Bonus Bwin

Bwin
 
De aanbieding bekijken
Schrijf je in!
Tijdelijke aanbieding
Beste bonus : De aanbieding bekijken Type bonus : cashback bonus
Minimum storting : 10 €

Bwin welkomstbonus

Bwin is voorlopig nog niet actief op de Nederlandse markt en biedt dus ook nog geen bonus aan. Hier komt naar alle waarschijnlijkheid in de nabije toekomst verandering in. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over de Bwin bonus. In de tussentijd geven wij je alvast een impressie van hoe de Bwin bonus er over niet al te lange tijd uit kan komen te zien. We baseren ons hierbij op de bonussen die Bwin momenteel in andere Europese landen aanbiedt. Je zult zien dat er een heleboel redenen zijn om je in de toekomst aan te melden op de Bwin website. Een van de redenen is de aantrekkelijke welkomstbonus die de vorm heeft van een back-up waarbij je tot ongeveer €20 terug kan ontvangen als je je eerste weddenschap niet wint.

Hoe de Bwin welkomstbonus ontvangen?

Er is een hele lading aan non-stop sportwedstrijden beschikbaar op de Bwin website. Inschrijven is dus een prima idee. Je zult zien dat er veel aanvullende promoties en acties zijn, naast de bonus van zo’n €20 in het geval dat je je eerste weddenschap verliest. Inschrijven op de Bwin site gaat je geen hoofdpijn opleveren, aangezien je het in zo’n 5 minuten kunt doen. Hieronder vind je een aantal stappen die je zal gaan moeten doorlopen om de welkomstbonus van Bwin te verzilveren.

  1. Schrijf je in op de Bwin website. Er is normaal gesproken geen bonus code of promotiecode nodig om de welkomstbonus te ontvangen.
  2. Voltooi je eerste storting. De eerste storting dient waarschijnlijk rond de €10 te zijn. Om de welkomstaanbieding te ontvangen, zul je enkele specifieke betaalmethodes moeten gebruiken. Voor de Engelse markt ontvang je de welkomstbonus bijvoorbeeld niet wanneer je eerste storting gedaan wordt met Neteller, PayPal, Entropay of Skrill. Het is goed mogelijk dat de betaalmethodes en de voorwaarden voor Nederlandse wedders net iets anders zal zijn dan die in andere Europese landen.
  3. Plaats je eerste sportweddenschap. De inzet van je eerste weddenschap zal waarschijnlijk ten minste €10 en niet meer dan zo’n €20 moeten bedragen. Je weddenschap zal uit een minimaal aantal gecombineerde wedstrijden moeten bestaan, waarschijnlijk 3, met minimale odds van ieder 1.5.
  4. Als je eerste weddenschap een verliezende weddenschap blijkt te zijn, dan zul je een gratis back-up bonus ter hoogte van de verloren weddenschap ontvangen (die dus maximaal zo’n €20 bedraagt). De back-up bonus is 7 dagen geldig en zal moeten worden ingezet op een voetbalwedstrijd. Die selectie van wedstrijden zal wederom quoteringen moeten hebben van minstens 1.5. Mocht je ook je tweede weddenschap verliezen, dan ontvang je ditmaal niet nog een keer je geld terug. De gratis weddenschap zal in zijn geheel op een nieuwe selectie moeten worden ingezet en het bedrag kun je niet opsplitsen in verschillende kleinere weddenschappen.

Bwin bonus algemene voorwaarden inschrijving

Er zijn verschillende voorwaarden verbonden aan de uitstekende Bwin welkomstbonus. Het is daarom belangrijk dat je deze voorwaarden goed leest. Het zou namelijk zonde zijn om de welkomstbonus mis te lopen bij je inschrijving.

Let goed welke betaalmethode is toegestaan om je bonus te ontvangen. Zo kunnen er net als op de Engelse markt een aantal betaalwijzen zijn die je weliswaar kunt gebruiken om geld op je account te zetten, maar die je niet de welkomstbonus opleveren. Je hebt geen enkele bonus code nodig om je welkomstbonus te claimen. Je zal er waarschijnlijk voor moeten zorgen dat je inzet voor je eerste weddenschap tussen de €10 en €20 ligt, je een combinatie van een minimum aantal wedstrijden maakt (waarschijnlijk minstens 3) en waarbij de odds een minimum kennen (waarschijnlijk 1.50). Je eerste weddenschap moet geen winnende zijn en ook niet gebruikt worden op paardenraces. Als je een andere gratis weddenschap hebt, kun je deze bovendien niet gebruiken in combinatie met de welkomstbonus en een aantal type weddenschappen, zoals de systeemweddenschap Lucky15.

Onze tips voor het gebruik van je Bwin bonus

Een gratis weddenschap is altijd prettig en iets om naar uit te kijken, zeker in de vorm van een welkomstbonus. Desalniettemin is het belangrijk om goed met je free bet om te gaan. Het eerste feit is dat je het bedrag van zo’n €20 alleen ontvangt wanneer je je eerste weddenschap verliest. Dit betekent dat je een keer verliest om vervolgens te kunnen winnen.

Wees voorzichtig met je gratis weddenschap. Gebruik het niet op een volgende weddenschap die weinig kans van slagen heeft. Wees geduldig met je free bet. Doe wat onderzoek en kies voor een weddenschap die een grote kans van slagen heeft. Vergeet niet dat je in zal moeten zetten op voetbal en op een selectie van wedstrijden met odds die ten minste 1.50 zijn. Je kunt de gratis weddenschap slechts 1 keer gebruiken, verzeker dan ook dat je hem gebruikt op een weddenschap met een hoge kans op succes.