Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Afrika Cup 2024 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling voor de Afrika Cup 2024 en onze deskundige voorspellingen voor alle wedstrijden van het Afrikaans kampioenschap voetbal. Veel informatie voor je sportweddenschappen!

Africa Cup 2024 presentatie en introductie

Voorspellingen Afrika Cup 2023

De African Cup of Nations kun je begin 2024 volgen op SportyTrader! Van 13 januari tot 11 februari wordt de African Cup of Nations voor de 34e keer gehouden in Ivoorkust. Een geweldige kans om weddenschappen te plaatsen, odds te vergelijken en alle wedstrijden live te volgen.

Na de langverwachte eerste titel van Senegal in 2022, zullen de beste Afrikaanse landen proberen de trofee te winnen en zich te ontpoppen als het beste Afrikaanse team van het moment.

Hoe wed je op de African Cup of Nations? Wat moet je weten over de 2024 African Cup of Nations? Alles wordt hieronder uitgelegd. Maak je CAN voorspellingen klaar, want het toernooi belooft heftig te worden! 

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Afrikaans Kampioenschap 2024 voorspelling winnaar: wie wint de CAN 2024?

Voorspellingen winnaar afrikaanse beker

De Afrika Cup of Nations van 2023 wordt gehouden in Ivoorkust en wordt waarschijnlijk een gunstige wedstrijd voor teams uit Afrika ten zuiden van de Sahara.

Zoals we vaak zeggen, is de locatie van de Afrika Cup of Nations vaak doorslaggevend voor de winnaars van het evenement. Vier landen springen er dit jaar uit: Ivoorkust natuurlijk, maar ook Kameroen, Senegal en Nigeria.

Met spelers als Haller, Zaha, Sangaré, Kessié, Seko Fofana, Ndicka, Aurier en vooral de niet aflatende steun van hun fans zijn de Olifanten van Ivoorkust de grote favorieten voor de wedstrijd. Je kunt dus de daad bij het woord voegen.

Naast het gastland blijft het Senegalese team van Aliou Cissé een van de meest getalenteerde en evenwichtige in het toernooi, net als het Kameroense team van Rigobert Song. Nigeria daarentegen is meer naar voren gericht, met doelpunten van Osimhen, Boniface en Moffi in het bijzonder, en belooft een goede show neer te zetten, maar lijkt achterin minder sterk.

Hoe dan ook, omdat er een keuze gemaakt moet worden, is hier onze meest betrouwbare voorspelling voor de 2024 African Cup of Nations: een dubbele kans op de overwinning voor Kameroen of Ivoorkust.

CAN 2024 voorspelling - kansen op de favorieten om de Afrikaanse titel te winnen

 • Senegal 4.50
 • Marokko 5.50
 • Ivoorkust 7.00
 • Nigeria 9.00
 • Algerije 10.00
 • Kameroen 10,00
 • Egypte 10,00

Deze odds komen van www.unibet.nl

Zoals je kunt zien in deze tabel met de belangrijkste favorieten voor het CAN 2024, springen Senegal en Marokko eruit en zijn ze de landen die de voorkeur genieten van de bookmakers.

Bekijk voor alle kansen op de African Cup of Nations onze Afrika Cup 2023 odds vergelijker. Wij geven je de beste kansen die beschikbaar zijn bij de verschillende bookmakers voor elke wedstrijd en elke weddenschap.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Onze voorspelling voor de groepen van Het Afrikaanse Kampioenschap 2024

Bij online bookmakers kun je naast voetbalvoorspellingen over de winnaar van de wedstrijd ook de groepen voor de 2024 African Cup of Nations voorspellen. Wie zal zich kwalificeren? Wie zal falen nog voor de knock-out fases? Hier zijn de voorspellingen van onze Afrikaanse voetbalexperts.

Groep A | Ivoorkust - Equatoriaal-Guinea - Guinee-Bissau - Nigeria

Voorspelling Groep A - Africa Cup 2023

In deze eerste groep is de situatie duidelijk: de Ivorianen en de Nigerianen zijn de grote favorieten voor de twee plaatsen die hen rechtstreeks kwalificeren voor de Ronde van 16 (vergeet niet dat het mogelijk is om je te kwalificeren voor de volgende ronde door bij de beste derde geplaatste teams in de groepsfase te eindigen, zoals we hieronder zullen zien).

De Olifanten en Super Eagles behoren dit jaar tot de favorieten voor de titel en zouden weinig te duchten moeten hebben van de twee Guineas. Ondanks enkele getalenteerde spelers zoals Alex Balboa voor Nzalang Nacional en Carlos Mané en Edgar Ié voor de Djurtus, hebben de twee kolossen van het Afrikaanse voetbal meer dan genoeg om de bovenste twee plaatsen in te nemen. Onze voorspelling voor Groep A: Ivoorkust en Nigeria kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep B | Kaapverdië - Egypte - Ghana - Mozambique

Voorspelling Groep B - Africa Cup 2023

In groep B moet Ghana goed in de gaten worden gehouden. De Black Stars hebben de gewoonte om goed te presteren op African Cup of Nations-toernooien die dicht bij huis worden gespeeld, en het toernooi van dit jaar in het buurland zou geen uitzondering moeten zijn. Nuamah, Kudus, Baba, Djiku, Ayew... het talent is er en het kan schade aanrichten in de groepsfase.

Naast de Ghanezen worden ook de Egyptenaren van Mo Salah bij de beste twee verwacht, hoewel Kaapverdië van Jovane Cabral en Mozambique van Mexer een paar troeven in handen hebben. Hoe dan ook, onze voorspelling voor Groep B is: kwalificatie voor Ghana en Egypte.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep C | Kameroen - Gambia - Guinée - Senegal

Voorspelling Groep C - Africa Cup 2023

Met Kameroen dat er op papier erg sterk uitziet en Senegal dat de titelverdediger is, zullen Guinee en Gambia het waarschijnlijk moeilijk krijgen in Groep C van het Afrikaans kampioenschap 2024. 

Of we het nu hebben over de keepers (Onana of Ondoa aan de ene kant, Mendy en Diaw aan de andere), de verdedigers (Moukoudi, Wooh, Castelletto voor Kameroen, Koulibaly, Diallo, Niakhaté voor Senegal) of de middenvelders en aanvallers, die geen introductie nodig hebben, de Ontembare Leeuwen en de Leeuwen van Teranga steken duidelijk boven de rest uit in deze groep. Vincent Aboubakar en Sadio Mané moeten hun ploeg naar de laatste 16 leiden. Onze voorspelling voor Groep C: Senegal en Kameroen kwalificeren zich. 

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep D | Algerije - Angola - Burkina Faso - Mauritanië

Voorspelling Groep D - Africa Cup 2023

Hoewel Algerije waarschijnlijk niet zal schitteren aan het einde van de CAF Africa Cup in Ivoorkust, zou het abnormaal zijn om de Feneciërs niet uit hun groep met Angola, Burkina Faso en Mauritanië te zien komen. Met Mandrea, Bensebaini, Aouar, Mahrez en Gouiri heeft Algerije een aantal van de beste spelers van Afrika en lijkt het in staat om een van de eerste twee kwalificatieplaatsen te veroveren.

De Burkinese ploeg is een ander team dat waarschijnlijk samen met Algerije de ronde van 16 zal bereiken. Met Koffi in het doel en Abdoul Tapsoba voorin bieden de Burkinezen garanties die de Mauritaniërs niet per se hebben. Angola daarentegen zou een goed gevecht aan moeten gaan met Burkina Faso, en een van deze twee landen zou wel eens bij de beste derde ploegen van de groep kunnen horen. Onze voorspelling voor Groep D: Algerije en Burkina Faso kwalificeren zich.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Groep E | Mali - Namibië - Zuid-Afrika - Tunesië

Voorspelling Groep E - Africa Cup 2023

Met Mali, Zuid-Afrika en Tunesië kan Groep E worden omschreven als de groep des doods op de 2024 Africa Cup.

Met spelers als Koné en Koita voorin, Bissouma, Camara en Samassékou op het middenveld en Haïdara en Hamari Traoré achterin moet Mali er doorheen kunnen komen. Bafana Bafana en Les Aigles de Carthage strijden dan om de tweede kwalificatieplaats. Onze voorspelling voor Groep E: Mali en Tunesië kwalificeren zich.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Groep F | R.D Congo - Marokko - Tanzania - Zambia

Voorspelling Groep F - Africa Cup 2023

Marokko en de Democratische Republiek Congo zijn de grote favorieten in groep F van het Afrikaanse kampioenschap. Tegenover hun buren Tanzania en Zambia zou Congo Kinshasa zonder al te veel problemen moeten kunnen winnen. Het is een ervaren ploeg, met spelers als Mbemba, Masuaku, Moutoussamy, Kakuta, Bakambu en Elia in hun gelederen. 

Marokko, halve finalisten op de laatste FIFA World Cup, kijkt reikhalzend uit en zal zeker niet teleurstellen. Net als in Qatar zal het talent er zijn (En-Nesyri, Ziyech, Amrabat, Ounahi, Hakimi, Saïss, Bono) en de ervaring die is opgedaan tijdens het laatste WK zou kunnen tellen op de beslissende momenten. Onze voorspelling voor Groep F: kwalificatie voor DR Congo en Marokko.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Als je het eens bent met de voorspellingen van onze experts voor deze groepsfase van de African Cup of Nations, aarzel dan niet om een paar weddenschappen op kwalificatie uit te proberen. Over het algemeen zouden de winkansen op de wedstrijden ook goed moeten zijn tijdens deze eerste fase van het toernooi. Het zou zonde zijn om hier niet van te profiteren, gezien de welkomstbonussen die momenteel op de markt worden aangeboden.

Beginner gokkers - Hoe werkt het Afrikaans kampioenschap 2024?

Voorspellingen Afrika Cup 2023

Net als bij de vorige editie zullen bij de 2023 African Cup of Nations 24 gekwalificeerde teams het tegen elkaar opnemen. Van 13 januari tot 11 februari 2024 is de competitie verdeeld in twee fases: de groepsfase en de knock-outfase.

De groepsfase verdeelt de Afrikaanse teams in 6 groepen van 4, waarin ze bij de beste twee moeten eindigen om de laatste 16 te bereiken.

Er is ook de mogelijkheid om zich als beste derde te kwalificeren. Vier van de zes landen die als derde eindigen in hun groep komen in aanmerking voor de rest van de competitie. 

De tweede knock-outfase is dan heel traditioneel, met enkele wedstrijden bij de laatste 16, gevolgd door kwartfinales, halve finales, een wedstrijd om de derde plaats en tot slot de grote finale.

Als je alles in een paar punten zou moeten samenvatten, is dit wat je moet onthouden: 

 • 24 gekwalificeerde teams
 • Groepsfase (6 groepen van vier)
 • Top 2 teams in elke groep kwalificeren zich voor de laatste 16
 • 4 beste derde geplaatste ploegen (van de 6) kwalificeren zich voor de laatste 16
 • Knock-outwedstrijden van de ronde van 16 tot de finale
 • Extra tijd en penalty's bij gelijkspel vanaf de 16e ronde
 • Wedstrijd om de derde plaats tussen de verliezende halve finalisten

Uiteindelijk wordt het Afrikaanse kampioenschap op ongeveer dezelfde manier georganiseerd als het Europese kampioenschap, dus er zouden geen misverstanden moeten zijn bij de gokkers. Houd deze opzet van de Afrika Cup of Nations 2023 in gedachten als je je voorspellingen doet.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Hoe doe je goede voorspellingen voor een voetbalwedstrijd van de African Cup of Nations?

Wil je het Afrikaans kampioenschap 2024 voorspellen als een Afrikaanse voetbalexpert? Dan zijn er een paar tips die je moet weten.

Hier is, volgens de experts van SportyTrader, wat je moet doen om de beste weddenschappen op de wedstrijd te plaatsen. Betere voorspellingen voor de African Cup of Nations zijn ongetwijfeld de sleutel.

 • Bekijk de laatste wedstrijden die in Afrika worden gespeeld
 • Bestudeer de lijst met afwezigen voor elke wedstrijd van CAN
 • Weet precies wat er op het spel staat in de wedstrijd
 • Houd rekening met de geschiedenis van de onderlinge ontmoetingen
 • Noteer de locatie en het tijdstip van de wedstrijd van de African Cup of Nations

5 basispraktijken die je absoluut moet toepassen voordat je wedstrijden voorspelt, anders kun je voor vervelende verrassingen komen te staan. 

Lees verder voor meer details over elk van deze vijf tips. De SportyTrader redactie legt haar advies in een paar woorden uit.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Tip 1: Bekijk de laatste wedstrijden die in Afrika worden gespeeld

Advies wedden Afrika Cup 2023

Om het resultaat van een wedstrijd om de Afrika Cup te voorspellen, moet je natuurlijk eerst de laatste wedstrijden van de twee teams bekijken.

Noteer natuurlijk de scores en resultaten van de laatste wedstrijden (winst, gelijkspel, nederlaag), maar vooral ook de statistieken van de wedstrijd. En aarzel niet om de wedstrijden opnieuw te bekijken.

Heeft het team meerdere clean-sheets op zijn naam staan? Heeft het de laatste tijd aanvallend geschitterd? Hoe zit het met het aantal gecreëerde en gecreëerde kansen? Het aantal overtredingen dat werd begaan en toegegeven? Bezitsverhouding?

De antwoorden op deze vragen geven je een algemeen beeld van elk Afrikaans team. Onderschat ze niet in je analyse!

Tip 2: Bestudeer de lijst met afwezigen voor elke CAN-wedstrijd

Een ander goed idee tijdens de African Cup of Nations is om de afwezigen te noteren voor de wedstrijd waar je op wilt wedden. 

Zoals je weet is het moderne voetbal sterk afhankelijk van individuen, vooral wanneer de wedstrijden naar verwachting zwaar en spannend zullen zijn, zoals het geval is bij de African Cup of Nations. Kijk dus uit voor afwezigen!

Als bijvoorbeeld de eerste keeper van een team geblesseerd of geschorst is, als de topscorer van een team ziek is of gewoon als sommige van de gebruikelijke wisselspelers niet beschikbaar zijn, is het het beste om niet te gokken op de overwinning van hun land.

Als Osimhen er niet is voor Nigeria, bijvoorbeeld, of Mané voor Senegal, zal het verschil snel duidelijk worden. Maak er dus een gewoonte van om de lijst met afwezigen te bestuderen voor alle wedstrijden waar je online op wilt wedden.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Tip 3: Weet precies wat er op het spel staat in de vergadering

Afrika Cup - Hulp bij wedden

Of het nu gaat om de eerste groepswedstrijd, een wedstrijd op de finaledag of een knock-outwedstrijd, de inzet zal niet per se hetzelfde zijn voor de teams. Wees dus voorzichtig met het plaatsen van je weddenschappen!

In de eerste groepswedstrijd zou je bijvoorbeeld kunnen verwachten dat beide teams hun kaarten dicht bij elkaar houden in een poging om de drie punten te pakken. Dit zal niet noodzakelijkerwijs het geval zijn op de laatste speeldag, waar een gelijkspel genoeg kan zijn om zich te kwalificeren voor de laatste 16, of zelfs waar één land al zeker is van uitschakeling.

Om de juiste voorspelling voor een wedstrijd van CAN 2024 te vinden, moet je weten om welke fase van het toernooi het gaat en hoe interessant de wedstrijd is voor de twee teams. Nogmaals, zo voorkom je een paar vervelende valkuilen.

Tip 4: Houd rekening met de geschiedenis van de onderlinge wedstrijden

Afrikaans voetbal zit vol rivaliteiten. Denk maar aan de spannende confrontatie tussen Algerije en Egypte, de West-Afrikaanse rivaliteit tussen Nigeria en Ghana, de klassiekers Ivoorkust-Kameroen en Senegal-Kameroen. Je moet hier dus rekening mee houden voordat je op zo'n duel wedt.

In het algemeen moet je je bewust zijn van de psychologische inzet van elke Afrika Cup-wedstrijd voordat je een weddenschap plaatst.

Wordt een team thuis bekritiseerd na een teleurstellende eerste wedstrijd? Gaat het duel tussen twee historisch rivaliserende landen? Een land heeft in 10 wedstrijden niet verloren tegen de tegenstander van de dag? Al deze mogelijkheden beïnvloeden de uitkomst van een wedstrijd.

Dus neem voordat je een voorspelling doet voor de 2023 African Cup of Nations 5 minuten de tijd om de context te analyseren. De head-to-head analyse kun je vinden op onze voorspellingen pagina.

Tip 5: Let op de plaats en tijd van de wedstrijd om de Afrikaanse Beker

Voorspellingen Afrika Cup - Advies en gids bij het wedden op afrikaans voetbal

Een andere goede tip is om de plaats en tijd te weten van de African Cup wedstrijd waar je op wilt wedden. In deze tijd van het jaar kan het wel 32 graden worden in Ivoorkust, met een vrij hoge luchtvochtigheid! 

Het is daarom belangrijk om op de hoogte te zijn van de locatie en het aanvangstijdstip van de wedstrijd, want spelers zullen niet hetzelfde presteren in een wedstrijd die 's middags wordt gespeeld als in een wedstrijd die vroeg in de avond begint.

Dit aspect is des te belangrijker omdat veel spelers niet per se gewend zijn om in zo'n hitte te spelen, omdat ze een dubbele nationaliteit hebben en soms afkomstig zijn uit Europa. Voor Jonathan Bamba bijvoorbeeld, die geboren is in Alfortville maar lange tijd in Lille heeft gewoond, kan het contrast opvallend zijn. Houd dit altijd in gedachten.

Al met al moeten deze 5 tips je helpen om de context van een wedstrijd beter te begrijpen en dus je kansen op succes bij online bookmakers te optimaliseren. Als je geen tijd hebt om zo ver te gaan, kun je gewoon de voorspellingen bovenaan de pagina lezen. Onze experts hebben alles grondig bekeken.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Wat je niet moet doen bij het wedden op het Afrikaans kampioenschap voetbal

Als het gaat om slechte wedpraktijken, zijn er een paar die je echt moet vermijden tijdens de Coupe d'Afrique des Nations. Dit is bijvoorbeeld wat je niet moet doen: 

 • Wedden zonder de wedstrijd CAN te analyseren
 • Uitsluitend wedden op basis van het prestige van een land
 • Wedden op een wedstrijd waarvoor een team niet langer een inzet heeft
 • Zonder reden de favoriet voorspellen
 • Weddenschap plaatsen onmiddellijk na het verliezen van een weddenschap
 • Een weddenschap plaatsen op je favoriete Afrikaanse team
 • De gecombineerde weddenschappen op de wedstrijd vermenigvuldigen
 • Te veel doelpunten voorspellen

Acht fouten die vaak gemaakt worden door beginnende gokkers en die helaas regelmatig leiden tot geldverliezen. Het is dus aan jou om geen fouten te maken.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Afrikaans kampioenschap voetbal: De statistieken

Statistieken Afrika Cup

Om steeds nauwkeurigere voorspellingen te doen is het belangrijk om de belangrijkste statistieken van het Afrikaanse toernooi te kennen. 

Voor je weddenschappen op Over/Under, op scores of zelfs handicaps, zijn hier de cijfers die je moet weten over de African Cup of Nations. Ze zijn afkomstig van de meest recente editie van de competitie, georganiseerd door CAF.

 • Gemiddeld aantal doelpunten gedurende het toernooi: 1,90 doelpunten per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal doelpunten in de groepsfase: 1,88 doelpunten per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal doelpunten vanaf de 16e ronde: 1.94 doelpunten per wedstrijd
 • +0,5 doelpunten gedurende het toernooi: 85% van de wedstrijden
 • +0,5 doelpunten in de groepsfase: 89% van de wedstrijden
 • +0,5 doelpunten vanaf de 16e ronde: 75% van de wedstrijden
 • +1,5 doelpunten gedurende het toernooi: 50% van de wedstrijden
 • +1,5 doelpunten in de groepsfase: 47% van de wedstrijden
 • +1,5 doelpunten vanaf de 16e ronde: 56% van de wedstrijden
 • +2,5 doelpunten gedurende het toernooi: 29% van de wedstrijden
 • +2,5 doelpunten in de groepsfase: 28% van de wedstrijden
 • +2,5 doelpunten vanaf de 16e ronde: 31% van de wedstrijden
 • +3,5 doelpunten gedurende het toernooi: 19% van de wedstrijden
 • +3,5 doelpunten in de groepsfase: 19% van de wedstrijden
 • +3,5 doelpunten vanaf de 16e ronde: 19% van de wedstrijden
 • "Beide teams scoren: ja" over de gehele duur van het toernooi: 38% van de wedstrijden
 • "Beide teams scoren: ja" in de groepsfase: 36% van de wedstrijden
 • "Beide teams scoren: ja" vanaf de 16e ronde: 44% van de wedstrijden
 • Overwinning met één doelpunt tijdens de duur van het toernooi: 44% van de wedstrijden
 • Overwinning met één doelpunt in de groepsfase: 53% van de wedstrijden
 • Overwinning met één doelpunt vanaf de 16e ronde: 25% van de wedstrijden
 • Overwinning van 2 doelpunten of meer in de loop van het toernooi: 58% van de wedstrijden
 • Overwinning van 2 doelpunten of meer in de groepsfase: 53% van de wedstrijden
 • Overwinning van 2 doelpunten of meer vanaf de 16e ronde: 69% van de wedstrijden
 • Meest voorkomende score gedurende het toernooi: 1-0 (35% van de wedstrijden)
 • Meest voorkomende score in de groepsfase: 1-0 (42% van de wedstrijden)
 • Meest voorkomende score vanaf de 16e ronde: 0-0 (25% van de wedstrijden)
 • Gelijkspellen in de loop van het toernooi: 33% van de duels
 • Gelijkspellen in de groepsfase: 28% van de wedstrijden
 • Gelijkspellen vanaf de 16e ronde: 44% van de duels

Zoals je uit deze statistieken kunt opmaken, is de CAF Afrikaanse Beker niet per se de meest doelpuntrijke internationale competitie.

Voor de Ivoriaanse editie kun je je richten op "onder de 2,5 doelpunten" voorspellingen en op de grote lotingkansen. Het kan zijn dat je prijzenpot hiervan profiteert bij bepaalde wedstrijden.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kortom: hoe maak je winnende voorspellingen over het Afrikaans kampioenschap voetbal 2024?

Wat niet doen bij wedden op afrika cup

De Coupe d'Afrique des Nations is ongetwijfeld een van de voetbalevenementen waar het meest naar wordt uitgekeken aan het begin van 2024. Om de juiste voorspellingen te doen, moet je de vele tips op deze pagina toepassen op elke wedstrijd.

Neem de tijd om de context van elke wedstrijd te analyseren, ontdek hoe het toernooi verloopt, wat de belangrijkste cijfers zijn en volg de best practices van de gokker. 

Naast het raadplegen van de gratis voorspellingen van ons team, zal dit je in staat stellen om het meeste uit je coupons op online sportweddenschappen sites te halen, en te voorkomen dat je te veel geld verliest op de wedstrijd.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige Afrika Cup voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Afrika Cup: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Wed je graag live bij de bookmakers? Je kunt gebruik maken van onze Afrika Cup uitslagen live, die 100% gratis is en je alle informatie geeft die je nodig hebt in realtime. Wat wilt u nog meer? 

Afrika Cup 2024: Veelgestelde vragen

Het Afrikaans kampioenschap voetbal 2024 wordt gehouden van 13 januari tot 11 februari 2024. Bereid je voor op een spannende wedstrijd.

De Afrika Cup 2024 wordt uitgezonden op de kanalen van ESPN in Nederland. Om de wedstrijden live en gratis te volgen kun je onze Afrika Cup Livescore raadplegen.

De Afrika Cup finale wordt live uitgezonden op ESPN. Vergeet niet je voorspellingen te doen voordat de finale begint.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer