Commerciële content | Speel bewust 18+ | hands24x7.nl | Algemene voorwaarden gelden

Wie wint de Champions League 2023-24?

door Max Lanters | door Max Lanters

image Wie wint de Champions League 2023-24?
Deze maand beginnen de groepsfases van de Champions League 2023-24. Er staan een aantal fantastische wedstrijden op het programma, maar wie zal de trofee volgend jaar juni op Wembley in ontvangst mogen nemen? Kan Manchester City hun kroon als kampioen van Europa behouden?

Wie wint de Champions League 2023-24?

champions-league-2023-2024

Alle wegen leiden dit seizoen naar Wembley in de Champions League. Daar wordt op 1 juni de finale gespeeld, maar wie kunnen we verwachten als Europese kampioen?  Dit jaar mocht Manchester City eindelijk de Champions League trofee in ontvangst nemen en de kans is groot dat ze hem opnieuw winnen. Of wordt het een ander team dat de winnaar wordt? Mmisschien een Nederlandse speler in het winnende Champions League team, Aké of De Ligt misschien? Laten we eens vooruitkijken naar de Champions League van 2023-24. Vergeet niet dat je alle wedstrijden kunt volgen op de Sportytrader Livescore pagina met live tekstcommentaar en statistieken. 

Registreer je bij Bet365!

Nog een titel voor de Premier League?

city-cl

Manchester City werd in de finale van 2022-23 gekroond tot kampioen van Europa door Inter te verslaan. Ze zijn sterk begonnen aan het nieuwe seizoen met als enige minpunt het uitvallen van Kevin De Bruyne door een blessure. Erling Haaland maakt weer veel doelpunten en de sterkte van Pep Guardiola's ploeg is geweldig. Ze zijn 3.00 bij bet365 om opnieuw de Champions League te winnen.

In drie van de laatste vijf seizoenen heeft een Engels team de Champions League gewonnen. Vorig seizoen wonnen Engelse clubs twee van de drie Europese competities en West Ham won ook de Conference League. Zal er in 2023-24 nog meer succes zijn?

Arsenal maakt dit seizoen zijn rentree in de competitie en zou het goed kunnen doen. Ze missen recente ervaring in de Champions League, maar niemand zal een reis naar de Emirates op prijs stellen. Een kwartfinale lijkt waarschijnlijk voor de Gunners, die bij Bet365 12.00 bieden om de Champions League te winnen.

Manchester United is niet zo goed begonnen aan het nieuwe seizoen. Ten Hag heeft het nog steeds niet helemaal voor elkaar op Old Trafford en moet het in de groepsfase opnemen tegen Bayern München. Galatasaray moet ook nog, maar de Rode Duivels zouden de knock-outfases moeten kunnen halen. Unibet heeft ze op 21.00 staan om de trofee te winnen en dat lijkt onwaarschijnlijk.

Hetzelfde geldt voor Newcastle United, dat het tot nu toe moeilijk heeft gehad in het nieuwe Premier League-seizoen. Bij hun terugkeer in Europa hebben ze een zware groep gekregen met PSG, Borussia Dortmund en Milan om tegen te spelen. Het is 26.00 bij bet365 dat ze de Champions League winnen, maar de kans is groot dat ze in de Europa League eindigen. Je kunt alle laatste prijzen vinden op onze Champions League odds pagina, dus breng gedurende het seizoen regelmatig een bezoekje.

Wed op de CL bij Bet365!

Bellingham in vuur en vlam bij Real

jude-bellingham

Real Madrid heeft de Champions League vaker gewonnen dan welke club ook. Ze hebben al zeven titeloverwinningen op hun naam staan en wonnen de Champions League voor het laatst in 2022. Ze hebben misschien (nog) geen Kylian Mbappe kunnen aantrekken, maar de aankoop van Jude Bellingham van Borussia Dortmund is een enorme hit.

De international van Engeland is nu al topscorer in La Liga en hij zou Real wel eens aan een 15e finale kunnen helpen. Ze moeten het opnemen tegen de Italiaanse kampioen Napoli in de groepsfase, maar ook tegen Braga en Union Berlin. Het zou geen probleem moeten zijn om bij de laatste acht te komen. Je kunt bij Unibet een kans van 8.00 krijgen dat ze weer Europees kampioen worden.

Elders in Spanje zullen alle ogen gericht zijn op Barcelona. De afgelopen twee seizoenen zijn ze er niet in geslaagd om uit hun groep te komen. Daardoor kwamen ze in de Europa League terecht en ook daar maakten ze niet veel indruk. Dit seizoen moeten ze het opnemen tegen Porto, Shakhtar Donetsk en Antwerp. Deze keer zouden ze er door moeten komen en bij bet365 staan ze op 15.00 om de beker te winnen.  

Atletico Madrid moet het opnemen tegen Feyenoord, Celtic en Lazio en zou zich moeten kwalificeren voor de knock-outfases, maar ze zien er niet uit als Europese kampioenen. Real Sociedad zou wel eens moeite kunnen hebben om uit een groep te komen met Benfica, Inter en Red Bull Salzburg.

Ontvang nu je bonus bij Bet365!

Europese glorie voor Kane?

Kane wedden CL

Harry Kane speelde één Champions League-finale bij Tottenham. Nu is hij bij Bayern München en heeft hij de kans om weer zo ver te komen. Hij maakt al doelpunten voor zijn nieuwe club, die bij bet365 op 6.50 staat om de Champions League te winnen. Het draait niet alleen om Kane en Leroy Sane is ook in goede vorm. Bayern won de Champions League voor het laatst in 2020 en dit seizoen zouden ze wel eens op Wembley kunnen staan, een plek die Kane maar al te goed kent.

Borussia Dortmund zit in een zware poule met Newcastle, PSG en Milan en zou wel eens moeite kunnen hebben om in de top twee te eindigen. Hetzelfde geldt voor Union Berlin, maar RB Leipzig kan misschien net de tweede plaats achter Manchester City bemachtigen in Groep G en Rode Ster Belgrado en Young Boys verslaan. Bayern lijkt de enige mogelijke Duitse ploeg die ver kan komen in een fascinerende Champions League.

Ons team van experts zal voorbeschouwen op elke wedstrijd in deze competitie, dus zorg ervoor dat je onze Champions League wedtips leest.

Krijg de laatste kansen bij bet365

Belangrijke Champions League statistieken

  • De laatste keer dat een team een Champions League titel wist te verdedigen was toen Real Madrid won in 2017.
  • Barcelona speelde voor het laatst in de knock-outrondes van de Champions League in 2021.
  • Real Madrid heeft de Champions League deze eeuw zeven keer gewonnen.
  • De laatste Wembley-finale was in 2013 en werd gewonnen door Bayern München.

Ontvang de welkomstbonus!

Deze inhoud mag niet worden gedeeld met minderjarigen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
logo footer