Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

ATP Montreal (Rogers Cup) - Masters 1000 Voorspellingen en wedtips

Vind onze gratis voorspelling over de uiteindelijke winnaar van de ATP Masters 1000 in Montreal, evenals onze deskundige voorspellingen over alle wedstrijden van deze Rogers Cup 2022. Veel informatie voor al je sportweddenschappen!

ATP Montreal - Masters 1000 Voorspellingen (Tennis)

Voorspelling ATP Montreal Masters

Wil je een weddenschap afsluiten het ATP National Bank Open toernooi, maar weet je niet op wie je moet wedden? Dan ben je hier op de juiste plaats! Het historische Canadese toernooi, dat al sinds 1881 bestaat, belooft ook dit seizoen weer spektakel op te leveren. Onze experts zullen de wedstrijd op de voet volgen! Elk jaar wordt het toernooi afgewisseld tussen Toronto en Montreal, waarbij de vrouwen in de ene stad spelen en de mannen in de andere. Na de overwinning van Daniil Medvedev in Toronto vorig jaar, zullen de beste spelers op hardcourt dit seizoen tussen 7 en 14 augustus strijden om de Montreal Masters 1000. Wie kan er winnen in Canada? Aan welke spelers kun je het best de voorkeur geven voor je weddenschappen? Alles staat in detail op deze pagina over de National Bank Open presented by Rogers.

Toernooi details

 • De plaats : Montreal (Canada)
 • De data: 7 tot 14 augustus 2022
 • De ondergrond : Hard
 • Prijzengeld: €5.926.545
 • Laatste Winnaar : Daniil Medvedev

Betcity biedt hier een bonus aan

Onze wedtips voor de Montreal Masters 1000

Masters 1000 Montreal - wedtips

Om goede voorspellingen te doen over de ATP Masters 1000 in Montreal, dien je  bij elke wedstrijd rekening worden gehouden met enkele belangrijke criteria. Volgens onze tennisspecialisten zijn dit de punten om te  analyseren voordat je een weddenschap plaatst. Volg deze tips zorgvuldig op, om naar alle waarschijnlijkheid je  resultaten te verbeteren en je winsten te optimaliseren, vooral op deze Montreal Masters 2022.

Houd rekening met de vorm van de spelers

Het belangrijkste criterium voor de analyse van een tenniswedstrijd, en meer specifiek voor deze Montreal Masters, is te kijken naar de vorm van de twee spelers die tegen elkaar spelen. Je kunt rekening houden met de recente resultaten (winst/verlies) van elke speler om je een idee te geven van hun huidige spelniveau en psychologische toestand. Naast de resultaten kunt je ook de statistieken van de laatste wedstrijden bekijken. De gegevens die het nuttigst zijn, zijn het aantal sets, het aantal games, het aantal gewonnen punten aan beide zijden, het aantal unforced errors, alsmede de efficiëntie van de opslag en de return. Door deze resultaten in detail te bekijken, kun je een goed beeld krijgen van de vorm van beide speler voor de wedstrijd.

Denk aan de ondergrond

Dit is een uiterst belangrijk punt voor het maken van goede voorspellingen. De ondergrond heeft inderdaad een grote invloed op de resultaten van bepaalde spelers. Er zijn veelzijdige spelers, maar ook spelers die bijzonder goed presteren op één ondergrond. Rafael Nadal is een heel goed voorbeeld. Hoewel hij ook op andere ondergronden zeer goed presteert, schittert de Mallorcaan vooral op klei, zijn favoriete ondergrond. Voor Matteo Berrettini is het op gras dat de Italiaan het meest succesvol is. Het zal veel interessanter zijn om op hem te wedden in een toernooi op gras dan op hard- of gravelbanen. Elke speler heeft zijn eigen voorkeur voor het oppervlak. De National Bank Open wordt gespeeld op hardcourt. Om een betrouwbare voorspelling te doen over dit toernooi, letten onze experts goed op de laatste prestaties van beide spelers op deze ondergrond.

ZEbet biedt hier een bonus aan

Bestudeer de eerdere onderlinge van duels (head-to-head)

Onze derde tip alvorens te wedden op een Montreal toernooi wedstrijd is om te kijken naar de laatste head-to-head matchups tussen de twee spelers. Psychologie speelt een zeer belangrijke rol in sport, en nog meer in een individuele sport als tennis. In verband met wat in het vorige punt werd uiteengezet, moet vooral worden gekeken naar recente head-to-head wedstrijden op hardcourt, aangezien deze Masters 1000 op deze ondergrond wordt gespeeld. Als een tennisser in 2 jaar tijd 4 duels op hardcourt heeft verloren van zijn tegenstander van de dag, dan is het zeker dat hij een niveau onder hem staat op het vlak van de oppervlakte, maar bovendien zal zijn mentale toestand zeker aangetast zijn door deze trieste reeks. Denk hier over na voordat je je inzet doet.

Analyseer de toernooigeschiedenis

De vierde factor waarmee rekening moet worden gehouden bij het maken van een succesvolle Montreal ATP voorspelling is het rekening houden met de vorige edities van het toernooi. Net als bij de oppervlakte hebben veel spelers een toernooi dat hun na aan het hart ligt, waar ze willen schitteren. Elk element heeft zijn belang: de nabijheid van het publiek, de klimatologische omstandigheden van het toernooi, de timing van de kalender, enz... We zien dus vaak dezelfde spelers die het ver schoppen in de competitie. Om je analyse van een wedstrijd te verfijnen, kun je kijken naar de prestatiegeschiedenis van elke speler op het National Bank Open.

Bekijk de ATP ranglijst

Het laatste waar je aan moet denken is om de ATP-ranking te checken voordat de Montreal Masters 1000 begint. De ATP-ranking geeft je niet alleen een idee van het niveau van de spelers (of bevestigt de voorspelling), maar kan je ook helpen de motivatie van de spelers te bepalen. Als een speler de kans krijgt om in de top 10 door te breken, zijn beste wereldranglijst te overtreffen, de nummer 1 in zijn land of in zijn leeftijdsgroep te worden, dan zal zijn motivatie toenemen. Dezelfde logica geldt voor een speler die de titel van vorig jaar moet verdedigen of een goede voorsprong heeft in het toernooi. In een toernooi als dit, waar veel punten op het spel staan maar ook verdedigd moeten worden, kan de motivatie voor sommige spelers echt hoog zijn.

Bet365 biedt hier een bonus aan

Statistieken die je moet kennen voor je Montreal ATP (Masters 1000) voorspellingen

Statistieken Masters 1000 ATP

Naast deze tips moet je ook letten op de cijfers en statistieken van vorige edities van de Rogers Cup. Ze zullen zeer nuttig zijn om de tendens te zien en een idee te krijgen van wat je kunt verwachten op het toernooi van dit jaar. Om je te helpen zo betrouwbaar mogelijke weddenschappen af te sluiten dit seizoen, hebben onze tennis tipgevers gekozen om de belangrijkste cijfers voor deze Masters 1000 te belichten. Deze cijfers zijn afkomstig van de laatste editie die door Medvedev werd gewonnen.

 • Gemiddeld aantal games per wedstrijd: 23,6 games
 • Wedstrijden in twee sets: 61% van de wedstrijden
 • Wedstrijden in drie sets: 39% van de wedstrijden
 • Wedstrijden waarin de uiteindelijke winnaar de eerste set won: 74% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met een 6-0 uitslag: 2% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met tie-break in de 1e set: 17% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met tie-break in de 2e set: 22% van de wedstrijden
 • Wedstrijden met tie-break in de 3e set: 1% van de wedstrijden in drie sets

Indien je een alternatieve weddenschap wilt plaatsen op een wedstrijd van het toernooi, zoals het aantal games, sets, tie-breaks of op de exacte scores, zullen deze statistieken zeker van pas komen. Dus aarzel niet om terug te komen en deze cijfers te controleren als dat nodig is!

Jack's biedt hier een bonus aan

Onze voorspelling voor de uiteindelijke winnaar van de Montreal Masters 2022

Winnaar ATP Montreal Masters 1000

Bij afwezigheid van Novak Djokovic wegens het ontbreken van een covid vaccinatie, is Daniil Medvedev de favoriet om de Rogers Cup van 2022 te winnen. De plaatselijke held Felix Auger Aliassime zal ook alles op alles zetten om voor het thuispubliek te schitteren, net als de Spanjaard Carlos Alcaraz. De in goede vorm stekende Nick Kyrgios en Jannik Sinner zijn ook mannen om in de gaten te houden. Veel succes met je voorspellingen!

TOTO biedt hier een bonus aan

Odds voor de titel

 • Daniil Medvedev, cote de 3.75
 • Carlos Alcaraz, cote de 5.50
 • Jannik Sinner, cote de 10.00
 • Nick Kyrgios, cote de 11.0
 • Matteo Berrettini, cote de 12.00
 • Stefanos Tsitsipas, cote de 14.00

Odds afkomstig van www.unibet.nl

Onze huidige ATP Montreal voorspellingen

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

ATP Masters 1000 Montreal: De beste weddenschappen voor de Rogers Cup

De odds zijn nog niet beschikbaar voor deze wedstrijd.

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer