Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Welke weddenschappen voor België op het EK 2024?

door Max Lanters | door Max Lanters

image Welke weddenschappen voor België op het EK 2024?
Met nog 6 dagen te gaan tot de eerste wedstrijd van België op Euro 2024, wat kunnen we verwachten van de Rode Duivels tijdens de wedstrijd? Wij vertellen je er alles over.

Terwijl je onze EK 2024 voorspellingen al een paar weken kunt raadplegen, richt het artikel van vandaag zich op het Belgische team en de weddenschappen die je kunt afsluiten tijdens de zomercompetitie.

Onze experts analyseren het team van Domenico Tedesco en de mogelijke weddenschappen die geplaatst kunnen worden op elk van de wedstrijden van de Rode Duivels, evenals de weddenschappen op lange termijn die op hen geplaatst kunnen worden. Hier gaan we!

Allereerst is hier de lijst met 25 spelers die zijn opgeroepen door de Belgische coach:

  • Doelmannen: Matz Sels (Nottingham Forest) - Koen Casteels (Wolfsburg) - Thomas Kaminski (Luton Town)
  • Verdedigers: Arthur Theate (Stade Rennais) - Wout Faes (Leicester) - Timothy Castagne (Fulham) - Maxim De Cuyper (FC Brugge) - Thomas Meunier (Trabzonspor) - Zeno Debast (Anderlecht) - Jan Vertonghen (Anderlecht)
  • Middenvelders: Kevin De Bruyne (Manchester City) - Axel Witsel (Atlético de Madrid) - Yannick Carrasco (Al-Shabab) - Orel Mangala (Olympique Lyonnais) - Youri Tielemans (Aston Villa) - Amadou Onana (Everton) - Aster Vranckx (Wolfsburg) - Arthur Vermeeren (Atlético de Madrid)
  • Aanvallers: Romelu Lukaku (AS Roma) - Jeremy Doku (Manchester City) - Johan Bakayoko (PSV Eindhoven) - Charles De Ketelaere (Atalanta Bergamo) - Dodi Lukébakio (Sevilla) - Loïs Openda (RB Leipzig) - Leandro Trossard (Arsenal)

Een paar verrassingen dus, met de terugkeer van Witsel en Vertonghen. Eden Hazard, die met pensioen is, en Thibaut Courtois, die de lijst niet heeft gehaald na zijn langdurige blessure bij Real Madrid, staan er niet op. Michy Batshuayi, die altijd is opgeroepen door Tedesco, is ook niet geselecteerd. Nu onze voorspellingen!

Voorspellingen voor België voor het EK 2024

Om je op weg te helpen met langetermijnweddenschappen, zijn hier enkele interessante kansen op België, zowel in de groepsfase als in de knock-outfase!

België eerste in de groep

Weddenschappen België EK 2024

Na het fiasco van het WK 2022, waar België niet eens uit hun groep met Marokko, Kroatië en Canada kwam, is Roberto Martinez (nu bondscoach van Portugal) vervangen door Domenico Tedesco. En op dit moment doet de Belgische nationale ploeg het goed. Met een groep die op papier grotendeels betaalbaar is voor Euro 2024 (Roemenië, Oekraïne en Slowakije), mogen de Belgen niet dezelfde rampspoed meemaken als in Qatar. De eerste plaats moet het doel zijn, en nog een uitschakeling in de groepsfase zou een echte vernedering zijn.

Dus met een groep van dit niveau op papier is België natuurlijk de grote favoriet en dat zal ook blijken uit de odds van de bookmakers. Een Belgische kwalificatie voor de laatste 16 wordt gemiddeld slechts tegen 1.05 aangeboden door online sportweddenschappen. De kansen voor de eerste plaats in Groep E zijn iets beter, gemiddeld 1.40 bij bookmakers. Een weddenschap lijkt veel waarschijnlijker met zulke kansen! Vooral omdat de Rode Duivels volgens onze voorspellingstabel voor Euro 2024 bovenaan zullen eindigen in hun groep.

Paar België + Oekraïne

Steeds meer bookmakers bieden je tegenwoordig een ruime keuze aan weddenschappen. Of het nu voor een bepaalde wedstrijd is of voor de lange termijn, je hebt veel meer opties dan een paar maanden of jaren geleden. En voor deze Euro 2024 heb je de mogelijkheid om voor elke groep de top 2 geplaatsden weddenschappen af te sluiten bij online bookmakers. Dit bestaat simpelweg uit het vinden van het land dat op de eerste plaats zal eindigen in de groep, en het land dat het tweede kwalificatieticket voor de Ronde van 16 zal pakken.

En voor deze weddenschap zijn de kansen voor Groep E erg interessant! Voor België/Oekraïne is de kans gemiddeld 3.25 bij de bookmakers! Voor België/Roemenië stijgt de kans zelfs naar 5.00 en voor België/Slowakije naar 6.00! Hoewel de laatste twee kansen natuurlijk erg verleidelijk zijn, raden onze experts je aan om voor de eerste te gaan, omdat Oekraïne een erg goed team heeft en onze favorieten blijven om de tweede plaats te pakken na drie ronden. Een weddenschap die je inzet minstens verdrievoudigt als je succesvol bent...

Wedden op Euro 2024

België in de kwartfinales

Interessante weddenschappen België Euro 2024

Als België zich plaatst voor de laatste 16 en als eerste eindigt, zouden ze volgens onze voorspellingstabel wel eens tegenover Servië kunnen staan in deze eerste knock-outwedstrijd. Het is niet zo eenvoudig als het lijkt, maar wij denken dat de Belgen het moeten redden en de kwartfinales moeten bereiken. Kwalificatie voor deze fase van de competitie staat bij de bookmakers op 2.00. Kun jij geloven in een kwartfinale voor de Rode Duivels? Als je erop wedt, zou je inzet wel eens verdubbeld kunnen worden!

Maar daarna wordt het moeilijker. Als je je plaatst voor de kwartfinales, kun je een spannend duel tussen Les Bleus en de Rode Duivels tegemoet zien! Het is moeilijk om de Rode Duivels door te zien komen en de reis van België zou tot een einde kunnen komen. Je moet je er wel van bewust zijn dat de kansen voor een plaats in de halve finale gemiddeld 3.75 zijn bij sportweddenschappen, 7.00 voor een plaats in de finale en 17.00 voor een eindzege. Als je denkt dat de teamgenoten van Axel Witsel veel verder kunnen komen dan iedereen denkt, aarzel dan niet om je geluk te beproeven op de goede kansen op België.

Romelu Lukaku topscorer op Euro 2024?

Weddenschap België Euro 2024 - Romelu Lukaku topscorer

Men heeft het niet vaak over Romelu Lukaku als ze het hebben over de potentiële topscorer van Euro 2024! En toch hebben ze het over de man die 14 keer scoorde in 8 wedstrijden tijdens de kwalificatiefase en daarmee topscorer werd ver voor Ronaldo met zijn 10 doelpunten. Ook onderschat in onze ogen door de bookmakers met een gemiddelde van 20,00 voor deze eretitel, herinneren we eraan dat we Big Rom als onze derde favoriet plaatsen, net achter Kylian Mbappé en Harry Kane. Met een groepsfase die op papier betaalbaar is en tegenstanders die “inferieur” zijn aan de Rode Duivels, zou de aanvaller van AS Roma wel eens de netten kunnen laten trillen en een voorsprong kunnen nemen op zijn rivalen, met name Mbappé, die een veel minder gemakkelijke groep heeft (Nederland, Polen en Oostenrijk).

Wedden op Euro 2024

Inzetten om te proberen op elke wedstrijd

Na de langetermijnvoorspellingen te hebben bekeken, gaan we verder met de weddenschappen die de moeite waard zijn voor de wedstrijden van België op Euro 2024.

Kevin De Bruyne, assisten koning

wedden op België Euro 2024 - Kevin De Bruyne

De passvaardigheid van Kevin De Bruyne is geen geheim voor voetbalfans. De middenvelder van Manchester City, die bekend staat als een van de beste passers ter wereld, heeft een moeilijk seizoen achter de rug wat betreft fysieke fitheid. En toch... In slechts 18 wedstrijden heeft hij toch 10 assists geregistreerd! Tel daarbij op zijn assist in de Community Shield, zijn 5 FA Cup-assists (in 5 wedstrijden) en zijn 2 assists in 2 Champions League-wedstrijden, en je hebt een totaal van 18 assists in 26 wedstrijden. Niet slecht als je bedenkt dat hij niet altijd een starter was in die wedstrijden.

En met België zonder Eden Hazard zal de regerend Engels kampioen de spelverdeler van het team zijn. En met een afmaker als Romelu Lukaku of Loïs Openda voorin, is er geen twijfel mogelijk dat De Bruyne een paar belangrijke passes zal geven op Euro 2024! Dit is een nieuw type weddenschap dat net is geïntroduceerd bij online aanbieders en de kansen die worden aangeboden zijn vaak erg aantrekkelijk. Het komt op een goed moment vlak voor Euro 2024, dus aarzel niet om je geluk te beproeven op de Belgische nummer 10, want het zou je spelerssaldo tijdens de wedstrijd wel eens kunnen verhogen.

Euro 2024 weddenschappen

Combi bets

We hebben het al eerder gezegd, maar op papier heeft België een groep die binnen hun bereik ligt. En dit wordt weerspiegeld in de kansen die bookmakers bieden tegen een Belgisch succes tegen bijvoorbeeld Slowakije en Roemenië, waar de laatste tussen de 1.40 en 1.50 schommelen. Hoewel dit voor veel gokkers genoeg kan zijn om een gokje te wagen, zijn anderen op zoek naar betere kansen. Aarzel dus niet om combinatieweddenschappen te proberen, zonder te hebberig te worden door te veel keuzes aan je weddenschap toe te voegen. Door bijvoorbeeld een “Over 2.5” toe te voegen aan de Belgische winst, stijgen je kansen gemiddeld naar 2.20 en 2.25! Al met al veel interessanter voor gokkers die wat meer risico willen nemen.

Romelu Lukaku scoort

We hebben je al bijna alles verteld over de Belgische spits Romelu Lukaku. Maar als je zijn kansen voor topscorer van de competitie niet wilt proberen, dan ben je misschien geïnteresseerd in de doelpuntenmakerskansen voor Belgische wedstrijden. Hoewel deze voor elke wedstrijd minimaal 1.80 moet zijn, kun je je weddenschap verdubbelen of bijna verdubbelen als de voormalige aanvaller van Anderlecht, Chelsea of Inter Milaan scoort. In ieder geval is dit voor de Sportytrader redactie duidelijk één van de odds om te proberen op de wedstrijden van de Rode Duivels!

Een beslissende invaller?

Weddenschappen België Euro 2024 - Lois Openda

Dit is een type weddenschap dat de laatste jaren zijn intrede heeft gedaan bij de bookmakers. En België heeft een kwaliteitsbank, met provocerende spelers, zeer goede dribbelaars, uitstekende passers, maar ook een zeer goede afmaker. Ik denk bijvoorbeeld aan Loïs Openda, die een geweldig seizoen bij Leipzig kende met 24 doelpunten in de Bundesliga.

Hoewel hij het moet doen met de status van invaller tijdens Euro 2024, kunnen de kansen op een vervangende spits erg aantrekkelijk zijn, vooral als je kijkt naar het potentieel van andere aanvallende spelers: Johan Bakayoko, Charles De Ketelaere, Dodi Lukébakio en Loïs Openda. Aangeboden tegen zeer aantrekkelijke quotes, kan dit type weddenschap het proberen waard zijn op België tijdens Euro 2024!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer