Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

NHL Voorspellingen en wedtips

Voorspelling 1X2

13 jun. 2024 - 20:00

NHL

Edmonton Oilers Edmonton Oilers
Florida Panthers Florida Panthers
1 X 2
Kans van 48%
Vind onze gratis NHL voorspelling voor de algemene stand en onze deskundige voorspellingen voor alle wedstrijden in het Amerikaanse ijshockeykampioenschap (2023-2024). Alle informatie die je nodig hebt voor je sportweddenschappen!

NHL presentatie en voorspellingen - IJshockey

Voorspellingen NHL

Elk jaar betekent wedden op de National Hockey League dat je gegarandeerd in de ban raakt van de kleine zwarte puck. Sinds 1917 nemen de beste teams in de Verenigde Staten en Canada het tegen elkaar op in het reguliere seizoen en daarna in de play-offs, waarbij het beste team de Stanley Cup wint. Elk seizoen strijden de 32 continentale franchises in twee aparte bonden (Oost en West) om de titel. Het systeem lijkt een beetje op dat van de NBA (de Amerikaanse basketbalcompetitie): 82 wedstrijden per team worden gespeeld in het reguliere seizoen, voor de spannende eindronden die bekend staan als de play-offs. Genoeg om van de NHL te gaan houden bij de verschillende bookmakers op de markt.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze gratis voorspelling voor het NHL seizoen 2023-2024

Gratis voorspellingen NHL

Vorig jaar werd de Las Vegas Golden Knight-franchise, opgericht in 2016, gekroond tot NHL-kampioen nadat ze het hele seizoen consistent waren. Dit jaar zullen ze hun vorm in het reguliere seizoen moeten bevestigen als ze hopen hun titel te behouden en back-to-back te gaan. We verwachten dit jaar weer een felle strijd tussen de verschillende franchises in de competitie, en het wordt erg interessant om te volgen. 

Wij zetten een muntje in op de overwinning van de Colorado Avalanche. Geplaagd door blessures en met een zwakke bank vorig seizoen, dromen de NHL-kampioenen van 2021-2022 ervan om de Stanley Cup dit jaar opnieuw te winnen. De verwachtingen voor het seizoen 2023-2024 zijn hooggespannen voor deze franchise, die vorig seizoen bovenaan eindigde in de Central Division. De ploeg heeft buiten het seizoen een aantal grote stappen gezet om de ploeg te versterken.

De komst van belangrijke spelers als Ryan Johansen, Ross Colton, Jonathan Drouin, Miles Wood en Frederik Olofsson versterkte de diepte van de ploeg op elk niveau. Bovendien lijken de Avalanche, ondanks het vertrek van spelers als JT Compher, Evan Rodrigues, Alex Newhook en Erik Johnson, klaar om de uitdaging aan te gaan. Ryan Johansen is hersteld van de blessure van vorig seizoen en zal een enorme bijdrage leveren aan het team, niet in de laatste plaats dankzij zijn talent en ervaring.

De Colorado Avalanche hebben een goede uitgangspositie om dit jaar mee te strijden voor de Stanley Cup. Met een versterkte ploeg en een verhoogde motivatie na een voortijdige nederlaag in de laatste 16 vorig seizoen, heeft de franchise alle reden om ervan te dromen om deze prestigieuze trofee opnieuw in de wacht te slepen. De strijd om de titel belooft zoals elk jaar zwaar te worden, maar de Avalanche is ongetwijfeld een van de teams die je goed in de gaten moet houden tijdens het seizoen 2023-2024, en ze hebben ook nog eens hele goede kansen. Onze NHL voorspelling: Colorado Avalanche wint de Stanley cup! Ben jij het ermee eens? Doe nu je voorspellingen!

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

NHL Voorspelling - Team odds voor de titel in 2023-2024

 • Colorado Avalanche - 10.00
 • Toronto Maple Leafs - 10.00
 • Carolina Hurricanes - 11.00
 • Edmonton Oilers - 11.00
 • New Jersey Duivels - 11.00
 • Vegas Golden Knights - 13.00
 • New York Rangers - 15.00
 • Boston Bruins - 16.00
 • Tampa Bay Lightning - 17.00
 • Dallas Stars - 18.00

Kansen gevonden op unibet.nl

Beginners met sportweddenschappen - hoe werkt de NHL?

De NHL, 's werelds populairste ijshockeykampioenschap, is verdeeld in twee verschillende fases: het reguliere seizoen, waarin de 32 franchises het tegen elkaar opnemen, en de play-offs, waarin de winnaar van de prestigieuze Stanley Cup wordt bepaald. Een spannend programma dat elk seizoen loopt van juni tot september.

De teams zijn verdeeld in twee bonden, waarbij elke bond is onderverdeeld in twee divisies. Tijdens het reguliere seizoen speelt elke franchise 82 wedstrijden. De beste 8 teams in hun divisie (16 in totaal) kwalificeren zich voor de play-offs. Deze laatste fase wordt gespeeld in series van 4 tot 7 wedstrijden, net als in de NBA. Het team met 4 overwinningen gaat door naar de volgende ronde, tot aan de grote finale waar de twee beste teams strijden om de Stanley Cup, in hetzelfde format. De NHL biedt het hele jaar door weddenschappen aan, want het is mogelijk om te wedden op elke wedstrijd in de competitie op Franse sportweddenschappen sites. Klaar om te beginnen?

Dit is wat je moet onthouden over het NHL-seizoen 23-24: 

 • 32 teams nemen deel aan de competitie
 • Er worden twee verschillende fases gespeeld: het reguliere seizoen en de play-offs (NBA-indeling)
 • 4 ronden worden gespeeld in de laatste fase (van de laatste 16 tot de finale)
 • Het eerste team met 4 overwinningen gaat door naar de volgende ronde (zelfde format in de finale)

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Deskundige tips voor je NHL voorspellingen

Voorspellingen NHL

Ben je op zoek naar advies voor je eigen NHL voorspellingen? Maak dan gebruik van de gratis aanbevelingen van onze ijshockey experts om betrouwbare voorspellingen te doen voor 's werelds meest prestigieuze ijshockeycompetitie. 

Hier zijn onze top 5 belangrijkste NHL tips:

 • Controleer de vorm van de belangrijkste spelers in de NHL
 • Houd rekening met de dynamiek van de NHL franchises
 • Blijf op de hoogte van schorsingen en blessures
 • Analyseer NHL statistieken en standen
 • Houd rekening met de psychologische context van het ijshockeykampioenschap

Deze 5 aanbevelingen zijn dus essentieel om op te volgen in oktober 2023 om effectief te wedden op de NHL. Voor meer gedetailleerde informatie over deze tips raden we je aan om de volgende paragrafen te lezen.

Controleer de vorm van belangrijke NHL spelers

Gids en tips voor wedden NHL

Dit is een heel belangrijk aspect om rekening mee te houden: de vorm van de spelers is een belangrijk element in je NHL weddenschappen. Meestal hebben teams grote talenten, de beste spelers van elke franchise. Als deze spelers afwezig of uit vorm zijn, moet je vermijden om te wedden op het team dat niet op hen kan rekenen.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Houd rekening met de dynamiek van NHL franchises

Een team dat er als favoriet uitziet, maar de laatste wedstrijden traag was, moet je ook vermijden. Pas op dat je niet in de val trapt van "de grootste franchise zal zeker winnen".

Blijf op de hoogte van schorsingen en blessures

Gids om te wedden op NHL

Met betrekking tot het eerstgenoemde aspect moet je de beschikbare cijfers voor elke wedstrijd analyseren. Een seizoen is erg lang en spelers kunnen geblesseerd of geschorst raken. Je moet daarom goed letten op deze details, die erg belangrijk kunnen zijn voor je weddenschappen.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

NHL statistieken en standen analyseren

Vervolgens moet je de teams die tegen elkaar spelen in de gaten houden. Wat is hun positie en huidige vorm? Heeft een laag geklasseerd team net 3 keer gewonnen, terwijl het team in vorm 3 keer heeft verloren? Wat is het record van de laatste paar ontmoetingen tussen de twee tegenstanders? Dit zijn de vragen die je jezelf moet stellen voordat je een NHL voorspelling doet.

Denk aan de psychologische context van de NFL wedstrijd

Gids voorspellingen NHL

Het laatste belangrijke aspect is de psychologische context. Een team dat een belangrijke wedstrijd heeft na de wedstrijd waar je op wilt wedden, of dat net een belangrijke wedstrijd achter de rug heeft, kan geneigd zijn om die wedstrijd over het hoofd te zien. Aan de andere kant zal een team dat speelt voor zijn plaats in de play-offs waarschijnlijk met meer vastberadenheid spelen dan een team dat niets meer heeft om voor te spelen in het klassement. Je moet dus rekening houden met deze aspecten als je een succesvolle NHL voorspelling wilt doen. Een beetje analyse zal je helpen om veel meer sportweddenschappen te winnen.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Wat je niet moet doen voor je NHL voorspellingen

Om fouten te voorkomen die het succes van je NHL voorspellingen in gevaar kunnen brengen, zijn hier zeven dingen die je moet vermijden:

 • Jezelf dwingen om op elke NHL wedstrijd te wedden
 • Blind wedden op de favorieten van de league
 • Het negeren van NHL statistieken en belangrijke data
 • Het psychologische aspecten negeren
 • Verklaringen van spelers en coaches negeren
 • De geblesseerden en geschorsten in de Amerikaanse NHL negeren

Er is geen twijfel mogelijk: door deze fouten te vermijden kun je de kwaliteit van je NHL voorspellingen verbeteren. Hier is wat de experts te zeggen hebben.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

NHL voorspellingen: de belangrijkste statistieken over de competitie

Statistieken NHL

Om je te helpen bij het voorspellen van het huidige NHL seizoen, zijn hier wat interessante cijfers en statistieken die je kunnen helpen het verschil te maken bij de bookmakers. Omdat het niet eenvoudig is om ze elders op het web te vinden, hebben wij ze voor je berekend. Hier zijn de belangrijkste cijfers van het afgelopen seizoen:

 • Gemiddeld aantal doelpunten: 6.36 doelpunten per wedstrijd
 • Gemiddeld aantal doelpunten thuis: 3.27 doelpunten
 • Gemiddeld aantal uitdoelpunten: 3.09 doelpunten
 • Thuisoverwinningen (inclusief extra tijd): 52% van de wedstrijden
 • Uitoverwinningen (inclusief extra tijd): 48% van de wedstrijden
 • Extra tijd: 12% van de wedstrijden

Aarzel niet om terug te komen en deze cijfers regelmatig te bekijken om je ideeën te geven voor interessante weddenschappen voor dit seizoen 2023-2024 en om aantrekkelijke kansen te vinden op sportweddenschappen websites.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kortom: hoe wed je op de NHL en hoe maak je goede voorspellingen voor ijshockey?

Gids voor wedden en voorspellen NHL

Er is geen geheim voor goede NHL weddenschappen. Zoals je eerder op deze pagina hebt kunnen lezen, zijn er een paar technieken die je moet beheersen om op de best mogelijke manier te wedden op ijshockey, en meer specifiek op de NHL.

Er is natuurlijk geen wondermethode, maar door bepaalde fouten te vermijden en het advies van onze experts op te volgen, kun je zelf NHL voorspellingen doen en de beste kansen krijgen op elke wedstrijd. Veel plezier met NHL wedden!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige NHL voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

NHL: de beste kansen voor weddenschappen

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

14/06 21:00
Guatemala
Guatemala
Argentinië
Argentinië
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer