zware strijd te worden op de US Open banen dit seizoen! Terug in de Verenigde Staten, dankzij de versoepeling van de anti-covide regelgeving, hoopt Novak Djokovic de verloren tijd in te halen en te schitteren voor het Amerikaanse publiek. De Serviër won dit jaar al de Australian Open op hardcourt, is nog steeds de beste speler ter wereld op deze ondergrond en wil de concurrentie laten zien dat hij nog steeds een kracht is om rekening mee te houden. Hij wordt vergezeld door titelverdediger Carlos Alcaraz, 2021 kampioen Daniil Medvedev en vaste waarden Tsitsipas, Sinner, Ruud en Rublev. Al met al een mooie line-up die veel goeds belooft tijdens het Amerikaanse toernooi en die de bron zou moeten zijn van veel interessante tennisweddenschappen. Natuurlijk is het nog vroeg, maar je voorspellingen voor de US Open moeten zich richten op de bovengenoemde spelers. Met een voorkeur voor onze voorspelling: de overwinning van Novak Djokovic.

Voorspelling US Open: ATP-titel kansen

  • Novak Djokovic, 2.20
  • Carlos Alcaraz, 2.75
  • Daniil Medvedev, 10.00
  • Jannik Sinner, 15.00
  • Alexander Zverev, 29.00
  • Holger Rune, 29.00
  • Stefanos Tsitsipas, 34.00
  • Casper Ruud, 51.00
  • Felix Auger Aliassime, 101.00
  • Matteo Berrettini, 101.00

Kansen van www.bet365.nl. In Maart 2024 behoren deze twee online bookmakers tot de beste voor weddenschappen op tennis. SportyTrader adviseert je om ze meteen uit te proberen (er worden welkomstbonussen aangeboden!).

Ontvang de Unibet welkomstbonus!

Voorspelling US Open Women's Winner: Wie wint het WTA-toernooi in 2023?

Voorspelling winnaar WTA US Open Tennis

Net als bij de mannen belooft de loting van de WTA-vrouwen dit jaar bijzonder interessant te worden om te volgen. Iga Swiatek, de titelverdedigster maar dit seizoen niet altijd even vlekkeloos, is natuurlijk de nummer 1 favoriet bij de bookmakers om de titel te winnen, maar ze zal niet op haar lauweren rusten als ze wil schitteren. Er zijn een aantal getalenteerde speelsters die de Poolse kunnen uitdagen voor de Amerikaanse Grand Slam, waaronder Sabalenka, Rybakina, Coco Gauff en zelfs Caroline Garcia uit Frankrijk. De Wit-Russische Aryna Sabalenka werd aan het begin van het seizoen kampioen op de Australian Open (ook een Grand Slam-toernooi op hardcourt) en zal na Swiatek ongetwijfeld een topper zijn om in de gaten te houden. De inwoonster van Minsk, halve finaliste op de laatste US Open, is geen onbekende op Flushing Meadows en zou wel eens voor een verrassing kunnen zorgen. Terwijl we wachten om meer te weten te komen met nog maar een paar dagen te gaan voordat het toernooi van start gaat, kun je je voorspellingen doen voor Swiatek en Sabalenka. Advies van tennis experts.

Voorspelling US Open: kansen op WTA-titels

  • Iga Swiatek, 3.40
  • Aryna Sabalenka, 5.00
  • Coco Gauff, 7.50
  • Elena Rybakina, 9.00
  • Jessica Pegula, 9.50
  • Ons Jabeur, 21.00
  • Caroline Garcia, 51.00
  • Maria Sakkari, 51,00
  • Paula Badosa, 81.00
  • Belinda Bencic, 67.00
  • Emma Raducanu, 501.00

Odds van www.bet365.nl. In Maart 2024 is de site ongetwijfeld een van de beste voor weddenschappen op vrouwentennis. De kansen zijn goed en er is zelfs een welkomstbonus voor nieuwkomers. SportyTrader raadt je aan om het zonder aarzelen te proberen!

Krijg nu de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten voor je voorspellingen van de US Open 2023

Statistieken US Open - Sportweddenschappen

Nu je onze voorspellingen voor de US Open 2023 kent, gaan we het hebben over de belangrijkste statistieken voor het Amerikaanse toernooi. Om te wedden op de US Open moet je de belangrijkste cijfers van de twee weken kennen, die je een duidelijke indicatie geven van welke tennisweddenschappen je het beste kunt doen. Hier zijn de belangrijkste US Open statistieken die je moet weten, zoals samengesteld door onze tennistipsters. Houd ze altijd bij de hand.

  • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 37,9 games
  • Wedstrijden met drie sets: 38%
  • Vier-set wedstrijden: 39%
  • Vijfset wedstrijden: 23%
  • Wedstrijden waarin de winnaar de 1e set won: 73%
  • Wedstrijden met een comeback (0-2 / 3-2): 3%
  • Wedstrijden met een bagel (6-0): 10%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 18%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 18%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 3e set: 18%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 4e set: 5%

Voor je weddenschappen op het toernooi van New York in 2023 onthoud je dat het de voorkeur heeft om te wedden op wedstrijden met veel games, dat het nuttig is om live te wedden op het succes van de speler die de eerste set heeft gewonnen, of op de +9,5 games in de eerste sets. Hoewel er niets van waar is, kan het echt een verschil maken voor je winst.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze tips om te wedden op de US Open

Voorspellingen US Open 2023

Elk seizoen is de US Open het laatste Grand Slam toernooi van het tennisjaar. Na de Australian Open, Roland Garros en Wimbledon brengt het Amerikaanse toernooi de beste mannelijke en vrouwelijke spelers ter wereld samen voor een evenement dat wereldwijd veel media-aandacht trekt. Met zijn legendarische staat van dienst (Nadal, Djokovic, Federer natuurlijk, maar ook Murray, Sampras, Agassi, Edberg, Becker, Lendl, McEnroe en Ashe), zijn onderhoudende spel en zijn beslissende rol in de kwalificatie voor het Masters-toernooi aan het einde van het seizoen, trekt de US Open altijd tennisfans aan, en vooral gokkers. Ook dit jaar zullen velen van jullie waarschijnlijk weer een of twee weddenschappen proberen af te sluiten op de Amerikaanse competitie. Om je te helpen slagen, volgen hier de belangrijkste tips van ons team van specialisten.

Controleer de vorm van de spelers

Het eerste wat je moet doen om een goede voorspelling te doen voor een US Open tenniswedstrijd is natuurlijk de vorm controleren van de twee spelers die het tegen elkaar opnemen. Trap vooral niet in de val van de grote namen! De US Open staat net na de slopende Rogers Cup en Cincinnati Masters op de kalender en stelt de verschillende deelnemende atleten op de proef. Als je er alleen maar aan dacht om te wedden door te kijken naar de ATP-ranglijst of de bekendheid van de twee spelers, vergeet het dan maar. Wat je echt moet doen, is kijken naar de laatste resultaten van beide spelers en naar een paar statistieken zoals het aantal gescoorde winstpunten in recente wedstrijden, het aantal toegekende servicegames en het aantal gemiste break/set/match ballen. Dit geeft je een goed idee van de fysieke en mentale toestand van beide spelers.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Rekening houden met het speeloppervlak

De US Open is een toernooi dat op Hard (harde ondergrond) en buiten wordt gespeeld. Houd hier rekening mee bij het analyseren van je wedstrijden. Vergeet niet dat elke speler een voorkeur heeft voor een bepaald tennisoppervlak. Hoe kunnen we Rafael Nadal of Carlos Alcaraz op gravel niet noemen, of Roger Federer op gras in zijn hoogtijdagen? Voor betrouwbare weddenschappen in 2023 ga je voor tennissers of vrouwen die gewend zijn om te schitteren op hardcourt. Dit is een ondergrond waarop vrij snel en intens gespeeld kan worden en waarvoor conditie dus essentieel is. Vermijd bijvoorbeeld weddenschappen op een speler die dit seizoen alleen goede resultaten heeft behaald op gras of gravel. Dit kan je misleiden.

Bekijk de historie van onderlinge wedstrijden

In tennis, net als in elke andere individuele sport, spelen mentale instelling en psychologie een grote rol bij prestaties. Het is dus belangrijk om te weten welke speler het psychologische voordeel heeft voordat je een US Open wedstrijd voorspelt. Zelfs als een speler hoger staat dan een andere speler op de ATP Ranking en een meer overtuigende laatste wedstrijd heeft gespeeld dan zijn tegenstander op die dag, moet je voorkomen dat je op zijn succes wedt als hij 4 keer op rij van zijn tegenstander heeft verloren. Elke speler heeft sterke en zwakke punten, dus het is niet ongewoon om een 'bête noire' te vinden voor elke speler in het circuit. Neem dus de tijd om de laatste onderlinge ontmoetingen te bekijken tussen de twee spelers die tegenover elkaar staan, want dit verhoogt de betrouwbaarheid van je voorspelling voor de US Open.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kijk naar recente US Open prestaties

In dezelfde lijn als de vorige tip raden we je ook aan om de laatste prestaties van de US Open aan beide kanten van het veld te bekijken. Net als met een tegenstander of een ondergrond, heeft elke speler zijn favoriete toernooien en andere die hij veel minder leuk vindt. Voorbeelden zijn Roland Garros en de Rome Masters 1000 voor Rafael Nadal, de Australian Open en de Miami Masters 1000 voor Novak Djokovic en Wimbledon en de Cincinnati Masters 1000 voor legende Roger Federer in zijn hoogtijdagen. Om een succesvolle tennisvoorspelling te doen, moet je de tijd nemen om de prestaties van elke speler op de laatste US Open of zelfs de laatste 2-3 edities te controleren. Als een speler bijvoorbeeld 30 plaatsen hoger staat dan zijn tegenstander op de dag zelf, maar nog nooit verder is gekomen dan de tweede ronde op Flushing Meadows, wed dan niet groots op hem. Alle spelers hebben hun eigen tennisgewoonten, vergeet dat nooit.

Houd de ATP-ranglijst in gedachten

Als vijfde advies vragen we je om de ATP rankings en de Race in gedachten te houden bij het voorspellen van een wedstrijd van de US Open 2023. Onthoud namelijk dat een speler zijn prestaties van het voorgaande jaar moet evenaren om geen punten te verliezen, of het beter moet doen als hij punten wil winnen. Als een speler mikt op kwalificatie voor de Nitto ATP Finals, een plaats in de top 3, zijn beste carrièreranking of gewoon de nummer 1-positie in zijn land, dan kun je er zeker van zijn dat hij gemotiveerd zal zijn om zijn tegenstander op die dag te verslaan. Motivatie helpt en daarom is hij de beste voorspelling voor de US Open. Aan de andere kant, als een speler niet op iets speciaals uit is en het toernooi voor de lol speelt, wed dan niet te veel op zijn prestaties. Betrokkenheid telt zwaar mee in de uitkomst van een tenniswedstrijd.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kortom: hoe doe je een goede voorspelling voor de US Open in 2023?

Het is geen geheim om betrouwbare voorspellingen te doen voor de US Open van dit jaar. Raadpleeg niet alleen de tennisvoorspellingen van onze specialisten, maar neem ook de tijd om elke wedstrijd te analyseren voordat je een weddenschap plaatst.

Of we het nu hebben over statistieken, de huidige vorm van de spelers of de mentale omgeving van de wedstrijd, veel factoren kunnen het succes van je tennisweddenschappen beïnvloeden (zie hierboven). Werk dus vooruit op elke weddenschap en je kunt je winkansen alleen maar vergroten. Dat is hoe de tennistipsters van SportyTrader het zien.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze huidige US Open voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

US Open 2023: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

29/03 15:00
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev
Jannik Sinner
Jannik Sinner

US Open 2023: Veelgestelde vragen

De US Open wordt gespeeld in Flushing Meadows Municipal Park in New York City (VS).

De US Open wordt gespeeld op hard court. Het spel vindt buiten plaats.

Zoals bij alle Grand Slam toernooien wordt een US Open wedstrijd gewonnen in 3 sets. De mogelijke uitslagen zijn 3-0, 3-1 en 3-2. Vrouwen spelen tot 2 sets.

De US Open geeft 2.000 punten aan de winnaar. De verliezend finalist krijgt 1.200 punten, terwijl de halve finalisten elk 720 punten krijgen.

Sinds het begin van het Open tijdperk in 1968 hebben 30 verschillende spelers de US Open gewonnen. Dat zijn, in volgorde: Arthur Ashe, Rod Laver, Ken Rosewall, Stan Smith, Ilie N? stase, John Newcombe, Jimmy Connors, Manuel Orantes, Guillermo Vilas, John McEnroe, Ivan Lendl, Mats Wilander, Boris Becker, Pete Sampras, Stefan Edberg, Andre Agassi, Patrick Rafter, Marat Safin, Lleyton Hewitt, Andy Roddick, Roger Federer, Juan Martin Del Potro, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Marin Cilic, Stan Wawrinka, Dominic Thiem, Daniil Medvedev en Carlos Alcaraz.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer