Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

PBA, Philippine Cup Wedden op de beste odds - Filipijnen

Filipijnen - PBA, Philippine Cup
Volgende wedstrijden

Het eerste wat je moet doen als je wilt wedden op een PBA-wedstrijd is ontdekken welke kansen er zijn. Dit is een belangrijk onderdeel van elke weddenschap die je wilt plaatsen. Het is een cijferindicatie van de waarschijnlijkheid dat een gebeurtenis plaatsvindt. In termen van je potentiële weddenschap laten de kansen zien hoeveel je kunt winnen. Bijvoorbeeld, als de selectie waarop je wilt wedden een kans van 2.50 heeft, dan win je met een succesvolle inzet van €10 maarliefst €25.

Registreer je bij Bet365

Hoe worden de kansen op PBA wedstrijden berekend?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de winkansen een weerspiegeling zijn van statistieken en wiskundige waarschijnlijkheden, gekoppeld aan de PBA wedstrijd waarop je overweegt te wedden. Als het zeer waarschijnlijk is dat iets zal gebeuren, zullen de bookmakers lagere winkansen geven. Maar als de bookmakers denken dat de kans klein is dat iets gebeurt, zullen de winkansen hoger zijn. Laten we eens kijken naar een wedstrijd tussen San Miguel Beermen en NLEX Road Warriors.

De Beermen hebben thuisvoordeel en zijn in betere vorm dan de Road Warriors. Daarom geven bookmakers voor de wedstrijd een kans van 1,8 op de winnaar. De kans op de Road Warriors is ongeveer 3.00. Deze kansen weerspiegelen de mening van de bookmakers dat de Beermen deze wedstrijd zullen winnen.

Het is altijd belangrijk om onderzoek te doen voordat je een weddenschap plaatst. Kijk naar de opstelling en de huidige vorm van beide teams. Dit beïnvloedt het eindresultaat en dus ook de kansen die de bookmakers geven.

In-play odds zijn ook beschikbaar voor wedstrijden. De winkansen die de bookmaker geeft, zullen tijdens de wedstrijd voortdurend veranderen. Alles hangt af van wat er op het veld gebeurt. Als de Beermen een goede start maken, zullen hun kansen dalen tot misschien 1,5 omdat ze nu meer kans hebben om te winnen. De kansen op de Road Warriors worden misschien 3,5 omdat ze nu minder kans hebben om te winnen.

Veel zal afhangen van hoe lang er gespeeld is. Als de Road Warriors in het eerste kwart op voorsprong komen, zullen hun kansen van de oorspronkelijke 3,00 naar ongeveer 2,75 gaan. Ze hebben dan meer kans op succes, maar de algemene mening van de bookmakers zal waarschijnlijk zijn dat de Beermen nog steeds zullen winnen en hebben nu kansen van ongeveer 1.9. Als de Road Warriors echter in het laatste kwart voor zouden staan, kunnen ze als favoriet worden aangeboden, afhankelijk van de grootte van hun voorsprong. Er moet ook rekening worden gehouden met andere factoren. De Beermannen kunnen bijvoorbeeld een belangrijke speler verliezen door een blessure.

Word Koning TOTO!

Hoe gebruik je PBA kansen?

Allereerst moet je begrijpen dat elke bookmaker verschillende kansen biedt op elke PBA wedstrijd. De ene bookmaker kan iets betere kansen hebben op een wedstrijd dan de andere. Het is daarom belangrijk om te kijken naar alle kansen die beschikbaar zijn bij de verschillende bookmakers. Om uit te vinden hoeveel je kunt verwachten te ontvangen voor een winnende voorspelling, vermenigvuldig je simpelweg de kansen van je weddenschap met het bedrag dat je wilt inzetten. Het totaal is wat er op je rekening wordt bijgeschreven als je wint (odds x inzet = winst).

Bovendien kun je aan de hand van de winkansen zien of een weddenschap de moeite waard is of niet. Laten we een PBA wedstrijd nemen tussen Meralco Bolts en Blackwater Elite. De Bolts zijn de favorieten met 1,5 om de wedstrijd te winnen en de Elite wordt aangeboden met 3,6.

Je moet de kansen bekijken en beslissen of je het ermee eens bent. Het kan zijn dat je van mening bent dat de 1.5 op de Bolts hoger is dan je denkt dat ze zouden moeten zijn. Waarom worden kansen van 1,5 geboden? Zitten de Bolts misschien zonder belangrijke spelers?  Het is belangrijk dat je zoveel mogelijk te weten komt over een evenement waarop je overweegt te wedden. Als je niet zeker bent over een weddenschap, is het misschien beter deze niet te plaatsen. Een andere mogelijkheid is dat je rekening hebt gehouden met alle factoren die het resultaat van de wedstrijd kunnen beïnvloeden en dat je echt denkt dat de bookmakers de Bolts onderschatten en dat de kans van 1,5 te goed is om af te slaan, dus plaats die weddenschap....

Registreer je bij BetCity

Wed op de lange termijn met de odds van de toekomstige PBA winnaar

Zoals je waarschijnlijk weet, kun je weddenschappen plaatsen op alle PBA wedstrijden. Maar naast dat je kansen kunt nemen op een specifieke wedstrijd, kun je op weddenschapsites ook inzetten op het team dat PBA kampioen zal worden. Dit soort weddenschappen op lange termijn kunnen zeer interessant zijn, vooral aan het begin van de competitie. Als je goede kansen vindt, aarzel dan niet om de weddenschap aan te gaan en volg de PBA.

Schrijf je overal in!

Tot slot is het belangrijk dat je je op verschillende sportweddenschappen sites registreert om te profiteren van de odds voor de PBA. Zoals je ziet kunnen de kansen per bookmaker verschillen. Door op zoveel mogelijk van hen een account te hebben, zul je altijd kunnen wedden op de hoogst beschikbare kansen en zo je winsten maximaal optimaliseren. 

Bij een PBA-wedstrijd tussen Bay Area Dragons en Terrafirma Dyip bieden de meeste bookmakers een kans van 2.00 op de Dragons. Bet365 heeft echter kansen van 2.10. Als je daar wedt, win je met een inzet van €100 €110 (plus je inzet terug). Dit laat zien waarom je je bij zoveel mogelijk bookmakers moet registreren. Als je geen bet365 account hebt, kun je niet profiteren van de betere prijs die zij hebben.

Het is dus essentieel om een rekening te openen bij alle wedkantoren op de markt, om altijd op de beste kansen te kunnen springen. Begrijp wel dat je op den duur veel geld kunt verliezen als je je maar bij één bookmaker inschrijft. Kijk ook uit naar speciale aanbiedingen voor wedstrijden waarbij hogere kansen worden aangeboden. Als je ons advies opvolgt, zul je op de lange termijn een duidelijk verschil in winst zien. Om je te helpen zijn onze beoordelingen van de beste bookmakers op de markt er om je te begeleiden. Nu weet je waarom je de odds moet vergelijken voordat je gaat wedden op de PBA. Om dit te doen staat onze kansvergelijker tot je beschikking. Ontdek nu wat de odds zijn voor de volgende PBA wedstrijden.

Maak een account aan bij Unibet

De odds voor de volgende wedstrijden PBA, Philippine Cup

Onze PBA, Philippine Cup voorspellingen van het moment

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer