Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Op welke zender kun je de Afrika Cup bekijken? Ontdek het speelschema

door Max Lanters | door Max Lanters

image Op welke zender kun je de Afrika Cup bekijken? Ontdek het speelschema
De 34e Afrika Cup of Nations begint deze maand al. Om er zeker van te zijn dat je de hele wedstrijd op tv kunt volgen, lees je in dit artikel op welk kanaal je de 2024 African Cup of Nations het beste kunt kijken en wat het speelschema is.

Afrika Cup 2024: welk tv-kanaal?

TV Zender CAN Afrika Cup 2024

Bereid je Afrika Cup 2024 voorspellingen voor, het toernooi dat een groot spektakel belooft te worden aan het begin van 2024!

Van 13 januari tot 11 februari 2024 strijden de beste landen van het continent in Ivoorkust om de felbegeerde titel. De Confederation of African Football (CAF) en Ziggo Sport hebben aangekondigd hun samenwerking voor CAN 2024 te hervatten. Dit is goed nieuws voor voetbalfans en gokkers, die nu de hele competitie kunnen volgen op het tv-kanaal van Ziggo Sport. Welke van de 24 teams zal het verschil maken? Wie volgt Senegal op? Dankzij Ziggo Sport kom je het snel te weten!

Alle wedstrijden van CAN 2024 op Ziggo Sport!

TV Zender Afrika Cup 2024

Kun je niet wachten om de prestaties van Afrika's beste spelers op de Afrika Cup 2024 te volgen? Wij ook!

Sébastien Haller, Vincent Aboubakar, Sadio Mané, Cédric Bakambu, Mohamed Salah, Riyad Mahrez... Ze staan allemaal klaar om hun teams te vertegenwoordigen op de velden van de verschillende stadions in Ivoorkust vanaf januari 2024.

Je kunt het speelschema van de Afrika Cup, inclusief TV-zender, vinden op onze website.

Volg de wedstrijden van CAN gratis op SportyTrader

Geen zin in een betaald abonnement? Wij hebben de oplossing! Dankzij SportyTrader Afrika Cup 2024 Livescore kun je elke wedstrijd van CAN 2024 100% gratis volgen!

Elke wedstrijddag bieden we je de kans om de uitslagen van de CAN live te volgen. En dat is nog niet alles!

Je hebt ook toegang tot een heleboel statistieken en kunt het commentaar van onze specialisten op de belangrijkste acties tijdens elke wedstrijd bekijken. Best handig als je je geluk wilt beproeven op de African Cup of Nations bij online bookmakers via live weddenschappen. 

Of je nu thuis voor je scherm zit of ergens anders, met onze oplossing kun je dit belangrijke evenement in Afrika volgen, dus denk er eens over na. Rest ons niets anders dan je een geweldig CAN 2024 te wensen... en zoveel mogelijk winnende Live weddenschappen!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer