EK live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Voetbal Europa)

EK – jouw live wedstrijd

Volg onze EK 2021 wedstrijden met onze livescore die speciaal gewijd is aan de competitie van deze zomer! Iedere dag, van de groepsfase tot aan de grote finale op 11 juli, kun je de EK-wedstrijden live volgen. Zo mis je niets van dit geweldige evenement. Van feiten en cijfers tot doelpunten, belangrijke momenten in de wedstrijd en de odds.. je vindt alles op dezelfde pagina. Hoe presteert Oranje? Hoe doen onze zuiderburen het onder leiding van sterspeler Kevin de Bruyne? En weet Engeland met de favorietenrol om te gaan in de EK-wedstrijden? Dit is de pagina waar je dat als eerste uitvindt!

Aanmelden en wedden op het EK

Alle EK 2021 scores... LIVE!

Gedurende deze 16e editie van het EK voetbal kun je alle scores live volgen. Om wat voor reden dan ook niet de mogelijkheid om een wedstrijd (volledig) te bekijken op tv? Onze speciale EK 2021 livescore is je beste vriend. Waar je ook bent - alleen of met vrienden - je blijft altijd op de hoogte van de scores en uitslagen van het EK. Maak je klaar om te genieten van het toernooi met SportyTrader!

Registreren bij TOTO

Gratis statistieken, feiten en cijfers

Naast het feit dat je alle scores van het EK 2021 live kunt volgen, heb je op deze pagina ook toegang tot ongekend veel informatie, zoals de statistieken voorafgaand aan iedere wedstrijd, de belangrijkste feiten en cijfers, de wedstrijdstatistieken, en dat allemaal van minuut tot minuut. Wil je weten wie de goal maakte? Het percentage aan balbezit? Het aantal schoten op goal? Het aantal minuten dat je favoriete gespeeld heeft? Informatie die allemaal beschikbaar is op onze EK 2021 livescore! Het is een uitstekend alternatief voor traditionele livescore diensten. In aanvulling krijg je, zoals je kan verwachten van SportyTrader, meldingen over de beste live odds van iedere wedstrijd. Erg handig in het geval je een gokje wil wagen. We hebben alles wat je nodig hebt.

Een TOTO-account aanmaken en beginnen met voetbalwedden

Wat biedt onze live uitslagen tool voor het EK?

Onze EK 2021 livescore is erg toegankelijk en stelt je in staat om het gehele toernooi te volgen deze zomer. Je vindt de onderstaande informatie op deze pagina:

 • EK 2021 speelschema
 • Resultaten van vorige wedstrijden
 • Stand in de verschillende poules
 • Algemene toernooistatistieken
 • Beste odds voor weddenschappen

Wanneer je op een wedstrijd naar keuze klikt, vind je het volgende over ieder duel:

 • De meest recente resultaten van ieder team
 • De meest recente resultaten van de onderlinge ontmoetingen
 • Locatie van de wedstrijd en de aangestelde scheidsrechter
 • Opstellingen
 • Reservespelers
 • Begrijpelijke statistieken (goals, schoten, balbezit, corners, overtredingen, etc.)
 • Gedetailleerd verslag van de wedstrijd, minuut per minuut
 • Live commentaar
 • Live standen

Je kunt daarom een breed en gevarieerd aanbod aan data vinden voor iedere EK-wedstrijd. Wie zegt dat je honderden euro's aan betaalde televisieabonnementen moet besteden? SportyTrader geeft je 100% gratis toegang tot alle informatie die je nodig hebt.

Inschrijven en op voetbal wedden bij TOTO

Alle EK 2021 uitslagen

Wees gerust dat alle uitslagen en standen ook het hele toernooi door op onze EK 2021 live pagina worden geplaats. Voordat je je weddenschap afsluit, ben je dus goed op de hoogte over de context van de wedstrijd, de spelers die in vorm zijn, de belangen die op het spel staan en ga zo maar door. Veel meer dus dan een standaard livescore service. Je vindt de meest volledige livescore bij SportyTrader!

Koning TOTO worden!

Waarom EK 2021 wedstrijden live volgen?

Hoewel het antwoord wellicht voor de hand ligt, blijft het een interessante vraag: waarom zou je zo nodig het EK 2021 live volgen? Het antwoord is vrij simpel: het helpt je jouw winst te vergroten wanneer je inzet op het EK.

Je kan niet alleen de verrichtingen van je favoriete team op de voet volgen, maar de data geeft je ook een brede kennis dat je helpt om betere voorspellingen te maken. Of je nou live weddenschappen wilt plaatsen of simpelweg je toekomstige weddenschappen wilt voorbereiden, het op de voet volgen van iedere EK-wedstrijd betekent dat je alles weet over de spelers die in vorm zijn, welke tactieken worden gehanteerd, de belangrijkste spelers van beide teams, en nog veel meer. Het is duidelijk de sleutel tot succes bij een EK-weddenschap. Veel plezier en succes!

Inschrijven bij TOTO en wedden op EK-wedstrijden

De volgende EK-wedstrijden die je live kunt volgen:

Kalender EK

EK

Stand EK

team Punten J W N L GF/GA GD
1 Engeland 21 8 7 0 1 37:6 31
2 Tsjechië 15 8 5 0 3 13:11 2
3 Kosovo 11 8 3 2 3 13:16 -3
4 Bulgarije 6 8 1 3 4 6:17 -11
5 Montenegro 3 8 0 3 5 3:22 -19