Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Euro 2024 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling over de uiteindelijke winnaar van Euro 2024 en onze voorspellingen over de kwalificatiewedstrijden van elke kwalificatiegroep. Al onze deskundige voorspellingen over de kwalificatiewedstrijden van het UEFA Europees Kampioenschap 2024 vind je hier.

Euro 2024: Voorspellingen en presentatie van de kwalificatiewedstrijden

Voorspellingen Euro 2024 - Voetbal

Voorspelling en Euro zijn één en dezelfde bij SportyTrader! Bereid je voorspellingen voor Euro 2024 en zijn kwalificatieperiode voor met onze voetbalexperts en probeer het meeste te halen uit je sportweddenschappen bij de online bookmakers.

De belangrijkste kwalificatiefase voor de Euro vindt plaats van 23 maart tot 21 november 2023, en bepaalt 20 van de 23 gekwalificeerde teams (Duitsland, 24e team, is automatisch gekwalificeerd). Vervolgens wordt van 21 tot 26 maart 2024 een play-off fase gehouden om de laatste drie deelnemers aan het UEFA Europees Kampioenschap te bepalen. Het EK wordt van 14 juni tot 14 juli 2024 in Duitsland gespeeld.

Wie zal na Italië in 2021 de trofee winnen? Hoe voorspel je elke kwalificatiewedstrijd? Wat zijn de statistieken die je moet weten? We onthullen alles op deze pagina gewijd aan UEFA Euro 2024 voorspellingen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

UEFA Euro 2024: Onze voorspelling voor de kwalificatiefase

Hieronder staan onze voorspellingen voor elke kwalificatiewedstrijd van de 10 groepen waaruit de kwalificaties voor Euro 2024 bestaan. Een kwalificatiefase vol spanning tot het einde.

Groep A: Spanje - Schotland - Noorwegen - Georgië - Cyprus

Euro 2024 - Noorwegen - Haaland

In deze eerste kwalificatiegroep vinden we Spanje, dat duidelijk de favoriet is! Achter hen moet de tweede plaats logischerwijs worden gespeeld tussen Schotland en Noorwegen. Het Scandinavische team heeft een licht voordeel, want het heeft een zeer goede groep met Haaland en Ødegaard aan de leiding. Onder leiding van Ståle Solbakken is de staat van dienst van Noorwegen zeer positief en de toekomst van het team ziet er veelbelovend uit. De kansen zijn tegen hen, ook al ontbrak hun sterspits in de eerste wedstrijdronde in maart en behaalden ze slechts één punt uit zes.

Onze voorspelling voor Groep A: Spanje en Noorwegen kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep B: Nederland - Frankrijk - Ierland - Griekenland - Gibraltar

Euro 2024 - Nederland - Gakpo

In deze tweede groep van de kwalificaties vinden we de ongelukkige finalist van het laatste WK, Frankrijk, en een grote outsider voor dit EK, Nederland. En het lijkt erop dat we de twee toekomstige qualifiers van deze groep B hebben. Het is moeilijk om teams als Ierland of Griekenland (en nog minder Gibraltar) de Fransen en Nederlanders dwars te zien zitten in hun zoektocht naar kwalificatie voor deze Euro 2024. Onze voorspelling voor groep B is dan ook niet meer dan logisch. Frankrijk bevestigde dit in de eerste ontmoeting en pakte 6 punten (4-0 tegen Nederland en 0-1 in Ierland). Nederland zag er niet goed uit in de eerste wedstrijden en zal zich flink moeten verbeteren. De verwachting is dat dit wel lukt.

Onze voorspelling voor Groep B: Frankrijk en Nederland kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep C: Italië - Engeland - Oekraïne - Noord-Macedonië - Malta

Euro 2024 - Engeland - Kane

In de derde kwalificatiegroep is de situatie vergelijkbaar met die van groep B. Italië en Engeland lijken inderdaad ver boven hun concurrenten uit te steken, en alleen Oekraïne lijkt in staat te zijn om voor een kunststukje te zorgen. Noord-Macedonië, maar vooral Malta, lijken niet echt in staat om twee van 's werelds grootste naties uit te dagen in een minikampioenschap dat op lange termijn wordt gespeeld. De Three Lions en de Azzurri zouden de klus moeten klaren. Engeland heeft al een goede start gemaakt door Italië (1-2) en daarna Oekraïne (2-0) te verslaan, en heeft dus zijn twee belangrijkste concurrenten verslagen.

Onze voorspelling voor Groep C: Engeland en Italië kwalificeren zich.

Ontvang de Unibet bonus!

Groep D: Kroatië - Wales - Armenië - Turkije - Letland

Euro 2024 - Kroatië - Modric

In groep D moeten het Kroatië van Luka Modric en het Turkije van Cengiz Under het kunnen redden met het oog op kwalificatie voor Euro 2024. Het eerste team eindigde de bijeenkomst in maart met een 4/6, terwijl Turkije één van hun twee wedstrijden won. Zonder de gepensioneerde Gareth Bale is Wales zijn grootste troef kwijt, terwijl Armenië en Letland ver onder de Kroaten en Turken staan. Voor de Duitse editie van het EK zouden Kroatië en Turkije wel eens in de mix kunnen zitten.

Onze voorspelling voor Groep D: Kroatië en Turkije kwalificeren zich.

Ontvang de ZEbet bonus!

Groep E: Polen - Tsjechië - Albanië - Faeröer Eilanden - Moldavië

Euro 2024 - Polen - Lewandowski

Deze groep E lijkt veel homogener dan de vorige vier. Twee landen springen er echter uit als favorieten om zich te kwalificeren voor Euro 2024: het Polen van Robert Lewandowski en het Tsjechië van Patrik Schick. Dit zijn de twee landen die na twee wedstrijden de eerste twee plaatsen bezetten. En het is moeilijk om de andere drie het beter te zien doen dan de eerste twee genoemde landen, die gewend zijn aan grote wedstrijden, met name een ronde van 16 voor Polen op het laatste WK.

Onze voorspelling voor Groep E: Polen en Tsjechië kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep F: België - Oostenrijk - Zweden - Azerbeidzjan - Estland

Euro 2024 - België - Kevin de Bruyne

In poule F van de kwalificaties is België de logische favoriet. Met Romelu Lukaku en Kevin de Bruyne in de hoofdrol hebben de Rode Duivels alle troeven in handen om Duitsland in de zomer van 2024 uit te schakelen, en in hun eerste wedstrijd versloegen ze Zweden (0-3). Voor de tweede kwalificatieplaats zou de strijd tussen Oostenrijk en Zweden zeer hard en gespannen moeten zijn. De ervaring en de individuele kwaliteiten van Zweden zullen echter van doorslaggevend belang zijn om door te dringen tot de wedstrijd in Duitsland.

Onze voorspelling voor Groep F: België en Zweden kwalificeren zich.

Ontvang de Unibet bonus!

Groep G: Hongarije - Servië - Montenegro - Bulgarije - Litouwen

Euro 2024 - Servië - Mitrovic

Servië is de favoriet in deze groep, en het is moeilijk te zien wat hen ervan zou kunnen weerhouden op de eerste plaats te eindigen. Ze wonnen hun eerste twee wedstrijden in maart. Achter hen zou de strijd heviger kunnen zijn dan verwacht, maar we zien de Hongaren nog steeds de tweede plaats bemachtigen voor UEFA Euro 2024. De Hongaren hebben de nodige middelen om de eindfase van het EK te bereiken, want thuis zijn ze altijd moeilijk te breken..

Onze voorspelling voor Groep G: Servië en Hongarije kwalificeren zich.

Ontvang de ZEbet bonus!

Groep H: Denemarken - Finland - Slovenië - Kazachstan - Noord-Ierland - San Marino

Euro 2024 - Denemarken

Denemarken zou de eerste plaats moeten innemen en zich moeten kwalificeren, ook al verloor het Scandinavische team zijn tweede wedstrijd tegen Kazachstan na het verslaan van Finland. Achter hen zou de strijd zeer interessant moeten zijn om te volgen, en we zien de Finnen zich bij de Denen voegen en zich kwalificeren voor het Europees kampioenschap van 2024. Finland heeft een interessant team en is altijd erg moeilijk te verslaan. In ieder geval belooft de strijd interessant te worden om te volgen in deze groep H, dus doe je voorspellingen!

Onze voorspelling voor Groep H: Denemarken en Finland kwalificeren zich.

Word koning TOTO!

Groep I: Zwitserland - Israël - Roemenië - Kosovo - Wit-Rusland - Andorra

Euro 2024 - Zwitserland - Embolo

Zwitserland zou, dankzij zijn ervaring en zijn spelers van zeer interessante kwaliteit, niet al te veel moeite moeten hebben om zich in groep I bij de concurrentie aan te sluiten. Logischerwijs zien we de Nati zonder al te veel moeite de eerste plaats van de groep innemen. Zij pakten 6 punten op 6 in de eerste ontmoeting. Achter hen lijkt de strijd hevig. Toch zien we Israël op de tweede plaats eindigen en zich in de zomer van 2024 bij Duitsland voegen.

Onze voorspelling voor Groep I: Zwitserland en Israël kwalificeren zich.

Ontvang de BetCity bonus!

Groep J: Portugal - Bosnië - IJsland - Luxemburg - Slowakije - Liechtenstein

Euro 2024 - Portugal - Bernardo Silva

Hoe kunnen we Portugal niet noemen in groep J? Het team van de nieuwe coach Roberto Martinez is de overweldigende favoriet en zou logischerwijs als eerste moeten eindigen in deze Euro 2024-kwalificatiegroep. En dat hebben de Seleçao ook gedaan door hun eerste twee wedstrijden vrij gemakkelijk te winnen. Maar de strijd om de tweede plaats wordt waarschijnlijk interessant. Als Bosnië-Herzegovina de favoriet is en het tweede gekwalificeerde team van onze voorspelling wordt, zullen ze moeten oppassen voor zeer goede teams als IJsland, Slowakije of Luxemburg.

Onze voorspelling voor Groep J: Portugal en Bosnië-Herzegovina kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Hoe werkt de Euro 2024 kwalificatie?

voorspelling Euro 2024 - Football

Alvorens te spreken over de grote favoriet van deze Euro, of zelfs over de elementen die essentieel zullen zijn om te slagen in je sportvoorspellingen, laten we de werking van de kwalificaties van deze Euro 2024 zien.

Er zijn 53 teams die tussen 23 maart en 21 november 2023 om de 20 tickets zullen strijden. Deze teams zijn verdeeld in zeven groepen van vijf en drie groepen van zes, waarbij de twee beste teams van elke groep zich rechtstreeks kwalificeren.

Vervolgens spelen de 12 hoogst geklasseerde ploegen in de algemene stand van de Nations League (die niet in de bovenste twee plaatsen van hun groep zijn geëindigd) om een van de drie resterende tickets. Deze 12 teams worden verdeeld in drie banen van 4 teams met halve finales en een finale met één wedstrijd. Zoals je ziet, plaatsen de drie winnaars van de play-offs zich voor de eindfase van het Europees kampioenschap.

Het programma van deze Euro 2024-kwalificatiewedstrijden wordt dus tot het einde toe zeer intens en zou elke sportprognosticus blij moeten maken. Wij raden je aan deze kwalificatiewedstrijden tot het einde te volgen om de beste kansen te vinden.

Overzicht van de kwalificatie voor Euro 2024

 • Kwalificaties: Groepsfase - 2 kwalificaties per groep - 20 kwalificaties in totaal - 23 maart - 21 november 2023
 • Play-offs: Top 12 niet-gekwalificeerde Nations League teams betrokken | 3 groepen van 4 teams | 3 gekwalificeerde in totaal | 21 - 26 maart 2024
 • Duitsland: Automatisch gekwalificeerd als gastland

Er zijn verschillende manieren om je te kwalificeren voor Euro 2024. Het is aan elk land om het werk te doen, om deel te nemen aan het evenement!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Hoe kan ik het EK en zijn kwalificatiewedstrijden voorspellen?

Voorspellen Euro 2024

Het is de moeite waard om de beste manieren te beheersen als je wilt schitteren bij het voorspellen van het voetbal van Euro 2024. Hier is een lijst van de belangrijkste, volgens onze Europese voetbalexperts.

 • Controleer de huidige uitslagenreeks
 • Analyse van de selectie
 • Controleer op belangrijke afwezigen
 • Houd rekening met de rivaliteit
 • De geschiedenis van wedstrijden onderling

Door met deze vijf aspecten rekening te houden, zou je betere voetbalvoorspellingen moeten kunnen doen. Wil je meer weten over elk van deze aspecten? We vertellen je er alles over in de volgende alinea.

Ontvang de ZEbet bonus!

Controleer de huidige uitslagenreeks

Allereerst is het noodzakelijk om de laatste resultaten te controleren van de twee teams die betrokken zijn bij je voorspelling, als je er niet naast wilt zitten. Heeft bijvoorbeeld het ene team zijn laatste wedstrijd gewonnen, terwijl het andere team een pak slaag kreeg? In dat geval is het beter om voor hun succes te gaan, omdat het momentum en het vertrouwen aan hun kant staan, en omgekeerd. Voordat u uw weddenschap plaatst, moet u de laatste resultaten bekijken. Dat is altijd belangrijk.

Analyse van de selectie

Ten tweede moet je de sterke punten van de teams aan beide kanten van het veld analyseren. Heeft een team getalenteerde spelers op elke positie? Zijn de basisspelers fit? Zijn er blessures die hun kansen om te presteren vanaf de bank beïnvloeden? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je een Euro 2024 kwalificatiewedstrijd voorspelt. Dit geldt des te meer voor de "kleine landen", die sterk leunen op twee of drie individuen.

Controleer op belangrijke afwezigen

Op dezelfde manier als het vorige punt, moet je ook controleren op mogelijke afwezigen, als je zo succesvol mogelijk wilt zijn in je Euro 2024 kwalificatie voorspellingen. Als bijvoorbeeld Mike Maignan en Kylian Mbappé geblesseerd of geschorst zijn voor een wedstrijd van het Franse team, moet je misschien twee keer nadenken voordat je een succes voor Les Bleus voorspelt. Vergeet bij elke voorspelling over deze kwalificatiewedstrijden niet te vragen naar de onbeschikbare spelers. Een grote afwezigheid zal altijd doorslaggevend zijn.

Ontvang de BetCity bonus!

Houd rekening met de rivaliteit

Vergeet niet rekening te houden met de rivaliteit tussen twee teams. In een wedstrijd zoals bijvoorbeeld Spanje-Portugal, Engeland-Frankrijk of Duitsland-Nederland, zijn de rivaliteiten groot en de wedstrijden komen zelden tot rust. Als je een wedstrijd tussen twee historische rivalen tegenkomt, pas dan op, het is dezelfde context als een derby in een nationaal kampioenschap.

De geschiedenis van wedstrijden onderling

Een laatste advies: het blijft heel belangrijk om rekening te houden met de geschiedenis van de head-to-head ontmoetingen tussen beide teams. Als Frankrijk bijvoorbeeld als favoriet begint tegen Nederland, maar Nederland is ongeslagen in 6 jaar en 9 wedstrijden tegen de Blues, dan moet je waarschijnlijk je weddenschap heroverwegen als je zou inzetten op de mannen van Didier Deschamps.

Door systematisch aan deze vijf punten te werken, zou je een betere kans moeten hebben om betrouwbare voorspellingen te doen voor de rest van het toernooi. Als andere aspecten ook belangrijk zijn, zoals de plaats van de wedstrijd of de wedstrijden die voor de volgende wedstrijden op het programma staan, moet je eerst met deze pijlers rekening houden.

Ontvang de BetCity bonus!

Euro 2024: Statistieken die je moet weten voor het wedden

Statistieken Euro 2024 - Voetbal

Naast weten hoe de Euro-kwalificatiewedstrijden werken, moet je voor succesvolle voorspellingen ook de belangrijke statistieken van het evenement in je achterhoofd hebben. Om je te helpen bij het voorbereiden van je weddenschappen, hebben de voetbalspecialisten van Sportytrader ervoor gekozen om de volgende cijfers van de laatste Euro-kwalificatiewedstrijden onder de aandacht te brengen.

3.20 doelpunten per wedstrijd

Het eerste en belangrijkste cijfer is het gemiddelde aantal gescoorde doelpunten per wedstrijd. Tijdens de laatste Euro kwalificatiefase (2021) werden er tijdens de kwalificatiewedstrijden een prachtig gemiddelde van 3,20 doelpunten gescoord. Voor je voorspellingen op deze Euro 2024 kwalificatiewedstrijden, aarzel niet om te wedden op doelpuntenfestivals, want die moeten we nog krijgen.

Meer dan 2,5 doelpunten: 64,6% van de wedstrijden

In dezelfde stemming, geef ook de voorkeur aan Over 2,5 tegen Onder in deze Euro 2024 kwalificatiewedstrijden. Inderdaad, in dezelfde lijn als het gemiddelde van de gescoorde doelpunten, hebben we vaak en logischerwijs recht op wedstrijden met meer dan 2,5 doelpunten, in 64,6% van de wedstrijden van de laatste ronde om precies te zijn. Aarzel dus niet om je geluk te beproeven, vooral omdat de odds echt interessant zijn voor dit soort weddenschappen.

Ontvang de Circus bonus!

Doelpunten van beide teams: 41,6% van de wedstrijden

Een andere kanttekening is dat bij Euro-kwalificatiewedstrijden niet vaak beide teams scoren. Tijdens de laatste Euro-kwalificatiewedstrijden werden slechts 104 van de 250 wedstrijden daadwerkelijk gevalideerd, dat wil zeggen 41% van de duels in totaal. Hoewel dit cijfer voor de wedstrijd van dit jaar iets hoger kan liggen, verwachten we niet dat de tellers zullen exploderen. Houd dit in gedachten bij het voorspellen van de Euro en zijn kwalificaties.

Thuisoverwinningen: 51% van de wedstrijden

Dit is een laatste zeer interessante statistiek. Tijdens de laatste Euro-kwalificatie was het aantal thuisoverwinningen bijzonder hoog (127 van de 250 wedstrijden, oftewel 50,8%). Logischerwijs waren er vrij weinig gelijke spelen (14,4%) en uitwedstrijden (34,8%). Voor je weddenschappen tijdens deze in 2023 gespeelde wedstrijden, aarzel niet om op de lokale teams te wedden. Het zou meer dan eens moeten lonen!

Word koning TOTO!

Euro 2024 winnaar voorspelling: wie zal winnen?

Voorspelling Winnaar Euro 2024

De vraag "wie zal de Euro 2024 winnen?" is moeilijk te beantwoorden, omdat we nog niet eens weten wie zich zal plaatsen voor de eindronde. Als Duitsland de favoriet is met zijn status van gastland, zou Frankrijk ook aanwezig moeten zijn tijdens deze wedstrijd. Na een vorig Euro totaal misgelopen maar een meer dan geslaagd WK met een nederlaag in de finale tegen Argentinië verwachten Kylian Mbappé en zijn teamgenoten een bevestiging.

Spanje, Nederland, Engeland en Italië zullen de belangrijkste outsiders zijn. Als ons advies is om even te wachten met wedden op de toekomstige winnaar van dit EK 2024, stellen wij de ongeduldigen voor om te wedden op de Blues van Didier Deschamps. De door de bookmakers aangeboden kansen zijn in ieder geval zeer interessant om te grijpen... Als je keuze gemaakt is, aarzel dan niet om je geluk te beproeven!

Ontvang de Bet365 bonus!

Kansen aangeboden in December 2023

De bookmakers hebben al zeer goede kansen voorgesteld voor de toekomstige grote winnaar van Euro 2024! Als je nog geen lang termijn weddenschap hebt afgesloten, weet je wat je te doen staat. Hier zijn de beste kansen die worden aangeboden:

 • Frankrijk - 5.00
 • Engeland - 5.50
 • Duitsland - 8.00
 • Spanje - 9.00
 • Portugal - 10.00
 • Nederland - 13.00
 • België - 17.00
 • Italië - 17,00
 • Denemarken - 26,00
 • Kroatië - 26,00
 • Zwitserland - 41,00
 • Servië - 67,00
 • Tsjechië - 67,00
 • Oostenrijk - 67,00
 • Turkije - 81,00
 • Oekraïne - 81,00
 • Zweden - 81,00
 • Schotland - 81,00
 • Hongarije - 81,00

Kansen afkomstig van toto.nl

Onze huidige Euro 2024 Kwalificatie voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Euro 2024: De beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Informatiebron : www.uefa.com

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer