Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Deze goksites moet je in de gaten houden tijdens de Afrika Cup

door Max Lanters | door emmanuel harleaux

image Deze goksites moet je in de gaten houden tijdens de Afrika Cup
Wil je wedden tijdens de Afrika Cup in Ivoorkust? Hier zijn de beste goksites om te gebruiken tijdens het toernooi, samen met ons advies om je te helpen de juiste keuze te maken.

Bij welke bookmakers kun je het beste wedden op de Afrika Cup 2024?*

De African Cup of Nations 2023 (CAN 2024) is dit jaar natuurlijk een evenement waar veel naar wordt uitgekeken. Bovendien is het het grote evenement aan het begin van 2024. Dit toernooi wordt gehouden in Ivoorkust van 13 januari tot 11 februari 2024 en is een geweldige kans voor gokkers om hun geluk te testen tijdens het toernooi. Om je te ondersteunen zijn onze Afrika Cup voorspellingen natuurlijk gratis beschikbaar.

Sterker nog, als je een interessante weddenschap ziet tussen de geweldige Afrika Cup odds, maar je weet niet waar je je weddenschap moet plaatsen, dan zal dat niet echt nuttig zijn. Wacht dus niet langer om je bookmaker te vinden, net als het wedstrijdschema van de Afrika Cup in Ivoorkust! 

Om je winst tijdens het CAN te maximaliseren, is het natuurlijk erg belangrijk om de bookmaker te kiezen die de beste voordelen biedt. Hieronder vind je wat wij denken dat de 5 beste bookmakers in Nederland zijn om te wedden op de Afrike Cup in .

Dit zijn de beste sites voor het wedden op de Afrika Cup 2024:

  1. Unibet (€50 aangeboden)
  2. Toto (€50 aangeboden)
  3. Leovegas (€50 aangeboden)
  4. Livescore Bet ( aangeboden)
  5. Circus (€250 aangeboden)

Een top 5 van aanbieders die allen interessant zijn om te wedden op de Afrika Cup. Vind voor elke bookmaker hieronder meer informatie.

Wedden op de Afrika Cup

1) Unibet: de beste site om te wedden op de Afrika Cup 2024?

Wedden Afrika Cup UnibetUnibet is vandaag de dag duidelijk een van de leiders op de online sportweddenschappenmarkt. Dankzij zijn uitgebreide aanbod, uitstekende reputatie, fantastische bonus en zeer succesvolle applicatie/website is deze operator momenteel een must in Nederland.

Bij deze aanbieder kun je uiteraard weddenschappen afsluiten op elke wedstrijd tijdens de competitie, maar ook op de winnaar van het toernooi. Naast de bovengemiddelde quotes, biedt Unibet zijn spelers ook een zeer ruime keuze aan weddenschappen: er zijn de klassiekers zoals Uitslag van de wedstrijd (1X2), Over/Under, beide teams scoren, doelpuntenmaker weddenschappen, maar daar stopt het niet. Weddenschappen op de 1e helft, handicap weddenschappen, team Over/Under, gecombineerde weddenschappen, enz. Er is voor elk wat wils en voor elk type gokker!

Open een account bij Unibet

2) TOTO: een complete bookmaker voor de Afrika Cup

Wedden op Afrika Cup met TOTO

TOTO heeft met recht een geweldige website die volledig is toegespitst op de Nederlandse gebruiker en waarop wedden op sport een feest is. Wij van SportyTrader waarderen de toegankelijkheid, betrouwbaarheid en het hoogwaardige sportaanbod van TOTO. 

In Mei 2024 biedt TOTO een welkomstbonus aan oplopend tot €50 voor spelers van 24 jaar of ouder, die je kunt verzilveren nadat je je hebt ingeschreven als nieuwe klant. Elke wedstrijd van de Afrika Cup is beschikbaar op de website met een grote diversiteit in de verschillende soorten weddenschappen. Aarzel dus niet en bekijk het aanbod van TOTO voor de Afrika Cup!

Open een account bij Toto

3) Leovegas: de beste manier om het meeste uit de Afrika Cup te halen!

Wedden op de Afrika Cup bij Leovegas

In Mei 2024 biedt LeoVegas een interessante welkomstbonus aan voor alle nieuwe klanten van 24 jaar en ouder. Zodra je geregistreerd bent en een weddenschap hebt geplaatst van minimaal €10 en maximaal €50, ontvang je een freebet van 100% van de inzet van je eerste weddenschap. Deze bonus is erg eenvoudig te claimen en maakt het dus erg aantrekkelijk voor nieuwe spelers van LeoVegas. Deze nieuwe Nederlandse bookmaker heeft voor elke wedstrijd van het Afrikaanse toernooi verschillende weddenschappen beschikbaar. Een absolute aanrader voor de Afrika Cup weddenschappen!

Open een account bij Leovegas

4) Livescore Bet: gegarandeerde tevredenheid

Wedden op Afrika Cup met Livescore Bet

Wil je je aanmelden bij een goksite die zich 100% focust op sportweddenschappen en uitblinkt in het live wedden? Aanmelden bij LiveScore Bet, dat deel uitmaakt van de LiveScore Group, is in dat geval een no-brainer. Deze goksite behoort op dit moment namelijk met recht tot de betere aanbieders van sportweddenschappen in Nederland. LiveScore Bet biedt bovendien nu de welkomstaanbieding "stort tot €250 en scoor een freebet tot aan €250" aan. Deze welkomstbonus is perfect voor het plaatste van je eerste Afrika Cup weddenschappen, dus probeer het snel uit!

Open een account bij Livescore Bet

5) Circus: maak er het beste van tijdens de Afrika Cup!

Wedden op Afrika Cup met Circus

Als je in Mei 2024 nog geen account hebt geopend op Circus.nl kan je eigenlijk van geluk spreken! Op dit moment biedt deze spannende opkomende bookmaker een welkomstgeschenk aan waarbij je eerste storting verdubbeld kan worden tot een bedrag van €250 met de code STYNL. Deze bonus verdubbelt je inzet met 100% die je ontvangt in free bets (de maximale bonus is 25 free bets van ieder €10). Je speelt bij Circus iedere keer een free bet vrij wanneer je €20 aan echt geld inzet op een sportwedstrijd. Probeer dus snel het wedden op de Afrika Cup uit bij Circus met de code STYNL bij Circus! 

Open een account bij Circus

Onze toptips voor het kiezen van een bookmaker tijdens de Afrika Cup

Advies goksites voor de Afrika Cup 2024
Als de beschrijving van de beste bookmakers in onze ranglijst je kan helpen om de bookmaker te vinden die het beste bij je past, dan zijn hier een paar tips om je te begeleiden naar de bookmaker die het beste bij je past. Naar onze mening zijn dit de belangrijkste punten:

  • De kansen die de bookmaker biedt
  • De veiligheid van de bookmaker
  • De welkomstbonus
  • Het weddenschappenaanbod
  • Promoties aangeboden door de bookmaker
  • Klantenservice

Als je rekening houdt met deze belangrijkste criteria, zul je snel merken dat de bookmakers in onze top 5 alle kwaliteiten hebben die je nodig hebt in een goede bookmaker. Als je je slechts bij één of twee bookmakers wilt aanmelden, beslis dan welke bookmaker het beste bij je past, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

Maar als je alleen maar gebruik wilt maken van verschillende welkomstbonussen, aarzel dan niet om je tijdens de Afrika Cupbij verschillende aanbieders aan te melden! Dit garandeert je ook maximale promoties, de beste odds op de markt en een ruime keuze aan weddenschappen. Door ons advies op te volgen en een account aan te maken bij de beste sportweddenschappen sites van dit moment in Nederland, ben je klaar om te wedden tijdens de komende maand in Ivoorkust. Goede weddenschappen voor iedereen op de CAN 2024!

Wedden op de Afrika Cup

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer