Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Sportweddenschappen: onze voorspellingen voor de Afrika Cup 2024

door Max Lanters | door Max Lanters

image Sportweddenschappen: onze voorspellingen voor de Afrika Cup 2024
De Afrika Cup begint over slechts een paar dagen! Zoals gebruikelijk brengt SportyTrader je haar voorspellingstabel voor het toernooi. Wacht niet langer om uit te vinden wie onze toekomstige winnaar zal zijn...

Naast de voorspellingen voor de Afrika Cup 2024 heeft het SportyTrader team een voorspellingstabel gemaakt voor de Afrikaanse competitie.

De African Cup of Nations van 2023 (CAN 2024) in Ivoorkust staat op het punt van beginnen. De aftrap is over precies 3 dagen met een wedstrijd tussen de Ivorianen en Guinee-Bissau. Algerije, Marokko, Egypte, Tunesië, Senegal, Mali, Ivoorkust, Nigeria, Kameroen, Ghana, Democratische Republiek Congo en Zuid-Afrika? Alle toplanden van het continent zullen aanwezig zijn om de trofee te winnen. Welk land kan voor een verrassing zorgen? Gebruik onze voorspellingstabel om erachter te komen wat de experts denken.

Afrika Cup 2024: SportyTrader's voorspellingstabel

Voorspellingstabel Afrika Cup 2024

Het zou dus een geweldig toernooi moeten worden, met Ivoorkust als onze grote favoriet. Er zullen een paar verrassingen zijn, zoals de nederlaag van Ghana in de kwartfinale tegen Marokko en de uitschakeling van Egypte door de Democratische Republiek Congo in de ronde van 16. Verder zijn er drie grote namen bij de laatste vier en zou er een geweldige finale moeten komen tussen twee teams met op papier geweldige ploegen. Kun jij geloven dat het gastland tot kampioen gekroond zal worden? Aarzel niet en profiteer van de geweldige kansen op succes voor Ivoorkust!

Wedden op de Afrika Cup

Onze uitleg over de kwalificatiewedstrijden 

Om je te helpen de gedachtegang van onze voetbalvoorspellingsspecialisten te begrijpen, volgen hier enkele nuttige verklaringen. Om te beginnen zijn hier de belangrijkste punten waarmee onze experts rekening hebben gehouden bij het maken van deze voorspellingstabel:

  • Steun van het publiek
  • De kracht van de landen
  • Vorm van de spelers
  • De statistieken van elk land
  • Voorgeschiedenis van de ontmoetingen
  • Vorige CAN-resultaten

Ons eerste punt is de steun van de fans die het Ivoriaanse team tijdens de wedstrijd zal krijgen. Hoewel dit aspect op zich niet genoeg is om een trofee te winnen, hebben veel spelers en coaches al gezegd dat een vol stadion en de aanmoedigingen van het publiek een echte motivator zijn voor de belangrijkste spelers.

De '12e man', zoals de fans soms worden genoemd, heeft een rol te spelen in het stimuleren van zijn team om alles te geven. En met hun supporters kan Ivoorkust het ver schoppen in het toernooi. Dat zagen we tijdens de vorige editie, toen Kameroen de finale niet haalde na een strafschoppenserie met Egypte, voordat het opnieuw Burkina Faso op strafschoppen versloeg.

Om dit voorlopige tabel voor de African Cup of Nations van 2023 (2024) samen te stellen, werden de huidige selecties van elk land en de huidige vorm van de spelers door onze experts bekeken en geanalyseerd. En zij vonden dat Ivoorkust de best gestructureerde ploeg in het toernooi had, met een mix van talent en ervaring in elke linie. Jean-Louis Gasset heeft een aantal uitstekende spelers achter de hand en als hij het juiste mengsel kan vinden, zou hij wel eens de 3e Afrika Cup in de geschiedenis mee naar huis kunnen nemen, na die van 1992 en 2015.

Er is ook rekening gehouden met andere zeer belangrijke aspecten, zoals statistieken (algemeen, per team, per toernooi, etc.), de geschiedenis van de ontmoetingen en de resultaten van elk kwalificerend land op eerdere toernooien, en dit zijn maar een paar van de vele voorbeelden.

Om je de best mogelijke voorspellingstabel te bieden, hebben onze experts urenlang alle belangrijke informatie over deze Afrika Cup 2024 geanalyseerd. Ben je het eens met onze voorspellingen? Wacht dan niet langer om te wedden op het succes van Ivoorkust of de vooruitgang van elk van de landen. De beste bookmakers op de Nederlandse markt bieden zeer aantrekkelijke quotes!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer