Taal  
sportweddenschappen, prognose, wedden

Live wedden

Live wedden tijdens een sportwedstrijd en de winkansen zien veranderen afhankelijk van wat er op het veld gebeurd is een unieke ervaring! Hier vindt u alles wat u moet weten voor u de eerste keer live gaat wedden.

Live wedden: wat zijn de voordelen?

U kunt op elk willekeurig moment wedden op een ploeg of speler in een wedstrijd. Op deze manier kunt u volop profiteren van wat u denkt dat er zal gebeuren in volgende minuten van de wedstrijd.

Als u bijvoorbeeld denkt dat de dominante positie van een ploeg voor het doel van de tegenstander niet zal leiden tot een doelpunt, kunt u op gelijk spel of de overwinning van de andere ploeg wedden. Enkele minuten later blijkt inderdaad dat deze ploeg niet zo gevaarlijk is als in eerste instantie gedacht werd, en de winkans van de ploeg stijgt. U kunt dan dus op deze ploeg wedden tegen een gunstige winkans en zo winst maken ongeacht het eindresultaat van de wedstrijd!

Live wedden: hoe gaat dat in zijn werk?

De bookmaker heeft een speciaal venster voor live wedden. In dit venster staan alle weddenschappen die betrekking hebben op de wedstrijd weergegeven. Bij voetbal kunt u bijvoorbeeld wedden op de wedstrijd, de namen van de spelers die een doelpunt zullen scoren, het aantal doelpunten en nog veel meer...

Live weddenschappen worden alleen onderbroken door belangrijke evenementen zoals een doelpunt of een rode kaart. U kunt dus van het begin tot het eind van de wedstrijd voortdurend wedden en zo een onvergetelijk sportmoment beleven!

Live wedden: hoe werkt het?

Een van de voordelen van live wedden is dat u er weinig voor nodig heeft. Een computer met een snelle internetaansluiting is voldoende. Het openen van een account voor live wedden is gratis en sommige bookmakers bieden u zelfs een bonus aan bij uw inschrijving!

Als uw account eenmaal geopend is, hoeft u alleen nog maar de wedstrijd te kiezen waar u op wilt wedden. U kunt de wedstrijd live op tv kijken en de evolutie van de winkansen op de computer bijhouden. Bij sommige bookmaker zoals Bwin kunt u bepaalde wedstrijden zelfs op de computer met de winkansen ernaast volgen! U plaatst uw weddenschap wanneer u dat wilt! Probeer het eens en laat u verassen door de wisselende winkansen gedurende de wedstrijden!

Terug naar boven