Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Toronto, Canada live - Uitslagen van wedstrijden en resultaten (Tennis ATP)

Er zijn geen wedstrijden in de categorie Toronto, Canada Tennis. Hier zijn de wedstrijden van de afgelopen dagen.


ATP Toronto, Canada Mannen Enkel
ATP - ATP Toronto, Canada Mannen Enkel
Einde
Carlos Alcaraz
Tommy Paul
3 6
6 4
3 6

Exclusieve aanbieding

Maximale bonus van $200

Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Kalender Toronto, Canada

13 aug. 16:00
Jannik Sinner
Alex De Minaur
6 4
6 1

Canadian Open - Mis nooit een schot! 

De ATP Montreal (of Canadian Open/ Canada Masters) is na Wimbledon het oudste tennistoernooi ter wereld. Het toernooi werd voor het eerst gehouden in 1881 en werd vele jaren op gravel gespeeld voordat in 1979 de overstap werd gemaakt naar hardcourt. Oorspronkelijk heette het de Canadese kampioenschappen en werden er elk jaar in juli en augustus individuele toernooien voor mannen en vrouwen gespeeld. In 2011 werden de twee toernooien echter samengevoegd als onderdeel van de Masters Series, waarbij beide toernooien elk jaar op hetzelfde moment in augustus plaatsvinden. Ondanks dat het één toernooi is, worden zowel het mannen- als vrouwentoernooi op verschillende locaties gehouden. Het ene in Montreal en het andere in Toronto. Bovendien wordt het mannentoernooi het ene jaar op de ene locatie gehouden en het vrouwentoernooi het andere jaar op een andere locatie. De succesvolste spelers in het mannentoernooi waren Ivan Lendl (6 overwinningen), Charles Smith Hyman, Rafael Nadal (5 overwinningen), Novak Djokovic (4 overwinningen), Robert Bedard, Andre Agassi, Andy Murray (3 overwinningen). Bij de vrouwen waren de meest succesvolle spelers Lois Moyes Bickle (10 overwinningen), Chris Evert, Monica Seles (4 overwinningen), Olive Wade, Martina Navratilova, Serena Williams en Simona Halep (3 overwinningen).

Ontvang de Toto bonus!

Welke Toronto Open data toont de Livescore-interface van SportyTrader? 

Een van de langstlopende evenementen op de professionele tennistours verdient veel aandacht en het is geen verrassing dat buiten de Grand Slam-toernooien en misschien de seizoensafsluitende ATP- en WTA Tour Finals, de 1000-evenementen in zowel de ATP- als de WTA-tour de evenementen zijn die de beste spelers het liefst willen winnen. Voor fans van het spel kan het lastig en enigszins ad hoc zijn om een goede verslaggeving van het toernooi te vinden. De Livescore-pagina's van SportyTrader bieden hiervoor een handige, snelle, gratis en actuele oplossing.

Vanaf de eerste opslag van het toernooi tot aan de game, set, wedstrijd en het winnende punt van het toernooi met de laatste zwaai van het racket, biedt Livescore zijn klanten uitgebreide dekking van het toernooi en de deelnemende spelers door een veelzijdige benadering van gegevensverzameling en -presentatie. 

Centraal in de gegevens staat de belangrijkste loting voor zowel het mannen- als vrouwentoernooi in Montreal en Toronto. Via de Livescore-pagina's over deze evenementen kun je de loting van de eerste tot de laatste ronde volgen. Klik op een wedstrijd tussen twee spelers in een van de rondes en je krijgt alle actuele informatie over beide spelers.

De verstrekte gegevens zijn uitgebreid en bevatten een duidelijk overzicht van hoe de speler heeft gepresteerd in recente toernooien, evenals informatie over hoe hij zich heeft ontwikkeld tot het huidige stadium van de Canadian Open. Er is ook veel meer informatie beschikbaar dan alleen resultaten. Graaf wat dieper in de gegevens en je vindt duidelijke, ondubbelzinnige informatie over elke speler, zelfs tot en met hoe verschillende facetten van hun spel, zoals services of returns, presteren. 

Een voorbeschouwing van een wedstrijd bevat veel informatie voor tennisfans en gokkers, maar je kunt ook veel informatie krijgen van eerdere wedstrijden in het toernooi. Opnieuw biedt de Livescore-interface een volledige database met eerdere resultaten, die allemaal worden gepresenteerd in een gecontextualiseerde indeling op het moment van de wedstrijd. Hierdoor kun je beter begrijpen hoe een bepaalde speler op dit moment speelt en hoe hij dat prestatieniveau heeft bereikt.

Je kunt er ook op rekenen dat het team van Livescore-experts tijdens het toernooi druk bezig zal zijn. Zij zullen precies dezelfde gegevens doornemen en hun vaardigheden en voorkennis gebruiken om met hun voorspellingen voor belangrijke wedstrijden te komen. Deze service is geheel gratis en klanten zijn vrij om het gegeven advies op te volgen, of om op eigen houtje een andere weddenschap aan te gaan!

Tot slot, als je de actie in de Canadian Open op de voet wilt volgen, dan kun je terecht op de Live pagina's van de Livescore pagina's voor het toernooi. Hier vind je een gedetailleerde statistische uitsplitsing van de wedstrijden die op dat moment worden gespeeld. De gegevens worden ook in realtime bijgewerkt, waardoor deze service ideaal is voor degenen die graag in het spel willen wedden op de wedstrijden die plaatsvinden in beide evenementen.

Dus als je, net als de spelers bij de Canadian Open, op zoek bent naar een topservice, dan is dat wat de Livescore-service bij SportyTrader biedt!

Maak een account aan bij Unibet!

Moet ik de Toronto Open live score pagina volgen? 

Als je van tennis houdt, of van tennisweddenschappen, of gewoon van sport in het algemeen, dan is het een no-brainer om de Canadian Open livescore pagina op SportyTrader te volgen. Er zijn echter een aantal redenen waarom dit het geval is. Vele daarvan gaan verder dan alleen je liefde voor de sport, dit specifieke toernooi of sportwedden in het bijzonder. 

De Canadian Open is elk jaar een van de meest competitieve toernooien op de tour en trekt een aantal topspelers aan in de heren- en damestoernooien. Daarom is het ook een evenement dat de fans van het spel aanspreekt. Een evenement dat de beste spelers ter wereld vaker tegenover elkaar zal zien staan, dit keer op de hardcourtbanen van Toronto en Montreal.

Samen met de Cincinnati Open, die na dit toernooi wordt gespeeld, is het een fantastische kans voor spelers om wat hardcourtervaring op te doen in de aanloop naar de komende U.S. Open. Het laatste Grand Slam evenement van het seizoen. Het is ook de laatste kans om een Slam-evenement in het kalenderjaar te winnen, want het volgende Slam-evenement is de Australian Open in januari.

Tennisfans en gokkers willen de laatste informatie over dit toernooi en dat is precies wat deze service biedt. Bovendien is er zo'n overvloed aan informatie over het toernooi, de spelers en de wedstrijden, dat je nooit ver hoeft te zoeken om gedetailleerde informatie te vinden die je kan helpen bij je weddenschappen.

Daarnaast bieden de Live-pagina's van het toernooi directe updates van de gegevens van de wedstrijden, waardoor je een onschatbaar inzicht krijgt in het verloop van elke wedstrijd. Ideaal als je de wedstrijd niet live op tv kunt volgen, of als je een beetje wilt wedden op de wedstrijd in kwestie. 

Met zoveel geweldige functies is deze uitgebreide en volledig gratis database een feest voor zowel tennisfans als wedders. Dus als je de Canadian Open live score service bij SportyTrader nog niet hebt gevolgd, dan is het nu een goed moment om dat te doen!

Ontvang de Toto bonus!

De volgende live Toronto, Canada wedstrijden:

Er zijn momenteel geen wedstrijden voor deze competitie.

Onze huidige Toronto, Canada voorspellingen:

Er zijn op dit moment geen voorspellingen beschikbaar voor deze competitie

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer