Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Cincinnati 2023 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling voor de winnaar van de Cincinnati Masters 1000, evenals onze deskundige voorspellingen over de Western & Southern Open wedstrijden. Veel informatie voor al je sportweddenschappen

ATP Cincinnati - Introductie en voorspelling van de Cincinnati Masters 1000 (Tennis)

Voorspellingen ATP Cincinnati - Masters 1000

Wil je de Cincinnati Masters 1000 voorspellen? Wil je wedden op dit prestigieuze toernooi en heb je advies nodig? Wij zijn er om je te helpen! 

De Cincinnati Masters 1000, ook wel bekend als de Western & Southern Open, is een van de meest verwachte Masters 1000 toernooien van het seizoen. Het toernooi ligt in Ohio in de Verenigde Staten en vindt dit jaar plaats van 13 tot en met 20 augustus 2023, direct na de Canadian Masters die in Toronto worden gespeeld. Elk jaar nemen de beste spelers van het circuit deel aan dit ATP-toernooi en onze experts bieden je betrouwbare voorspellingen voor de hele competitie.

Vorig jaar won de Kroaat Borna Coric de titel door Stefanos Tsitsipas in de finale te verslaan. Novak Djokovic, tweevoudig winnaar van het toernooi (2018, 2020), zal naar verwachting niet kunnen deelnemen. Dus wie kan er winnen in Cincinnati? Hoe kies je de juiste tennisweddenschappen? Ontdek alles wat je moet weten op deze pagina!

Toernooi details

  • Plaats: Cincinnati (Verenigde Staten)
  • De data : Van 13 tot 20 augustus 2023
  • De ondergrond: Hard
  • Prijzengeld: $6.600.000
  • De laatste winnaar: Borna Coric

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Onze wedtips voor de Cincinnati Masters 1000

Voorspelling Masters 1000 Cincinnati - weddenschappen

Om het meeste uit je weddenschappen op de Cincinnati Masters 1000 wedstrijden te halen, moet je rekening houden met bepaalde criteria en deze analyseren. Volgens onze tennisspecialisten zijn dit de criteria die je moet bestuderen voordat je je weddenschappen plaatst. Als je dit advies nauwkeurig opvolgt, kun je hopen dat je je portefeuille tijdens de Cincinnati 2023 Masters kunt vergroten.

Houd rekening met de vorm van de spelers

Allereerst moet je letten op de vorm van de twee spelers die het tegen elkaar opnemen. Deze analyse is essentieel als je wilt weten welke speler het momenteel goed doet en welke het moeilijk heeft. Denk hier altijd over na voordat je een weddenschap plaatst. Om de vorm van elke speler te analyseren kun je kijken naar hun recente resultaten, maar je kunt ook verder gaan en hun prestaties in detail bekijken. Op deze manier kun je een aantal statistieken van recente wedstrijden bekijken.

De belangrijkste zijn: aantal sets, aantal games, winnende schoten, ongedwongen fouten, efficiëntie in servicegames en service-returns. Je kunt ook de wedstrijden bekijken om de vorm van de spelers te bepalen, evenals hun sterke en zwakke punten. Tot slot is de tijd die de spelers op de baan doorbrachten en de hoeveelheid rust die ze hadden tussen de wedstrijden ook een belangrijke factor bij het analyseren van de wedstrijd.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

Kijk naar het speeloppervlak

Naast het kijken naar de vorm van de spelers is het belangrijk om een algemeen beeld te hebben van hun prestaties op elke ondergrond en te kijken naar hun laatste resultaten op de ondergrond waarin je geïnteresseerd bent. De Cincinnati Masters 1000 wordt gespeeld op hardcourt, dus je moet vooral kijken naar de prestaties van de spelers op deze ondergrond. Elke speler heeft een favoriete ondergrond, waar hij vaak het beste presteert.

Een speler als Medvedev speelt bijvoorbeeld heel weinig wedstrijden op gras per jaar en concentreert zich op hardcourttoernooien. Niet voor niets presteert hij regelmatig op deze ondergrond. De ondergrond speelt een extreem belangrijke rol in de effectiviteit van een speler. Dit criterium mag niet onderschat worden en daarom moet je voor deze Western & Southern Open de voorkeur geven aan spelers die goed presteren op hardcourt. Neem het aan van de experts.

Kijk naar de geschiedenis van onderlinge duels

Een ander advies dat onze experts je kunnen geven is om te kijken naar de geschiedenis van de laatste head-to-head ontmoetingen tussen de twee spelers. Voordat je inzet op een wedstrijd op het toernooi van Cincinnati, moet je kijken wie de laatste onderlinge wedstrijd heeft gewonnen, indien mogelijk in het huidige seizoen of in de afgelopen twee jaar.

Houd daarnaast, en in lijn met wat hierboven is uitgelegd, rekening met de ondergrond waarop deze duels zijn gespeeld en kijk vooral naar de resultaten van de hardcourtwedstrijden voor deze Masters. Of het nu gaat om niveau of psychologie, deze onderlinge confrontaties geven je goede informatie over welke speler er het sterkst voor staat voor het begin van de wedstrijd.

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

Kijk naar de geschiedenis van het toernooi

Onze vierde tip voor het maken van een succesvolle Cincinnati Masters 1000 voorspelling is om te kijken naar de vorige edities van het toernooi. Net als bij de ondergrond presteren bepaalde spelers vaak goed in een bepaald toernooi. Daar zijn een aantal redenen voor, zoals de steun van het publiek, de weersomstandigheden van het toernooi, de timing van de kalender, etc. Federer heeft het toernooi van Cincinnati bijvoorbeeld 7 keer gewonnen in 11 jaar.

Eerder schitterden een aantal Amerikanen op deze Masters 1000, waaronder Sampras, Agassi en Roddick. Het zijn vaak dezelfde spelers die het ver schoppen in de competitie. Om je analyse van een wedstrijd te verfijnen, kun je kijken naar de prestatiegeschiedenis van elke speler op de Western & Southern Open.

Controleer de ATP-ranglijst

De laatste belangrijke factor om te overwegen is om de ATP-ranglijsten te controleren van de spelers die aanwezig zijn op deze Cincinnati Masters 1000. Bijvoorbeeld, een speler die nog nooit in de top 100 van de wereld heeft gestaan en die de kwartfinales van het toernooi bereikt tegen een speler die de afgelopen 4 jaar in de top 30 heeft gestaan, dan zal deze speler niet je beste gok zijn. Gebrek aan ervaring zal zeker het verschil maken in de wedstrijd. De ATP-ranglijst kan je ook helpen om de motivatie van de spelers in het toernooi te achterhalen.

Als een speler de kans heeft om de nummer 1 van de wereld in zijn land te worden of zijn beste ATP-ranking te overtreffen, dan zal deze speler overgemotiveerd zijn om de wedstrijd te winnen. Hetzelfde geldt voor een speler die zijn titel van vorig jaar of zelfs een grote voorsprong in het toernooi verdedigt. Er staan veel punten op het spel en sommige spelers hebben punten te verdedigen, dus je moet voorzichtig zijn.

Ontvang de Bet365 welkomstbonus!

De statistieken die je moet weten voor je voorspellingen voor de ATP Cincinnati (Masters 1000)

Statistieken ATP Cincinnati - Hulp en wedtips

Nu je weet met welke criteria je rekening moet houden om de tenniswedstrijden die je interesseren correct te analyseren, zullen de interessante cijfers en statistieken van de Cincinnati Masters 1000 je ook helpen om winnende weddenschappen af te sluiten. Daarom hebben we een lijst opgesteld met de belangrijkste gegevens over het toernooi. Deze cijfers zijn afkomstig van de vorige editie, gewonnen door Coric.

  • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 24,9 games
  • Twee-set wedstrijden: 56%
  • Driesetters: 44%
  • Wedstrijden waarin de winnaar de 1e set won: 81%
  • Wedstrijden met een bagel (6-0): 4%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 1e set: 41%
  • Wedstrijden met een tie-break in de 2e set: 9%
  • Wedstrijden met een tiebreak in de 3e set: 9% (21% van de wedstrijden in drie sets)

Als je problemen hebt met het beslissen van een weddenschap voor een Cincinnati wedstrijd, kun je deze statistieken gebruiken, die vooral handig zijn voor side bets. Het aantal wedstrijden is bijvoorbeeld vrij hoog voor een toernooi waar wedstrijden in 2 sets worden gespeeld. Over weddenschappen hebben daarom de voorkeur. Er is ook een hoog aantal tie-breaks in de eerste set (41% van de wedstrijden). De weddenschap "Zal er een tie-break zijn in de eerste set: Ja" wordt vaak aangeboden tegen zeer goede odds, dus aarzel niet om het te proberen!

Krijg nu de Unibet welkomstbonus!

ATP Cincinnati voorspelling: wie wint de Masters 1000 in 2023?

Voorspelling winnaar ATP Cincinnati 2023

Borna Coric, de verrassende winnaar van de laatste Cincinnati Open, zal het moeilijk krijgen om zijn titel in 2023 te behouden. Van Medvedev tot Sinner en niet te vergeten Rublev, Tsitsipas en Alcaraz, een groot aantal spelers strijden om de kroon en beloven een Masters 1000 van hoge kwaliteit in de Verenigde Staten. Hoewel het nog te vroeg is om iets te zeggen, aarzel niet om deze spelers te volgen voor je weddenschappen op de ATP Cincinnati. De toekomstige winnaar van het toernooi zou wel eens tussen hen kunnen zitten.

ATP Cincinnati voorspelling - titelkansen:

  • Novak Djokovovic - 2,87
  • Carlos Alcaraz - 3.00
  • Daniil Medvedev - 7.00
  • Jannik Sinner - 13.00
  • Stefanos Tsitsipas - 17.00
  • Andrey Rublev - 21.00
  • Holger Rune - 26.00
  • Alexander Zverev - 34.00

 Kansen afkomstig van www.unibet.nl.

Ontvang de Unibet welkomstbonus!

Onze huidige ATP Cincinnati voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

ATP Cincinnati: de beste odds om op in te zetten

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Topwedstrijden

20/04 10:00
Sheffield United FC
Sheffield United FC
Burnley
Burnley
20/04 12:30
Union Berlin
Union Berlin
Bayern München
Bayern München
20/04 14:00
KAA Gent
KAA Gent
Mechelen
Mechelen
Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer