Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Olympische Spelen Wedden – De beste weddenschapsites

Betclic, een site waar u niet omheen kunt

De bookmaker Betclic biedt goede winkansen en een heel ruim aanbod weddenschappen op de OS! U kunt met een gerust hart wedden op atletiek, op de tennis-, bastketbal- en voetbaltoernooien, en op heel veel andere sporten. De site biedt ook talloze weddenschappen op het evenement: welk land haalt de meeste medailles binnen, hoeveel medailles wint Nederland, etc…

Dit is de ideale bookmaker om te wedden op de Olympische Spelen! Vooral omdat Betclic u uw eerste weddenschap terugbetaalt als u die verliest!

De voordelen

Unibet, een ongeëvenaard aanbod lange termijn weddenschappen op de OS

De bookmaker Unibet biedt u een groot aanbod weddenschappen op de Olympische Spelen van Londen, met name op medaillewinnaars in collectieve sporten. De site biedt eveneens talloze speciale en originele weddenschappen aan. Op unibet vindt u ongetwijfeld de weddenschappen die u nergens anders vindt!

En ten slotte, bij inschrijving een bonus van 50 euro om te wedden op de OS van Londen!

De voordelen

Bwin, de site om live te wedden op de OS

De bookmaker Bwin biedt u niet alleen een grote keuze aan weddenschappen op de OS gedurende het hele evenement op de meest populaire sporten (basket, tennis, voetbal, atletiek, wielrennen…), maar vooral de beste interface op de markt om live te wedden. Dankzij Bwin is alles live nog spannender tijdens het toernooi!

En als u zich inschrijft, verdubbelt de bookmaker uw storting tot 55 euro !

De voordelen

Artikel "Olympische Spelen Wedden – De beste weddenschapsites" van 03/10/2012

Sportwedden actueel